Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

Evliyken o kadar kolay olmuyor o.
Misal evlendin balayına çıktıniz ilk gün .
Ordaki cillop gibi hatunları kesiyor kocan.
Kolundan tutup boşanmaya mi goturursun?
Bence bekarsin.
Kusura bakma ama adamlar bır günde huy edınmıuor,değişmiyor,balayında cıllop gibi hatuna bakacak adamı tercıh ettıysen tabıkı boşanmazsın,ee bılıyodunki zaten

niye şaşırdınız ki, birçoğumuzun kocası böyle zaten.
Yanı bu kadar özleştiri yüksek olur,herkes herkes bakar,ama bakışmak başka bişey,ve zaten kaşı gözü oynayan adam evlenmedende aynı,evlenıncede aynı,hanımla kaşına gözüne dıkkat erkeklerın,oynuyorsa yol yakınlen yol verın,haa yok ben evlencem dıyorsanız sonuç ortada,bakacak sende kızmayacaksın

Erkek Milleti gözleri oynuyor karları crlop gibi olsa gözleri oynuyor vay be o gözlerini oyarim yerinde olsam.

konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste

aferiiiin madalyanı takıyorum

iyi iş çıkardın dedektif hanım.

konu sahibi evlenmeden önce bir şey yaşamış kimseyi aldatmamış.ama kocası onu aldatıyor bunun farkında mısın.

toplum buna hazır olmadığı için de böyle bir çare bulmuş.ne biçim kadınsınız ya erkeklerden önce yargılayıp idam etmeye koşuyorsunuz.

hem artı ,senin mantığına göre demek ki kocası da pek masum değildi ki kız olmayan biriyle evlendi denkleşti.bu böyle uzar gider..

yazik acidim minili kizla bakisti diye sevindirik olmus garibim... Kocan ve arkadasi kac yasindalar bilmiyorum ama henuz ikiside kocanin evlendigini idrak edememisler.

konu sahibi ,eğer bu olay için kavga çıkaracaksan sonuçlarını iyi hesap et ona göre.

bağırıp çağıracan da sonra götünün üstüne oturacan o da yaptığıyla kalacaksa hiç bilmemiş ol daha iyi.

öbür şekilde daha da sinirin bozulur.

bence gerçi şu anda konu sahibi yapacağını yaptı ya da yapıyor.

Hell yeah! Bakismaya gerek yok ilk bes saniyede kalp krizi.

Kusura bakma ama adamlar bır günde huy edınmıuor,değişmiyor,balayında cıllop gibi hatuna bakacak adamı tercıh ettıysen tabıkı boşanmazsın,ee bılıyodunki zaten
Sana sadece hadi bakalım diyorum.
Hiç bakmayani bul ve hiç bakmayacagina inan.
Bayanların bile birbirine baktığı dünyada sen fanusun içinde mi yaşıyorsun acaba merak ettim.

ne alaka oda aldatmis hemde en beterini yapmis. madem dürüstlük ariyor kendide dürüst olsaymis

toplum buna hazir degilmis yalana hazir ama demi şaka gibi. ya dürüst olcaksın yada böyle şeyler gelir başına....

Kiza bakmamis, kizla bakismis, hosuna gitmis bu durum, bide ustune ustluk bunu arkadasiyla paylasmis.. pislik terbiyesiz herif.. sen takipte kal konu sahibi..

birsey olmaz konu sahibi. birdaha kızlık zari dikrirverirsin evlenırsın yenısıyle

Aldatmanın ilk aşaması bu

Ne demek istediğinizi anlayamadım pek. Sizinki de ayy benim kocam yapmaz hesabı sanki birazcık?

Sana sadece hadi bakalım diyorum.
Hiç bakmayani bul ve hiç bakmayacagina inan.
Bayanların bile birbirine baktığı dünyada sen fanusun içinde mi yaşıyorsun acaba merak ettim.
Bakmak var bakmak var,bunlar ayrı şeyler,ve herkes o bakışı anlar,ayırt eder,zaten normal bır bakma ise rahatsız olmazsın

Ne demek istediğinizi anlayamadım pek. Sizinki de ayy benim kocam yapmaz hesabı sanki birazcık?
Ben evli değilim,ama cıdden ne yazdığın tam anlaşılmıyor,karışık olmuşhaklısın,ben biryle görüşüyordum daha yenı,bır ıkı şöle bir inceleıdm,baktım bakışı bakmak değik bakışmak,bıraktm,döndü gldi,sordu izah ettım,kıskançlık değil benımki senın yaptığın saygısızlık dedım,özür dıledi,yanlış anladın daha olmaz çok dıkkat ederım dedı,sonra bır ıkı daha görüştük,baktım aynı adam,dırek engelledm

Bakmak var bakmak var,bunlar ayrı şeyler,ve herkes o bakışı anlar,ayırt eder,zaten normal bır bakma ise rahatsız olmazsın
Haklı olmaya bu kadar çalışma.
Hiçbir erkek bacim olsun çok güzel diye temiz niyetle bakmaz.
Beğendiği kadına bakar.
BeğenmediğiNe dikkat bile etmez.

Ayrıca normal bakma diye kabul ettiğin adam evlendiğinde bariz bakmaya başlayabilir. Garantiniz mi var?

Haklı olmaya bu kadar çalışma.
Hiçbir erkek bacim olsun çok güzel diye temiz niyetle bakmaz.
Beğendiği kadına bakar.
BeğenmediğiNe dikkat bile etmez.
Ay gıt işine yaa,siz evlisinız yaranız var sanırım,kusura bakma ama tertemız adamlarda var,haklı olmay çalışma sözünüzden sevıyenızı anladım,sen haklısın özür pardon,bütün admaalr bakar senın eşin gibi,sen üzme kendını olurmu

Vala kocm ole dıcek bana hayırdır bendn baska ozelınmı var derım yapmadı halde telfonu hep karıstrm hemde gozune soka soka hata face fln hep kulnrım yanı esının bunu dememesı laxım bızde karı koca olrak mantık sudur bızım ozelımız ıkımız onun benden baska sekıldr ozelı olmaz kı benımde ole dekı telfonmu krstrdın derse senın ozelın benım ıstefımı yaprıö da sen baska karılra bakyon hayrdr yetmıomu sana de benım herf arafa kahve gıdıo dıe terr estrıom bıde bole msj yaklm ben aftmem once azıma gelnı sayar oyazısmayı ekran goruntusunu alıp kendıme atrdım delıl bıguzelde onu parcalardım elını yuzunu tırnklardım o tırnklrımın tadını bılır xd yanı ıplerı vermeyın bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…