Kusura bakma ama adamlar bır günde huy edınmıuor,değişmiyor,balayında cıllop gibi hatuna bakacak adamı tercıh ettıysen tabıkı boşanmazsın,ee bılıyodunki zatenEvliyken o kadar kolay olmuyor o.
Misal evlendin balayına çıktıniz ilk gün .
Ordaki cillop gibi hatunları kesiyor kocan.
Kolundan tutup boşanmaya mi goturursun?
Bence bekarsin.
Yanı bu kadar özleştiri yüksek olur,herkes herkes bakar,ama bakışmak başka bişey,ve zaten kaşı gözü oynayan adam evlenmedende aynı,evlenıncede aynı,hanımla kaşına gözüne dıkkat erkeklerın,oynuyorsa yol yakınlen yol verın,haa yok ben evlencem dıyorsanız sonuç ortada,bakacak sende kızmayacaksınniye şaşırdınız ki, birçoğumuzun kocası böyle zaten.
konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste
Merhaba,
Bir bucuk senedir evliyim ve aslinda mutlu bir evliligimiz var.. Biraz önce esimin en iyi arkadasiyla yazistiklarini okudum.. Gecenlerde baska bir sehire gezmeye gitmistik onu yazismilar.. Kizlari görcektin hepsi mini birisiyle bakistik tarzinda seyler yazmis.. Sinirim bozuldu.. Sizce bunu ona söylemelimiyim? Söylersem telefonumumu karistirdin diyecek.. Ama söylemeden de duramam nasil yapmaliyim
Hemen göster mesajı ve "bu nasıl bir abazalik sen ne iğrenç biri oldun midemi bulandırıyorsun"de..
Ve sana dokunmasına bile izin verme bir müddet.
Sen yazsan bir arkadaşına "Ayyy çok yakışıklı kaslı herifler vardı hepsiyle bakıştık öldüm bittim üff "diye o ne derdi sana birde onu sor bakalım. .
Sana sadece hadi bakalım diyorum.Kusura bakma ama adamlar bır günde huy edınmıuor,değişmiyor,balayında cıllop gibi hatuna bakacak adamı tercıh ettıysen tabıkı boşanmazsın,ee bılıyodunki zaten
ne alaka oda aldatmis hemde en beterini yapmis. madem dürüstlük ariyor kendide dürüst olsaymisaferiiiin madalyanı takıyorum
iyi iş çıkardın dedektif hanım.
konu sahibi evlenmeden önce bir şey yaşamış kimseyi aldatmamış.ama kocası onu aldatıyor bunun farkında mısın.
toplum buna hazır olmadığı için de böyle bir çare bulmuş.ne biçim kadınsınız ya erkeklerden önce yargılayıp idam etmeye koşuyorsunuz.
hem artı ,senin mantığına göre demek ki kocası da pek masum değildi ki kız olmayan biriyle evlendi denkleşti.bu böyle uzar gider..
toplum buna hazir degilmis yalana hazir ama demiaferiiiin madalyanı takıyorum
iyi iş çıkardın dedektif hanım.
konu sahibi evlenmeden önce bir şey yaşamış kimseyi aldatmamış.ama kocası onu aldatıyor bunun farkında mısın.
toplum buna hazır olmadığı için de böyle bir çare bulmuş.ne biçim kadınsınız ya erkeklerden önce yargılayıp idam etmeye koşuyorsunuz.
hem artı ,senin mantığına göre demek ki kocası da pek masum değildi ki kız olmayan biriyle evlendi denkleşti.bu böyle uzar gider..
Aldatmanın ilk aşaması buEşin mi yazmış canim?
Daha evlendiginin farkında değil sanırım bence haddini bildir...
Çok sinirleniyorum şu uckuruna düşkün erkeklere birde iyi halt yemiş gibi arkadaşına anlatmış...
Evde gül gibi eşin varken hayret birşey...
Ne demek istediğinizi anlayamadım pek. Sizinki de ayy benim kocam yapmaz hesabı sanki birazcık?Yanı bu kadar özleştiri yüksek olur,herkes herkes bakar,ama bakışmak başka bişey,ve zaten kaşı gözü oynayan adam evlenmedende aynı,evlenıncede aynı,hanımla kaşına gözüne dıkkat erkeklerın,oynuyorsa yol yakınlen yol verın,haa yok ben evlencem dıyorsanız sonuç ortada,bakacak sende kızmayacaksın
Bakmak var bakmak var,bunlar ayrı şeyler,ve herkes o bakışı anlar,ayırt eder,zaten normal bır bakma ise rahatsız olmazsınSana sadece hadi bakalım diyorum.
Hiç bakmayani bul ve hiç bakmayacagina inan.
Bayanların bile birbirine baktığı dünyada sen fanusun içinde mi yaşıyorsun acaba merak ettim.
Ben evli değilim,ama cıdden ne yazdığın tam anlaşılmıyor,karışık olmuşhaklısın,ben biryle görüşüyordum daha yenı,bır ıkı şöle bir inceleıdm,baktım bakışı bakmak değik bakışmak,bıraktm,döndü gldi,sordu izah ettım,kıskançlık değil benımki senın yaptığın saygısızlık dedım,özür dıledi,yanlış anladın daha olmaz çok dıkkat ederım dedı,sonra bır ıkı daha görüştük,baktım aynı adam,dırek engelledmNe demek istediğinizi anlayamadım pek. Sizinki de ayy benim kocam yapmaz hesabı sanki birazcık?
Ayyy sen gece gece moralımı bozdun,Hell yeah! Bakismaya gerek yok ilk bes saniyede kalp krizi.
Haklı olmaya bu kadar çalışma.Bakmak var bakmak var,bunlar ayrı şeyler,ve herkes o bakışı anlar,ayırt eder,zaten normal bır bakma ise rahatsız olmazsın
Ay gıt işine yaa,siz evlisinız yaranız var sanırım,kusura bakma ama tertemız adamlarda var,haklı olmay çalışma sözünüzden sevıyenızı anladım,sen haklısın özür pardon,bütün admaalr bakar senın eşin gibi,sen üzme kendını olurmuHaklı olmaya bu kadar çalışma.
Hiçbir erkek bacim olsun çok güzel diye temiz niyetle bakmaz.
Beğendiği kadına bakar.
BeğenmediğiNe dikkat bile etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?