Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

Farkindalik ve Tecrübe diyelim.
Sen bence seviye dediğin olayı Son mesajında bitirdin.
Er ya da geç anliycaksin burada asıl söylenmek isteneni.
Şu anda kaçmaya devam et ilk bakandan.

konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste
Iste sizin gibi kadini metaya indirgeyen zihniyet var ya, Ozgecan ve yuzlercesinin katili iste aynen bu zihniyet. Siz de destek veriyorsunuz. Esefle kiniyorum.

Olsun en azından içini dökmüş olur.birçok hastalığın nedeni stres değilmi içine at at nereye kadar..adamın kumaşı belli zaten bakacak bu mesajı arkadaşına yollayacak kadar rahat sa tabiki yine bakacak.bakamaz olsun inşallah. .

İş mahkemeye kadar giderse telefonu kariştirdigi icin konu sahibi suclu cikabilir yani avukat degilim tabi ki ama bilgim bu sekilde

Eşler arası telefon karıştırmanın lafı da oluyorsa yandık. :)
Program yükleyip bulmadık ya telefon elimdeydi mesaj geldi okudum.
Ben bunda sorun görmüyorum.

Ada'mın yaptıgı iğrençlik ama direk boşan demeniz cok saçma . Her kavgada boşanalım o Zaman . Gıdıp cocuk yapmadı Ada'm . Ama konu sahibi burnunda bir güzel getırsın Ada'mın görsün hanyayı Konya'yı . Pis Ada'm

''telefonumu karıştırdın'' dese kaç yazar o saatten sonra?? Ki bunu demeye yüz bulacak kadar yüzsüz mü?

ben yerinde olsam çoktan o mesajları gözüne sokup telefonu gözünün önünde parçalara ayırmış bağırmış çağırmış ağzına s****tım.

sonra da mini etek giyip çantamı alıp çıkmıştım!

Erkek bu bakar... En abazasından en doymuş (!) olanına kadar bakar... Bazen hoşuna gider ne seksi hatun diye bakar, bu ne biçim giyinmiş be diye bakar ama her halukarda rontgenini çekiverir bakışları ile... Benim kocam, benim sevgilim benim ağabeyim, benim babam bakmaz demeyin, dünyanın en sadık adamı da bakar, her zaman bir şey yapacağından değil laf olsun diye göz hapsine alıveriyorlar işte sadece siz farketmiyorsunuz... Bakar da bunu arkadaşı ile paylaşabilecek kadar arsızı az bulunur.Boşanma sebebi haline getirecek kadar büyütmeyin yani meseleyi, ha kıçı başı oynuyorsa o ayrı tabii ben ilk mesaja istinaden yazıyorum.
Yapacağınız şey bundan sonra daha dikkat çekici giyinmek, masum dekolteler, kibar yırtmaçlar olabilir mesela... Bunu eşiniz için değil kesinlikle kendiniz için yapın çünkü bu arkadaş sizinle evlendi yani bir nevi sizi elde etmiş olduğu için oyun bitmiş oldu. Şimdi iç güdüsel olarak diğer hatunlar tarafından talep ediliyor muyum acaba diye merakta... İyisi mi usturuplu biçimde talep gören siz olun ki, adam kendi merakını unutup size konsantre olsun. Ha tabii çevrenizden devamlı iltifat gördüğünüzü belirtmeyi de ihmal etmeyin. Oyun alanına hoşgeldiniz...

konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste

Adam evlenmeden önce ilişkiye girse bakirligi gitse, değil yalan söylemeye çalışmak bunu söz konusu etmeye bile gerek duymaz. Ama bunu yapan kadın olunca, nedense bi namus bekçisi kesilirler. Kaldı ki evli barkli adam başka kadınlarla bakisip mini eteklerini anlatiyorsa, evlenmeden önce neler yapmıştır kim bilir. Yani adamın zaten bakire bi kadını hakettiğini düşünmüyorum bu yüzden.

Diktirme konusuna gelince, o zaman adam da geçmişiyle kabul eden, gerçekten seven, bunu yüzüne vurmayacak biri olsaydı, geri kafalı, çifte standartlı, cahil, yobaz olmasaydı da, konu sahibi bu yola başvurmak zorunda kalmasaydi.

+ öyle bi konusmussun ki sanki konu sahibi diktirdigi için başına bunlar geliyor gibi... he adam karı kız kessin suçlusu yine karısı olsun. Adamın karakteri bu, el değmemiş kız alsa bunu gene yapacaktı.

+ senin gibi zihniyetler yüzünden oluyor bu namus cinayetleri. Kadın birini sevdi sevisti ya, bu kötü bişey değil mi sizin gözünüzde? Erkek her halti yerken kadın yapamaz değil mi? Sanki namus denilen şey sadece kadına verilmiş gibi. Bi kadın olarak sen bile bunu konu sahibinin yüzüne vuruyorsan, bu kariyi kızı kesen pis ruhlu adam haydi haydi vururdu.

Ve son olarak, umarım bi gün bu zihniyetinle sinanmazsin. " kinadigin şey başına gelmeden ölmezsin" demis peygamberimiz. Sana tavsiyem kimseyi kınama bu şekilde, kimin ne yaşadığını bilemezsin. Ve senin bu kötü kalbine rağmen dilerim ki, bu kinadigin şey başına gelmesin yine de.

Hahahaha kendini aklama savaşı yerine telefonumu karıştırdın kavgası edecek haa.
İyi cesaret valla.

Telefonumu niye karıştırdın dediği an ağzına sokarım o telefonu.
Gerizekalı abaza derim bir de.
Aynen katılıyorum. Ne erkekler var ya bu dünyada. Bir de karılarını sindirmişler. Sessiz kaldıkça daha fazlasına hazırlan bence konu sahibi. Şu adamlara da çok yüz vermeyin

Bana arkadaşın anlattı de hem arasını boz arkadaşıyla hem de kıçına tekmeyi bas evli barklı demekki her an karı kız kesiyo nasıl güvenceksin ki
Bi de söylesem mi demişsin şimdiye söylemen lazımdı korkma ya

Ya anlamıyorum hala mini etek giy onlara bakma bana bak de diyenler var.
Bu neyin kafası ?
Aldatmak sadece tenlerin birleşmesiyle olmaz.
Adam seni başka kızlarla bakışarak aldatmış yahu.
Bu adam seni sevse başka kızlara bakar mı bakmayı geçtim bakışır mı ?
Onu da geçtim arkadaşına bir zafer kazanmış gibi anlatır mı ?
Kendinize gelin ya şu erkekleri göklere çıkarmaktan vazgeçin.
Evi başına geçir.
Boşan bu adamdan sana koca olmaz.
Ha boşanmazsan tekrarı olması halinde asla geri dönüşü olmayacağını hissettir.
Az kendinizi sevin ya şu pislikler için de özgüveninizi kaybetmeyin.

günah değil mi iftira atmak, sonuçta arkadaşı söylememiş.
Hem yalan söyleyecek hem de arkadaşıyla arasını bozmak için iftira atacak.
Buna mı yönlendiriyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…