Farkindalik ve Tecrübe diyelim.Ay gıt işine yaa,siz evlisinız yaranız var sanırım,kusura bakma ama tertemız adamlarda var,haklı olmay çalışma sözünüzden sevıyenızı anladım,sen haklısın özür pardon,bütün admaalr bakar senın eşin gibi,sen üzme kendını olurmu
konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste
Ufff ama buna da bakılır yani))yani bu gece rüyalarımı süslerse pek bir memnun olurumHell yeah! Bakismaya gerek yok ilk bes saniyede kalp krizi.
Iste sizin gibi kadini metaya indirgeyen zihniyet var ya, Ozgecan ve yuzlercesinin katili iste aynen bu zihniyet. Siz de destek veriyorsunuz. Esefle kiniyorum.konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste
Olsun en azından içini dökmüş olur.birçok hastalığın nedeni stres değilmi içine at at nereye kadar..adamın kumaşı belli zaten bakacak bu mesajı arkadaşına yollayacak kadar rahat sa tabiki yine bakacak.bakamaz olsun inşallah. .Böyle muhalefet olmak istemiyorum ama kadın bağırdığı cagirdigiyla kalır.
Yine yapar yine yapar. sadece artık mesaj bırakmaz ortada.
Neden , çünkü o kadın burnundan getirir ama bir kaç zaman sonra normale döner her şey.
İş mahkemeye kadar giderse telefonu kariştirdigi icin konu sahibi suclu cikabilir yani avukat degilim tabi ki ama bilgim bu sekilde
Evliyken o kadar kolay olmuyor o.
Misal evlendin balayına çıktıniz ilk gün .
Ordaki cillop gibi hatunları kesiyor kocan.
Kolundan tutup boşanmaya mi goturursun?
Bence bekarsin.
konu sahibi isabet olmus... sende kizlik zarami nerde diktirebilirim diye 2 konu acmistin... birak adamda bu yalanin üstüne kadin kiz kesin. dengi dengine iste
Bi an cevabı ben yazdım sandımBen bu durumda sanirim agzinin orta yerine s....dım hak etti mi etti!!!
Aynen katılıyorum. Ne erkekler var ya bu dünyada. Bir de karılarını sindirmişler. Sessiz kaldıkça daha fazlasına hazırlan bence konu sahibi. Şu adamlara da çok yüz vermeyinHahahaha kendini aklama savaşı yerine telefonumu karıştırdın kavgası edecek haa.
İyi cesaret valla.
Telefonumu niye karıştırdın dediği an ağzına sokarım o telefonu.
Gerizekalı abaza derim bir de.
günah değil mi iftira atmak, sonuçta arkadaşı söylememiş.Bana arkadaşın anlattı de hem arasını boz arkadaşıyla hem de kıçına tekmeyi bas evli barklı demekki her an karı kız kesiyo nasıl güvenceksin ki
Bi de söylesem mi demişsin şimdiye söylemen lazımdı korkma ya
birsey olmaz konu sahibi. birdaha kızlık zari dikrirverirsin evlenırsın yenısıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?