Hakikaten taksitle öğreneceğiz yaKalktilar mi bari?
Aynen yaHakikaten taksitle öğreneceğiz ya
Kusura bakmayın sınırlıyım ben :)Aynen ya
En can alici kismi kizin o laflardan sonraki mort oluşu ve nasil davrandığı idi, bi detay alamadikKusura bakmayın sınırlıyım ben :)
Yok mort olmadıEn can alici kismi kizin o laflardan sonraki mort oluşu ve nasil davrandığı idi, bi detay alamadik
Takmayıp cevap vermemesi bile kişiliğini ele veriyor. Bi *** yedin madem bari karşıdakinin eşi olduğunu anlayinca özür dileyip mahçup olup masadan kendiliğinden kalk, kovulmayı bekleme.Beni takmadı bile
Yanındakilerle farklı konulara gırıp dutçymamıs gıbı yaptı bende masadan kalkarsanız sevınırım bızımkıler gelecek dedım
Kovdum yanı
Bence en basindan esin olduğunu soylemen gerekirdi, orda seni hatali buldum..Yok mort olmadı
Hıc duymamıs gıbı yaptı :)
İşte ne var sansımı denerım dedıyse dıye duşunenler en azından yaptıgı hatanın farkına vardıgında varmamıs gıbı yapıp o masada oturmaya devam etmesınden kışilıgını cozebılırTakmayıp cevap vermemesi bile kişiliğini ele veriyor. Bi *** yedin madem bari karşıdakinin eşi olduğunu anlayinca özür dileyip mahçup olup masadan kendiliğinden kalk, kovulmayı bekleme.
Bılmıyorum o an için nedense düşüncesını nıyetını ogrenmek istedım , kıro gıbıuzerıne atılıp kalk gıt masandan demek cırkın olurduBence en basindan esin olduğunu soylemen gerekirdi, orda seni hatali buldum..
Begenmis olabilir, sonucta bilmedigi etmedigi bi adam, fotoyu da birine sormak/gostermek icin cekmistir (onaylamıyorum)..
"Her türlü şansımı denerim" demiş olmasi elbette cirkin ama kendince piskinlik, komiklik yapmak istemis de olabilir.. Esin oldugunu öğrenince soylememis bi de bunu..
Aldirma bence artik.. Herkes ayni degil, olamaz..
Bunu dedım zaten , kaç kişiyiz herkes eşli çocuklu aptal olmalı bitçr ınsan bunu ıdrak edememesı ıcınArkadasinizi taniyormus yani sizlerin ciftli cocuklu oldugunuzu biliyor ve goruyor. Nasil bir cesaret ki öyle bir aile ortaminda herkesin icinde soruyor.
Normal bir kisi dusunur ya evliyse diye tanidigina ozel olarak sorabilir cok sacma.
Nasil bir tip oldugu zaten belli bence agzinin payini almis hic takma derim.
Evet o cok ilginc.. Arsiz tip demek ki..Bılmıyorum o an için nedense düşüncesını nıyetını ogrenmek istedım , kıro gıbıuzerıne atılıp kalk gıt masandan demek cırkın olurdu
Ama sorun şu ki ben esım oldugunu soyledıgımde duymamıs gıbı yapıp masada oturmaya devam etmesı
Bence o bekar ihtimaline karşı şansımı denemek isterim demek istemiştirBen her zaman için sasımı denerım dıyen kadına nasıl bır cumle sarfetmeyı dusunursunyz .
Geniş insana alın tapu gosterın bana ne der
Aynen oyle ilk aklima bu geldi duzgun insanlar bu sekilde davranir diye dusunuyorum. Yani kafaya takilcak seviyede degil bosveeeer :)Bunu dedım zaten , kaç kişiyiz herkes eşli çocuklu aptal olmalı bitçr ınsan bunu ıdrak edememesı ıcın
Kıskandığımı konunun başındada söyledim zaten ama bu demek değil ki beğenmediğim bir kadından kocamı kıskanmam.Olayı bukadar büyütmenizin ve konuyu evlere kadar getirip hıncını kocanızdan çıkarmanızın nedeni , kızın güzel olması olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?