Kocamın fotografını çekmiş

Oalbilir ne bilsin evli veya değil bence çok normal sonra söylemişsin zaten silmiştir napıcak kocankn fotosunu

Beni takmadı bile
Yanındakilerle farklı konulara gırıp dutçymamıs gıbı yaptı bende masadan kalkarsanız sevınırım bızımkıler gelecek dedım
Kovdum yanı
Takmayıp cevap vermemesi bile kişiliğini ele veriyor. Bi *** yedin madem bari karşıdakinin eşi olduğunu anlayinca özür dileyip mahçup olup masadan kendiliğinden kalk, kovulmayı bekleme.

Yok mort olmadı
Hıc duymamıs gıbı yaptı :)
Bence en basindan esin olduğunu soylemen gerekirdi, orda seni hatali buldum..
Begenmis olabilir, sonucta bilmedigi etmedigi bi adam, fotoyu da birine sormak/gostermek icin cekmistir (onaylamıyorum)..
"Her türlü şansımı denerim" demiş olmasi elbette cirkin ama kendince piskinlik, komiklik yapmak istemis de olabilir.. Esin oldugunu öğrenince soylememis bi de bunu..
Aldirma bence artik.. Herkes ayni degil, olamaz..

Takmayıp cevap vermemesi bile kişiliğini ele veriyor. Bi *** yedin madem bari karşıdakinin eşi olduğunu anlayinca özür dileyip mahçup olup masadan kendiliğinden kalk, kovulmayı bekleme.
İşte ne var sansımı denerım dedıyse dıye duşunenler en azından yaptıgı hatanın farkına vardıgında varmamıs gıbı yapıp o masada oturmaya devam etmesınden kışilıgını cozebılır
Ama ne var ki kocacı kesiliyoruz
Bir biZim kocamız var oluyor

Bılmıyorum o an için nedense düşüncesını nıyetını ogrenmek istedım , kıro gıbıuzerıne atılıp kalk gıt masandan demek cırkın olurdu
Ama sorun şu ki ben esım oldugunu soyledıgımde duymamıs gıbı yapıp masada oturmaya devam etmesı

Iyi kiza sac bas dalmamisin :) ben olsam bir guzel saclarini yolar eline verir, yedigin dayaktanda etkilenmissin dir umarim diyerekten iyi temennilerimi sunardim

Arkadasinizi taniyormus yani sizlerin ciftli cocuklu oldugunuzu biliyor ve goruyor. Nasil bir cesaret ki öyle bir aile ortaminda herkesin icinde soruyor.
Normal bir kisi dusunur ya evliyse diye tanidigina ozel olarak sorabilir cok sacma.

Nasil bir tip oldugu zaten belli bence agzinin payini almis hic takma derim.

+Belki evlidir, nişanlıdır.
-Şansımı her zaman için denerim.
Şu diyalogtan, "evli de olsa nişanlı da olsa şansımı denerim"den başka bir çıkarım yapabilenleri ayakta alkışlıyorum.
O lafları duymak senin suçun değil konu sahibi, iyi etmişsin, rezil olmuş. Bildiğin karaktersiz. Ben de olsam karaktersizliğini ortaya döker, rezil ederdim.

Bunu dedım zaten , kaç kişiyiz herkes eşli çocuklu aptal olmalı bitçr ınsan bunu ıdrak edememesı ıcın

Olayı bukadar büyütmenizin ve konuyu evlere kadar getirip hıncını kocanızdan çıkarmanızın nedeni , kızın güzel olması olabilirmi?

Evet o cok ilginc.. Arsiz tip demek ki..

Olayı bukadar büyütmenizin ve konuyu evlere kadar getirip hıncını kocanızdan çıkarmanızın nedeni , kızın güzel olması olabilirmi?
Kıskandığımı konunun başındada söyledim zaten ama bu demek değil ki beğenmediğim bir kadından kocamı kıskanmam.
Sevdığım insanı her şartta kıskanırım bunun güzellikle bır alakası olmamalı
Zira benim begendığım guzel dıye adlandırdıgım kadını esım begenmeyebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…