Hayır , ben ortam içinde rezıllık cıkaracak kocacım kocacımcılardan degılım
Cumlelerının devamını getırmesını bekledım
Iyıkıde beklemısım nasıl genıs oldugunu goröus oldum
İlginç. Bir çok kişi konu sahibini haksız bulmuş. Kendileri aynı durumla karşılaşsa çoğu bayan konu sahibinden daha fazla tepki gösterirdi bence. Evet kızın ' şansımı denerim' den kastı evli veya bekar olup olmadığını öğrenmekti muhtemelen. Fakat üniversiteye giden bi kızın düşünmesi gerekirdi kadınlı erkekli çocuklu bir piknik ortamı sonuçta ve beğenisine karşılık beğendiğin adam evli mi bekar mı ilişkisi var mı bilmiyorsun diyen bir bayan var karşısında. Şansımı denerim nedir ?
Konuyu detaylı okuduysanız konu sahibi, eşi, eşinin arkadaşları ve eşleri olarak bi etkinlik yapmışlar. O yaştaki bi kız bunu tahmin etmeliydi. Hadi edemedi insan yalnızca tanıdığı olan kişiye açar bu konuyu ortamdaki bayanlardan bir tanesi kız arkadası, eşi vs olabilir.Nasıl ki kız bekarsa ve o ortamdaysa, karşıda gördüğü erkeğinde ortamda bulunan bekar biri sanması gayet normal.
Hayvanlar bile eşini kıskanıyor :)Allah' tan kocacimlardan degilsin kizi dovmekten beter etmissin :))
Fotografını ceken insan o ınsanın zaten yanımda oturup bana sarıldıgını herseyını gormusturKonuyu detaylı okuduysanız konu sahibi, eşi, eşinin arkadaşları ve eşleri olarak bi etkinlik yapmışlar. O yaştaki bi kız bunu tahmin etmeliydi. Hadi edemedi insan yalnızca tanıdığı olan kişiye açar bu konuyu ortamdaki bayanlardan bir tanesi kız arkadası, eşi vs olabilir.
Hayvanlar bile eşini kıskanıyor :)
Yok ben kocasız yüz metre ötede nefes alamayanlardan değilim :)Olabilir :) ama kocaciyiz kocamizi cok seviyoruz :)) bem gayet kocaciyim iyiki bnm kocam .sende oylesn kabul et
Fotografını ceken insan o ınsanın zaten yanımda oturup bana sarıldıgını herseyını gormustur
Kız kendıne fazla guvenıyordu yoksa ben benım onun ilişki içinde oldugunu anladıgınıda duşunuyorum
Önemli olan evli olduğunu öğrendikten sonraki tavrı...Ama fotografı unutyum o an için
Aklımda salak salk seyler gecıypr
Üniversteden çok konuda bunu belirtme amacım yaş gurubu vs açıdandı .Kendini bir şey zanneden üniversiteli tavırları. Bazı kızlar öyle patavatsız kendi içerisinde özgüven patlaması yaşıyorlar. Kaldı ki bu çok ahlaki bir durum.
Boş boş goygoy yapıp arkadaslarıyla benı takmadı bende masadan kaldırdım ve gonderdımÖnemli olan evli olduğunu öğrendikten sonraki tavrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?