Kocamın fotografını çekmiş

Kız garip davranmış, hatta bana kalırsa herkes bit garip. Siz en başta söylemeliydiniz, ortak arkadaşınızın da yanlış anlamaya mahal vermeyecek şekilde konuyu kapatması gerekirdi.

Neyse olan olmuş da siz niye bu kadar kafanızda büyüttünüz? Sabah beri kızı stalkluyorum demişsiniz yanlış anlamadıysam, biraz abartı değil mi tepkiniz, fotosunu çektiyse çekti, bu devirde kim bilir nerelerde fotolarımız vardır haberimiz yok, birinde daha olsun fazladan yani.

Son olarak beni asıl konuda etkileyen, kocanızın o kadar yakışıklı bulunup fotosunun çekilmesi oldu :) koltukların kabarsın bence ahaha. Benim kocamın fotosunu kimse çekmiyor

Hayır , ben ortam içinde rezıllık cıkaracak kocacım kocacımcılardan degılım
Cumlelerının devamını getırmesını bekledım
Iyıkıde beklemısım nasıl genıs oldugunu goröus oldum

Allah' tan kocacimlardan degilsin kizi dovmekten beter etmissin :))

Ben olsam kiz ilk sordugunda denemeyi filan dusunmez direkt "o benim kocam"derdim.Tanimadiginiz insanin karakter tahlilini yapmaya gerek yok ki..heryerde her turlu insan var zaten.
Sansimi denerim sozude bence evlimi bekarmi bilmiyorum sansimi deneyip ogrenmeye calisirim gibi birseydi..
Foto cekmesinin nedeni de taniyan birilerine kim oldugunu sormakti hrhalde..
Fazlaca buyutmussunuz olayi.

"şansımı her zaman denerim" lafı şeyma subaşının toplumumuza armağanı olsun.. ve onu takip edip likelayan bayılan hayran hayran bakan salak kadınların. hepsinin kocişine bir adet şeyma subaşı diliyorum. umarım bu zihniyetler bir an önce tencere kapak yuvarlanarak buraları terk ederler. böyleleri yüzünden ahlaksızlık ve terbiyesizlik had safhada, alenen affedersiniz ama yollular resmen milletin kocasına yürüyor. patır patır dökülüyoruz ya lut kavmi bildigin

İlginç. Bir çok kişi konu sahibini haksız bulmuş. Kendileri aynı durumla karşılaşsa çoğu bayan konu sahibinden daha fazla tepki gösterirdi bence. Evet kızın ' şansımı denerim' den kastı evli veya bekar olup olmadığını öğrenmekti muhtemelen. Fakat üniversiteye giden bi kızın düşünmesi gerekirdi kadınlı erkekli çocuklu bir piknik ortamı sonuçta ve beğenisine karşılık beğendiğin adam evli mi bekar mı ilişkisi var mı bilmiyorsun diyen bir bayan var karşısında. Şansımı denerim nedir ?

Nasıl ki kız bekarsa ve o ortamdaysa, karşıda gördüğü erkeğinde ortamda bulunan bekar biri sanması gayet normal.

Eşinizin fotoğrafını çekmesindeki amaç kendisinin tanıdığı olan arkadaşınızın eşine sonradan fotoğrafı gösterip eşiniz hakkında bilgi almaya çalışmaktı muhtemelen. Ki o bile çok çirkin.

Kız art niyet beslemeden bekar sanıp beğenmişse uyarılabilinir, ama yok ben uçana kaçana yürürüm kafasındaysa zaten diğcek bişey yok.

Arkadaşlar konuda masumluk yok malesef
Ben nıyetını ögrenmekte karar kılıp kocam oldugunu soylemedım burada ben hatalıyım .
Ama bır ınsans o benım esım ve şansın yok dıyorsanız ve hala pişkin pişkin masanızda oturup goy goya devam edıyorsa burada masumluk yoktur .
Ve kocamda burak özcivit değil
Sahıplenmem ve kıskanmam için mükemmel olmasına gerek olmadıgı gıbı kıskanmamam da anormal olurdu
Karsıdakı bayan ıster guzel olsun ister cirkın
Sevıyorum ve kıskanıyorum konu bu

Nasıl ki kız bekarsa ve o ortamdaysa, karşıda gördüğü erkeğinde ortamda bulunan bekar biri sanması gayet normal.
Konuyu detaylı okuduysanız konu sahibi, eşi, eşinin arkadaşları ve eşleri olarak bi etkinlik yapmışlar. O yaştaki bi kız bunu tahmin etmeliydi. Hadi edemedi insan yalnızca tanıdığı olan kişiye açar bu konuyu ortamdaki bayanlardan bir tanesi kız arkadası, eşi vs olabilir.

Fotografını ceken insan o ınsanın zaten yanımda oturup bana sarıldıgını herseyını gormustur
Kız kendıne fazla guvenıyordu yoksa ben benım onun ilişki içinde oldugunu anladıgınıda duşunuyorum

Kendini bir şey zanneden üniversiteli tavırları. Bazı kızlar öyle patavatsız kendi içerisinde özgüven patlaması yaşıyorlar. Kaldı ki bu çok ahlaki bir durum.

Kendini bir şey zanneden üniversiteli tavırları. Bazı kızlar öyle patavatsız kendi içerisinde özgüven patlaması yaşıyorlar. Kaldı ki bu çok ahlaki bir durum.
Üniversteden çok konuda bunu belirtme amacım yaş gurubu vs açıdandı .
Yoksa gayet sadece okuluna odaklı ınsanlarda tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…