Kocamın fotografını çekmiş

Yok ben kocasız yüz metre ötede nefes alamayanlardan değilim :)

Iyi ne diyim boyle olmaya devam et ozamn sora vay ben yuz metre otedeyken kocama sardilar deme bnde cildirdim deme :)) kocanin yaninda olaydn o fotonun icinde sende olurdun.neyse cok konustum yine bn

Iyi ne diyim boyle olmaya devam et ozamn sora vay ben yuz metre otedeyken kocama sardilar deme bnde cildirdim deme :)) kocanin yaninda olaydn o fotonun icinde sende olurdun.neyse cok konustum yine bn
Kucağımda 8 aylık bebekle malesef kocamın pesınde gezemem .
Ben adamı 50 mete ötedede rahat bırakmayacaksam

Lafin gelisi diorum cnm insanin kocasnin yanunda olmasi kotu bisi degil
Elbette değil ama insanız işte kıskanmama gibi bır durum olmuyor , biride demiş ki kızı guzel buldugun için mı bu kadar taktın
Güzel ya da cırkın fark eder mı :)

Bilerek yaptırılmış birşey de olabilir ayrıca sizi dememek yada sinir etmek için...zamana bırakın

O anlamda demedim evli olduğunu öğrendikten sonra eşinize ne gözle bakacagindan yani bunu bilmesine rağmen yaklasmayami çalışacak aksi mi bu önemli
Kızı tanımıyorum ama pişkin ve lavbali bir tavrı var .
İlla ki eşimi bulur sorar soruşturur ki gurursuzsa

Konuları okumadan veya anlamadan hiç bir konuya yorum yapmak prensip ve adetim değildir.En son yazdığımı gözden kaçırmışsınız ben zaten söyledim şayet evli olduğunu bildiği halde uçana kaçana yürürüm kafası varsa kızda eee buna daha ne yorum yapalım halk arasında onun argo bir adı var zaten.Konu sahibinin tek hatası karşısındaki kızın ismini, cismini, kişiliğini ne ayak olduğunu bilmeden onu denemek istemesi.Ne gerek var o benim eşim, hadi tatlım başka kapıya dersin olur biter. Hayır hem kızı deniyor, hemde kendi sinir oluyor halbuki daha güzel kapaklar yapabilirdi. Ama o kızı deneyip olayı uzatmayı ve sinir katsayısını arttırmayı tercih etmiş :))

Ondan sonrası da Eşinizin tavrına bagli işte... sadiksa kız hiçbirşey yapamaz ama eşiniz de karşılık verirse sıkıntı
Erkeklere güvenmem ama eşimin samimiyetine güvenirim zira yalanı beceremeyen bir adam
Ha seytana uyarsa da sonuclarına da kucak açmalı

Denemek degıl bu
Karsınızda kı ınsanın souleyeceklerı bıtmedrn agzına vurup agzını kapatırsanız sonra düşünür durursunuz daha neler gelırdı pesınden dıye .
Zıra pişman degılım cunku konusmalarından karakterını 10 dakıkada cözdüm ben

Çözdüğünüz karakter içinmi evinizde huzursuzluk çıkardınız peki ozaman :):)

Erkeklere güvenmem ama eşimin samimiyetine güvenirim zira yalanı beceremeyen bir adam
Ha seytana uyarsa da sonuclarına da kucak açmalı
İnsanın şeytani kendisi yapıp yapıp şeytana atmak da güzelmiş... dediğim gibi bilerek yaptırılmış birsey de olabilir

Çözdüğünüz karakter içinmi evinizde huzursuzluk çıkardınız peki ozaman :):)
Çözdüğüm karakterin karaktersizliğini içime sığdıramayıp fırsat verdiğim için huzursuzluk yarattım , açıklayıcı oldu mu ?

o kizin sacini basini yolmak lazim. Soyledigi lafa bak hele sansini denermis.. sizdeki de sabirmis helal olsun.. Madem cektigini gordunuz sildirseydiniz hemen.. Esinizin arkadasi taniyorsa bu kiz hirs yapip esinizi bulur benden soylemesi. Sıkı takibe alin bir sure sosyal medya hesaplarini falan

F
Fotografı masata gelmeden önce cekmiş
Benım ysnımda oyle bır sansı olamazdı zıra fotograf cekecek
O soyledi brn dınledım ama parmaklarımı nasıl sıkıyorum sınırımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…