Kocamın Gözünü Korkutmak Istiyorum...

hayır canim eşim cimri değil cok sukur de kazanci var makyaji da para icin değil.. zaten gereğinden fazla makyajım da var nisanliyken de bir kaç kere napıyorsun diye ariyordu veya da mesaj atardi bende makyaj yapiyorum disari cikacagim diyordum yapma makyaj neye yapiyorsun falan diye kızardı bende dinlemezdim onu evliyken de aynı şekilde bir kaç kere tartışmamız oldu hatta gözümü korkutmak için mi bilmiyorum sesini baya yükseltti ama ben yine dinlemedim.. makyajı gerçekten de sevmiyor aslında herkes bana senin doğal güzeliğin makyajdan kaç kat daha güzel diyorlar.. o da onu söylüyor senin doğal güzelliğin varken neden makyaj yapıp yüzünü mahvedeceksin.. ben makyaji sevmediginden dolayi yaptırmadığını düşünüyorum zaten...

evet o kadar cumlede sapıklık kelimesine takıldım..
o kadar aynı şeyi anlatmak isteyip güzelce yazanlarda oldu zaten -sapıklık- kelimesi hariç..
hareketlerine dikkat etsin kelimesini bir daha o lafı söylemesin dikkat etsin diye bla bla kelimeler kullandım canım benim...
o güzel nacizane yorumunu bana sunmak en doğal hakkın buna birşey diyen yok ama burda kimse kimseyi tanımıyor "sapıklık" kelimesini neye güvenerek kullanılıyor.. ben burda kalkıp "eşim beni aldattı oysaki cok ilgiliydi bana " diye bir konu açmadım sadece hareketlerine söylediği kelimeyle ilgili sordum sapıklık kelimesinin yakisacagi bir cümle göremiyorum gören varsa söylesin..
ben size tepki göstermiyorum herkesin de en doğal hakkı bu yorum yapmak bir arkadaşa da dediğim gibi yorum yapmak en doğal hakkınız bana ben bunu bilerek konu açtım (hakaret dışında) bence sapıklık hakarete giren bir kelimedir bu benim özgü düşüncem.. buna kimse birşey diyemez.. o güzel nacizane iki yorumunuz için teşekkür ederim.....

Ne demek hanımefendiciğim siz sorun ben bütün naçizane yorumumu sunarım.. Sapıklık kelimesi tek bir anlama gelmez bunu da belirtmek isterim.. Arkadaşımızın da o anlamda kullanmadığına eminim bunu söyleme sebebim ona katılıyorum demek yoksa kimsenin yorumu beni irdelemez.. İyi günler..

buna mutlu olurum bütün nacizane yorumunuzu sunarsanız..
"sokağa çıkma dışarı çıkma diyen bir insan sapıktır bence aklından ne geçiyorsa.." cümlesinden siz guzel anlamli yorum cikardiysaniz birsey demiyorum..
sizede iyi günler...

Çok erken bir yaş daha doğrusu olgunlaşmamış kişiler için çok erken yaş bu evlilik yükünü almak. Karşımızda bir örneği daha..Çok gençsin tecrubesizsin ama kızma sakın bu yorumunla da resmen cahillik ediyorsun.. tecrübe ile sabit : yıllar geçtikçe bazen ama çocuktan sonra kesinlikle kocalar ile daha çok kavgalar ve anlaşmazlık oluyor daha fazla keskeler yaşanıyor !!! Bunu sakın sakın unutma.

yorumunuz için teşekkür ederim.. unutmam sağolun..

Ah be çocuğum,güzel kızım,
bu yaşta uğraşmanız gereken işler bunlar olmamalıydı.
Arkadaşlar epeyce fikir vermişler.
Ben öncelikle kişisel gelişiminize odaklanmanızı,kendinizi güçlendirmenizi tavsiye ederim.
Bunun için de size önerilerim:
Mümkünse eğitim hayatına geri dönüp bir meslek edinin.
Acilen iletişim becerilerinizi geliştirin.
bunun için okuyun,farklı uzmanları takip edin.
Sizin için bir takip-okuma listesi yapıyorum umarım faydası dokunur.
1.psikiyatrist Dr.Gülcan Özer'in evlilik ve ilişkiler üzerine yazılmış çok güzel kitapları var.
Instagram hesabı da oldukça aktif ve güzeldir,
lütfen takip ediniz.
2.Doğan cüceloğlu hocamızın web sayfasını ve Instagram hesabını takip alınız.
kendisinin 'İletişim Donanımları' ve 'Evlenmeden Önce' adlı kitaplarını mutlaka okuyunuz.
Abla,ben evlendim,bu kitap işime yaramaz demeyin,siz okuyun,işinize yarayacak.
3.Leyla Navaro'nun kitaplarını,özellikle de
'Beni gerçekten duyuyor musun?'
adlı kitabını okuyunuz.
4.Beş Sevgi Dili-Yazarı; Gary Chapman.
Bu kitabı ısrarla tavsiye ediyorum,mutlaka, dikkatlice,altını çize çize okuyunuz.
5.İyi Hissetmek-Psikonet yy adlı kitabı alın,
evde bulunsun,o kitabın özellikle iletişim ve özgüven,kişiler arası iletişim ve etkileşimle
ilgili bölümleri işinize yarayacak.
Başınız sıkıştığında açar,göz atarsınız.
Son ve en önemli tavsiyem lütfen en az iki sene çocuk sahibi olmayı düşünmeyin.
Allah yardımcınız olsun.

ALLAH cümlemizin yardımcısı oldun ALLAH razı olsun teşekkür ederim önerileriniz ve yardımınız için.. en kısa zamanda bu kitapları almaya çalışacağım dediginiz sosyal medya hesaplarını da takip edeceğim çok teşekkür ederim...

Tanımadan mı evlendiniz hiçmi başbaşa vakit geçirmek istemez insan sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayın bari.

Tanımadan mı evlendiniz hiçmi başbaşa vakit geçirmek istemez insan sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayın bari.

tanımadan evlilik değil bizimki tanıyordum nisanliyken de dediğim gibi böyleydi ama alıştım artık.. çocuk konusuna gelirsek çok kişi hem fikirde olduğuna gore sanırım artık çocuk istemiyorum .. yorumunuz için de teşekkür ederim..

Tamamen tercihlerini yaşayacaksın.Öyle taktikle olmaz bu iş..Ha illa taktik istiyorsan,adamla ilgilenmeyi kes,kendi dünyana çekil ve onun senin üzerine düşmesini sağla.Kavga ile düzelmez böyle şeyler.Burada kocanızı çook kötü diye yorumlayanlara değilde kendi iç sesinizi dinle.Boşansan işin varmı? ailen sana sahip çıkar mı? yaşın kaç? Gibi soruların cevaplarıda önemli.Aranızda büyük problemler göremedim ben.Makyaj konusunda dediğim gibi kendi dünyana çekil biraz ve tavizi onun vermesini sağla.

aslında asıl duymak istediğim yorum buydu çok güzel ve doğru yazmışsınız.. bende öyle düşündüm biraz ilgisiz davranayım ona kendi halimde sessiz durayim.. çok teşekkür ederim bu yorum cidden çok iyi geldi konuma..

sevindim canım içinin rahatlamasına,gerçekten sana tecrübelerimle konuştum..olayları kötümser düşünme ve kendine güven kendini sev yavaş yavaş prüzleri zekanla aşacağına eminim,sevgiler..

İlgisiz davranmakla olacak iş değil. Keşke erkekler böyle uzun soluklu duygusal düşünüp, bizim gibi dert edinseler...yok öyle bir dünya...

Cidden bu bir gün benden vazgeçer mi endişesi vermek istiyorsanız, acil bir işe girip para kazanmanız, ve o evde pineklerken kendiniz gezip tozmanız lazım. Böyle bir şey mümkün mü?

Ben çalışmak çok istiyorum ama kv ile birlikteyiz yani sadece mutfaklarimiz bir sabah aşağıya inerim akşam yukarı evime çıkarım yaşlı oldukları için mutfak ve temizlik işleriyle ben ilgileniyorum kadın 70 yaşında ama masALLAH çok dinç yeri geliyor yardım bile ediyor bana.. ben çalışman çok fazlasıyla istiyorum ama iki tane yaşlı insan olunca mümkün gözükmüyor.. yanlarında bir tek ben varım..

ama çok zor canım... o beni böyle kabul etti zaten diye değişmez kolay kolay... şu an çalışmıyorsan bile, gerek açık öğretim olsun, gerek kurs olsun ileriye dönük yatırım yap; ben de çalışacağım, evde ömrümü tüketmeyeceğim diye konuş arada, en azından acaba desin.

çok haklısınız teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz..

bu adam evlenmeden önce muhteşem olsaydı da evlendikten sonra öküz tarafını göstermiş olsaydı sana bi vah vah derdim de bile bile de öküzle evlenilmez ki güzel kardeşim. sana fragmanı göstermiş bile bile korku filminin içine girmişsin. bi de yontacağım diye mi uğraşacaksın allah aşkına. aşktan nasıl bi kör oluyor gözleriniz ben anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…