Kocamın Gözünü Korkutmak Istiyorum...

hani derler ya evlendikten sonra erkekler değişir diye.. aslında cidden öyle bazı huyları değişti tamam dışarı çıkarmaz gezmeyiz ama ilgisi vardı şimdi hiç yok denilecenecek kadar az oldu..

"Kendisi iyi de çevresi kötü" cümlesinde bahsi geçen 'çevre' bu galiba. Bu ne biçim tavsiye
İnsan evlendikten sonra neden değişsin? Sorumluklar değişir, karşıdakine az çok uyum sağlanır ama kimsede köklü bir değişiklik olmaz.
Madem erkekler evlenince değişiyor, kimse birbirini tanımaya çalışmasın. Herkes sokaktan ilk çevirdiğini tutup evlensin, nasılsa evlendikten sonra kendimize göre yontup değiştiririz. Böyle bir şey olabilir mi?

Ayrıca adam neden değişmeye uğraşsın ki? Nişanlıyken kabullenip evlenmişsiniz.
O da büyük ihtimalle "Daha 20 yaşında sonuçta. Ben onu kendime uydururum, değiştiririm" demiştir.

Derdinizi konuşarak anlatın. Çok büyük değişiklikler olmayacaktır ama kararlı şekilde anlatın yine de. Her istediğinin olmayacağını bilsin. Konuştuklarınızın arkasında durun. Gerekirse yalnız çıkıp gezin arkadaşlarınızla.
Ama asla arkasında duramayacağınız hamleler, gereksiz blöfler yapmayın. Karşıdaki büyük ihtimalle yutmaz.
Geri adım atmak zorunda kalırsanız her şey daha da zor olur.

yorumunuz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim...

Evlenince değişir, çocuk olunca değişir diye bir şey yok. İnsanlar değişmezler hele ki 26 yaşında bir erkeğin artık karakteri, bakış açısı, yaşam tarzı vs oturmuştur ve değişmez. Çocuk çok büyük bir hata olur daha oturmamış evliliğinize 20 yaşında sırf erkek değişsin diye bir çocuk dünyaya getirmek hatasına düşmeyin lütfen. Bile isteye kabullenerek görerek evlenmişsiniz madem ki böyle sevdiniz şimdi değişmesini beklemeniz yanlış. Evlilik taktik yaparak yürümez. Siz eşinize blöf yapmak istiyorsunuz ama adı üstünde blöf gerçek olmadığını biliyorsunuz, eşiniz de anlayacaktır bu durumu

Kocan bu kadar iyi bir adamsa niye şikayet ediyorsun durumdan ? Madem bu kadar anlayışlı bir adamdı niye herseyıne karışmaya çalışıyor? Makyajına şuyuna buyuna karışması çok saçma sonuçta evlilik yapabildiğine göre kendi kararlarını da verebilecek olgunluktasındır herhalde, birinin seni uzaktan kumandayla yönetmesine niye izin veriyorsun. Eşin seni kısıtlıyor sen buna çözüm aramalısın bence önce, kaybetmekten korksun demek bana biraz ne bileyim çocukça geldi.

eşim değişsin diye çocuk yapacağım demedim.. ben zaten çocuk istiyordum ama duyduğuma gore degisiyorlarmis bende daha çok istemeye başladım.. bu konuyu açma sebebim o cümleyi bana kurmasıydı ne yapabilirim bir daha açmasın öyle konuları ilk ve tek olsun diye ne yapabilirim diye sormuştum.. eşimi değişmeyeceğini de biliyorum sadece o kurduğu cümleyle ilgili açmıştım ben bu konuyu.. yorumunuz için de teşekkür ederim..

benim birseyden şikayetim yok şikayetim olsaydı çok önceden açardım bu konuyu ama o söylediği kelime zoruma gitti.. burda açmayı da düşünmedim ama dedim belki bilgili tecrübeli kaç senelik ev hanımlığı olan insanlar var belki bir öğüt verirler birşey derler..
makyaj yapmamı sevmiyor ama ben dinlemiyorum onu evet o olgunluktayim o olgunlukta olmasaydım "tamam kocacım sen nasıl istersen öyle olsun kocacım.." derdim ve beni UZAKTAN KUMANDAYLA birileri beni yönetirdi buna izin verdiğim yok.. eğer ki o kadar yazdığım şeyde "o makyaj yapmamı istemiyor bende yapmıyorum, o bir yere gitmemi istemiyor bende gitmiyorum, o bunu giymemi istemiyor bende giymiyorum, o nefes almamı istemiyor bende almıyorum.." diye yazdıysam çok haklısınız ama en az 50 defa okudum ve böyle bir cümle beni kukla gibi uzaktan kumandayla oynattigini göremiyorum...
benim tek derdim birseyden dolayı da onu da anlayıp çok güzel cevap yazanlar oldu zaten..
çocukça gelmiş olabilir o sizin düşünceniz burda size kalkıp " nasıl çocukla gelebilir sen kimsin ne diyorsun" diye tartışma yaratmayacağım zaten tartışacak birşey de yok.. biz birbirimizi görmemişiz tanımıyoruz sadece konuma yorum yaptın ve de buna saygı duyuyorum teşekkür de ediyorum...

Hayatım sen şikayetçi değilsen bana zaten birsey söylemek düşmez. Sadece dışarıdan görüneni söyledim. Yani seni baskı altına almış bunaltan , en doğal ihtiyaclarını bile kısıtlamaya calısan , sosyal hayatını bitiren bir adam geldi gözümün önüne. Önceliğin bu duruma çözüm bulmak olsun diye dedim yoksa ne gibi bir garezim olabilir . Kaybetme korkusu bir adama sonradan kazandırılmaz, ya vardır ya yoktur. Erkekler de evlendikten sonra çocuktan sonra ondan sonra bundan sonra asla değişmezler . Öyle diyenlere de inanma sakın. İnşallah sorununa çözüm bulursun iyi akşamlar .

Buna katılıyorum demek ki Değişmesinin mümkün olamayacağını bile bile soruyorsunuz sorunun cevabını sizde biliyorsunuz.. Neden başta ayrılmadın ne olduğunu bildiğin halde? Değişir düşüncesini geçin evli olmadığım halde biliyorum bu sizin düşüncesizliğinizden doğdu.. Hakaret olarak algılamayın ...

bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle.. en doğal şey düşüncelerinizi buraya yazmak buna hicbir zaman tepki göstermem.. ben eşime kaybetme korkusu vermek isterdim eğer varsa onu görmek istedim.. ama burda yazılan olgun insanların cevapları böyle birşey yaparsam hata yaparım.. en doğrusu oturup güzelce sakince ona derdimi anlatmak olacak... insALLAH bulurum teşekkür ederim size de iyi akşamlar..

Ben eşimi değiştirme çabasında değilim dediğim şey beni sadece kaybetme korkusu olsun istiyorum dedim o da söylediği cümleden dolayı.. onunla evlenme nedenim onu sevdiğim için beni çok bunaltan evden çıkma diyen bir insan değil ben nisanliyken istediğim yere gidip gezerdim haberi bazen olurdu bazen olmazdı birşey de diyemezdi zaten sadece bir yere çıkıp kendimize gezmiyoruz.. o da sosyal bir insan olmadığı için.. beni bunaltan birşey de yok anlamıyorum ben yanlış birşey mi sordum eğer yanlış birşey sorduysam neden çoğu kişi düzgün güzel cevaplar verdiler..
evli olmadığınız halde beni dusuncesizligimden doğup doğmadığını bilemezsiniz.. ben eşimi değiştirme çabasında da değilim isterseniz tekrar okuyun soruyu ona gore cevap yazın bu yorumunuz için de teşekkür ederim..

ha bir de o "sapıklık" kelimesi gecen cumleye de katılmışsınız.. benim eşimin ne düşündüğünü ben dair kimse bilemez eşim sadece sevmediği için istemiyor makyaj yapmamı bu sapıklıkla ne alakası var açıklar mısınız?..

Asla değişmez emin olun 3 yıldır ben uğraşıyorum saçlarım beyazladı ya bu deveyi guduceniz yada bu diyardan gidiceniz

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.. bende bugün farkına vardım zaten ne yapsam değişmez bu adam zaten değiştirmek gibi bir niyetim de yoktu varsa ufacık azıcık o da gitti zaten..

Arkadaşımızın yazdığı o kadar cümleden sadece sapıktır kesilmesine mi takıldınız? Gerçekten tuhaf.. Sorduğunuz soruyu kendi görüşümle ve o güzel Naçizane yorumumla size sundum.. Arkadaşımızın yazdığı o kadar cümleden sadece sapıktır kesilmesine mi takıldınız? Gerçekten tuhaf.. Sorduğunuz soruyu kendi görüşümle ve o güzel Naçizane yorumumla size sundum.. Ayrıca sorduğunuz soruda hareketlerine dikkat etsin artık gibi bla bla kelimeler kullanmışsınız bizler sizin kullandığınız cümlelere / kelimelere göre yorum yapıyoruz.. Tepki görmek için değil fikir sunmak için yazdım bunu da belirteyim.. ( herkeste buna dahil)

bazi insanlar evcjmen oluyor bakinoz ben 10 gun evden cikmasam sklmam ev cok guzel yaaa
benim esimde siz gibi gezmeyi sever ama orta yolu buluyoruz gezelim diyince kirmam kendisini

tartıştık ilk defa bana seni öyle kötü yapacağım evine göndereceğim dedi.
Şu söz varya benim için ölüm vuruşu sebebi.
Diyemedin mi ona hoşt ulan ayı! Sen kim köpeksin kapa çeneni seni sersem çocuk diye.
Şakası bir yana. Ben olsam reis sen panik yapma kafaNa sıkar giderim derdim.

Para gider diye korkuodur.Makyaja kızmasının sebebide paradır bence.Sevmıomar makyajı ama guzel bakımlı makyajlı bı kadın gecınce gozlerını alamıolar.Yalan bacım o ınanma sen bu palavralara.O zaman gezmeyen makyaj yapmayan kadınla evlenıcektı.Hem ole begensınler hemde degıstırmeye calıssınlar.Benım ıcıme ole doguyokı esınız cok cımrı bırı.

bazi insanlar evcjmen oluyor bakinoz ben 10 gun evden cikmasam sklmam ev cok guzel yaaa
benim esimde siz gibi gezmeyi sever ama orta yolu buluyoruz gezelim diyince kirmam kendisini

genelde kadınlar daha dikkatli oluyorlar erkeklerden çok aman bir sorun çıkmasın kırılmasın misali... güzel yorumunuz için teşekkür ederim..

Şu söz varya benim için ölüm vuruşu sebebi.
Diyemedin mi ona hoşt ulan ayı! Sen kim köpeksin kapa çeneni seni sersem çocuk diye.
Şakası bir yana. Ben olsam reis sen panik yapma kafaNa sıkar giderim derdim.

yok canım diyemedim o anki şokla hiçbirşey diyemedim ilk defa çünkü ağzından böyle birşey duydum genel olarak çok şaşırdım.. eğer sürekli söylediği bir kelime olsaydı zaten yüksek bir ihtimalle çıkıp giderdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…