Kocamın iş yerindeki kız

İş yerindeki başka evli bir adamın evinde davet edildi bu kız yani kendini davet ettirdi. Başka arkadaşlarının düğününde bu bahsettiğim adamla yapışıklar fotoda. İş yerindeki erkeklerin coguyla böyle

Eşim kadın ağırlıklı bir yerde çalışıyor. Geneli de bekar kadınlar. Mesai dışı kadın erkek kimsenin telefonuna mesajına dönmez. Aşırı soğuk durur. Ama aynı işyerinde üç çocuklu arkadaşını geçen yaz bekar bir ortak iş arkadaşıyla başbaşa parkta şarap içip sohbet ederken gördük.
Sizce sorun bekar kız da mı sadece?
Üç çocuğunu aklına getirmeyip orada baş başa keyif yapan adamda mı?
Kadın orada pek çok evli erkekle çalışırken neden sadece o evli adamla samimiyet kurabiliyor sizce?
O adamın kıçı başı oynamasa kız istediğini yapsın gitmezdi oraya.
Adamın duruşu belli eder özetle

Ben o konuda uyardım ve o kıza asla öyle olmadığını söyledi iş dışında muhabbet kurmadigini da

Ben o konuda uyardım ve o kıza asla öyle olmadığını söyledi iş dışında muhabbet kurmadigini da
Bakın “söyledi” diyorsunuz.
Adam sizi geçiştiriyor demek ki.
Kalkıp yok ben takılacağım canım diyecek değil. İnkar edecek elbette.
Ama adam mesafesini ayarlasa kadın gece emoji atamaz.
Asıl sorunu görün

Evet anlıyorum o konuda haklisiniz. Eşimin başının etini yedim. Ve farkında şu an her şeyin. Dikkat ediyor ona rağmen kız hala mesafe koymamış yani koysa bile kendini haturlatmaya calismasi rahatsız etti

Daha sert bir tavırla daha keskin bir şekilde belli etmeli yani değil mi demklek ki bu kadarı yetmemiş

Daha sert bir tavırla daha keskin bir şekilde belli etmeli yani değil mi demklek ki bu kadarı yetmemiş
Mutlaka kadına samimiyet göstermeye devam ediyor demektir.
Mesafeyi ayarlayan evliler olmalı. Bekar kadına hakaret etmek ona kızmak size kolay geliyor anlıyorum.
Ama eşte bitiyor bence

Katılıyorum. Konu sahibi öncesinde rahatsız olmakta oldukça haklı ama sorun eş.
Köyü niyetli insanlarda var iyi niyetliler de. Kızın niyetini vs bilemeyiz. Belki gerçekten yavşak. Bazı insanlar böyledir.
Ama eşte bitiyor iş. Sınır çizmesi gereken kişi eşiydi. Katı ve mesafeli bir tutumda olmalıydı.
Kim olsa bu saatten sonra işkillenir. Ama işkillenmesi gereken eşi. Sözlerinin doğruluğu bile şüpheli artık.

Daha sert bir tavırla daha keskin bir şekilde belli etmeli yani değil mi demklek ki bu kadarı yetmemis
Mutlaka kadına samimiyet göstermeye devam ediyor demektir.
Mesafeyi ayarlayan evliler olmalı. Bekar kadına hakaret etmek ona kızmak size kolay geliyor anlıyorum.
Ama eşte bitiyor bence
Haklısınız çok haklısınız

Yakın arkadaşımın eşi müzisyen. Çok tutulan bir grupları var. Adam o kadar soğuk bir adam ki. Asla kimseyle samimiyet kurmaz.
Geçen gecelerden birinde adamın bir sahnesine gittik. Bizi de gecenin sonuna doğdu fark etti hatta. Bizi görmediği kısımlarda bile o kadar mesafeliydi ki. Çok takdir ettim. Her yer genç cıvıl cıvıl kızlarla dolu, adama hayran tipler de var ama adam o kadar soğuk bir adam ki kimseyle bir samimiyet kurmuyor. Aralarda direkt grup arkadaşlarıyla kulise gitti. Bizi de çıkışta kapıda görünce sohbet etti hatta. O kadar görmemiş bakmıyor çevresine. Kendisi de diyor hatta kazara uzun bakarım yanlış anlayan olur diye pek bakmam ben neden geleceğinizi söylemediniz görmezdim de sizi ben diye.
Şimdi istese her tür şeyi yapacak adam bunu ayarlıyorsa başka her erkek isterse yapar

Kadın arkadaşlarıyla samimi olsun yavşk değilse
Sizin kocaniz bu samimiyete izin vermis. Ayrica kocanizin size karsi sadik kalma sozu var. O sozu tutmasi gereken kisi kocaniz. Disaridan her zaman mudaleleler olabilir ama kendisine sahip cikmasi gereken kocaniz.
Benim esim isi geregi bir suru hostesle muhattap oluyor gun icerisinde, ya da benim ofisimde erkek nufusu cok daha fazla ben surekli onlarla samimiyim. Hic bir sekilde kimse kimseye sabah foto atip hadi uyan dememistir.
Milleti suclamak kolay, mesafe koyamayan kocaniz. Burada tek bir suclu var size karsi o da kocaniz.

işe yeni başladığım zamanlar da benden 20 yaş büyük emekliliği yaklaşmış çok sevdiğimiz bir abimiz vardı faceden eklemişti beni tabi ki kabul ettim işyerindeki kadın erkek herkesi eklemişti adam bana özel değildi ama cıstak sarı saçlarım dikkat çekmiş olacak ki nerdeyse benimle yaşıt kızı messengerden hayırdır ? yazınca sülalesine kadar engelledim ve işyerinde kendisine bunu anlattım gerisini bilmiyorum yani demem o ki herkes sizin embesil kocalarınıza ayılıp bitmiyor kız güzel olmasa kafanıza bu kadar takmazdınız zaten

Yapma Allah aşkına,daha dikkatli davranıyor sadece sana yakalanmamak için.
Fotoğrafını selfi yapıp kıza uyan yazan adam mı bu dediğin.

Evet anlıyorum o konuda haklisiniz. Eşimin başının etini yedim. Ve farkında şu an her şeyin. Dikkat ediyor ona rağmen kız hala mesafe koymamış yani koysa bile kendini haturlatmaya calismasi rahatsız etti
Ben olsam asla güvenmezdim ne yalan söyleyeyim. 7-8 saat ne yaptığını gözümle görmüyorum neticesinde.
Bebeğimin fotoğrafını elin kadınına atmış mı? Atmış. Sırf şu hareket yeter benim için mesela.
Kısacası yapmıyorum artık diyen adama da çok güvenmeyin diyorum.

Kizin sucu yok yuzveren senin kocan .ne demek sabah uyansin diye aramak ??? Ona mi kalmis bir ise basladiysa sorumlulugunu bilecek .bizide yol ustunde alan birakan oluyor ama sabah servis icin arayani daha hic gormedim .sabahin korunde fotograf atani hic gormedim .ustelik esin onun ustu is yerinde vebegin fotografinsorukur gösterilir bu kadar .Senin este ciddi sıkıntı var .

Bariz flortlesiyorlar. Okurken daraldım. . Vee en büyük suçlu eşiniz.. kıza ilgi duyuyor. Tüm mesajları okumadım ,ama konuyu açtığınız haliyle kızda bir kabahat göremedim. Eğer başka bir şey var ve kız da kotu niyetliyse bile hersey eşinizde bitiyor. Çok üzücü. Bu aldatmak bana göre. Kabullenemezdim sanırım.

Öyle bir şey varsa Allah hemen şu an canımı alsın dedi yeminler etti kendi açısından yok yani. O kadar da güveniyorum eşime

Öyle bir şey varsa Allah hemen şu an canımı alsın dedi yeminler etti kendi açısından yok yani. O kadar da güveniyorum eşime
Fotoğrafi atma sebebi kızın fotoğrafını at fotoğrafını at demesi bebeğimin. Çok seviyormuş güya. Daha önce görmüştü çünkü.Kıyafet almış ve kızıma lahmacun göndermiş fotoğrafıniat demiş. Kocamda bebeğim kucağında lahmacun yerken selfie çekmiş. Ben sabah sabah kıza uyan diyerek atmasına kızdım. İş yerinde gösterebilirdi. Başka saatlerde bile atabilirdi fakat sabah sabah atması çok yanlış geldi

Yanlış anlamayın da evladının ölüsü üzerine yemin edenleri duydu bu kulaklar,öyle canımı alsın demekle can alınmıyor. Siz de biliyorsunuz o yüzü eşiniz verdi ve karşıdaki rahatça o sınırı geçti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…