- 3 Şubat 2025
- 130
- 28
- 13
- Konu Sahibi kumralguzel
-
İş yerindeki başka evli bir adamın evinde davet edildi bu kız yani kendini davet ettirdi. Başka arkadaşlarının düğününde bu bahsettiğim adamla yapışıklar fotoda. İş yerindeki erkeklerin coguyla böyleTabii ki öyle.
Erkek belirler samimiyeti.
Adam mesafeli soğuk bir adam olda kız cesaret edemez.
Bazı erkekler soğuktur samimiyet kurmaz, oturuşu kalkışı da öyledir. Bazıları var mesela vıcık vıcık ona laf atar bunla samimiyet kurar. Bunu belirlerleyen eştir.
Cıvık olan da eşin yavşak olan da eşin ama kadına gücün yetiyor
Eşim kadın ağırlıklı bir yerde çalışıyor. Geneli de bekar kadınlar. Mesai dışı kadın erkek kimsenin telefonuna mesajına dönmez. Aşırı soğuk durur. Ama aynı işyerinde üç çocuklu arkadaşını geçen yaz bekar bir ortak iş arkadaşıyla başbaşa parkta şarap içip sohbet ederken gördük.Samimi geldi yumruk işareti. Kalp atması da kendini hatırlatma gibi dikkat çekmeye calişma gibi geldi. masum rollerini oynuyor sevimli şirin görünmeye çalışıyor gibi geldi rahatsız etti. Bu kadar şeyi siz yaşasaniz siz de kurardınız
Ben o konuda uyardım ve o kıza asla öyle olmadığını söyledi iş dışında muhabbet kurmadigini daTabii ki öyle.
Erkek belirler samimiyeti.
Adam mesafeli soğuk bir adam olda kız cesaret edemez.
Bazı erkekler soğuktur samimiyet kurmaz, oturuşu kalkışı da öyledir. Bazıları var mesela vıcık vıcık ona laf atar bunla samimiyet kurar. Bunu belirlerleyen eştir.
Cıvık olan da eşin yavşak olan da eşin ama kadına gücün yetiyor
Bakın “söyledi” diyorsunuz.Ben o konuda uyardım ve o kıza asla öyle olmadığını söyledi iş dışında muhabbet kurmadigini da
Evet anlıyorum o konuda haklisiniz. Eşimin başının etini yedim. Ve farkında şu an her şeyin. Dikkat ediyor ona rağmen kız hala mesafe koymamış yani koysa bile kendini haturlatmaya calismasi rahatsız ettiEşim kadın ağırlıklı bir yerde çalışıyor. Geneli de bekar kadınlar. Mesai dışı kadın erkek kimsenin telefonuna mesajına dönmez. Aşırı soğuk durur. Ama aynı işyerinde üç çocuklu arkadaşını geçen yaz bekar bir ortak iş arkadaşıyla başbaşa parkta şarap içip sohbet ederken gördük.
Sizce sorun bekar kız da mı sadece?
Üç çocuğunu aklına getirmeyip orada baş başa keyif yapan adamda mı?
Kadın orada pek çok evli erkekle çalışırken neden sadece o evli adamla samimiyet kurabiliyor sizce?
O adamın kıçı başı oynamasa kız istediğini yapsın gitmezdi oraya.
Adamın duruşu belli eder özetle
Daha sert bir tavırla daha keskin bir şekilde belli etmeli yani değil mi demklek ki bu kadarı yetmemişBakın “söyledi” diyorsunuz.
Adam sizi geçiştiriyor demek ki.
Kalkıp yok ben takılacağım canım diyecek değil. İnkar edecek elbette.
Ama adam mesafesini ayarlasa kadın gece emoji atamaz.
Asıl sorunu görün
Mutlaka kadına samimiyet göstermeye devam ediyor demektir.Daha sert bir tavırla daha keskin bir şekilde belli etmeli yani değil mi demklek ki bu kadarı yetmemiş
Katılıyorum. Konu sahibi öncesinde rahatsız olmakta oldukça haklı ama sorun eş.Eşim kadın ağırlıklı bir yerde çalışıyor. Geneli de bekar kadınlar. Mesai dışı kadın erkek kimsenin telefonuna mesajına dönmez. Aşırı soğuk durur. Ama aynı işyerinde üç çocuklu arkadaşını geçen yaz bekar bir ortak iş arkadaşıyla başbaşa parkta şarap içip sohbet ederken gördük.
Sizce sorun bekar kız da mı sadece?
Üç çocuğunu aklına getirmeyip orada baş başa keyif yapan adamda mı?
Kadın orada pek çok evli erkekle çalışırken neden sadece o evli adamla samimiyet kurabiliyor sizce?
O adamın kıçı başı oynamasa kız istediğini yapsın gitmezdi oraya.
Adamın duruşu belli eder özetle
Daha sert bir tavırla daha keskin bir şekilde belli etmeli yani değil mi demklek ki bu kadarı yetmemisBakın “söyledi” diyorsunuz.
Adam sizi geçiştiriyor demek ki.
Kalkıp yok ben takılacağım canım diyecek değil. İnkar edecek elbette.
Ama adam mesafesini ayarlasa kadın gece emoji atamaz.
Asıl sorunu görün
Haklısınız çok haklısınızMutlaka kadına samimiyet göstermeye devam ediyor demektir.
Mesafeyi ayarlayan evliler olmalı. Bekar kadına hakaret etmek ona kızmak size kolay geliyor anlıyorum.
Ama eşte bitiyor bence
Yakın arkadaşımın eşi müzisyen. Çok tutulan bir grupları var. Adam o kadar soğuk bir adam ki. Asla kimseyle samimiyet kurmaz.Katılıyorum. Konu sahibi öncesinde rahatsız olmakta oldukça haklı ama sorun eş.
Köyü niyetli insanlarda var iyi niyetliler de. Kızın niyetini vs bilemeyiz. Belki gerçekten yavşak. Bazı insanlar böyledir.
Ama eşte bitiyor iş. Sınır çizmesi gereken kişi eşiydi. Katı ve mesafeli bir tutumda olmalıydı.
Kim olsa bu saatten sonra işkillenir. Ama işkillenmesi gereken eşi. Sözlerinin doğruluğu bile şüpheli artık.
Sizin kocaniz bu samimiyete izin vermis. Ayrica kocanizin size karsi sadik kalma sozu var. O sozu tutmasi gereken kisi kocaniz. Disaridan her zaman mudaleleler olabilir ama kendisine sahip cikmasi gereken kocaniz.Kadın arkadaşlarıyla samimi olsun yavşk değilse
Yapma Allah aşkına,daha dikkatli davranıyor sadece sana yakalanmamak için.Seni çok seviyorum düşundugun gibi bir şey yok fakat ben artık molalara bile çıkmıyorum diyor. Serviste yanına oturmuyor aramıyor. Bireysel iş dışındauhatap olmuyor çünkü artık beni sevdiği için zaten
Ben olsam asla güvenmezdim ne yalan söyleyeyim. 7-8 saat ne yaptığını gözümle görmüyorum neticesinde.Evet anlıyorum o konuda haklisiniz. Eşimin başının etini yedim. Ve farkında şu an her şeyin. Dikkat ediyor ona rağmen kız hala mesafe koymamış yani koysa bile kendini haturlatmaya calismasi rahatsız etti
Katılıyorum. Konu sahibi öncesinde rahatsız olmakta oldukça haklı ama sorun eş.
Köyü niyetli insanlarda var iyi niyetliler de. Kızın niyetini vs bilemeyiz. Belki gerçekten yavşak. Bazı insanlar böyledir.
Ama eşte bitiyor iş. Sınır çizmesi gereken kişi eşiydi. Katı ve mesafeli bir tutumda olmalıydı.
Kim olsa bu saatten sonra işkillenir. Ama işkillenmesi gereken eşi. Sözlerinin doğruluğu bile şüpheli artık
Öyle bir şey varsa Allah hemen şu an canımı alsın dedi yeminler etti kendi açısından yok yani. O kadar da güveniyorum eşimeBariz flortlesiyorlar. Okurken daraldım. . Vee en büyük suçlu eşiniz.. kıza ilgi duyuyor. Tüm mesajları okumadım ,ama konuyu açtığınız haliyle kızda bir kabahat göremedim. Eğer başka bir şey var ve kız da kotu niyetliyse bile hersey eşinizde bitiyor. Çok üzücü. Bu aldatmak bana göre. Kabullenemezdim sanırım.
Fotoğrafi atma sebebi kızın fotoğrafını at fotoğrafını at demesi bebeğimin. Çok seviyormuş güya. Daha önce görmüştü çünkü.Kıyafet almış ve kızıma lahmacun göndermiş fotoğrafıniat demiş. Kocamda bebeğim kucağında lahmacun yerken selfie çekmiş. Ben sabah sabah kıza uyan diyerek atmasına kızdım. İş yerinde gösterebilirdi. Başka saatlerde bile atabilirdi fakat sabah sabah atması çok yanlış geldiÖyle bir şey varsa Allah hemen şu an canımı alsın dedi yeminler etti kendi açısından yok yani. O kadar da güveniyorum eşime
Yanlış anlamayın da evladının ölüsü üzerine yemin edenleri duydu bu kulaklar,öyle canımı alsın demekle can alınmıyor. Siz de biliyorsunuz o yüzü eşiniz verdi ve karşıdaki rahatça o sınırı geçti.....Öyle bir şey varsa Allah hemen şu an canımı alsın dedi yeminler etti kendi açısından yok yani. O kadar da güveniyorum eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?