- 3 Şubat 2025
- 130
- 28
- 13
- Konu Sahibi kumralguzel
-
Bunda hemfikiriz bu kesin. Bana aynı şekilde yaklaşsa üstüm ben yerimi bilirim bu şekilde yazamam en başta eşine saygısızlik derim. Büyük konuşmayayım da. İnsanların midesi kaldirıyor demek ki. Evli adama şirin görünüp rahat olmayıYanlış anlamayın da evladının ölüsü üzerine yemin edenleri duydu bu kulaklar,öyle canımı alsın demekle can alınmıyor. Siz de biliyorsunuz o yüzü eşiniz verdi ve karşıdaki rahatça o sınırı geçti.....
Normal. Güzel denilecek bir kız değil fakat cilveliişe yeni başladığım zamanlar da benden 20 yaş büyük emekliliği yaklaşmış çok sevdiğimiz bir abimiz vardı faceden eklemişti beni tabi ki kabul ettim işyerindeki kadın erkek herkesi eklemişti adam bana özel değildi ama cıstak sarı saçlarım dikkat çekmiş olacak ki nerdeyse benimle yaşıt kızı messengerden hayırdır ? yazınca sülalesine kadar engelledim ve işyerinde kendisine bunu anlattım gerisini bilmiyorum yani demem o ki herkes sizin embesil kocalarınıza ayılıp bitmiyor kız güzel olmasa kafanıza bu kadar takmazdınız zaten
Karşıdaki kadına sabaha kadar hakaret edelim,küfür edelim ne olacak ???Sınırı çizmeyen kocanız,ne münasebet her sabah kadını uyandırmak için aramak işe götürmek,bu "büyük ulvi görev" ona mı düştü?Bunda hemfikiriz bu kesin. Bana aynı şekilde yaklaşsa üstüm ben yerimi bilirim bu şekilde yazamam en başta eşine saygısızlik derim. Büyük konuşmayayım da. İnsanların midesi kaldirıyor demek ki. Evli adama şirin görünüp rahat olmayı
Bunlar eşinizden duyduklarınız. Mış miş. Ya yalan söylüyorsa???? Sizi ikna etmek için bunları uyduruyor da olabilir. Oğlu olan adama sordunuz mu siz de foto atıyor musunuz diye?? Atıyorsa onun yaptığı da normal değil sizin kocanızın yaptığı da normal değil.Bu arada bahsettiğim kız aynı iş yerindeki başka evli adamın oğlu var Bebek güya onu da çok seviyormuş. O adam da atıyormus foto video kıza
Kemal'im yalan söylemezBunlar eşinizden duyduklarınız. Mış miş. Ya yalan söylüyorsa???? Sizi ikna etmek için bunları uyduruyor da olabilir. Oğlu olan adama sordunuz mu siz de foto atıyor musunuz diye?? Atıyorsa onun yaptığı da normal değil sizin kocanızın yaptığı da normal değil.
Karşıdaki kadına sabaha kadar hakaret edelim,küfür edelim ne olacak ???Sınırı çizmeyen kocanız,ne münasebet her sabah kadını uyandırmak için aramak işe götürmek,bu "büyük ulvi görev" ona mı düştü?
Eğer konunuz eşim iş yerinde cok resmidir ,sınırları vardır ama işe yeni başlayan kız eşime yaklaşmaya çalışıyor ,sürekli iş bahane edip mesaj atıyor eşim net ve sert cevap verip uzatmıyor deseniz yorumlar farklı olurdu Ama bu hikayede tek suçlu" KOCANIZ" üzgünüm.Çabalayan ve sizi ikna edip herşeyi eski düzene oturtması gereken o ,bir başkası değil .
Evet atıyor hem de selfieli video oğluyla. Bu kızı da evine davet etmiş o adam iftara eşi ağırladı. İş yeri grubunda gördüm hatta gece adamın evinde kaldı sabah bereber ise döndüler bunu da eşi kabul ettiBunlar eşinizden duyduklarınız. Mış miş. Ya yalan söylüyorsa???? Sizi ikna etmek için bunları uyduruyor da olabilir. Oğlu olan adama sordunuz mu siz de foto atıyor musunuz diye?? Atıyorsa onun yaptığı da normal değil sizin kocanızın yaptığı da normal değil.
Peki duymak istediklerini söylüyorum senin kocan bu dünyadaki en masum suçsuz kabahatsiz insan. Sütte leke var kocanda yok. Aslında kocanın yaptıkları çok normal çünkü işyerindeki diğer erkekte aynısını yapıyor. Bence sen abartıyosun daha doğal ne olabilir bu yaşananlardan. Kocan sana asla ama asla yanlış yapmaz hep doğruları konuşur. Kocan muhteşem ve bir o kadar da dünya yakışıklısı olduğu için etrafındaki kız da aşırı cıvık olduğu için kocanız uslu uslu dururken ay bu kız senin kocanı durduk yere ayartmaya çalışmış. Aklını başına al bu kızı tekme tokat döv bence. Bütün kabahat kızda. Kocan bir minik kedi gibi köşesinde dururken bu kız saldırmış resmen aaaaaa. Böyle masum erkekleri hep bu kızlar baştan çıkarır zaten.Evet atıyor hem de selfieli video oğluyla. Bu kızı da evine davet etmiş o adam iftara eşi ağırladı. İş yeri grubunda gördüm hatta gece adamın evinde kaldı sabah bereber ise döndüler bunu da eşi kabul etti
Onu söylemediğimi gayet iyi biliyorsunuz. Zaten kocamın yanlış yaptığını kabul ettim başınin etini yedim ve 5 ay sonra şu anki durumunu da yazdım okumamışsinız galiba.Peki duymak istediklerini söylüyorum senin kocan bu dünyadaki en masum suçsuz kabahatsiz insan. Sütte leke var kocanda yok. Aslında kocanın yaptıkları çok normal çünkü işyerindeki diğer erkekte aynısını yapıyor. Bence sen abartıyosun daha doğal ne olabilir bu yaşananlardan. Kocan sana asla ama asla yanlış yapmaz hep doğruları konuşur. Kocan muhteşem ve bir o kadar da dünya yakışıklısı olduğu için etrafındaki kız da aşırı cıvık olduğu için kocanız uslu uslu dururken ay bu kız senin kocanı durduk yere ayartmaya çalışmış. Aklını başına al bu kızı tekme tokat döv bence. Bütün kabahat kızda. Kocan bir minik kedi gibi köşesinde dururken bu kız saldırmış resmen aaaaaa. Böyle masum erkekleri hep bu kızlar baştan çıkarır zaten.
Bu arada bahsettiğim kız aynı iş yerindeki başka evli adamın oğlu var Bebek güya onu da çok seviyormuş. O adam da atıyormus foto video kıza
Kocanız o kıza bunları yapabilecek gücü vermiş işte. Biz de onu demek istiyoruz.Onu söylemediğimi gayet iyi biliyorsunuz. Zaten kocamın yanlış yaptığını kabul ettim başınin etini yedim ve 5 ay sonra şu anki durumunu da yazdım okumamışsinız galiba.
Evet bunların hepsi yanlış ve şu an yapmadığını yazdım. İş yeri ortamında mecbur kalsınlar dışında. Ha orada nasıl bir üslubu tavrı var bilmiyorum tabiYani?
Başkası yapınca eşinizin yaptığı normal olmuyor ki.
Bahsettiğiniz kişi kızla birlikte olsa eşiniz de mi o hakkı elde edecek?
Siz kızı boşverin, eşinize bakın.
Karısına sabrı, anlayışı olmayan adamın bir yabancıyı her sabah uyandıracak sabrının olması, zamanlı zamansız fotoğraflarını göndermesi, sınav sorusu çözmek gibi iş dışı meseleleriyle ilgilenmesi normal mi geliyor cidden? Eşiniz neden normal bir üst gibi seviyesini koruyarak sadece işle ilgili konularda iletişim kurmuyor. Üstelik rahatsız olduğunuzu bilmesine rağmen.
Neyse sizin hayatınız, sizin kararınız.
Gücü veren bir yerlerini kaldıran kocam orası kesin bunu biliyorumKocanız o kıza bunları yapabilecek gücü vermiş işte. Biz de onu demek istiyoruz.
Elin kızını uyandırmak, selfiler atmak vs. derken gayet de bu gücü vermiş işte. Şu saatten sonra kıza kızmak anlamsız.
O adamın da kızla çocuğu üzerinden yakınlık kurmak hoşuna gidiyordur. Eşiniz tek değil yani bu konuda, duymak istediğiniz bu mu? Kız gerçekten fazla samimi de olabilir ki bana da öyle geldi ama meseleniz bu değil. Kıza istediğiniz kadar öfke kusun, hakaret edin, günün sonunda kocanız evli, çocuklu bir erkek gibi durup, kendinden kaç yaş küçük kızın elinde oyuncak olamayacaktı, uyandırma servisliği yapmayacaktı. Artık yapmıyormuş, öyleyse ne ala yani. Yok kız onun evine gitmiş, kalmış falan, insanların neyi normal görüp görmediği sizi yine ilgilendirmez, sizi yanlış gelen, siz aynısını yapsanız eşinize yanlış gelecek şeyler bellidir. Başkası önemli değil. Eşinizle gündem yapmayın artık o kızı. Bazı şeyleri zamana bırakmaktan başak yapacağınız bir şey yok.Bu arada bahsettiğim kız aynı iş yerindeki başka evli adamın oğlu var Bebek güya onu da çok seviyormuş. O adam da atıyormus foto video kıza
Teşekkürler mantıklı yorumunuz içinO adamın da kızla çocuğu üzerinden yakınlık kurmak hoşuna gidiyordur. Eşiniz tek değil yani bu konuda, duymak istediğiniz bu mu? Kız gerçekten fazla samimi de olabilir ki bana da öyle geldi ama meseleniz bu değil. Kıza istediğiniz kadar öfke kusun, hakaret edin, günün sonunda kocanız evli, çocuklu bir erkek gibi durup, kendinden kaç yaş küçük kızın elinde oyuncak olamayacaktı, uyandırma servisliği yapmayacaktı. Artık yapmıyormuş, öyleyse ne ala yani. Yok kız onun evine gitmiş, kalmış falan, insanların neyi normal görüp görmediği sizi yine ilgilendirmez, sizi yanlış gelen, siz aynısını yapsanız eşinize yanlış gelecek şeyler bellidir. Başkası önemli değil. Eşinizle gündem yapmayın artık o kızı. Bazı şeyleri zamana bırakmaktan başak yapacağınız bir şey yok.
Rica ederim.Teşekkürler mantıklı yorumunuz için
Kimseye bu kadar güvenmeyin. Kimisi kurana el basıyor yine aldatıyor.. çok üzücü.inanmak istediğiniz bu. Siz eşinize inanmak istiyorsunuz. Küçücük de bir bebeğiniz var. Kimse de Size kızamaz bana göre. İnş eşiniz aklını başına alır.Öyle bir şey varsa Allah hemen şu an canımı alsın dedi yeminler etti kendi açısından yok yani. O kadar da güveniyorum eşime
İmanın yok mu inanmıyor musun bu konuyu açinca bile acı veriyorsun artık açma bu konuyu diyor. Yani ona bu durumu yakıştırmam bile acı veriyormuş eşimeKimseye bu kadar güvenmeyin. Kimisi kurana el basıyor yine aldatıyor.. çok üzücü.inanmak istediğiniz bu. Siz eşinize inanmak istiyorsunuz. Küçücük de bir bebeğiniz var. Kimse de Size kızamaz bana göre. İnş eşiniz aklını başına alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?