- 3 Şubat 2025
- 130
- 28
- 13
- Konu Sahibi kumralguzel
-
İmanın yok mu inanmıyor musun bu konuyu açinca bile acı veriyorsun artık açma bu konuyu diyor. Yani ona bu durumu yakıştırmam bile acı veriyormuş eşime
Yani eşimin o kişiye karşı bir şey hissetme durumunu demek istedim.İmanın yok mu inanmıyor musun bu konuyu açinca bile acı veriyorsun artık açma bu konuyu diyor. Yani ona bu durumu yakıştırmam bile acı veriyormuş eşime
Kız sabahın 06.24ünde whatsapp durumda üst köşedeki noktayı görüp birileri durum paylaşmış deyip açmıştır. Hatta ilk sıradaki durumu tıklayıp tıkır tıkır ilerlemiş ve eşinin durumunu görmüş olabilir. O yumruk da pandemide tokalaşmak, tamam demek şeklinde kullanılıyordu. Küçük kızım okula geldiğinde müdürümüz yumruk uzatmıştı, o da karşılık vermiştiAradan 5 ay geçti. Kız eşimi aramıyor mecbur kalmadıkça. Eşim de hiç aramıyor kızı. 5 ayda 3 defa belki görmüşümdür. Serviste de yanına oturmuyor artık. Geçenlerde eşimin telefonundan ailecek olduğumuz fotoğrafı durup yapmıştık gece sabahın 6. 24 ünde kalp atmış. Yeşil yeşil yanlardan çıkan. Bir de eşim gruptan işle alakalı bir şey sormuş şu kişi aradı beni bugün bu işten sorumlu kim diye . Kız da bendim fakat benim.bilgim yok yazmış. Eşim de o kişinin ismini yazarak ararsan olacak yazmış. Eşimin o yazısina yumruk atmabu işareti koymuş. Bu ne demek oluyorr. Yine sinir oldummm
O evli mi?Evli değilim baştan söyleyeyim. Benzer durumda olduğum bir erkek var.Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Ben adama aşığım.Ona sorarsam racona ters.Ama neredeyse her sabah günaydın her akşam iyi geceler yazıyoruz.Gun içinde mutlaka iletişim kuruyoruz. Benim onu sevdiğimi biliyor. Ben de onunla bi kız tarzında konuşuyorum. Başka bir erkekle asla böyle konuşmam.Bunlari neden anlatıyorum.belki fikir olur size
Karşı taraf evli mi? Racona ters demesinin nedeni kendinin evli olması mi yoksa eski eşinizin arkadaşı olması mı?Evli değilim baştan söyleyeyim. Benzer durumda olduğum bir erkek var.Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Ben adama aşığım.Ona sorarsam racona ters.Ama neredeyse her sabah günaydın her akşam iyi geceler yazıyoruz.Gun içinde mutlaka iletişim kuruyoruz. Benim onu sevdiğimi biliyor. Ben de onunla bi kız tarzında konuşuyorum. Başka bir erkekle asla böyle konuşmam.Bunlari neden anlatıyorum.belki fikir olur size
Yok değil.Arkadasi olmasiKarşı taraf evli mi? Racona ters demesinin nedeni kendinin evli olması mi yoksa eski eşinizin arkadaşı olması mı?
Racona ters diyor ama kendini de çekmiyor sanki.Evli değilim baştan söyleyeyim. Benzer durumda olduğum bir erkek var.Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Ben adama aşığım.Ona sorarsam racona ters.Ama neredeyse her sabah günaydın her akşam iyi geceler yazıyoruz.Gun içinde mutlaka iletişim kuruyoruz. Benim onu sevdiğimi biliyor. Ben de onunla bi kız tarzında konuşuyorum. Başka bir erkekle asla böyle konuşmam.Bunlari neden anlatıyorum.belki fikir olur size
Konu sahibinin eşi gibi işte.Soran olursa arkadaşız.Ben seninle arkadaş falan değilim diyorum.Saniyorum erkekler böyle durumlarda ilgiden hoşlanıyorlar.Evli olsa racona ters olsada iletişime devam ediyor. Bazıları ileri gidip bedensel olarak aldatıyor bazıları bu şekilde arkadaşız diyip vicdan rahatlatiyorRacona ters diyor ama kendini de çekmiyor sanki.
Onu biliyorum tabi ki. OK işareti koyabilir. Samimi bir şekilde o işareti koyması gıcık. Daha önceki yasadığım durumlardan dolayı kalp emojisi atması bile beni tiksindiriyor. İş yerindeki başka herhangi bir kız kalp emojisi atsa takılmam hatta hoşuma gider. Bu arada ev hanımi değilim. Tesettürlü de değilim . Burada bunu söyleyerek tesettürlü kişilere de hakaret etmiş oluyorsunuz üstü kapalı şekilde. Edepli olmak ahlaklı olmak tesettürlü olmayı gerektirmiyorKız sabahın 06.24ünde whatsapp durumda üst köşedeki noktayı görüp birileri durum paylaşmış deyip açmıştır. Hatta ilk sıradaki durumu tıklayıp tıkır tıkır ilerlemiş ve eşinin durumunu görmüş olabilir. O yumruk da pandemide tokalaşmak, tamam demek şeklinde kullanılıyordu. Küçük kızım okula geldiğinde müdürümüz yumruk uzatmıştı, o da karşılık vermiştiben sorun göremedim. Sizin tesettürlü ev hanımı olduğunuzu tahmin ediyorum, size yanlış gelip eşinize doğru gelmesi hoş değil mutlaka
Yani kız eşime karşı boş değil mi bunu mu demek istiyorsunuz? Bir de dediğim gibi bu kız iş yerindeki erkekleri faceden eklemiş. Bir tane kızı eklemiş sadece faceden diğerlerini eklememiş. Eşimin face yok olsa kesin eklerdi.Evli değilim baştan söyleyeyim. Benzer durumda olduğum bir erkek var.Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Ben adama aşığım.Ona sorarsam racona ters.Ama neredeyse her sabah günaydın her akşam iyi geceler yazıyoruz.Gun içinde mutlaka iletişim kuruyoruz. Benim onu sevdiğimi biliyor. Ben de onunla bi kız tarzında konuşuyorum. Başka bir erkekle asla böyle konuşmam.Bunlari neden anlatıyorum.belki fikir olur size
Yalnız bunu yapan kız tesettürlüKız sabahın 06.24ünde whatsapp durumda üst köşedeki noktayı görüp birileri durum paylaşmış deyip açmıştır. Hatta ilk sıradaki durumu tıklayıp tıkır tıkır ilerlemiş ve eşinin durumunu görmüş olabilir. O yumruk da pandemide tokalaşmak, tamam demek şeklinde kullanılıyordu. Küçük kızım okula geldiğinde müdürümüz yumruk uzatmıştı, o da karşılık vermiştiben sorun göremedim. Sizin tesettürlü ev hanımı olduğunuzu tahmin ediyorum, size yanlış gelip eşinize doğru gelmesi hoş değil mutlaka
Anladım evet pisliklerrrrKonu sahibinin eşi gibi işte.Soran olursa arkadaşız.Ben seninle arkadaş falan değilim diyorum.Saniyorum erkekler böyle durumlarda ilgiden hoşlanıyorlar.Evli olsa racona ters olsada iletişime devam ediyor. Bazıları ileri gidip bedensel olarak aldatıyor bazıları bu şekilde arkadaşız diyip vicdan rahatlatiyor
Evet ben de şaşırdım .tesettürluyum esimde bi kadınla tokalasabilir. Mağarada değiliz başımız kapalı diyeOnu biliyorum tabi ki. OK işareti koyabilir. Samimi bir şekilde o işareti koyması gıcık. Daha önceki yasadığım durumlardan dolayı kalp emojisi atması bile beni tiksindiriyor. İş yerindeki başka herhangi bir kız kalp emojisi atsa takılmam hatta hoşuma gider. Bu arada ev hanımi değilim. Tesettürlü de değilim . Burada bunu söyleyerek tesettürlü kişilere de hakaret etmiş oluyorsunuz üstü kapalı şekilde. Edepli olmak ahlaklı olmak tesettürlü olmayı gerektirmiyor
Kahkaha emojisi atanlar nesi komik durumun??İmanın yok mu inanmıyor musun bu konuyu açinca bile acı veriyorsun artık açma bu konuyu diyor. Yani ona bu durumu yakıştırmam bile acı veriyormuş eşime
Ben de değilim zaten ne alaka… demagoji yapmayın. Siz her şeyden rahatsız olunca her anlamda muhafazakar göründünüz bana.Tesettürlü de değilim . Burada bunu söyleyerek tesettürlü kişilere de hakaret etmiş oluyorsunuz üstü kapalı şekilde. Edepli olmak ahlaklı olmak tesettürlü olmayı gerektirmiyor
Ben arada fark görmüyorum zaten. Yaşayıp tecrübe ettim yeterinceYalnız bunu yapan kız tesettürlü
Suana kadar nasıl sabrettiniz helal olsunKocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Okurken sinirlerim bozuldu.Benim için boşanma sebebi.Bildiğin flörtleşiyorlar.Böyle bir durumla karşılaşsam hiç uyarma olayına bile gerek kalmaz gider boşanma dilekçemi veririm.Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Kızı suçlamak benim de aklımın ucundan geçmez.Direk kocamı suçlarım.Büyük konuşmak değil bu dediğim hayata karşı bir duruştur.Eşimin böyle bir samimiyet içerisine girdiğini düşünemiyorum bile.Sert bir adamdır o huyu biraz zorluyor beni ama merhamet ve şefkatiyle kapatıyor o kusurunu.Böyle bir şey yaşarsam da adliyede soluğu alırım.Tamamen kızı suçlayıp durmuşsunuz da gencecik kız sizin evli barklı çocuklu kocalarınızı napsın? Rahat samimi biri belliki. Ben de m'leri uzatırım emojiler koyarım aramın iyi olduğu insanlara, abisi gibi görüyordur araları iyi diye. Açıkça sizin çocuğunuz olacak yaştayım da demiş adama. İş yerinde kızı rahat güzel bulan erkekler samimiyet kuruyor kadınlar mesafeli büyük ihtimalle. O yüzden erkekleri ve arasının iyi olduğu kızı eklemiştir. Kendi yaşıtı dururken 20lerinde kızın sizin kocalarınız için uğraşıp duracağınız varsaymanız çok garip. Kocanızın hareketleri ve lafları da şüpheli. O kadar masumum ki hatırlatman sorman acı veriyor falan. Uyandırma servisliği yaparken de acı duysaydı keşke. Kızla uğraşmayı bırakın kocanıza bakın, gencecik bir kızın iş yerinde huzurunu kaçıracak şeyler yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?