Kocamızdan nasıl para gizlersiniz

Dedeyi merdivenden ittirivercen iki vah tüh olduda bitti maşallah.

Kocamdan para gizlemem. Ona her zaman derim para biriktiriyorum ihtiyaç olduğunda oradan harcayalım derim hep ama gizlemek olmaz eşim her türlü ihtiyaçta yanımda olmalı ben neden gizleyeyim bece sizde yapmayın

Bunak dede mezarına götürsün.Terbiyesiz adam ya...

Ay ben hic gizliyemiyorum ya bilen varsa banada soylesin hatta gizleme degilde para biriktirme
1i 3 soyleyeceksiniz arkadasim evde deterjan bitmemisken 2 tane daha aldiracaksiniz bitti diye. Evdeki her seyi bu sekilde stoklayacak sonra da konu komsuya ucuza satacaksiniz Kizima verdim ogluma verdim diye param bitti deyip tekrar isteyeceksiniz. Altin gunu yapacaksiniz. Bizzat kulaklarimla duydum bunlar bazi ev hanimlarinin yontemleri.

Ha bir de koca cebinden para calmak var tabi,hic birisini tavsiye etmiyoruz

Konu komşuya deterjan satmak nedir, hiç duymamıstim bunu

Dalgami geciyorsunuz benimle ne haddinize acaba siz oyle yapiyorsunuz demekki

Dalgami geciyorsunuz benimle ne haddinize acaba siz oyle yapiyorsunuz demekki
Neden dalga geceyim? Gayet de uygulanan yontemleri anlattim. Sahsinizla bir sorunum yok. Herhalde siz gulerek anlatinca sorun olmuyor da ben anlatinca gulerek sorun oluyor. Tekrar espri yapmam size merak etmeyin

Elleri kırılsın insallah. 92 yaş almış ama insan olamamış

Elleri kırılsın insallah. 92 yaş almış ama insan olamamış
Çocukları bakıcı tuttu sürekli.Kendileri istemiyolardı boşuna masraf diye.Her gelen bakıcı giderken bir şeylerini götürüyor illaki.En son gelen buzdolabını soymuştu inş bu bakıcıları öyle değildir.Hani adamın emekli parasıda değil kadıncağızın biriktirdiği,oğlunun kızının bıraktıklarından arttırmış.Sen benden para mı kaçırıyosun diye sinirlenmiş vurmuş bastonu.

Biz para hesabi sormayiz ama hesabimizi bilmedigimizi fark ettim kredi kartim cok geliyordu bana her ay su miktarda para ver dedim benim kendi gelirimde var ben bunlarla evi kredi kartimi dondurecegim dedim.Keske biriktirebilsem sadece cocuga her ay ya 1 gr altin yada 50 dolar akiyorum o kadar.Ben bazi kocalarin eslerinin kenara gizli para atmasini hic gariosemiyorum.Çunku bunu hak eden bir surü adam var.Gecenlerde bir uye esinin ona 1 kurus harclik vermedigiyle ilgili konu acmisti bence boyle eslerin cebinden para çalmak bile mubahtir.

B
Neden dalga geceyim? Gayet de uygulanan yontemleri anlattim. Sahsinizla bir sorunum yok. Herhalde siz gulerek anlatinca sorun olmuyor da ben anlatinca gulerek sorun oluyor. Tekrar espri yapmam size merak etmeyin
Bana sacma geldi de yazdiginiz neyse ben esi kandirmak degilde tutumlu olanlardan fikir yazmasini istemistim

Kadınların kötü günü de düşünüp her zaman birikim yapması gerekir diye düşünüyorum özellikle eşiniz birikim konusunda çok dikkat etmiyorsa eline geçeni her isteğe hemen harcıyorsa üçe aldığını beşe aldım de ikisini at Kenara tabi sizin kötü günleriniz için birikimse amaç konunun tamamını okumadım

Akıllı hatunsun vesselam

Ben gizli işler yapamam
Çok üzücü yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…