- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Bugundeguzel
-
Dedeyi merdivenden ittirivercen iki vah tüh olduda bitti maşallah.Bizim yan komşular var bi dedeyle nine.Dede çok yokluk gördüğünden aşırı kontrolcü para konularında üstelik 92 yaşında hatta fazlada olabilir.Nineye elektrik süpürgesi açtırmıyor gidip fişini çekiyor kombiyi kapatıyor.Ninecik çocuklarının bıraktığı paralardan bi köşede öyle biriktirmiş kendince.Dede bulmuştu birkaç ay oluyor.Bastonla vurduğu gibi kadının belini kırdı.Yani eşinizden gizli saklı yapmayın bence.Allah bozmasın hani huzurunuz olmaz Allah korusun boşanmak istersiniz bi güvenceniz yoktur o zaman bankaya 3-5 koyarsınız kendiniz için.Ama temel ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa yapmayın bence.Ya da çalışabilirsiniz.İstediklerinizi alırsınız.Bu seferde har vurup harman savuruyor diyebilir kayınvalideniz gerçi
işte bende bunu anlatmaya çalıştım yeni kullanıcıyım dedim ama dikkat sorununuz var galiba.Zaten basliginiz ve iceriginiz birbirinden farkli anlama geliyordu. Nasil calistiniz bu sekilde google’da anlasilir gibi degil
Yeni kullanici olunca Turkce sifirlaniyor mu arkadasim? Az mantik.işte bende bunu anlatmaya çalıştım yeni kullanıcıyım dedim ama dikkat sorununuz var galiba.
Bunak dede mezarına götürsün.Terbiyesiz adam ya...Bizim yan komşular var bi dedeyle nine.Dede çok yokluk gördüğünden aşırı kontrolcü para konularında üstelik 92 yaşında hatta fazlada olabilir.Nineye elektrik süpürgesi açtırmıyor gidip fişini çekiyor kombiyi kapatıyor.Ninecik çocuklarının bıraktığı paralardan bi köşede öyle biriktirmiş kendince.Dede bulmuştu birkaç ay oluyor.Bastonla vurduğu gibi kadının belini kırdı.Yani eşinizden gizli saklı yapmayın bence.Allah bozmasın hani huzurunuz olmaz Allah korusun boşanmak istersiniz bi güvenceniz yoktur o zaman bankaya 3-5 koyarsınız kendiniz için.Ama temel ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa yapmayın bence.Ya da çalışabilirsiniz.İstediklerinizi alırsınız.Bu seferde har vurup harman savuruyor diyebilir kayınvalideniz gerçi
1i 3 soyleyeceksiniz arkadasimAy ben hic gizliyemiyorum ya bilen varsa banada soylesin hatta gizleme degilde para biriktirme
Konu komşuya deterjan satmak nedir, hiç duymamıstim bunu1i 3 soyleyeceksiniz arkadasimevde deterjan bitmemisken 2 tane daha aldiracaksiniz bitti diye. Evdeki her seyi bu sekilde stoklayacak sonra da konu komsuya ucuza satacaksiniz Kizima verdim ogluma verdim diye param bitti deyip tekrar isteyeceksiniz. Altin gunu yapacaksiniz. Bizzat kulaklarimla duydum bunlar bazi ev hanimlarinin yontemleri.
Ha bir de koca cebinden para calmak var tabi,hic birisini tavsiye etmiyoruz
Dalgami geciyorsunuz benimle ne haddinize acaba siz oyle yapiyorsunuz demekki1i 3 soyleyeceksiniz arkadasimevde deterjan bitmemisken 2 tane daha aldiracaksiniz bitti diye. Evdeki her seyi bu sekilde stoklayacak sonra da konu komsuya ucuza satacaksiniz Kizima verdim ogluma verdim diye param bitti deyip tekrar isteyeceksiniz. Altin gunu yapacaksiniz. Bizzat kulaklarimla duydum bunlar bazi ev hanimlarinin yontemleri.
Ha bir de koca cebinden para calmak var tabi,hic birisini tavsiye etmiyoruz
Kaynanamin komsulari haric bilen yok muhtemelenKonu komşuya deterjan satmak nedir, hiç duymamıstim bunu
Neden dalga geceyim? Gayet de uygulanan yontemleri anlattim. Sahsinizla bir sorunum yok. Herhalde siz gulerek anlatinca sorun olmuyor da ben anlatinca gulerek sorun oluyor. Tekrar espri yapmam size merak etmeyinDalgami geciyorsunuz benimle ne haddinize acaba siz oyle yapiyorsunuz demekki
Bizim yan komşular var bi dedeyle nine.Dede çok yokluk gördüğünden aşırı kontrolcü para konularında üstelik 92 yaşında hatta fazlada olabilir.Nineye elektrik süpürgesi açtırmıyor gidip fişini çekiyor kombiyi kapatıyor.Ninecik çocuklarının bıraktığı paralardan bi köşede öyle biriktirmiş kendince.Dede bulmuştu birkaç ay oluyor.Bastonla vurduğu gibi kadının belini kırdı.Yani eşinizden gizli saklı yapmayın bence.Allah bozmasın hani huzurunuz olmaz Allah korusun boşanmak istersiniz bi güvenceniz yoktur o zaman bankaya 3-5 koyarsınız kendiniz için.Ama temel ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa yapmayın bence.Ya da çalışabilirsiniz.İstediklerinizi alırsınız.Bu seferde har vurup harman savuruyor diyebilir kayınvalideniz gerçi
Çocukları bakıcı tuttu sürekli.Kendileri istemiyolardı boşuna masraf diye.Her gelen bakıcı giderken bir şeylerini götürüyor illaki.En son gelen buzdolabını soymuştu inş bu bakıcıları öyle değildir.Hani adamın emekli parasıda değil kadıncağızın biriktirdiği,oğlunun kızının bıraktıklarından arttırmış.Sen benden para mı kaçırıyosun diye sinirlenmiş vurmuş bastonu.Elleri kırılsın insallah. 92 yaş almış ama insan olamamış
Bana sacma geldi de yazdiginiz neyse ben esi kandirmak degilde tutumlu olanlardan fikir yazmasini istemistimNeden dalga geceyim? Gayet de uygulanan yontemleri anlattim. Sahsinizla bir sorunum yok. Herhalde siz gulerek anlatinca sorun olmuyor da ben anlatinca gulerek sorun oluyor. Tekrar espri yapmam size merak etmeyin
1 -Kocanizdan gizli bir yerde para biriktirin
2- Size ailenizden veya ondan bundan gelen herhangi bir altin herhangi bir para olursa bunu hemen saf saf esinize soylemeyin cukkaya indirin
3- Esiniz ev ya da araba alacaksa hemen saf saf altinlarinizi vermeyin. Erkek kadina mirasci olamaz .
4- Bir sey alacaginiz zaman o seyin fiyati 50 tl ise, siz esinizden 100 isteyin 50 yi köşeye atın.
5- Size paran varmi diye sorunca her zaman yok deyin.
Benim kumbaram var bunu esim bilir,mutfakta duruyor dolduruyorum icini onun harici kagit biriktirdiklerimi bilmez. Ona ne? Sonucta dunyanin binbir hali var. Hastalik var ayrilik var. Hos kumbaramdan da para aliyor kendisi beyefendive gülüyor laf edince..Gecen benden para istedi yemek mi ne soyletmistik nakiti yoktu verdim. Az evelde arkadasina gitti bise lazimmi dedi
Evet benim param yok sigara param bile yok diyip ajitasyon cektim. Gelsin hemen alcam ondan.
Erkekler fenalar mesela benim altinlar duruyor bana laf arasinda diyor ki eee askim altinlarini patlatirsin sende ev alırız:) bende el isareti yapiyorum kahkaha atiyor. Versem alır ha. Ama kusura bakmicak artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?