- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Bugundeguzel
-
+100000eşim benden hiçbirşey kısıtlamamasına rağmen atarım kenara ben 3-5 bişey. sonra sıkışırsak çıkarır veririm zaten. biriktirdiğimi söylemem ama yalanda söylemem. bunun ilişkimizi yıpratabilecek birşey olacağını hiç düşünmemiştim. yorumlardan sonra çok şaşırdım. niye haram onu hala anlamadım neyse. kendinizi daha güvende hissedecekseniz biriktirin bence.
Esiniz ne is yapiyor, sizin harcamalariniza karisiyor mu? Ev alisverisini nasil yapiyorsunuz? Evlilik sebebiyle ayrilirken aldiginiz tazminati ne yaptiniz?Google turkiye personeliydim evlenince işten ayrıldım 5 aydır çalışmıyorum ama eşime göre kenarda para olmaz ticarete yönelik bi zekası var bitürlü ayni fikirde buluşamıyoruz bende kenarda para güvence hissi verir fikrindeyimbu sebepten.
O baston kırıla o dedenin bir tarafına gire..Bizim yan komşular var bi dedeyle nine.Dede çok yokluk gördüğünden aşırı kontrolcü para konularında üstelik 92 yaşında hatta fazlada olabilir.Nineye elektrik süpürgesi açtırmıyor gidip fişini çekiyor kombiyi kapatıyor.Ninecik çocuklarının bıraktığı paralardan bi köşede öyle biriktirmiş kendince.Dede bulmuştu birkaç ay oluyor.Bastonla vurduğu gibi kadının belini kırdı.Yani eşinizden gizli saklı yapmayın bence.Allah bozmasın hani huzurunuz olmaz Allah korusun boşanmak istersiniz bi güvenceniz yoktur o zaman bankaya 3-5 koyarsınız kendiniz için.Ama temel ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa yapmayın bence.Ya da çalışabilirsiniz.İstediklerinizi alırsınız.Bu seferde har vurup harman savuruyor diyebilir kayınvalideniz gerçi
Niye haram olsun ki?Saklamak haberi yokken izinsiz kenara atmak haram diye biliyorum.. Baska bir yolunu bulmaya calisin Ins
Bakıcı tuttu çocukları iyiydi en sonO baston kırıla o dedenin bir tarafına gire..
Ruh hastası moruk,yazık ya kadıncağıza..
konuya tüm yorumları okuyup öyle yorum yapacaktım ama şunu görünce dayanamadım.o yaştaki kadıncağızın belini kırmak nedir nasıl bir vebal bu..nasıl peki kadıncağızın durumu??
Konu silmek yasak. Kaç kere alıntılanmış mesajı silip napcaksınız?
e adamın huyu ortada.evlenince böyle bir işten niye ayrıldınız ki?Google turkiye personeliydim evlenince işten ayrıldım 5 aydır çalışmıyorum ama eşime göre kenarda para olmaz ticarete yönelik bi zekası var bitürlü ayni fikirde buluşamıyoruz bende kenarda para güvence hissi verir fikrindeyimbu sebepten.
babama yapardım bunları öğrenciyken , ay yalnız değilmişim kafası bunlara çalışan şu an çok mutlu oldumm1 -Kocanizdan gizli bir yerde para biriktirin
2- Size ailenizden veya ondan bundan gelen herhangi bir altin herhangi bir para olursa bunu hemen saf saf esinize soylemeyin cukkaya indirin
3- Esiniz ev ya da araba alacaksa hemen saf saf altinlarinizi vermeyin. Erkek kadina mirasci olamaz .
4- Bir sey alacaginiz zaman o seyin fiyati 50 tl ise, siz esinizden 100 isteyin 50 yi köşeye atın.
5- Size paran varmi diye sorunca her zaman yok deyin.
Benim kumbaram var bunu esim bilir,mutfakta duruyor dolduruyorum icini onun harici kagit biriktirdiklerimi bilmez. Ona ne? Sonucta dunyanin binbir hali var. Hastalik var ayrilik var. Hos kumbaramdan da para aliyor kendisi beyefendive gülüyor laf edince..Gecen benden para istedi yemek mi ne soyletmistik nakiti yoktu verdim. Az evelde arkadasina gitti bise lazimmi dedi
Evet benim param yok sigara param bile yok diyip ajitasyon cektim. Gelsin hemen alcam ondan.
Erkekler fenalar mesela benim altinlar duruyor bana laf arasinda diyor ki eee askim altinlarini patlatirsin sende ev alırız:) bende el isareti yapiyorum kahkaha atiyor. Versem alır ha. Ama kusura bakmicak artik.
Zaten basliginiz ve iceriginiz birbirinden farkli anlama geliyordu. Nasil calistiniz bu sekilde google’da anlasilir gibi degilAnlatamadım konuyu açan benim başlık beni rahatsız etti o sebepten insanların yazdığı yorumlar sert geldi ne olur silsek konuyu yardımcı olsanız yani
Ahahahahahhahahahaha . Ama iyi yapmiyor muyum? Bak kopekler zeki canlilar bilirsin ama biz insanlar daha akıllıyız. Benim.kopegim evde yasayan bir köpek yedigi onunde yemedigi arkasinda olmasina ragmen,ödül mamasını yatagina zula yapiyor:) eskiden de koltuk arasına saklar. Sonra çıkartıp yerdi :)babama yapardım bunları öğrenciyken , ay yalnız değilmişim kafası bunlara çalışan şu an çok mutlu oldumm
şirket pozisyonunu yazmamış ama her şey olabilir öyle bakZaten basliginiz ve iceriginiz birbirinden farkli anlama geliyordu. Nasil calistiniz bu sekilde google’da anlasilir gibi degil
Ben basvursam almazlardi beni tüüü benim suratimaşirket pozisyonunu yazmamış ama her şey olabilir öyle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?