Kocamızdan nasıl para gizlersiniz

+100000

Esiniz ne is yapiyor, sizin harcamalariniza karisiyor mu? Ev alisverisini nasil yapiyorsunuz? Evlilik sebebiyle ayrilirken aldiginiz tazminati ne yaptiniz?

Saklama değil de ben eşimden gizli birikim yaparım
Sebebi de eşimin harcamayı çok sevmesi yüzünden
Ben daha garanticiyimdir
Dünyanın binbir hali var
Eşim ise dünyaya birdaha mi
Geleceğiz mantığında
Evlendiğimden beri maaşımı hep 500 tl eksik söylerim
O 500 tl yi her ay kenara atarım

Eşim zaten maaşıma karışmaz ama ortak ev kredimiz var
Onun maaşı krediler faturalar kaskolara giderken
Market pazar sağlık giderleri de bende
Markete mesela hesabımızı yaparken atıyorum 1000 tl harcadı isek 1200 derim 200 ğ yine kenara atarım

2 sene evvel ev aldık
Birikimimden çıkarıp emlakçı ücretini tapu masrafını nakliyeyi vs verdim

Yine ihtiyacımız olsa çıkarırım ortaya

O baston kırıla o dedenin bir tarafına gire..
Ruh hastası moruk,yazık ya kadıncağıza..
konuya tüm yorumları okuyup öyle yorum yapacaktım ama şunu görünce dayanamadım.o yaştaki kadıncağızın belini kırmak nedir nasıl bir vebal bu..nasıl peki kadıncağızın durumu??

Bakıcı tuttu çocukları iyiydi en son

Yeni üyeyimdr görebilirsiniz ilk kez konu açtım sanırsam birazsert oldudao sebepten bi seferlik silebilsel yada düzeltme yapabilsek memnun olurum.

Anlatamadım konuyu açan benim başlık beni rahatsız etti o sebepten insanların yazdığı yorumlar sert geldi ne olur silsek konuyu yardımcı olsanız yani

e adamın huyu ortada.evlenince böyle bir işten niye ayrıldınız ki?

babama yapardım bunları öğrenciyken , ay yalnız değilmişim kafası bunlara çalışan şu an çok mutlu oldumm

Anlatamadım konuyu açan benim başlık beni rahatsız etti o sebepten insanların yazdığı yorumlar sert geldi ne olur silsek konuyu yardımcı olsanız yani
Zaten basliginiz ve iceriginiz birbirinden farkli anlama geliyordu. Nasil calistiniz bu sekilde google’da anlasilir gibi degil

babama yapardım bunları öğrenciyken , ay yalnız değilmişim kafası bunlara çalışan şu an çok mutlu oldumm
Ahahahahahhahahahaha . Ama iyi yapmiyor muyum? Bak kopekler zeki canlilar bilirsin ama biz insanlar daha akıllıyız. Benim.kopegim evde yasayan bir köpek yedigi onunde yemedigi arkasinda olmasina ragmen,ödül mamasını yatagina zula yapiyor:) eskiden de koltuk arasına saklar. Sonra çıkartıp yerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…