Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

Korkuyirum istemez diye:)
İster tabi ki.. korkunun ecele faydası yok, 1 senedir korkunuz yüzünden bu hale gelmiş, bakun bu iş uzarsa tamamen ipler kopar.. hadi güzel kardeşim git biraz ilgi göster, Şevkat göster, dokun temas kur.. o buz dağı ancak çabayla Zamanla kırılır.. bir istemezse ikinciyi dene

3 yillik evliyim şuanda derin bir uykuda :)

Ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas dualar okuyun ve caktırmadan ustune ufleyin üstunuzde ki o sis bulutu Allahin izniyle kalkacak esinizde hem rahatlar dualarla
Çok huzursuzluk var evde gercekten gerginlik insallah

3 yillik evliyim şuanda derin bir uykuda :)
Çok tazesiniz yapmayın böyle en guzel zamanlarınız aşkinızi sevginizi en güzel en taze sekilde yaşayacaginız yıllar, olsun uyusa bile git yanina saclarından op yanağından op nasil oldun aşkım de inan bana boyle yaklaşman bile onun icin altın degerinde olacak

Arada yanlış görmediysem tartakladı hakaret etti demişsiniz.
Tartaklamak dövmek mi? Ve tek bir defa mı oldu?
Beni eliyle hızlı bir şekilde itti.
Anneme kufür etti.
Sonrada gelip ağlayıp özür diledi çocuk korktu agladi.
Kendiside agladi.
Soğumakta cokta haksız olmadığımı dusunuyirum birazda o getirdi beni bun noktaya .
Sinirlenince çok kötü küfürler ediyor nefret ediyirum soğuyorum.
Kavga sebebi de ben haklıydım.

A
Ay ne tatli seyler soluyorsunuz yapicam valla:))

Tam yaklaşıcakken bunları konuşmayın getirmeyin aklınıza. Artık bişeyleri düzeltmek lazım.

Çocuk olduktan sonra aranızdaki sorunlar düzelmedi mi ? Yani size karşı olan tavrı filan.
Çocuktan önce daha iyiydik cinsellik davranışları falan.
Daha kotü olduk diyebilirim o zmaan kavga olsada birşeyler paylaşıyorduk.

Canım erkek kısmı ağzından cikanı malesef kulağı duymuyor bir anlık sinir ofke hırsla olanlar oluyor huyu makul yumusak olanı bulmak zor malesef zaten alan almış bizi 11 yıllik evliyim neler gördüm neler yaşadım. Biz tartıştiğimız zaman 2 gün zor dayaniyoruz. Diceksin ki cok mu iyi kocan bazi seyler tabiki unutulmuyor ancak surekli hatırlayip düsunursen hem kinlesiyorsun hemde cephe aliyorsun bu yüzden daima iyi duşunmeye calısiyorum. Kotü yonlerini yaptığı iyi yonuyle kapatarak sen iyisin diyorum. Yoksa evde harbi cihan çıkar

Evlilik çok zor bişeymiş gerçekten sizde sabırlı ozverili bir insana benziyorsunuz yorumlarınız yapıcı ve olumlu ben bir adım aticam atmak.zorundayım her allahım gunu aynıyız gergin mutsuz duzelmesi gerek.

Psikolog Önerin öfke kontrolü için aranız düzeldiğinde belki kabul eder.
Gerçi polis kendini tutmayı bilmeli biraz.

Evlilik çok zor bişeymiş gerçekten sizde sabırlı ozverili bir insana benziyorsunuz yorumlarınız yapıcı ve olumlu ben bir adım aticam atmak.zorundayım her allahım gunu aynıyız gergin mutsuz duzelmesi gerek.
Önce kendi iç benligine şunu sor kocamı seviyormuyum. Kocani seviyormusun canım. Senin esin evladınin babasi evinin ocagıninda diregi degilmi, madem oyle esimi seviyorum diyorsan ilk adımı at hani olurda yine tartişmalar olursa hemen celallenmeler olmasın temasda bulun once sonra iletisime gecin konuşun icindekilerini anlat onunda fikirlerini sor sorgula evlilik tek taraflı degil hayat paylasıyorsun cunkü, karşlikli iletisime gectikten sonra gerisi corap sökugu gibi gelir, yok eğer sevmiyorum bir ömür hayatımi surdüremem dersen madem oyle uzatmanin bir mantiği yok evliliğin kimseye demem burda boşan diye çünkü yuva kurmak cok zor yikmak cok kolay, anne mevzusu filan var sanirım kadın napars yapsın umrunda olmasın çunku her yaptiğini her dedigini düşunür takarsan inan hayat surduremezsin bak en sancilisini yaşiyorsun şuan esinle mutlulugunu yuvanı etkiliyor, esinle annesi yuzunden tartışma sen ne yaparsan yap degişmez atamaz çunkü annesi sonucta, dedigim gibi kalbin kocan icin yanıp tusuyorsa gurunu kinini simdilik kaldir at yanina git yat uyu yaninda kıvril uyanir sana bakarsa korkunc bir rüya gòrdum dersin. Böyle böyle adım at sadece esinin ihtiyacı icin degil sende kadinsin senin zevklerin ihtiyacin yokmu elbette var taştan yaratilmadin sonucda, gençligini ve evliligini oldürme canım mutlu olacsksiniz cunku hal olmayacak mesele goremiyorum hadi esinin yanına git besmele cek Rabbine sığin

Olur böyle seyler, sizin ki biraz fazla uzamış cnm. Karı koca arasında ilk adımı o attı ben attım olmaz.
Drumu öyle bir hale getirmissiniz ki tam boşanmalık ve boşanmada yok ortada.
SiZ en güzeli barışın.
Demek ki kocan da kurtarmak istiyor evliliğini.

Sanki soğumanın kaynağı sizin içten istekli görünüp dıştan buz gibi olan davranışlarınız.
Hastayım ama istersen yat nedir ya. Tabi ki hayatım gel burada uyu demek içinizden gelmiyorsa büyü falan aramayın aranızda bazı şeyler bitmiş demektir.
Haa bu noktaya tabi ki tek başınıza gelmediniz eşiniz diliyle baya bir katkıda bulunmuş ama artık aramız düzelsin diye istiyorsanız siz davranışlarınızı yumuşatın.
Bir kere bebeğe ayrı bir oda yapın uyanırsa o odaya gidip bebek ile ilgilenin. Ayrıca gece çalışıyorsa zaten evde olmayacağı için gece bebeği yanınıza alabilirsiniz.
Sonra da bir dilinizi tavırlarınızı yumuşatın.

Film izleyip kendini tatmin ediyor
Canım senin işin gerçekten zor.
Yani eşine bu kadarı yetiyorsa yarın öbür gün ben niye evliyim ki moduna girer.
Yani buna nasıl izin veriyorsun hayret! Burada eşim film izliyor diye konu açan kadınlar feryat figan durumunda sen bir senedir böyleyiz diyorsun.
Bir önlem almazsan yakında evliliğe de gerek kalmaz, adam bu işin rahatlığına alışmış anlaşılan

Eşinize fazla guwenıyor gibisiniz. Durumun ciddiyetını kavrayın bence.yarın baska kadınla olsa az da olsa benım yuzumden demez mısınız.o sizin kocanız herkesın dedigi gibi.bence adım atın.ıkı yabancı gibi aynı ewde olmaz kı.eşınız baskasıyla olmamıssa bile aklından gecmıstır benceö.bu da cok kotu bır sey .bence tavrınız yanlış.bi leyler yapmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…