- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İster tabi ki.. korkunun ecele faydası yok, 1 senedir korkunuz yüzünden bu hale gelmiş, bakun bu iş uzarsa tamamen ipler kopar.. hadi güzel kardeşim git biraz ilgi göster, Şevkat göster, dokun temas kur.. o buz dağı ancak çabayla Zamanla kırılır.. bir istemezse ikinciyi deneKorkuyirum istemez diye:)
3 yillik evliyim şuanda derin bir uykuda :)Katılıyorum benin icim şisti yeminle ya 1yıl hicbir erkek duramaz gurur bu kadar ön planda olmamalı, yazık günah yasanmışliklar evet insanı bazen kinlendiriyor ama bu kadar uzatilmamali evliliginden yuvandan mutlulugundan sıcak ocagından çıkarma acısıni pazartesiyi bekleme git bir başini oksa saclarıni sev ne bileyim yüzunu sev en azindan adımi böyle at bahanelerin pesine düşmeyin lütfen bu kadar gurur iyi degil size en buyuk zarari verir. Özel anlamda erkek karisini cagirip gelmiyorsa aynı sekilde kadında istedigi halde koca bahaneler uydurup gelmiyorsa sabaha kadar melekler lanet ederler aranıza seytanı yeterince sokmuşsunuz kırin zincirlerinizide fazla sevindirmeyin temasda bulunun o zaman göreceksiniz icinizdeki o sizi rahatsız eden duygu kalkacak
yorum yazmak icin girdim siteye çatladim
Kac yillik evlisiniz
Hanımefendi aldatmayla ilgili hiçbişey söylememiş ki, zaten bi kadın anlar aldatıldığını, bi sıkıntısından bahsetmiş, soğukluk çok garip bi durum ve aldatmayla da alakası yok bunun. Araya mesafe soğukluk girince o yabancılığı atmak kolay olmuyor. Zaten çıkmazda olan birine olumsuz ve kuşkuyla yaklaşılacak yorumlar yapmak iyi bişey değil eşker arasındaki sorunlar hemen aldatılmaya bağlanmamalı.[/QU
Ben akrep burcuyum hislerim çok kuvvetlidir rüyalarım hep cikar falan kadinlar zaten hisseder aldatma olmadığından emin olduğum için yazdım ne yapabilirim diye
Çok huzursuzluk var evde gercekten gerginlik insallahAyetel kürsi felak nas fatiha ihlas dualar okuyun ve caktırmadan ustune ufleyin üstunuzde ki o sis bulutu Allahin izniyle kalkacak esinizde hem rahatlar dualarla
Çok tazesiniz yapmayın böyle en guzel zamanlarınız aşkinızi sevginizi en güzel en taze sekilde yaşayacaginız yıllar, olsun uyusa bile git yanina saclarından op yanağından op nasil oldun aşkım de inan bana boyle yaklaşman bile onun icin altın degerinde olacak3 yillik evliyim şuanda derin bir uykuda :)
Çocuk olduktan sonra aranızdaki sorunlar düzelmedi mi ? Yani size karşı olan tavrı filan.Çok huzursuzluk var evde gercekten gerginlik insallah
Beni eliyle hızlı bir şekilde itti.Arada yanlış görmediysem tartakladı hakaret etti demişsiniz.
Tartaklamak dövmek mi? Ve tek bir defa mı oldu?
Ay ne tatli seyler soluyorsunuz yapicam valla:))Çok tazesiniz yapmayın böyle en guzel zamanlarınız aşkinızi sevginizi en güzel en taze sekilde yaşayacaginız yıllar, olsun uyusa bile git yanina saclarından op yanağından op nasil oldun aşkım de inan bana boyle yaklaşman bile onun icin altın degerinde olacak
Tam yaklaşıcakken bunları konuşmayın getirmeyin aklınıza. Artık bişeyleri düzeltmek lazım.Beni eliyle hızlı bir şekilde itti.
Anneme kufür etti.
Sonrada gelip ağlayıp özür diledi çocuk korktu agladi.
Kendiside agladi.
Soğumakta cokta haksız olmadığımı dusunuyirum birazda o getirdi beni bun noktaya .
Sinirlenince çok kötü küfürler ediyor nefret ediyirum soğuyorum.
Kavga sebebi de ben haklıydım.
Çocuktan önce daha iyiydik cinsellik davranışları falan.Çocuk olduktan sonra aranızdaki sorunlar düzelmedi mi ? Yani size karşı olan tavrı filan.
Evet aklıma geldikçe ondan uzaklaşmak istiyirum çünkü.Tam yaklaşıcakken bunları konuşmayın getirmeyin aklınıza. Artık bişeyleri düzeltmek lazım.
Beni eliyle hızlı bir şekilde itti.
Anneme kufür etti.
Kendiside agladi.
Soğumakta cokta haksız olmadığımı dusunuyirum birazda o getirdi beni bun noktaya .
Evlilik çok zor bişeymiş gerçekten sizde sabırlı ozverili bir insana benziyorsunuz yorumlarınız yapıcı ve olumlu ben bir adım aticam atmak.zorundayım her allahım gunu aynıyız gergin mutsuz duzelmesi gerek.Canım erkek kısmı ağzından cikanı malesef kulağı duymuyor bir anlık sinir ofke hırsla olanlar oluyor huyu makul yumusak olanı bulmak zor malesef zaten alan almış bizi11 yıllik evliyim neler gördüm neler yaşadım. Biz tartıştiğimız zaman 2 gün zor dayaniyoruz. Diceksin ki cok mu iyi kocan bazi seyler tabiki unutulmuyor ancak surekli hatırlayip düsunursen hem kinlesiyorsun hemde cephe aliyorsun bu yüzden daima iyi duşunmeye calısiyorum. Kotü yonlerini yaptığı iyi yonuyle kapatarak sen iyisin diyorum. Yoksa evde harbi cihan çıkar
Psikolog Önerin öfke kontrolü için aranız düzeldiğinde belki kabul eder.Beni eliyle hızlı bir şekilde itti.
Anneme kufür etti.
Kendiside agladi.
Önce kendi iç benligine şunu sor kocamı seviyormuyum. Kocani seviyormusun canım. Senin esin evladınin babasi evinin ocagıninda diregi degilmi, madem oyle esimi seviyorum diyorsan ilk adımı at hani olurda yine tartişmalar olursa hemen celallenmeler olmasın temasda bulun once sonra iletisime gecin konuşun icindekilerini anlat onunda fikirlerini sor sorgula evlilik tek taraflı degil hayat paylasıyorsun cunkü, karşlikli iletisime gectikten sonra gerisi corap sökugu gibi gelir, yok eğer sevmiyorum bir ömür hayatımi surdüremem dersen madem oyle uzatmanin bir mantiği yok evliliğin kimseye demem burda boşan diye çünkü yuva kurmak cok zor yikmak cok kolay, anne mevzusu filan var sanirım kadın napars yapsın umrunda olmasın çunku her yaptiğini her dedigini düşunür takarsan inan hayat surduremezsin bak en sancilisini yaşiyorsun şuan esinle mutlulugunu yuvanı etkiliyor, esinle annesi yuzunden tartışma sen ne yaparsan yap degişmez atamaz çunkü annesi sonucta, dedigim gibi kalbin kocan icin yanıp tusuyorsa gurunu kinini simdilik kaldir at yanina git yat uyu yaninda kıvril uyanir sana bakarsa korkunc bir rüya gòrdum dersin. Böyle böyle adım at sadece esinin ihtiyacı icin degil sende kadinsin senin zevklerin ihtiyacin yokmu elbette var taştan yaratilmadin sonucda, gençligini ve evliligini oldürme canım mutlu olacsksiniz cunku hal olmayacak mesele goremiyorum hadi esinin yanına git besmele cek Rabbine sığinEvlilik çok zor bişeymiş gerçekten sizde sabırlı ozverili bir insana benziyorsunuz yorumlarınız yapıcı ve olumlu ben bir adım aticam atmak.zorundayım her allahım gunu aynıyız gergin mutsuz duzelmesi gerek.
Olur böyle seyler, sizin ki biraz fazla uzamış cnm. Karı koca arasında ilk adımı o attı ben attım olmaz.Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
Sanki soğumanın kaynağı sizin içten istekli görünüp dıştan buz gibi olan davranışlarınız.Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
Canım senin işin gerçekten zor.Film izleyip kendini tatmin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?