- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.243
- 698
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Bilmiyorum.Bir soru sorduk hiç birimize cevap vermediniz. Bilerek mi yaptı?
Bilmiyorum.
E tamam kendince haklıysan o zaman adam osurdu sende tiksindin uyudun oda sana küstü. Aman alttan alma ilk adımı atma madem bu kadar tabuların var git boşanma davası aç sevişirken eşim gaz çıkardı diye. Ne diyelim başka ne duymak istersin ? Olabilir insanlık hali yazanlar olmuş hala tiksinirim vs. vs. vs.Yanımda yapıyor diye yatak da da sıçsın mı yani
Evli misiniz merak ettim sadeceYerinizde olsam, ben de sevişmeye devam etmem. Ne yapıyorsun sen, hayvan mısın diye de iyice rezil ederim. Kırılan kırılsın, dikkatli olsun, ince davranmayı öğrensin. Hep biz onun duygularını düşüneceğiz, bizim hislerimiz yok mu?
Devamında da benle muhatap olmak istemiyorsa, olmasın. Kendi bilir.
Onun da mi çetelesini tutcan?Peki ilk defa mı oldu yoksa ara ara oluyor mu bu gaz çıkarma?
YesOnun da mi çetelesini tutcan?
Vajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, kiSevişiyorsunuz adam gazını almış çat diye dönüp arkanızı yatıyorsunuz. Çok ayıp bence. O anda tepki vermek yerine sonrasında söyleyebilirdiniz.
İsteyerek gaz çıkardığını mı düşünüyorsunuz? Vajinal gaz oluyor bazen kadınlarda bu durumda demorilize olan erkek görmedim.
Devamlı olan bir durum için demiyorumVajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, ki
Vajinal gaz genislemeden ötürü olusan bisey. Benim öyle bi sorunum olsa gidip ameliyat olurum daraltır isi çözerdim.
Bir erkeği de gayet rahatsız eder. Size rahatsız olmayan beyler denk gelmis, cok şanslısınız
Yani gaz çıkardı diye de seks yarım bırakılır mı yahu kasıtlı kimse yapmaz bunu yanlışlıkla kaçmıştır bazen bana da olunca ödüm kopuyor kaçacak diye ama fazla abartmışsınız kasıtlı yapmadıysa haksızsınızGurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?