- 30 Mart 2009
- 14.599
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.140
- 1.123
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Eger ozur dilemedi ya da kusura bakma falan demediyse ben de devam etmezdim. Hayvan degiliz neticede, bulundugumuz her ortamda gaz cikarmiyoruzLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
İyi de vajinal gazin sebebi zaten seks, vajina icine hava dolmasi ama erkekteki gaz bagirsak gazi yani ayni klasmanda bile degiller benceDevamlı olan bir durum için demiyorum
Zaten sürekli olıyorsa bir sıkıntı vardır. Beyler değil de eşim diyelim. Çok sık yaşadığım durum değil nadir olur. Onda da hiç sıkıntı yaptığını görmedim
Tiksinmekle ne ilgisi var evlisiniz diye eşiniz o zaman gaZ çıkarsın yanınızda sürekli olur mu
Bence libido killer bi durum. Sanırım bende konu sahibinin yerinde olsam sevismeyi bırakırdım. Erkekler doğuma girdiği icin esinden falan soğuyor, sex esnasından gaz cıkarmak eminim ki oldukca dikkat dağıtıcıdır.Devamlı olan bir durum için demiyorum
Zaten sürekli olıyorsa bir sıkıntı vardır. Beyler değil de eşim diyelim. Çok sık yaşadığım durum değil nadir olur. Onda da hiç sıkıntı yaptığını görmedim
bi tiktok videosu varya midem bulandı diyeİyi de vajinal gazin sebebi zaten seks, vajina icine hava dolmasi ama erkekteki gaz bagirsak gazi yani ayni klasmanda bile degiller bence
Vajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, ki
Vajinal gaz genislemeden ötürü olusan bisey. Benim öyle bi sorunum olsa gidip ameliyat olurum daraltır isi çözerdim.
Bir erkeği de gayet rahatsız eder. Size rahatsız olmayan beyler denk gelmis, cok şanslısınız
Vajinada gaz cıkarma sesi aslında vajenin genislemesi ve iliski esnasında genislediği bölgele den hava girmesinden kaynaklanır. Ya lazer ile daraltılır yada cerrahi müdahaleye gidilir. Lazerler 3-6 seans arasıymıs ve acısızmıs.Kız fistül hariç vajinada gaz çıkarma sesi geldi diye nasıl cerrahi müdahale yapılacak?
Vajinadan gaz çıkıyorsa ya fistül sorunu vardır, ya da vajinadan gaz sesine benzer gelen seste gaz çıkmıyor, o ses oradaki ilişki sırasında oluşan hava kabarcıklarının sıkışıp, serbest kalmasından kaynaklı.
siz de b.kunu çıkarmışsınızSahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Vajinada gaz cıkarma sesi aslında vajenin genislemesi ve iliski esnasında genislediği bölgele den hava girmesinden kaynaklanır. Ya lazer ile daraltılır yada cerrahi müdahaleye gidilir. Lazerler 3-6 seans arasıymıs ve acısızmıs.
Arkadas ya da kanka olmakla gaz cikarmanin ne alakasi var? Bizde hic boyle seyler yok, olmadi daSahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Bence siz özur dileyin. Çunki gururunu kirmişsiniz. Sonuçta fizyolojik bir olay ve ilişki esnasinda ola bilir. Kadinlarda da vajinal gaz çikarma olayi var. Ayni tepki size gelse nasil olurdunuz? Bence gururunu onarmaya çalişin. Bana oyle yapilsa her halde bir daha sevişemezdimLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
hayır vajinanın genislediğinin ilk belirtisi vajenden gaz sesi duyulmasıdır. Bu bilinen biseydir ve doktorlarda bunu söyler ki bunla alakalı 3 ayrı jinekolog açıklamasını dinlemiştim. Mesala yeni beraber olmus bir kadında bunun görülme ihtimali cok cok düsüktürHayır, vajina genişlemiş olmasa bile o ses çıkabilir. Daraltma yapılsa bile yine gaz sesi gelebilir, sonuçta içeriye hava girip çıkıyor.
Sevişirken gaz çıkarmış tabi kötü bir durum ama isteyerek illa yaptığını düşünmüyorum sizinde öyle olup sırtını dönüp uyuman demekki zoruna gitmiş sonra ilk adimi siz atmışsınız çözülmeli falan böyle düşünüyorsaniz o zaman o an neden konusmadiniz da sırtınızı döndünüz o anda bilemiyorum saçma olmuş birazLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Konu sahibi yapıcı değil ki. Hâla haklı olduğunu savunuyor.Durumunuz enteresan bir evreye gelmiş.
Şu an hâlâ sinirli ve siz de pişman olup yapıcı olmaya karar verdiniz ve bu kez de eşiniz iletişime kapalı.
Ne tavsiye verilir bilmiyorum, biraz bekleyin yaşadığı şeyi sindirsin. Mutlaka iletişim kuracaktır, sonsuza kadar böyle sürmez.
Özür dileyecekseniz de samimi olun ve bu duygu eşinize geçmiş.
Herkesin olaylara tepki gösterme biçimi ve tahammül eşiği farklı. Bence sizin tepkiniz abartılı ve bir erkek için gurur kırıcı ama sizce doğru olan o an için odur, bilemem.
Biraz bekleyin ve tavırlı davranmayın.
Sizin samimi olduğunuzu görmek eşinizi de yumuşatacaktır.
Tek tek bana dislike atan arkadaslara gülüyorum hatta kahkaha atıyorum. Saygı sınırlarını dahi aşmamıs bi yoruma sistematik olarak dislike atmanız yaranız oldugunu gösteriyor. Ama ben bu bilgiyi kafamdan uydurmuyorum. Son paylaşımda doc.dr. Süleyman eserdağ’a ait. Şimdi her dislike atanın sebebi çözülmüs oldu.. arkadaslar ben gerceği söylüyorum diye kötü değilim sizin varsa böyle sorununuz gidin halledin. Bana niye kızıyorsunuz.?hayır vajinanın genislediğinin ilk belirtisi vajenden gaz sesi duyulmasıdır. Bu bilinen biseydir ve doktorlarda bunu söyler ki bunla alakalı 3 ayrı jinekolog açıklamasını dinlemiştim. Mesala yeni beraber olmus bir kadında bunun görülme ihtimali cok cok düsüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?