Kocamla ne yapacağım?

Eger ozur dilemedi ya da kusura bakma falan demediyse ben de devam etmezdim. Hayvan degiliz neticede, bulundugumuz her ortamda gaz cikarmiyoruz

İyi de vajinal gazin sebebi zaten seks, vajina icine hava dolmasi ama erkekteki gaz bagirsak gazi yani ayni klasmanda bile degiller bence

Tiksinmekle ne ilgisi var evlisiniz diye eşiniz o zaman gaZ çıkarsın yanınızda sürekli olur mu

Hayır tabi ki ama o an bilinçli olmamıştır. Kaçmıştır. Ve sex yaparken zevk alırken ben de kalkmasını istemem açıkçası. Yanlışlıkla olmuştur. Yaptığınız şey aşırı abartı.
Sadece o istediği için mi sevişiyordunuz o an? Genelde sex hayatınız nasıl?

Bence libido killer bi durum. Sanırım bende konu sahibinin yerinde olsam sevismeyi bırakırdım. Erkekler doğuma girdiği icin esinden falan soğuyor, sex esnasından gaz cıkarmak eminim ki oldukca dikkat dağıtıcıdır.

İyi de vajinal gazin sebebi zaten seks, vajina icine hava dolmasi ama erkekteki gaz bagirsak gazi yani ayni klasmanda bile degiller bence
bi tiktok videosu varya midem bulandı diye suan yorumları okurken aynı o cocuk gibiyim

Kız fistül hariç vajinada gaz çıkarma sesi geldi diye nasıl cerrahi müdahale yapılacak?

Vajinadan gaz çıkıyorsa ya fistül sorunu vardır, ya da vajinadan gaz sesine benzer gelen seste gaz çıkmıyor, o ses oradaki ilişki sırasında oluşan hava kabarcıklarının sıkışıp, serbest kalmasından kaynaklı.

Yuh ya birde bayilsaydiniz

Ben ilk evlendigim de yani üc dört yıllık evliyken eşim bana oral yaparken pırt lamistim hemde ne pırt zehir gibi kokmuş tü utancımdan bişe yapmadım şimdi olsa ay pardon der çekilirim eşimde bir şey demedi yawrum ya dewam etti bu konu hiç açılmadı..10 yıllık evliyiz artık geçen yanında pirtladim pardon dedim yok canım ben alışığım zamanında ağzıma da yapmıştın dedi baya gülduk..

Ama şey tabi pırt olayından sonra uzun süre alt bölgelere inmemisti

Tuhaf bir konu, sevgili olsa hadi tutsun ya da lavaboya gitsin dersin de aynı yatakta uzun süredir uyuduğun insan eşin, insan uyku süresince illaki gaz çıkarır, aynı anda mı uyuyorlar illaki birinin erken uyuduğu birinin erken uyandığı uykusu kaçtığı durumlar olmuştur. İlk defa şahit olmuş gibi tepkiler tuhaf

ölünce bile gaz çıkarıyor insan bağırsaklar böyle

Tamam zart zort yapılmasın da böyle de tepki verilmesin, gazı tutunca o gaz kana geçiyormuş diye bi yazı okumuştum.

Sizin tepkinizde garip eşinizin günlerce küsmesi de garip

Çok o…ruktan meseleler dönmüş aranızda

Vajinada gaz cıkarma sesi aslında vajenin genislemesi ve iliski esnasında genislediği bölgele den hava girmesinden kaynaklanır. Ya lazer ile daraltılır yada cerrahi müdahaleye gidilir. Lazerler 3-6 seans arasıymıs ve acısızmıs.

Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
siz de b.kunu çıkarmışsınız

Hayır, vajina genişlemiş olmasa bile o ses çıkabilir. Daraltma yapılsa bile yine gaz sesi gelebilir, sonuçta içeriye hava girip çıkıyor.

Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Arkadas ya da kanka olmakla gaz cikarmanin ne alakasi var? Bizde hic boyle seyler yok, olmadi da

Bence siz özur dileyin. Çunki gururunu kirmişsiniz. Sonuçta fizyolojik bir olay ve ilişki esnasinda ola bilir. Kadinlarda da vajinal gaz çikarma olayi var. Ayni tepki size gelse nasil olurdunuz? Bence gururunu onarmaya çalişin. Bana oyle yapilsa her halde bir daha sevişemezdim

Ciddi mi yahu bu konu?

Gaz kaçırmış olabilir, tutamadığınız olmuyor mu hiç? Açıkçası sizin yaptığınız tutumu kocam bana yapsa net boşardım adamda ömür boyu sürecek utanca sebep olmuşsunuz. Duymazdan gelinmeliydi bana göre, zaten mahcup olmuştur o an.

Hayır, vajina genişlemiş olmasa bile o ses çıkabilir. Daraltma yapılsa bile yine gaz sesi gelebilir, sonuçta içeriye hava girip çıkıyor.
hayır vajinanın genislediğinin ilk belirtisi vajenden gaz sesi duyulmasıdır. Bu bilinen biseydir ve doktorlarda bunu söyler ki bunla alakalı 3 ayrı jinekolog açıklamasını dinlemiştim. Mesala yeni beraber olmus bir kadında bunun görülme ihtimali cok cok düsüktür

Sevişirken gaz çıkarmış tabi kötü bir durum ama isteyerek illa yaptığını düşünmüyorum sizinde öyle olup sırtını dönüp uyuman demekki zoruna gitmiş sonra ilk adimi siz atmışsınız çözülmeli falan böyle düşünüyorsaniz o zaman o an neden konusmadiniz da sırtınızı döndünüz o anda bilemiyorum saçma olmuş biraz bence çok uzatmayın o anda böyle tepki verdiğinizi o durumdan soğuduzu olayın seninle alakası yoktu falan diyin belliki eşiniz alinmis

Bi cam-mam açalım, ne yiyyon sen hemşerim? Ölecez galiba falan diye goy goy yapılsaydı bence eglenceli bı anı olabilirdi nerelere gelmiş.

Onun dışında küsmek ne ya? Kadınsı kadınsı hareketler.

Konu sahibi yapıcı değil ki. Hâla haklı olduğunu savunuyor.

Tek tek bana dislike atan arkadaslara gülüyorum hatta kahkaha atıyorum. Saygı sınırlarını dahi aşmamıs bi yoruma sistematik olarak dislike atmanız yaranız oldugunu gösteriyor. Ama ben bu bilgiyi kafamdan uydurmuyorum. Son paylaşımda doc.dr. Süleyman eserdağ’a ait. Şimdi her dislike atanın sebebi çözülmüs oldu.. arkadaslar ben gerceği söylüyorum diye kötü değilim sizin varsa böyle sorununuz gidin halledin. Bana niye kızıyorsunuz.?

Eklentiler

• 8E68ECEC-AD59-4C93-877C-3CE578EA89F4.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 6882F53D-AA2D-4DF5-8C31-1AE9F166CF46.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 50973F65-1A1C-47E7-843D-D2F85543A449.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…