- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi derinnefes
-
taktiği boşverin. benim de kocam var, çok da modern zannederdim. evlenince etek boyu biraz yukarı çıksın, efendime söyleyeyim çatal az gözüksün, hemen dayılanıyor. argo bir kelime vardır söylemeye dilim varmıyor, hafif meşrep bayanlar için söylenen, onu bile söyledi kızgınlıkla. tamam niye sinirleniyosun dedim, gittim değiştirdim. surat yaptım biraz, sonra baktım kedi gibi oldu. e çünkü niye, istediği oldu, istediğinin olmasına izin verdim. öpüştük barıştık. öyle.
Hayır ben öyle diyince o yapar zaten, örneğin ben ahala menemeni cok düzgün yapamıyorum ama o daha iyi yapıyor. yapınca yedi en son bişi demedi ertesi sabah gel de bak nasıl öğrenilir dedi. o yapma konusunda sıkıntı yok herşeyini bana eywallah etmeden kendi yapmayaçalışıyr.
Aslanlar egoist bencil dediğim dedik işte kralım modu:) Benim burcum da oğlak inatçı, dik kafalı kafama koydummu yapıcam :)
Hastalıgınız ne acaba..ben kendim üzerinden kandırmaya çalıştım dedim benmde ihtiyacım var ama sen de ol yanımda diye..yok dedi. ama kesinlikle şart ona..çünkü eşimin psikolojisi cidden bozukbenmki de bozuluyor artık.
Benim boyum kısa minyon tipliyim bir ara sadece boy kompleksi yaşadım ama sevgililik döneminde. he bir de spor ayakkabıların içine topuk almıştım delirdi görünce. Bir de benm eşim yakışıklıdır, maşallah allah özene bezene yaratmış. benm onla ilgili dalga geçeceğim tek nokta göbektir onu da ertimek için sabahları limonlu su içmeye başlamış :) yoksa yakışıklılıgının farkında. ama ben de ona sen cok yakışıklısın demem. binde bir derim. ertesi gün de tartışma cıkar hiç bir anlamı kalmaz zaten..ama bu dediklerini de denicem. taktikse taktik.
Niye? Sizin kendi istekleriniz, kendi karakteriniz yok mu? Size o kelimeyi bile kullanabilen bir adam için kendinizden mi ödün veriyosunuz?
Bi de nolucak, dinleyin kocanızı diyosunuz.
Yok yaa, asıl hata kadınlarda zaten.
hayır ben kendisini tahrik ettim, kızdırdım ve o kızgınlıkla söyledi. kaldı ki, o böyle çok sevdiğinde de söyler o kelimeyi. kaldırabileceğim düzeyde söylemesi farklı, ciddi anlamda onu kastederek söylemesi farklı. onu da ben ayırt edebilirim sadece tabi ki. her neyse.
arkadaşım bu karakter meselesi değil, evlilik yaparken az çok bunların olacağını bilirsin. ben de onun giydiklerine karışma hakkına sahip oluyorum mesela böylece. bu kendinden ödün vermek değil aslında, ben bir karış uzun etek giyince kendimden ödün vermiş olmam, ya da karakterimden ödün vermiş olmam. evlilik de biraz budur, evli misiniz bilmiyorum, ortak bir hayat paylaşıyorsunuz ve karşınızdakinin fikirlerine açık ve saygılı olmak zorundasınız. başınıza buyruk bir hayat yaşamak istiyorsanız, bekar kalın.
Evli değilim ama nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen biriyim. Beni bu halimle seven insan, bi imza attık diye üzerimde değişiklikler yapamaz.
Başına buyrukluk değil bu hanımefendi, ben kendimi bildikten sonra kimsenin bana karışmaya hakkı olamaz.
şimdi ben bu cevaptan, ben de yerine göre giyiniyorum tarzı bir münakaşa çıkarabilirdim fakat yapmayacağım. evliyim ve tabi ki giydiklerime dikkat ediyorum. ama adam illa ki, bir şeyler söylemek zorunda hissediyor kendini, çok güzel olduysam mesela bir düğüne giderken, çok güzel olmuşsun kıskanırım demiyor da, çok dar olmuş diyor, bunu anlıyorum o an, kıskandığını. sonra bi şeyler alıyorum üstüme falan hallediyorum.
siz böyle düşünüyorsanız, evlilik hayatınız baya engebeli geçeceğe benziyor.
Ben size siz yerine göre giyinmiyosunuz, o yüzden karışıyodur mu dedim? Kendimden örnek verdim.
Benim evlilik hayatımın nasıl geçeceği sizi germesin, bakarsınız kendimden hiç ödün vermeden sizinkinden daha mutlu bir evliliğim olurİyi akşamlar.
tabi ki olabilir, sakin olun, umarım çok mutlu olursunuz. ama demek istediğim, o ödün vermek değil, sevmek olur, seve seve verirsiniz, vereceksiniz ki verin de zaten. bunda ne gibi bir problem olabilir ki? her neyse..
bende sana hak veriyorum canım..hatta eşimin kıyafetlerime karışması çoğu zaman hoşuma gidiyo..çünkü tam olarak engelleme yok tatlı bir kıskançlık var..ve güzel bişey..yani kafama göre giyiniyorum ztn..eşim azcık rengine ya da darlığına takılsın nolcak, okadar yorum yapabilmeli bence karı koca birbirine..mesela eşim de dar giyince kasları çok ortaya çıkıyo seksi oluyo diye kıskanıyorum bende..ve diyorum çabuk çıkar :)) ama herzaman değil bazen tabi..
Allahımm...ruh eşlerimi buldum sankiiii :)))) Ayynııı benim eşim hep der koca sözü üstüne söz olmaz..Beni dinle saygısızlık yapma...bide iş dönüşü genel kontrol :))) Ahanda altını çizerim kocalarınız ya boğa ya başak...düşük ihtimal akrep..:)) bu arada aşırı süslüdür ve ben süslenince hmn saldırıya geçer,yok yakışmadı yok kokusu kötü vs vs.....:))
Topıkmı acsak ne yapsakAşırı susulu suslenmeme karısmaz allahtan ama yınede beyenmez onun ıstedıgı makyajı yapmamı ıstedıgı kıyafetlerı onun sectıklerını gıymemı ıster , dedıgınız gıbı ıs donusu hemen bır kontrol , sabah gıderken bugun bu ıslerını yap der benı sasırtansa benım esım bır yengec bırde meshur lafı vardır ben erkegım sen kadınsın yıgıdı huysuz avrat yıkarmı ne oyle bısı soyler hep
Niye kendinizi ezdiriyorsunuz ki, madem isiniz gucunuz var? Bu adama mecbur degilsiniz sonucta.
Bir daha "kocani dinliceksin" tarzinda bir sey derse, affiniza siginarak konunuzu okudugumda ilk aklima geleni yaziyorum: "S..tir be, esir miyim, mecbur muyum sana" derim. Sonra da oturur yuzunun aldigi sekli izlerim
Aklın yolu bir.
Bir de aklima Pascal Nouma nin veciz bir sozu geldi, bence yerinde ve zamaninda kullanilirsa gayet guzel : "Kimsin?"
Nihat Dogan Survivordan sonra Nouma icin abuk subuk konusmus, gazeteciler de Nouma ya bu konu hakkinda ne dusundugunu soruyor, Pascal dan cevap: "Kimsin?". Adamin o andaki karizmasina hasta olmustum
yengec falan demeyeceksın sonucta erkek nçok şaşırdımm gerçekten yengeç olmasına canım..evet topik açalım "titiz ve herşeye laf eden kocalardan bezenler burda toplansın" adı altında :))) aynen benimki de ödev verir çıkmadan..:))bügun şunları yapsan..şurada pek kirlenmiş biraz da onu temizle vs vs..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?