Kocanı dinliceksin!

"Tamam tabiki dinlicem seni...." de geç işine. "he he" dedikten sonra zaten devamına bakmaz. sözünün dinlendiğini karşı gelmediğini anlayınca zaten çok sıkcanı düşünmüyorum. ama hayır dinlemem senı felan dersen kafaya takar uzattıkça uzatır. bence taktik bu

taktiği boşverin. benim de kocam var, çok da modern zannederdim. evlenince etek boyu biraz yukarı çıksın, efendime söyleyeyim çatal az gözüksün, hemen dayılanıyor. argo bir kelime vardır söylemeye dilim varmıyor, hafif meşrep bayanlar için söylenen, onu bile söyledi kızgınlıkla. tamam niye sinirleniyosun dedim, gittim değiştirdim. surat yaptım biraz, sonra baktım kedi gibi oldu. e çünkü niye, istediği oldu, istediğinin olmasına izin verdim. öpüştük barıştık. öyle.

Niye? Sizin kendi istekleriniz, kendi karakteriniz yok mu? Size o kelimeyi bile kullanabilen bir adam için kendinizden mi ödün veriyosunuz?
Bi de nolucak, dinleyin kocanızı diyosunuz.
Yok yaa, asıl hata kadınlarda zaten.

canım bu kez tahminim tutmuş ben de oğlağım çünkü :)) zaten kendime okadar benzettim ki seni.. :)
Benim eşim de her şeyden anlar ve benden güzel temizlik ve yemek yapar..başlarda ben bu konuda şımarmasın diye hiç belli etmiyodum ondan daha yeteneksiiz olduğumu..ama artık gazlıyorum herşeyi ona yaptırıp keyfime bakıyorum...aşkımm şunu şöyle yapıyorum ama nası olur ki deyince, çekil ben yapıyım o öyle olmaz diyo :) yapınca gidip hemen öpüyorum o da farkına bile varmıyo kendisini çalıştırdığımın :)
Belli bi hastalığım yok ama tabi erkek gibi dayanıklı değilim eşime nazaran sık hasta oluyorum..ve hasta olunca erkekler kesinlikle sızlanan kadın sevmiyolar..ben de artık sessizce o sorana kadar sevimli mağduru oynuyorum..yoksa bela gibi görüyo her hastalığımda anlatınca rahatsızlığımı..
Benim de eşim çok yakışıklı ve fiziği de çok iyidir..evli olduğunu bilmelerine rağmen hala çevresinde taciz eden kız müsveddesi dolu..Ben eşimi beğendiğimi hep belli ediyorum..kulağına iltifatlar fısıldıyorum..ki zaten bu benim özgüvenimi gösteriyo ona karşı..yani sen bukadar yakışıklısın ve beni hak ettin mesajı veriyorum ve asla kötülemiyorum hiç bişeyini..bunu görünce zaten adamcağız bazen arada bi sanki patavatsızlık yapmışım ağzımdan kaçırmışım imajı çizdiğim yorumları önemsiyo..dedimya canım mesela tv de bişey görünce ve o eşimde yoksa aaa çoook güzeeel diyorum sanki boş bulunmuş gibi..ona da dönüp amaaan benim kocacığımın da şunu güzel deyince..o o anda tv'de övdüğüm şeye takılıyo ve özellikle yaptığımı da anlamadığı için eksiklik hissini çaktırmadan ekiyorum yani..
ne pisimmm :)))))

Niye? Sizin kendi istekleriniz, kendi karakteriniz yok mu? Size o kelimeyi bile kullanabilen bir adam için kendinizden mi ödün veriyosunuz?
Bi de nolucak, dinleyin kocanızı diyosunuz.
Yok yaa, asıl hata kadınlarda zaten.

hayır ben kendisini tahrik ettim, kızdırdım ve o kızgınlıkla söyledi. kaldı ki, o böyle çok sevdiğinde de söyler o kelimeyi. kaldırabileceğim düzeyde söylemesi farklı, ciddi anlamda onu kastederek söylemesi farklı. onu da ben ayırt edebilirim sadece tabi ki. her neyse.
arkadaşım bu karakter meselesi değil, evlilik yaparken az çok bunların olacağını bilirsin. ben de onun giydiklerine karışma hakkına sahip oluyorum mesela böylece. bu kendinden ödün vermek değil aslında, ben bir karış uzun etek giyince kendimden ödün vermiş olmam, ya da karakterimden ödün vermiş olmam. evlilik de biraz budur, evli misiniz bilmiyorum, ortak bir hayat paylaşıyorsunuz ve karşınızdakinin fikirlerine açık ve saygılı olmak zorundasınız. başınıza buyruk bir hayat yaşamak istiyorsanız, bekar kalın.

Evli değilim ama nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen biriyim. Beni bu halimle seven insan, bi imza attık diye üzerimde değişiklikler yapamaz.
Başına buyrukluk değil bu hanımefendi, ben kendimi bildikten sonra kimsenin bana karışmaya hakkı olamaz.

şimdi ben bu cevaptan, ben de yerine göre giyiniyorum tarzı bir münakaşa çıkarabilirdim fakat yapmayacağım. evliyim ve tabi ki giydiklerime dikkat ediyorum. ama adam illa ki, bir şeyler söylemek zorunda hissediyor kendini, çok güzel olduysam mesela bir düğüne giderken, çok güzel olmuşsun kıskanırım demiyor da, çok dar olmuş diyor, bunu anlıyorum o an, kıskandığını. sonra bi şeyler alıyorum üstüme falan hallediyorum.

siz böyle düşünüyorsanız, evlilik hayatınız baya engebeli geçeceğe benziyor.

Ben size siz yerine göre giyinmiyosunuz, o yüzden karışıyodur mu dedim? Kendimden örnek verdim.
Benim evlilik hayatımın nasıl geçeceği sizi germesin, bakarsınız kendimden hiç ödün vermeden sizinkinden daha mutlu bir evliliğim olur İyi akşamlar.

tabi ki olabilir, sakin olun, umarım çok mutlu olursunuz. ama demek istediğim, o ödün vermek değil, sevmek olur, seve seve verirsiniz, vereceksiniz ki verin de zaten. bunda ne gibi bir problem olabilir ki? her neyse..

tabi ki olabilir, sakin olun, umarım çok mutlu olursunuz. ama demek istediğim, o ödün vermek değil, sevmek olur, seve seve verirsiniz, vereceksiniz ki verin de zaten. bunda ne gibi bir problem olabilir ki? her neyse..

bende sana hak veriyorum canım..hatta eşimin kıyafetlerime karışması çoğu zaman hoşuma gidiyo..çünkü tam olarak engelleme yok tatlı bir kıskançlık var..ve güzel bişey..yani kafama göre giyiniyorum ztn..eşim azcık rengine ya da darlığına takılsın nolcak, okadar yorum yapabilmeli bence karı koca birbirine..mesela eşim de dar giyince kasları çok ortaya çıkıyo seksi oluyo diye kıskanıyorum bende..ve diyorum çabuk çıkar :)) ama herzaman değil bazen tabi..

Son düzenleme:

bravo..

Topıkmı acsak ne yapsak Aşırı susulu suslenmeme karısmaz allahtan ama yınede beyenmez onun ıstedıgı makyajı yapmamı ıstedıgı kıyafetlerı onun sectıklerını gıymemı ıster , dedıgınız gıbı ıs donusu hemen bır kontrol , sabah gıderken bugun bu ıslerını yap der benı sasırtansa benım esım bır yengec bırde meshur lafı vardır ben erkegım sen kadınsın yıgıdı huysuz avrat yıkarmı ne oyle bısı soyler hep

Benim eşimde bunu yapıyo yalnız değilsin..
Sen daha güzel daha zarif durduğunda dikkat çekiyosun ve o da kıskanıyo

Biz düğüne vs gidiceksen mutlaka bi kavga ederiz az sür onu giyme süzmeler bakmalar düğün salonunda yanımdan ayrılmamalar birisi baksa ona ters ters bakmalar vs vs..

Sende ona karış bende karışıyorum.
Ne sürdün sen?(parfüm,jöleden kastım) niye öyle giyindin? ne gereği var şimdi saç düzeltmenin? vs vs vs psikolojik baskı kısasa kısas! bunalım styla

Son düzenleme:

çok şaşırdımm gerçekten yengeç olmasına canım..evet topik açalım "titiz ve herşeye laf eden kocalardan bezenler burda toplansın" adı altında :))) aynen benimki de ödev verir çıkmadan..:))bügun şunları yapsan..şurada pek kirlenmiş biraz da onu temizle vs vs..:))

Son düzenleme:
Niye kendinizi ezdiriyorsunuz ki, madem isiniz gucunuz var? Bu adama mecbur degilsiniz sonucta.

Bir daha "kocani dinliceksin" tarzinda bir sey derse, affiniza siginarak konunuzu okudugumda ilk aklima geleni yaziyorum: "S..tir be, esir miyim, mecbur muyum sana" derim. Sonra da oturur yuzunun aldigi sekli izlerim

Aklın yolu bir.

Aklın yolu bir.

Bir de aklima Pascal Nouma nin veciz bir sozu geldi, bence yerinde ve zamaninda kullanilirsa gayet guzel : "Kimsin?"

Nihat Dogan Survivordan sonra Nouma icin abuk subuk konusmus, gazeteciler de Nouma ya bu konu hakkinda ne dusundugunu soruyor, Pascal dan cevap: "Kimsin?". Adamin o andaki karizmasina hasta olmustum

Hahahaha, hatırlıyorum o konuşmayı :) Adam cool ya
Gerektiğinde 'kimsin' demeyi bilmek lazım işte

yengec falan demeyeceksın sonucta erkek nama sonucta ben kendi yapacagım ısımı gucumu bılıyorum odev verır gıbı vermeıs benı kızdırıyor yanı

ay basligi gorunce esim kkya uye olmus sandim.
4 yildir bu lafi duymadigim gun sayisi 1 elin parmaklarini gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…