Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Hastalik falan yoksa eğer benim için "soguma sebebi"dir..

Bu olay bir tek erkeklere özgü değil sonuçta , hic eşinin yaninda rahatça pirtlatan kadin görmedim ve bunu aliskanlk haline getiren.... bizler nasil dikkat ediyorsak onlar da etmeli..

off ne güldümya hahahahahahaha .ben şahsen eşimim yanında hala osrmaya utanrım nedense ama bi rahatszlığm varsa üştmüşsem otamatik çıkyor yapck bişy yok.benm eşimde osurur çok ama alıştm ben artık duymuyorm bile.bide benm annm ve ablamda hiç çeknmzler pat pat hele babam aman yarabbim yıllaırd evde bekarkende alışmışm napim şimdi ailemi reddeyim he herkesin içnde tabiki yapmzlar biz bizeykende bn hiç hoşlanmm yapamm yani bu yaradalış meselesimidir nedir bilimyorum ailemden alışknlığmdan eşimde yabancılık çekmedim herhlde :)

cok güldüm ya. adamcağız napsın. tutsan tutulmaz, bıraksan bırakılmaz durum vahim. adam çatlasın mı bırakmasında hey allahım daha neler duycaz.

Yok artik sizde o kadar da degil. Bence mide bulandiricidir her turlu.

Profil resmimdeki ben ben ve kocam zaten :) :)
Senin profil resmin beni korkutuyo.

Gereksiz bir konu. Yaradilistan gelen bir seyi tartismak cok sacma.
Aynen katiliyorum sana. Osurugun da burda konu diye acilip tartisilmasi sacma.

ya kusura bakma da siz o zaman bekarken babanların evinde siz size otururken Allahtan misafir falan gelmiyor. Bir de çok çakmak çakmamak lazım. Arkadan çıkan gazda bir miktar metan gazı vardır, o da yanıcı bir gazdır.
DEneyi bedava yapabilirsiniz. Gerekli olan şey bir adet çakmak ve ossuma fiili. Ossurdunuz zaman arkanız aynı anda çakmak tutun yanar vaziyette nasıl ateş olduğunu görürsünüz.

Bu resim ben taaa Turkcellde çalışırken mail olarak gelirdi .O zaman çok revaçtaydı hala da hoşuma gider bu haber .Esprili olsun diye koydum bu resmi çünkü kendi resmimi koyamadım nedense

sevdiğim adamdan neden midem bulansın . çocuklarımızıda severiz değil mi altını temizleriz kocaman çocuk olur yine de yeri geldimi altını temizleriz mideniz bulanıyormu bulanmaz neden evladınızdır seversinizdir eşiniz de öyledir sevmiyorsam herşeyinden tiksinirim ama seviyorum tiksinmiyorumda

Eş olmaktan bahsediyoruz. Herşeyi paylaştığımız insan sonuçta. Tabikide rahatsız edici bulanlara saygı duyuyorum, ama bence insan kendi evinde rahat edemiycekse nerede bu adamlar rahat edicek. Saygısızlık ile bunun bi ilgilisi yok bence. Gebelikte kadın lohusalıkta kadın üşütüyor yine böyle rahatsızlıklar oluyor bu soguma sebebi olucaksa bizim anlayış adına cok eksigimiz var demektir.

Bu resim ben taaa Turkcellde çalışırken mail olarak gelirdi .O zaman çok revaçtaydı hala da hoşuma gider bu haber .Esprili olsun diye koydum bu resmi çünkü kendi resmimi koyamadım nedense
Ben o zamanı hatırlıyorum baya bir konuşulmuştu. Ama düzmece gibi geliyor bana.

Aslında siz de haklısınız .
Bokun Tarihi isimli felsefi bir kitap var .O kitabı anımsattı bana .Aslında hepimizin yaptığı şeyler ama bir başkası yapınca iğreniyor gibi davranıyoruz .

ayy ölcem gülmekten yok cnm ne kusuru doğruya doğru dedimya allahtan misaffr varken yapmıyorlar yoks rezillk diz boyu

Kokudan midemiz bulanir bunu yaptigi icin esimizden ya da cocugumuzdan degil. Hem fikir miyiz bu konuda?

Kocamiz kabiz olsa bir sürü ilaç şu buyla uğraşır onu sictirtmak icin elimizden geleni yapariz da midemiz bulanmaz ama adam osurunca mi mide bulanir? Bakin arkadaslar gaz sorunu diye bir olay var. Ben hastanelik oluyorum. Evlenirken alismamisim sonucta rahatca çıkmaz utancimdan ölürüm. E sabah 4lerde 5lerde eşim beni hastanelere götürüyordu. Neyin var diyordu. Ben de dedim ki ya aslında bende gaz sorunu var cikarmazsam rahat edemdm diye adam bi güldü bi güldü, bi gaz icin dustugumuz durumlara bak dedi. Ondan sonra ben cekinmeyeyim diye önceden gazini tuvalette cikaran adam sonradan benim yanımda yapmaya başladı. Ha ben yine yapmadım ama cok şükür duzeldim.
Bunun bosanma sebebi olmasi da cok sacma

Kokudan midemiz bulanir bunu yaptigi icin esimizden ya da cocugumuzdan degil. Hem fikir miyiz bu konuda?
benim bulanmaz valla rahatsız edici boyutta ise bir kaç dk odayı terk ederim yada burnumu tıkarım karşımdakini ıyy midem bulandı deyip aşağılamak gurur kırmaktansa bir kaç dk burnumu tıkarım hem onun sağlığıda önemli benim için onun içinde benim sağlığım . biz eşimle böyle sorunlar yaşamıyoruz değer veriyor yeter ki sen hasta olma kendini kasma benim için sen önemlisin diyor aynı şeyler benden onun içinde geçerli , birbirimize değer verdiğimiz için o kokuyu duymuyoruz biz sesleri de hissetmiyoruz . siz mide bulandırıcı bulabilirsiniz ama benim eşimle aramdaki duruma mide bulandırıcı demek size düşmez

hayatı boyunca kabız bir adamın mıçması için çaba harcarsan o da mide bulandırır. ama burada bahsedilen genel bir gaz çıkarma huyu olan erkek familyası.

Hanfendi ben ne diyeyim sizin esinizle aranizdaki duruma. Bisi demedim demem de. Soylediklerimi carpitiyorsunuz. Ben karsimizdakine ay midem bulandi iyy igrenc bilmem ne diyelim, deriz, ya da ben oyle derim mi demisim acaba? Ne kadar da abartmissiniz. O kokudsn rahatsiz oluruz dedim. Zira sizde en fazla burnumu tutarim bir iki dakika demissiniz. Hemfikiriz yani. Oh ne guzel kokuymus mis gibi demeyiz heralde. Ya da oksijen aliyormusuz gibi hicbirsey hissetmeden nefes almaya devam edemeyiz. Illa ki o kokudan bi rahatsizlik duyariz anatomik olarak. Koku alma organimiz ve cigerlerimiz biz istemesekde tepki verecektir yani. Merak etmeyin kimse osuruk icin esini kirmiyor zaten. Herkesin esi kendine kiymetlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…