- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Yazar'lar tabi konuna donup ilgilenmiyosun ki kaç kişi sorular soruyo lütfedip cevaplamıyosun çevrimiçisin görüyoruz ama gelen giden yok açtın konuyu çıktın kenara canım sendeAman Allahım ne kadar vicdansiz yorumlar yapmış bazıları. .
Bu konuya açıklık getireyim.
Daha önce calisiyordum.öyle rahat islerde değil. Zor ve stresli işlerde. Günde 8-10saat arasi.Ama bazı sağlık sorunları yüzünden çalışmadım evdeyim.
40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz
Bu kadar zor durumdayken tabiki esinin yaptigi yanlis.kv ile konus acik acik vicdaniniz rahat mi biz boyle iken bunlari yapiyorsunuz de.esinede soyle onlara yaptin saray gibi ev bizim icin planin ne de.40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz
Aman Allahım ne kadar vicdansiz yorumlar yapmış bazıları. .
Bu konuya açıklık getireyim.
Daha önce calisiyordum.öyle rahat islerde değil. Zor ve stresli işlerde. Günde 8-10saat arasi.Ama bazı sağlık sorunları yüzünden çalışmadım evdeyim.
Eveeett demek ki ortada üç çalışan olduğu haldee çooook ihtiyacı olan kanatsız melek ebeveyn falan yokmuş!40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz
Sorumsuzluk.Önce kendi ailesini düşünmesi lazım.Ne yapıcam bilemiyorum. Kocam , biz sıkıntı içinde yaşarken parayı hep ailesine gönderiyor
15.sayfada açıklama yapmış canımKonu sahibi ısrarla sorulara cevap vermiyor..elinize geçen paranın ne kadarını yolluyor eşiniz ve her ay mı?ve sizin gidersiniz çok mu yüksek?ailenin durumu nedir?
sonuna kadar haklısın ama kocan aklını başına toplamadıkça yapabileceğin pek de bir şey yok.40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz
Ee eşiniz bu durumu görmeyecek kadar kör mü çöpten aldıgınızı çöpe geri atın o zaman, kimseden kıyafette almayın baksın çaresine40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz
Öyle tabi canım. İlk konuda son yazdığı durumu belirtmiş olsaydı kimse de acımasız yorum yapmazdı. Durumunu tam olarak yazmadan biz ne bilelim..Yazar'lar tabi konuna donup ilgilenmiyosun ki kaç kişi sorular soruyo lütfedip cevaplamıyosun çevrimiçisin görüyoruz ama gelen giden yok açtın konuyu çıktın kenara canım sende
Çok konustum eşimle ama fayda yokEsiniz ne kadar para yolluyor merak ettim?
Onlarin evleri dortdortluk sizim 40 metrekare ev saka gibi esiniz aile olamamis
Konustunuz mu hic esinizle araniz nasil peki cocuk var mi
Kusura bakmayın lütfen ama adamın kendi parası evinide geçindirip aileainwde verebilir bu gayet normal gizli vermesi sıkıntı o da sizi tanıdığı için aranızda sorun çıksın istememiş olabilirHayır çalışmıyorum.
Nedenini sormadınızmı eve üç maaş girerken neyin kafası bu diye...... Belki bi borç falan varsa... Her nekadar böyle bir duruma kızsakda mahrum edilmediğimiz sürece bişey dwmeye hakkımız yok çalışan o...Kayin Peder emekli maaşı alıyor. Görümcemin kuaför dükkanı kayniminda cafesi var
Çok konustum eşimle ama fayda yok
Ben çalışmıyorum çalışmamı eşim istemedi,aç değilim açıkta değilim ama evin kölesi de değilim evim bakılıyor diye hiç bir şey isteme hakkım yokmu,karnın doyuyor daha ne istiyorsun bu mu yani parayı eşim kazanıyorsa evi de ben idare ediyorum,eşiniz bir sebepten çalışamasa vay haline demekki aç değilsin açıkta değilsin başka hiç bir şey isteyemezsin o parayı ben kazanıyorum diyeceksinizDeğildir
Kimse kazanmadığı parada söz sahibi değildir
Aç, açıkta değilse, evi bakılıyorsa başka bir talep abartıdır
Madem çalışmıyor ama bol ama idareli şartlara razı demektir
Ben çalışıyorum, ablamın çeyiz atölyesi var, iş sahibi yani ama bazı nedenlerden ötürü sıkışıyor bende yardım ediyorum, bunu eşime söyleme gereği bile duymam, o parayı ben kazanıyorum. Evimin ihtiyacını gördükten sonra kimseye sormam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?