Kocasına soylemelimiyim

Ama ilk yapmaniz gereken kadini esine soylemek degil ki sizin esinizden bosanmaniz gerekiyor savciliga neden verdiniz bosanma davasi acip oylemi verdiniz tam anlamadim once siz bosanin sonra esine soylersiniz ama tabi bunun diger tarafida var esi nasil bir insan tutup kadini vurursa bunun vicdani sorumlulugunu nasil tasiyacaksiniz ben olsaydim bosanir yoluma bakardim esine falan soylemezdim sorun benim kocada cunku beni aldatan o kadindan hirsimi cikarmamin bana bi faydasi olmaz

Bastan okudum hepsini simdi konuyu cozdum siz bosanin kadinada dava acin tehdit davasi siz dava acinca herkes duyar zaten is yeriyle gorusun esinizin onlarda kovulsun esiyle muhattap olmayin bence kendi hayatiniza cocuklariniza odaklanin ofkeyle hareket etmeyin agir ama emin adimlarla intikaminizi alirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahkemede hesaplasmak en guzeli. Sokak kanunlarina uymaktan bu hale geldi bu ulke. Yapilacak her seyi savcilikla mahkemeyle yapmak lazim. Konu sahibi kimseyi dinleyip de vazgecmesin sikayetci olmaktan.

Kocasının hakkı var ama benim derdim hakkı olduğu için öğrenmeli değil hani onunda içi yansin
Neden yanacak ki ici? Kadin zaten kocasini aldatiyor ici yanmaz oyle bir kadinin. Yapacagi seyi yapmaktan geri durmamis. Eh adam da zaten siz karisindan sikayetci olunca ogrenir karisinin kendisini aldattigini. Gidip ayrica konusup da seviyenizi dusurmeyin

Ben normal.bosanma davasi açmış tim amaesime aldatılan sebebi ile açtım davayı yi cami yiktiniz onunda senin de yanına kalmaz demiştim kadın sonra bana mesaj attı mahkemeden adımı çekmeden bedelini sen veya kızın ödersin diye bende tehdit sebebi ile mesajlarida vererek şikayet ettim savcılığa intikal etti ve savcılık bir nüshasında boşanma davasına ekledi

Para değil istediğim zaten beni aptal yerine koydular yuvam dağıldı çocuklarımın ve benim psikolojim bozuldu onlar keyiflerine bakarken benim ciğerim yandı istiyorum ki onunda yüreği yansin
Aldatilan tum kadinlarin hissettigi seyler bunlar. Seni anliyirum. Ancak gerekeni yapmissin zaten. Savciliga bildirmissin. Aslinda suan ipler elinde. Cherry'nin de soyledigi gibi anlasmali bosanmayi teklif edip istedigin nafaka ve tazminati koparabilirsin. Ev araba ne varsa isteyebilirsin. Yoksa esine soykerim is yerine de soylerim elimde delillerim var dersin. Pacasi tutusur ve taleplerini kabul eder. En kotu elindeki delillerle is yerine sikayette bulun. Baska da yapilacak birsey yok. Zaten esinden istedigini koparmak ona en buyuk ceza olur. Esin 5 parasiz kalinca onlarin iliskileri biter. Sogukkanli ol. Ipler senin elinde. Onlar tutussun.

Konu sahibesi önce kadını iyice tutuşturun ki kocanıza baskı yapsın paraları dökülsün diye

İşyerine tüm akrabalarına anana babana kocana çocuklarına ispatlı delilli söylicem facebookta twitterda instangramda yayıcam bittin canısı ben yandım sen de yancaksın

yazın o kadına

O da siz söylemeyin diye kocanızı sıkıştırır

Kocanız da tazminatlı nafakalı boşanmaya razı olur

Buda mantıklı rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsin

benzer bir şey ben de yaşadım tek fark biz evli değildik (evlenme teklifini kabul etmemiştim allahtan)

biz birlikteyken aldatmışlar kanıtlarım var. ama kocasına söyleyemiyorum.

beni aşıyor bu pislikler. onlar kendilerini küçük düşürdü ben de düşürmeyi kaldıramıyorum.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Bak sen su zilliye. Kizini da dahil ediyor demek. Iyi yapmissin. Hic yuz goz olma. Kocasina da soyle. Insallah hem o zilliye hem de zilli kocana gosterir adam gununu. Umarim su haberlerde gordugumuz cins bir adamdir.

Para değil istediğim zaten beni aptal yerine koydular yuvam dağıldı çocuklarımın ve benim psikolojim bozuldu onlar keyiflerine bakarken benim ciğerim yandı istiyorum ki onunda yüreği yansin

Erkekler parayı önemser eşinizden tazminat alıcaksınız. Bu adamın ciğerini yakmanın tek yolu var o da para. Böyle tipler rezil etsen de etmesen de utanmaz arlanmaz

Kadını da rezil ediceksiniz

İkisi de bitip tükenince mutlu olamazlar merak etmeyin

Siz dediklerimi yapın anlaşmalı boşanın

Tek olsam bende düşünmezdim belki ama benim 2 çocuğum var sebebi onlar ve cezalarını ceksinler

Iste orada dogru mu yapilir bilemedim. Bir avukata sormak lazim. Sosyal hesaplardan yazdiklari basina bela olur mu bilemedim. Kadinla yazili birsey paylasmasi su an icin dogru olmaz. Kadinin eline delil vermis olur. Kadin koz olarak kullanabilir.

Tek olsam bende düşünmezdim belki ama benim 2 çocuğum var sebebi onlar ve cezalarını ceksinler

bence maddi tazminat davası açın.

sizin kanuni olarak böyle bir hakkınız var. madem kanıtınız da var, avukata başvurun.

öyle dedikodu falan bunların canını az yakar. esas kanun önünde suçlu olurlarsa canları yanar.

Iste orada dogru mu yapilir bilemedim. Bir avukata sormak lazim. Sosyal hesaplardan yazdiklari basina bela olur mu bilemedim. Kadinla yazili birsey paylasmasi su an icin dogru olmaz. Kadinin eline delil vermis olur. Kadin koz olarak kullanabilir.

Kankicim şimdi paylaşmicak zaten. Önce söylememe karşılığı anlaşmalı boşancak tazminat+nafakayla. Dava bitip tazminat banka hesabına geçtikten sonra söylicek rezil edicek :) Adamı kazikliciz yani :)

Aslinda dava goruldugunde herkes duymus olucak size yapacak pek bisey kalmicak is yerinide bilgilendirin konudan birazda ordan vurgun yesinler

Nasil olsa girecek bir ise. :))) Bunlar isbirligiyle tehdit ediyorlar seni. Oh olsun atsinlar ikisini de isten. Biz de havaalanina gidiyoruz istmeyiz yani boyle yuz kizartici suc isleyen insanlarla karsilasmak :)
Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor

Zaten savcılığa verdiğim ifadede eşimle gönül ilişkisi olan bayan olarak ve daha önce uyardığımi esi ne söylerim dergi mi boşanmayı normal olarak açtığım ancak eşime aldatma olarak açtığı mi kadının haberi olup bana mesaj atıp kızımla tehdit ettiğini ve mesajların çıktı si ile birlikte verdim bu ifade boşanma davasında eklenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…