Kocasına soylemelimiyim

Dava açmakla en iyisini yapmışsın. Ben de yaşadım aynısını ve kadının babasına söylemiştim ama kanıtlarını da göster canım yoksa inanmayabilir. Hakkında hayırlısı olsun bi pislikten kurtuluyosun

Cherry cigim dayini merak ettim. Uslandi mi yoksa hala o kadinla mi beraber? Esiyle evlilikleri devam ediyor mu?

Kankacım bu olaylar olurken dayım zaten 45 yaş civarıydı. Kadın gezdi tozdu paraları yedi para bitince de bastı gitti dayım sindiremedi. Çok olaylı ayrıldılar dayım peşini bırakmadı, kadın terk ettikten sonra kadının evine gidip kadını dövdü, ona açtığı evdeki eşyaları geri aldı vs bir sürü rezillik yani. Şimdi 60 yaşında iş bitti ahı gitti vahı kaldı istese de istemese de uslandı :) Ama kadın gittikten sonra çok aşk acısı çekti, çöktü resmen. bu olaylardan sonra maddi olarak daha da belini doğrultamadı, bu metres işinden önce çok çok çok zengindi. Yengemin boşanmaya hiç niyeti olmadı zaten, tek derdi dayım gitmesindi, çok ağladı üzüldü para bitince metres de gitti o da böylece kurtulmuş oldu. Evlilikleri hiiiiçbir şey yokmuş gibi devam.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
İşte pislik battıkça batıyo hala uğraşıyo.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
İşte pislik battıkça batıyo hala uğraşıyo.

Bu hikaye konu sahibi icin guzel bir ornek. Para bitince kadinlar da gidiyor...
O yuzden dedigin gibi once adamin elinde avucunda ne varsa alma yolunu bulmali konu sahibi.

Bu hikaye konu sahibi icin guzel bir ornek. Para bitince kadinlar da gidiyor...
O yuzden dedigin gibi once adamin elinde avucunda ne varsa alma yolunu bulmali konu sahibi.

Aynen
Para bitince metresler basıp gidiyor
Adam boşanmış evsiz barksız parasız sevgilisiz dımdızlak kalıyor
En iyi yol heriften para almak bence
Kazığı yiyip oturuyorlar

Ne xaman soylıyeceksın soyle artık su adama konu sahıbııı

Kadın biraz arsız uzaklaştırma kararı çıktı adına bana ve kızıma yaklaşmasını engellemek için karakol 30 gün verdi savcı uzatacakmis
Sevindim. Bi de e-devlette mahalle polisi diye bişey var. Ona da bi bak istersen. Ben izmirdeyken bi kadın bizim mahaleye bakıyodu. Onla da irtibat kurarsan arada göz kulak olur sana.

Iste orada dogru mu yapilir bilemedim. Bir avukata sormak lazim. Sosyal hesaplardan yazdiklari basina bela olur mu bilemedim. Kadinla yazili birsey paylasmasi su an icin dogru olmaz. Kadinin eline delil vermis olur. Kadin koz olarak kullanabilir.

Sosyal medyada yazilanlar delil sayiliyor. Benim kuzenimi sevgilisi aldatti. Facede kuzenimin fotografinin altina "seni seviyorum" yazmis adam. Mahkeme bunu nisanlilik kabul etti. Siz dusunun...

Hem eski eşin ailesine hemde o kadının ailesine belgelerle haber verirdim ki rezil olsunlar ayrıca iş yerine de duyur pisliklerin

hangi kanun bana da söyleyin de öğreneyim

kanuni olarak böyle bir hakkı yok

Kadın biraz arsız uzaklaştırma kararı çıktı adına bana ve kızıma yaklaşmasını engellemek için karakol 30 gün verdi savcı uzatacakmis

karakoldan uzaklaştırma kararı verilmez
öyle bir yetkileri yok
siz ekstra bir şey yapmayın sadece boşanma davanıza devam edin ve nafaka tazminat haklarınızı isteyin adamdan
kadınla uğraşmak sizi sadece yıpratır
ayrıca çocuklarınız da itibar olarak zarar görür

Karakol 30 gün kadar uzaklaştırma veriyor ve dosyayı savcılığa verip onaylıyor bu zaman zarfında savcı ya çıkıyorsunuz savcı süreyi uzatıyor gerekli hallerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…