Kocasına soylemelimiyim

Adamin canini sadece para yakar. Madrm bu evliligin bitmesini istiyorsun bosanalim. Senin istedigin olsun. Anlasalim bu is uzamasin. ev araba bende kalsin. cocuga da su kadar nafaka ode. su kadar da tazminat isterim. yoksa bu iliskiyi kocasi ve is yerin dahil herkes ogrenir desin.
5 parasiz kalinca asil o zaman cani yanar. cunku bugun o kadin hayatindan ciksa baska kadin hayatina girer. o kadinin adamin hayatindan cikmasi canini yakmaz adamin.

Kankicim şimdi paylaşmicak zaten. Önce söylememe karşılığı anlaşmalı boşancak tazminat+nafakayla. Dava bitip tazminat banka hesabına geçtikten sonra söylicek rezil edicek :)
O olur. Ama yazili birsey yapmamali. Cunku ola ki savcilik dava acarsa karsi taraf da bunun yazdiklarini delil olarak kullanir.
Ya cherry var ya biraz sogukkanli olsa adamun donuna kadar alir eger becerebilse. ipler eline gecmis cunku.

Boşanma davanı açmışsın ve en güzelini de yapmışsın
Şimdi sadece dur ve bekle bi durum değerlendirmesi yapalım. Kocan belliki bu huyundan bazgeçmiycek. Onun için evli bekar farketmiyor bile e kadın da aynı mayadan tam birbirlerini bulmuşlar.

Kocanın yaptığı aldatma bile değil daha aşağılık daha rezill böğğğğğ bişey. Böyle bi babam ve annem olmasını hiç istemezdim senin çocukların da istemez. Bence kocasına hiçbirşey anlatma ve pazarlığa giriş maddi taleplerini karşılasınlar ve anlaşmalı boşan

Kocana da asla dönme bırak rezil kadınlarla rezil bi hayat sürsün.
Sende çoook mutlu ol

O olur. Ama yazili birsey yapmamali. Cunku ola ki savcilik dava acarsa karsi taraf da bunun yazdiklarini delil olarak kullanir.
Ya cherry var ya biraz sogukkanli olsa adamun donuna kadar alir eger becerebilse. ipler eline gecmis cunku.

Kankacım ben olsam her gün şantaj her gün şantajjjjj

İşyerlerine giderim İKyla şööööyle bir görüşüp gidicem derim kıvranmalarını izlerimhavaalanına gittikten sonra da kadına telefon açarım güvenliği geçtim İK ofisi nerdeydi diyeben olsam acaip eğlenirdimiyice korkuturum ikisini de yani

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Savcılığa dilekçe ver benim ve kızımın başına birşey gelirse sorumlusu bu kadındır diye belirt. Mesajları sakın silme. Ortada çocuğa ve sana tehdit var. Ciddi bir suç bu.

Senin ex de su bol dedikodulu arkadasina yanlis bir seyler anlatirsa sen de soyle bence kadinin kocasina.

Ben bir kere böyle bir işiniçine düşmüştüm. Kendim değildim ama ailemden birinin kocasını ve aldattığını kadına yapmıştım bunu. Kadın öğrenmiş boşanacakmış bana o kadının da içi yansın dedi. Eşine çıplak fotoları göndermiş. Bende kadını buldum. Profilini attım. Aldatılan eş Dedi ki hangi çıplak fotoğrafın daha güzel karar veremedim, eşine soralım o karar versin olmaz mı" bir yalvarışı vardı. Aldatılan eş bu kadar tatmin olmamıştır ömrü boyunca heralde. Kocasından boşandı. Ama diğer kadının kocasına söylemedi. Ara sıra onu fotoğraflarla böyle korkutmaya devam etti. Sonra duydum ki o kadında boşanmış. Bu sefer de çocuğuna halasına teyzesine göstermekle korkuttu. Hala korkutuyor mu bilemem.

Bir kere de bir kadın kuzenimin eşine deniz kenarından bikinili fotoğraf atmış. O da kadına demiş ki 16 yaşındaki oğluna atıyorum eminim o da çok sever bu pozu. Tabi kadın yalvar yakar kul köle olmalar.

Velhasıl kelam. Ben olsam
Kocasına söylemem ama 25 ve 18 yaşındaki çocuklarına söylerdim. Delilleri de gösterirdim. Sonra ailesine ve iş yerindekilre söylerdim. Kocası da eşek değil ya duyar herhalde bunca şeyden sonra

Cherry ben boyle birsey yasamistim. Eski esimin calistigi bankadaki musteri temsilcisi kadin her gun benimkiyle yemege gidiyordu. O zamanlar is iliskisi diye kandirildigim icin anlayamamistim. Bi gun kadin bana ( bu arada ayni bankayla calisiyorduk o zaman, ben daha akademisyen degildim) bir gun "bugun kocan geldi. cok yorgun gorunuyordu. ben olsam onu hic yormam ona neler yapardim neler..." dedi. Tepemin tasi atti. Gittim bunu banka mudurune sikayet ettim. o oyledir dediler. Hatunu cagirdilar. O da ben evliyim iki kizim var kocami seviyorum dedi. Ben de sen olsan kocami nasil yormazdin dedim. Bu nasil bir lakaytliktir siz musterilerinizle bu sekilde mi gorusuyorsunuz dedim. Kadini yaptiklari sadece baska bir subeye surmek oldu.

Terbiyesizlere bak hele.
Bide tehtid ediyor . Madem ki elinde deliller var kadına da tazminat davası aç ve eşine de herşeyi anlat.
İğneyi kendilerine batırmamışlar, çuvaldız kaçsın kıçlarına şimdi .

Kadına da bir güzel tazmınt davası aç.
Kocasına da at belgeleri dicemde kan falan cıkar bilemıyorum.

Kankacım buna benzer bir şeyi yengem yaptı

Dayım aldatıyordu, kadın da bir hastanede yönetici olarak çalışıyordu . Güzel, havalı, uzun boylu da bir kadındı ama para sevdalısıydı kendini harcadı bence ya neyse. Yengem hastanenin başyöneticisine mektup yazmış. 1 hafta sonra cevap yazmışlar, mektubunuz alınmıştır gereği yapılmıştır diye. Kadını işten atmışlardı.

Dayım aldatıyordu, kadın da bir hastanede yönetici olarak çalışıyordu . Güzel, havalı, uzun boylu da bir kadındı ama para sevdalısıydı kendini harcadı bence ya neyse. Yengem hastanenin başyöneticisine mektup yazmış. 1 hafta sonra cevap yazmışlar, mektubunuz alınmıştır gereği yapılmıştır diye. Kadını işten atmışlardı.[/QUOTE]
Cherry cigim dayini merak ettim. Uslandi mi yoksa hala o kadinla mi beraber? Esiyle evlilikleri devam ediyor mu?

Ayrica ben olsam tuvaletlere falan kadinin numarasini yazardim. Kart basardim evde yazicidan. Eskort gibi numarasini falan yazar o karti caktirmadan yerlere falan atardim. Gazeteye ilan vermedigme dua etsin sidikli . Kocami zaten komaya sokana dek dovdururdum sacini sakalini yolardim. Pislikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…