Yhaaaa korktugu icin mi tehdit etmis kiyamam. Ne koparabiliyorsan kopar ikisinden de. Rezil olsunlar.Eşime gösterdim attığı mesajları korktuğu için beni korkutmaya çalışmış güya bana öyle söyledi kadın bir tepki yok
O olur. Ama yazili birsey yapmamali. Cunku ola ki savcilik dava acarsa karsi taraf da bunun yazdiklarini delil olarak kullanir.Kankicim şimdi paylaşmicak zaten. Önce söylememe karşılığı anlaşmalı boşancak tazminat+nafakayla. Dava bitip tazminat banka hesabına geçtikten sonra söylicek rezil edicek :)
O olur. Ama yazili birsey yapmamali. Cunku ola ki savcilik dava acarsa karsi taraf da bunun yazdiklarini delil olarak kullanir.
Ya cherry var ya biraz sogukkanli olsa adamun donuna kadar alir eger becerebilse. ipler eline gecmis cunku.
Savcılığa dilekçe ver benim ve kızımın başına birşey gelirse sorumlusu bu kadındır diye belirt. Mesajları sakın silme. Ortada çocuğa ve sana tehdit var. Ciddi bir suç bu.Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Senin ex de su bol dedikodulu arkadasina yanlis bir seyler anlatirsa sen de soyle bence kadinin kocasina.benzer bir şey ben de yaşadım tek fark biz evli değildik (evlenme teklifini kabul etmemiştim allahtan)
biz birlikteyken aldatmışlar kanıtlarım var. ama kocasına söyleyemiyorum.
beni aşıyor bu pislikler. onlar kendilerini küçük düşürdü ben de düşürmeyi kaldıramıyorum.
Cherry ben boyle birsey yasamistim. Eski esimin calistigi bankadaki musteri temsilcisi kadin her gun benimkiyle yemege gidiyordu. O zamanlar is iliskisi diye kandirildigim icin anlayamamistim. Bi gun kadin bana ( bu arada ayni bankayla calisiyorduk o zaman, ben daha akademisyen degildim) bir gun "bugun kocan geldi. cok yorgun gorunuyordu. ben olsam onu hic yormam ona neler yapardim neler..." dedi. Tepemin tasi atti. Gittim bunu banka mudurune sikayet ettim. o oyledir dediler. Hatunu cagirdilar. O da ben evliyim iki kizim var kocami seviyorum dedi. Ben de sen olsan kocami nasil yormazdin dedim. Bu nasil bir lakaytliktir siz musterilerinizle bu sekilde mi gorusuyorsunuz dedim. Kadini yaptiklari sadece baska bir subeye surmek oldu.Kankacım ben olsam her gün şantaj her gün şantajjjjj
İşyerlerine giderim İKyla şööööyle bir görüşüp gidicem derim kıvranmalarını izlerimhavaalanına gittikten sonra da kadına telefon açarım güvenliği geçtim İK ofisi nerdeydi diye ben olsam acaip eğlenirdim iyice korkuturum ikisini de yani
Kadın biraz arsız uzaklaştırma kararı çıktı adına bana ve kızıma yaklaşmasını engellemek için karakol 30 gün verdi savcı uzatacakmis
swrefsızler seyı kopsun surtuk kocanınEşim 33 kadın 41
Senin ex de su bol dedikodulu arkadasina yanlis bir seyler anlatirsa sen de soyle bence kadinin kocasina.
Cherry ben boyle birsey yasamistim. Eski esimin calistigi bankadaki musteri temsilcisi kadin her gun benimkiyle yemege gidiyordu. O zamanlar is iliskisi diye kandirildigim icin anlayamamistim. Bi gun kadin bana ( bu arada ayni bankayla calisiyorduk o zaman, ben daha akademisyen degildim) bir gun "bugun kocan geldi. cok yorgun gorunuyordu. ben olsam onu hic yormam ona neler yapardim neler..." dedi. Tepemin tasi atti. Gittim bunu banka mudurune sikayet ettim. o oyledir dediler. Hatunu cagirdilar. O da ben evliyim iki kizim var kocami seviyorum dedi. Ben de sen olsan kocami nasil yormazdin dedim. Bu nasil bir lakaytliktir siz musterilerinizle bu sekilde mi gorusuyorsunuz dedim. Kadini yaptiklari sadece baska bir subeye surmek oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?