Hahaha... Valla benim eşim de verdi kartı benim elime... Tüm faturalar giderler kartlar benim maaştan yada onun maaştan otomatik ödeniyor... Kalanı da ben bir kısmını yatırım fonuna bir kısmını hovardalığa(yemeiçme konser sinema gibi) bir kısmını da günlük alışverişe ayırıyorum....
BAna hesap sorup da ne yapıyosun parayı derse gözünün ortasına yumruğu yer benden... Ula herüf derim.. Etliye karışmazsın sütlüye karışmazsın, evin ekmeğini bile ben alırım... Daha neyini soruyosun nereye harcıyorum diye bağırır çağırır bulaşık yıkama cezası veririm valla....
Şaka bir tarafa ama haksızlık ettiğinizi düşünüyorum... İnternetten kartları ekstreleri herşeyi görüyormuşsunuz.. Eee geliriniz belli gidferiniz belli daha neyi sorguluyorsunuz ve hesap soruyorsunuz anlamadım...
bu olabilir bak direk söyleyememde kartımı ver daha ne duruyorsun dediğimi düşününsene:))))))
Aynen,madem o kadar rahatısızsanız,ortak hesap açtırın,tüm ödemeler ordan olsun,herşey şeffaf olur.
Ben olsam akşam özür dilerdim,bana aynı şey denmiş olsa ben de beklerdim çünkü,makul,bir dille de ,tartışmak istemeden talebimi veya rahatsızlığımı anlatırdım,nasıl olmasını istiyorsam artık.
aslına bakarsanız arkadaşlar evet çok önemli bir sorun değil bu belkide ben bu saatten sonra söylersem kartımı ver maaşımı ben çekicem giderlerimi ben yaparım vs vs bu tarz seçenek sunarsam olay kötü boyuta gidicek biliyorum çünkü anlayan bi koca yok karşımda anlamaz kendi gururunu düşünür ona güvenmediğimi düşünerek belkide gerçekten hata yapmıyorsa hata yapmaya yönelir anlıyormusunuz beni ya kendi vericek ben karısmıyorum artık diye yada onda kalıcak başka çözüm yok malesef
valla canım ben eşinin bu ısrarını ve inadını anlamsız buldum, gönlün yok sonuçta, aynı şekilde sende sen bana güvenmiyormusun diyebilirsin yani bu durumda
ama madem senin için önemli değil, o zaman geçim adına böyle gelmiş böyle gidecek
parayı kimin aldığı hiç önemli değil..
ben kendim alıyorum ama aldığım gibi borcumuza götürüp yatırıyorum kalanını da çekmeceye koyuyorum ihtiyacımıkz oldukça alıyoruz..
bende bu konularda biraz anlayışlı olmak lazım
yeri gelio cebimizde doğru dürüst para kalmıo...
eşler arasında lafı olmaz
adamın eve baktığı gibi kadının da bakması lazım
o erkke egemenliği beski zamanda kalmış bence.kadında çalışıp evine bakacak ki geçim olsun..eskiden tek maaşla yinede geçiniliormuş simdi mümkün mü..
adam kıtkanaat kirayı elektriği suyu ödesin kadın gününü gün etsin. o zaman hiç evlenmeyelim rahat rahat bakalım keyfimize adam kahrı mı çekicez???
kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?