Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Yurtdisinda benden önce Hintli bir ailenin yaşadığı eve yerlesmistim.

O baharat kokusu , yağ kokusu hiç evden çıkmadı.

Yurtdisinda benden önce Hintli bir ailenin yaşadığı eve yerlesmistim.

O baharat kokusu , yağ kokusu hiç evden çıkmadı.

Amerika’da kiralamak üzere ilandan ev bakıyordum, herkes sıkı sıkı tembih etti :) gidip koklamadan adım atma diye... evet çıkmıyor evden o koku maalesef.

pardonda ne yapsın bu kadın yaşamasın mı? belki gerçekten ciddi bir hastalığı var umrumda değil ne demek.. karantinaya mı alsınlar kadını restauranta gelmesin miş eeee başka evden de çıkmasın sana gelmese başka restauranta gidecek çünkü ne gerek var ordakileride rahatsız eder 70 kişiden olmasınlar iyisi mi yaşamasın... bilmiyormuşsun söyleyeyim evet böyle bir hastalık var ter bezleri ile ilgili ve tedavisi pek mümkünde değil Allah kimseye yaşatmasın,yaşayanların karşısına da anlayışlı vicdanlı insanlar çıkarsın.

Siz bir restaurantta gittiğinizde ter.cis ve b*k kokusu esliginde oturmaktan ve yemek yemekten keyif alabiliyor olabilirsiniz ama ben maalesef alamıyorum . Bahsettiğim şey hastalik değil pislik . Restaurantta gidip , yemek yiyip, gayet güzel gazete okuyup , konuşup makyaj yapabilen bir kadının kıçını yıkamamasini sizler gibi numaradan hoşgörü ile karşılamayacağım .

Peki bir restorana girdiniz yemek yiyeceksiniz.
içeri girmenizle kokuyu almaya başladınız. Kapalı mekan oturabileceginiz gibi değil.
Kadına yaklaştıkça koku da keskinleşti...
yapacağınız iki şey vardır
1) restoranı siz terk edersiniz
2) kadının koktuğunu anlarsanız yetkili birime bu kadın buradayken yemek mümkün degil falan diyip çözüm beklersiniz.
(Tabi siz kibar olduğunuz için Kadını kovun demezsiniz. Şikayetinizi yaparsınız bu dahiyane ve tek çözümü restoran çalışanları gerçekleştirsin diye beklersiniz)
3. Seçenek de oturur kadına ayıp olmasın diye yemek yersiniz. Siz Eminim bunu seçerdiniz...
çünkü kibarlık...

Aynı nezaketin %1 ini gösterse kadın ve en azından düzenli gelmese?

tartışmamı yaratmaya çalışıyorsunuz.... ne demek istediğim çok açık... konu sahibinin yorumları beni fazlası ile irite etti. siz kendinizi o kadının yerine koymak ister misiniz? bunun nasıl bir hastalık olduğu hakkında bir fikriniz var mı? tabi hastalıksa...

Ama ben size diyorum ki bu hastalik değil . Yanı ilk kez gelmiyor yıllardan beri geliyor, elini yıkamıyor, tırnaklarının ici pislik diyorum yanı daha nasıl diyebilirim onu anlamadım. Siz böyle bir durumla karşılaşın ve benim gösterdiğim merhametsizligi göstermeyin

Kıza demiş ya beyaz da seni şişko gösteriyor diye. Personelimize hakaret ettiniz diyerek bir daha almayabilirsiniz. Hiçbir hastalığın koku saldığını düşünmüyorum. Amcamın tüm bedeni yanık o bile hafif kokuyor ama etrafa koku salmıyor.

Ama bu iste bir terslik yok mu. Hani makyajini dahi yapiyorsa bakimli demek. Benim gözümün önüne böyle sacinin birbirine girmiş yüzü kirli biri geliyordu. Gercekten tof. Hic sordunuz mu kadina neden?

siz böyle bir hastalık var mı bilmediğim için soruyorum demişsiniz... bende bu yüzden yazdım çünkü böyl ebir hastalık var.. kendi öz bakımına önem vermiyor ve ilgilenmiyorsa yine ruhsal bir hastalığı olduğu anlamına gelebilir. birşeyler yolunda gitmiyorsa sorun var demektir. madem yurt dışındasınız, madem hergün geliyor, açıkça konuşun o zaman burada millete sarmakla olmaz... ona diyin ki benim yapacağımda tam olarak bu olurdu '' hanımefendi hergün buraya geliyor yemeğiniz yiyorsunuz, ufak bir problemimiz var sizden gelen kötü kokunun belki farkında olmaya bilirsiniz fakat burada çalışanlar ve müşteriler bu durumdan rahatsız olduklarını defalarca dile getirdiler. sizden ricamız kişisel bakımınıza biraz daha özen gösterebilir misiniz yahut belkide farkında olmadığınız bir rahatsızlığınız vardır tedavi olmanız bu sorunu çözebilir anlayışınız için teşekkür ederiz'' bitti gitti işte...

Ama bu iste bir terslik yok mu. Hani makyajini dahi yapiyorsa bakimli demek. Benim gözümün önüne böyle sacinin birbirine girmiş yüzü kirli biri geliyordu. Gercekten tof. Hic sordunuz mu kadina neden?
Hayır makyajli , cok şık giyiniyor her geldiginde de ciddi hesaplar öder en az 30 euro vs. Hasta filan degil. Hasta olsa niye böyle yazayim ki ? Insaniz bizde tabii ki ! burdakilerde beni tanımadiklarindan vicdansız merhametsiz yaptı 2 dakikada pis işte , yani yıkamıyor,külodunu değiştirmiyor tabii ki kokar .

Ben kime sardım burda? Ayrıca problem bunu kadına bir kaç defa söylememize rağmen bitip gitmemiş olması , kadının hala gelmesi

Yani ben sizin ne demek istediginizi anlıyorum aslinda. Ben okulun yaninda bir zaman kasada calisiyordum. Bir müşteri vardi ayni sizin bahsettiginiz gibi. Kokusu taaa öteden geliyordu ve gittiğinden sonra bile bir süre çekilmiyordu orda kapali mekan oldugu icin. Bende acaba hasta mi diye düşünüyordum. Yani çalışanlara zor. Bizde en azindan uzun durmuyordu. Baska yerde yazdiniz mi bilmiyorum: patron ne diyor bu ise?

Ben kime sardım burda? Ayrıca problem bunu kadına bir kaç defa söylememize rağmen bitip gitmemiş olması , kadının hala gelmesi
siz açıkça söylediğiniz halde mi geliyor... almayın içeri o zaman... sizi daha önce uyarmıştık müşterileirmiz rahatsız oluyor bunu daha fazla böyle sürdüremezsiniz diyin bitti gitti... yuh artık bunun üstünede gelicem diye diretirsen en fazla polislik olursunuz ........

Vallahi bacım diyorum ya , herkes zannediyor abartıyorum , ya da ne biliyim, o da insan bilmem ne diyor durum sınır bozucu boyutta . Kadınla konuşamıyorum yanı öğürüyorum, bence öyle hizmet etmektense hiç etmemek daha iyi . Kadının ellerinde b*k var daha ne diyim. Tutturmuş herkes hastadır , ayıp bilmem ne.

O bir kez konuştu, ama kadın yine saçma birşeyler gevelemis, insan hasta olsa rencide olmak yerine söyler benim şöyle rahatsızlığım var diye . Patron hamileydi onun geldiği günler kadın restauranta giremedi... simdi tatilde patron , gelsin yine konuşacağım, kadınla oturup konuşsun . Olmuyor böyle.

ayıp bilmem ama kötü kokuya neden olan bir hastalık inan bana var... ben hiçbir insanın bu kadar kötü koktuğunu hiç görmedim... en fazla gördüğüm ter kokusudur. hayal edemiyorum bile bunu denk gelmedim çünkü. sadece ter bezi ile ilgili hastalığa sahip olan kişilerin çok zor durumda olduklarını biliyorum hepsi bu... elinde o pislikle birde yemek mi yiyor... almayacaksınız içeri... müşterileri rahatsız ettiğini söylersiniz şikayet ederse. siz almayın içeri...

Kadının durumu ciddi belli.
Normal gözükmüyor anlattığına bakılırsa.

Ama onun için yapabileceğin birşey var mı emin değilim.

Koktuğunu söyleyen ilk siz değilsiniz galiba
Hiç alınmayıp hâlâ geldiğine göre.

Geldiğinde bi kaç kere sizi alamayacağız deyip yollasan ayağıkesilir mi ki?

Patron hazir tatilde ise isciler kovsun müsteriler rahatsiz oluyor diye. Yok yine geldi artik polis mi çağırırsiniz. Türkiyede cafeler ve restoranlar Türkiyede cabuk harcaniyor. Yani adi bi kere ciksa kokuyor orasi diye zor toparlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…