- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Evet hergün o halde olan biri değilim. İnce ve özellikle teri belli etmeyen kıyafetler seçerim. Ter görüntüsü beni de utandırıyor. O gün bir renkten dolayı kontrolsüzlük oldu. Gün içinde bende rahatsız oldum erken döndüm eveBen de şunu anlamıyorum. Hanımefendi zaten terlediğinin farkında. Beyefendi niye sen de terlemiştin o gün diyor ki ? Bu lafın kime ne yararı var ? Bence aşırı boşboğaz birisi bu cümleyi kuran kişi.
Evet bu yönü de var. Ama duş alıyorum ve rollon da kullanıyorum kokuyor olabilir miyim bilmiyorumBirkaç arkadaşın dediği gibi belki ter kokunuz olmuştur, başka türlü bunu dile getiremediği için söylemiştir.
Yine de bunu bir düşünün, farkedemiyor olabilirsiniz.
İşin ilginç yönü de şu bunu diyen adam benle sohbet etmeye geiyor. Ama samimiyetimiz yok. Ter kokuyor olsam uzak dururEvet bu yönü de var. Ama duş alıyorum ve rollon da kullanıyorum kokuyor olabilir miyim bilmiyorum
Benle sohbet etmeye gelen de sürekli kendisiBirkaç arkadaşın dediği gibi belki ter kokunuz olmuştur, başka türlü bunu dile getiremediği için söylemiştir.
Yine de bunu bir düşünün, farkedemiyor olabilirsiniz.
Hani bir laf var şimdi banlanmakta istemiyorum ama, konuştu yine bir a.. t agizli diyip geceydinİş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Eğer gömleğiniz polyesterse o cidden çok kötü kokuyor. Kendim giydiğimde bile bazen tiksiniyorum tertemizim 1 saat önce duş almışım rollon kullanıyorum sürekli ama kumaşın kendisi kokuyorıslaklığı gördüğünden değil de olduysa kokudan rahatsız olduğu için söylemiş olabilir mi?
bazı insanlar kendileri o kokuyu almıyor ama terlediklerinden gerçekten rahatsız edici olabiliyor kokuları. belki öyle bir durumunuz vardır ?
İnsan kendi kokusunu farketmez derler. Ter kokmuş da olabilir miyim diye bende dedim. Duş alan ve rollon kullanan biriyim. Ayrıca gerçekten ter kokuyorum ya da koktum diyelim. Sohbet açmaya gelen hep kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde bitmezdi insan iğrenir ter kokusundanıslaklığı gördüğünden değil de olduysa kokudan rahatsız olduğu için söylemiş olabilir mi?
bazı insanlar kendileri o kokuyu almıyor ama terlediklerinden gerçekten rahatsız edici olabiliyor kokuları. belki öyle bir durumunuz vardır ?
Evet polyester ürünler aşırı kötü kokuyor hatta teri ikiye katlıyor. Giydiğim ürün ketendiEğer gömleğiniz polyesterse o cidden çok kötü kokuyor. Kendim giydiğimde bile bazen tiksiniyorum tertemizim 1 saat önce duş almışım rollon kullanıyorum sürekli ama kumaşın kendisi kokuyor
Kaşıntı herkeste olmuyor mesela bende olmadı. İlk kullandığım günün ertesi çok az terlemiştim. Birkaç kullanımdan sonra kesildi. Şimdilerde haftada 3 kullanıyorum yetiyor. Bir de tereson varmış ama onu denemedim.Peki ilk kullanışta etki ediyor mu, kaşıntı yapıyor diye yorumlar okumuştum
Alıp veremediğimiz ya da aramızda düşmanlık olacak hiçbir şey yok. Gerçekten ter koktuğumu düşünelim neden sohbet açmaya geliyor. O ter kokusu insanı iğrendirmez miRencide etmek için demiş. Öyle kompleksli erkekler var ki. Genelde kendilerini reddedecek kadınlarda kusur bulmaya çalışırlar, ki sizinkisi normal bir şey.
Ben bir dönem terlememek için sürekli bolca adaçayı güzelce demleyip içerdim.
Terlemiyorsunuz birkaç güne tesir etmeye başlıyor. Uzun süre bunu yapmak sağlıklı mı bilmem çünkü vücüdun su atması da ayrınması demek.
Hapı da terlemeye karşı eczanelerde satılıyor.
Hemen bir tane edineyim, çok teşekkür ediyorumKaşıntı herkeste olmuyor mesela bende olmadı. İlk kullandığım günün ertesi çok az terlemiştim. Birkaç kullanımdan sonra kesildi. Şimdilerde haftada 3 kullanıyorum yetiyor. Bir de tereson varmış ama onu denemedim.
Yoo, gömlek kollarım çok dar değildir, belki ondan rahatsız etmedi beni hiç. Bir deneyin derimO pedler daha çok terletmiyor mu. Naylonumsu olunca. Rahatsızlık vermiyor mu
Adaçayını ilk defa duyuyorum iyi geldiğini, hemen başlayayımRencide etmek için demiş. Öyle kompleksli erkekler var ki. Genelde kendilerini reddedecek kadınlarda kusur bulmaya çalışırlar, ki sizinkisi normal bir şey.
Ben bir dönem terlememek için sürekli bolca adaçayı güzelce demleyip içerdim.
Terlemiyorsunuz birkaç güne tesir etmeye başlıyor. Uzun süre bunu yapmak sağlıklı mı bilmem çünkü vücüdun su atması da ayrınması demek.
Hapı da terlemeye karşı eczanelerde satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?