Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Birkaç arkadaşın dediği gibi belki ter kokunuz olmuştur, başka türlü bunu dile getiremediği için söylemiştir.
Yine de bunu bir düşünün, farkedemiyor olabilirsiniz.

Ben de şunu anlamıyorum. Hanımefendi zaten terlediğinin farkında. Beyefendi niye sen de terlemiştin o gün diyor ki ? Bu lafın kime ne yararı var ? Bence aşırı boşboğaz birisi bu cümleyi kuran kişi.
Evet hergün o halde olan biri değilim. İnce ve özellikle teri belli etmeyen kıyafetler seçerim. Ter görüntüsü beni de utandırıyor. O gün bir renkten dolayı kontrolsüzlük oldu. Gün içinde bende rahatsız oldum erken döndüm eve

Birkaç arkadaşın dediği gibi belki ter kokunuz olmuştur, başka türlü bunu dile getiremediği için söylemiştir.
Yine de bunu bir düşünün, farkedemiyor olabilirsiniz.
Evet bu yönü de var. Ama duş alıyorum ve rollon da kullanıyorum kokuyor olabilir miyim bilmiyorum

Hani bir laf var şimdi banlanmakta istemiyorum ama, konuştu yine bir a.. t agizli diyip geceydin

Terlemenizi onleyemezsiniz
Evet onleyecek urunler var piyasada ama sizin icin zararli
Disari cikmasi gereken o ter cikamazsa koltuk alti ve gogus bolgenizde kist veya bezeye sebep olur.
Koltuk alti pedi uygundur.
Ah bana soyleyeydi ne laf cakardim , agzimi tutamam.
Koltuk alti sapigi misin sen de hayirdir sanane benim koltuk altimin islakligindan?

Bende yaz kis farketmeksizin asiri terlerim, kol altlarim da kisin bile islanir. Hatta kazaga bile gececek derecede terlerim. Botox yaptirildigini biliyorum asiri terlemeyi azaltmak icin ancak alerjik bunyem oldugu icin ben yaptirmadim. Siz saglikli 1 bireyseniz deneyebilirsiniz.
Antiperspirant yapida urunleri sporculuk gecmisim oldugu icin zamaninda kontrolsuz kullandigim icin tum ter dengem bozuldu. Kesinlikle tavsiye etmem.

Eğer gömleğiniz polyesterse o cidden çok kötü kokuyor. Kendim giydiğimde bile bazen tiksiniyorum tertemizim 1 saat önce duş almışım rollon kullanıyorum sürekli ama kumaşın kendisi kokuyor

İnsan kendi kokusunu farketmez derler. Ter kokmuş da olabilir miyim diye bende dedim. Duş alan ve rollon kullanan biriyim. Ayrıca gerçekten ter kokuyorum ya da koktum diyelim. Sohbet açmaya gelen hep kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde bitmezdi insan iğrenir ter kokusundan

Rencide etmek için demiş. Öyle kompleksli erkekler var ki. Genelde kendilerini reddedecek kadınlarda kusur bulmaya çalışırlar, ki sizinkisi normal bir şey.

Ben bir dönem terlememek için sürekli bolca adaçayı güzelce demleyip içerdim.
Terlemiyorsunuz birkaç güne tesir etmeye başlıyor. Uzun süre bunu yapmak sağlıklı mı bilmem çünkü vücüdun su atması da ayrınması demek.

Hapı da terlemeye karşı eczanelerde satılıyor.

Eğer gömleğiniz polyesterse o cidden çok kötü kokuyor. Kendim giydiğimde bile bazen tiksiniyorum tertemizim 1 saat önce duş almışım rollon kullanıyorum sürekli ama kumaşın kendisi kokuyor
Evet polyester ürünler aşırı kötü kokuyor hatta teri ikiye katlıyor. Giydiğim ürün ketendi

Peki ilk kullanışta etki ediyor mu, kaşıntı yapıyor diye yorumlar okumuştum
Kaşıntı herkeste olmuyor mesela bende olmadı. İlk kullandığım günün ertesi çok az terlemiştim. Birkaç kullanımdan sonra kesildi. Şimdilerde haftada 3 kullanıyorum yetiyor. Bir de tereson varmış ama onu denemedim.

Alıp veremediğimiz ya da aramızda düşmanlık olacak hiçbir şey yok. Gerçekten ter koktuğumu düşünelim neden sohbet açmaya geliyor. O ter kokusu insanı iğrendirmez mi

Hemen bir tane edineyim, çok teşekkür ediyorum

Adaçayını ilk defa duyuyorum iyi geldiğini, hemen başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…