- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ne kadar dikkat edersek edelim o ıslaklık engellenmiyor. Ped yada ter önleyici rollon en iyisi sanırımDensizmis o adam mesafeli dur ne münasebet böyle konusuyor koltuk altları için pedler satılıyor onlardan alabilirsiniz bende almayı düşünüyorum ter kokmuyorum temizliğime dikkat ediyorum ama ıslaklık oluyor ondan alın kullanin
Fena yikiyor ve kasinti yapiyorİlk kullanımda etki ediyor mu hemen. Bir de kaşıntı yapıyor diye yorumlarını okumuştum
Bence sizin kafanıza takıp düşündüğüz kadar onu size söyleyen şuursuzun umrunda değil.. O size bunu söyledi ve orada bitti onun için.. O yüzden çok da önemsemeyin..Ter kokusundan en başta iğrenen kendimim. Rollon benim için olmazsa olmaz. O ferah fresh koku mutlaka olacak. Bir erkekten duymak beni aşırı derece de şoka uğrattı. Ömrü hayatımda en yakın arkadaşımdan bile duymadım
Ter önleyici rollon sağlık için pek önerilmiyor ama ped kullanırsanız rahat edersinizNe kadar dikkat edersek edelim o ıslaklık engellenmiyor. Ped yada ter önleyici rollon en iyisi sanırım
O ilk sürdüğünde sadece, kesinlikle kullan çok etkili ben terlemek ne unuttum.İlk kullanımda etki ediyor mu hemen. Bir de kaşıntı yapıyor diye yorumlarını okumuştum
O belki söylediğini bile hatırlamıyordurBence sizin kafanıza takıp düşündüğüz kadar onu size söyleyen şuursuzun umrunda değil.. O size bunu söyledi ve orada bitti onun için.. O yüzden çok da önemsemeyin..
Derinizdeki gozenekleri tikayip ter bezlerinize ve bazen kol altindaki lenflerinize zarar veriyor. Aksesuar meme dokusundan bahsetmiyorum bile. Tercih sizin tabi ama ben terlemeyi tercih ediyorumO ilk sürdüğünde sadece, kesinlikle kullan çok etkili ben terlemek ne unuttum.
Islak görünüm beni de usandırdı. Kolumun altı görünmesin diye çoğu zaman kaldıramıyorum. Çok teşekkür ederimO ilk sürdüğünde sadece, kesinlikle kullan çok etkili ben terlemek ne unuttum.
O ıslak görünümü nasıl engelleyeceğiz. Koyafetimi de değiştirsem en fazla yarım saate az da olsa ıslaklıl oluyorDerinizdeki gozenekleri tikayip ter bezlerinize ve bazen kol altindaki lenflerinize zarar veriyor. Aksesuar meme dokusundan bahsetmiyorum bile. Tercih sizin tabi ama ben terlemeyi tercih ediyorum
Pedi deneyeceğimTer önleyici rollon sağlık için pek önerilmiyor ama ped kullanırsanız rahat edersiniz
evet kesinlikle bu çok mantıklı,bence iş yerine varınca kıyafet değişimi yaparsanız daha rahat edersiniz.bu kadar terliyorsaniz yeden kiyafet de tasiyabilirsiniz yaninizda, is yerinde oglen degistirirsiniz
bu ürünü aylardır kullanıyorum ben,ancak özellikle gece yatmadan sürülmesi daha uygunmuş, gün içinde ter kokusuna karşı etkisi daha etkili oluyormuş. aslında gerçekten de öyle. geceleri uyumadan onu sürüp gündüzleri normal dove deodorant kullanıyorum,çok iyi oluyor :)Ben de bugün eşime yeni bir ürün aldım ona da bakın isterseniz rexona clinical roll on.
ilginç,aksine ,bende yumurtalık kisti vardı birkaç ay önce,DHEA-S04 değerim de (androjendir kendisi) üst sınırı aşmıştı. 1 ay boyunca her gün adaçayı içtim,tüm değerlerim tertemiz olmuştu :))Adaçayını fazla miktarda içmek tehlikeli. Androjen hormonları deniyor sanırım,
canım,yorumu yapan hanımefendi kendisi otelde yönetici ya zaten,rütbe olarak daha aşağıda olan bir yöneticiye söylemiş işte,personel şefine iletmiş kendisi söylerse kırılır diyeHizmet sektorunde ekstra ozen gerekir bu konuda ok ama ben de misal kapali bir odada bir is arkadasimla calisiyorsam onu uyaririm ter kokusu icin. Bunu yoneticiye tasimaya ne gerek var? Dusunsenize yaramazlik yapan sinif arkadasini ogretmene sikayet etmek gibi bi sey bu
Pedi deneyin siz. Bir de ter bezlerinizi kontrol ettirin benceO ıslak görünümü nasıl engelleyeceğiz. Koyafetimi de değiştirsem en fazla yarım saate az da olsa ıslaklıl oluyor
Evet hayatta binlerce insanla muhatap oluyoruz. Kafa takmayla da bitmiyor. Sapık olma ihtimali bile geçti aklımdan ama insan terden de etkilenmez heralde. Zaten gelincee işim varmış gibi yapıyorumEvet muhakkak önceden biri ikaz ederdi. Demek ki teriniz kokmuyor. Adamın sizin yanınıza ısrarla gelmesi de bunu destekliyor. Siz biraz mesafe koyun. Biliyorum çoğu zaman hiç haz etmediğimiz insanlarla çalışmak mecburiyetinde kalıyoruz. Benimde sorun yaşadığım ön büro müdürü vardı. 9 ay birbirimize selam vermeden çalışmak zorunda kaldık. En sonunda Ben hatasını buldum. Kovuldu. Beni sosyal medyada rezil etti.
Ürüne inancım arttı:))bu ürünü aylardır kullanıyorum ben,ancak özellikle gece yatmadan sürülmesi daha uygunmuş, gün içinde ter kokusuna karşı etkisi daha etkili oluyormuş. aslında gerçekten de öyle. geceleri uyumadan onu sürüp gündüzleri normal dove deodorant kullanıyorum,çok iyi oluyor :)
Artık her çareye bir umutla bakıyorum.bir de konu sahibi,terlemeyi önlediğini vaat eden ürünlerden kaçınmanızı öneririm. terlemek fizyolojik bir şeydir. engellemeyiniz. o tarz ürünler gerçekten ter kanallarını tıkayarak etki ediyor muhtemelen. çok rahatsız olursanız botoks yaptırabilirsiniz ,ter bezlerinin aşırı uyarılmasını engellemiş olursunuz,kanalını tıkamaktan kesinlikle çok farklı bir şey :))
Derinizdeki gozenekleri tikayip ter bezlerinize ve bazen kol altindaki lenflerinize zarar veriyor. Aksesuar meme dokusundan bahsetmiyorum bile. Tercih sizin tabi ama ben terlemeyi tercih ediyorum
Dedim ben valla dedimbir de konu sahibi,terlemeyi önlediğini vaat eden ürünlerden kaçınmanızı öneririm. terlemek fizyolojik bir şeydir. engellemeyiniz. o tarz ürünler gerçekten ter kanallarını tıkayarak etki ediyor muhtemelen. çok rahatsız olursanız botoks yaptırabilirsiniz ,ter bezlerinin aşırı uyarılmasını engellemiş olursunuz,kanalını tıkamaktan kesinlikle çok farklı bir şey :))
ilginç,aksine ,bende yumurtalık kisti vardı birkaç ay önce,DHEA-S04 değerim de (androjendir kendisi) üst sınırı aşmıştı. 1 ay boyunca her gün adaçayı içtim,tüm değerlerim tertemiz olmuştu :))
Pedi mutlaka deneyeceğimPedi deneyin siz. Bir de ter bezlerinizi kontrol ettirin bence
sizin dediğiniz de doğru olabilir tabi, belki fazla içilmesi ters etki oluşturuyordur,bi araştırayım :)))tabi ben çok iyi bilmiyorum, uzmanı değilim. ama adaçayı ile ilgili bu uyarıyı çok duydum. Hamileliğe hazırlanırken kış çayı içinde dahi içmememi söylemişti doktorum. Biraz rahatsızdım, ilaç yerine bitki çayı tüketsem mi diye sormuştum.
O değil de aylardır ıhlamur bile içmedim ya, üfff canım çekti şimdi ballı ıhlamur, yaz günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?