Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Antiperspirant ürünler daha fazla kanser yapıyor diye duymuştum ama bende mecbur kullanıyordum. Başka bir şeyler bulmak daha iyi olcak o zaman

Ben de şunu anlamıyorum. Hanımefendi zaten terlediğinin farkında. Beyefendi niye sen de terlemiştin o gün diyor ki ? Bu lafın kime ne yararı var ? Bence aşırı boşboğaz birisi bu cümleyi kuran kişi.
Tamam iste ben de onu diyorum adam bu kadar bosbogaz olamayacagina gore ter koktugu icin rahatsiz olup kibarca uyarmis, bu benim teorim tabi

Adaçayını fazla miktarda içmek tehlikeli. Androjen hormonları deniyor sanırım, onların dengesini bozuyor. Kadınlarda özellikle etkileri çok fazla.
Çok tüketen bir tanıdığımız menapoza girdiği halde lekelenme yaşamıştı.
Bu arada karaciğeri de çok yoruyor. Az miktarda tüketmenizi tavsiye ediyorlar.

Dikkat edeyim o zaman

Yakinlasmaya calisiyor herhalde
Ter muhabbetinden samimiyet mi çıkaracak. Kendisi iş yerinde soğuk biri olarak tanınır. Bana da soğuk ve suratsız geliyor. Benim terimi söyleyecek kadar da açık mı bu adam. Gerçekten ter kokuyor olsam niye geliyor. Samimiyet kurmaya çalışıyor desek rencide edici başlangıç mı olut

Bende yönetici olduğum için her toplantıda özellikle personeli ikaz ederim kişisel hijyeninize dikkat edin diye. Ama birebir kimseye demem. Kilolu bir kat görevlisi vardı. O çok terliyordu. Kendim kadın olduğum halde kırılır diye şefine söyledim. Bizde personelin kıyafetleri otelde duruyor. Yolda giydikleri kıyafeti giymiyorlar. Bir de çoğunluğu beyaz renk.
Bu adam sizin amiriniz değilse haddini aşmış.

Hayırım amirim değil, aynı statüdeyiz. Üstelik sohbet açmaya gelen de kendisi. Gerçekten ter koktuğumu varsayıyorum niye dibimde bitiyor, insanınter kokusu iğrendirir

İyi de kisisel bakimina ozen gostermeyen is arkadasimi ben de kibar bir dille uyaririm. Mecbur muyum ter kokusu cekmeye? Bu kadar insani bir durum icin yonetici olmaya gerek olmadigini dusunuyorum

Hayırım amirim değil, aynı statüdeyiz. Üstelik sohbet açmaya gelen de kendisi. Gerçekten ter koktuğumu varsayıyorum niye dibimde bitiyor, insanınter kokusu iğrendirir
Her insanın teri kokmaz. Bu adam dışında size hiç bir yakınınız önceden ikaz etmiş miydi? Yanınızda yedek kıyafette taşıyabilirsiniz yürüdüğünüz zamanlar için. Samimiyetiniz yoksa bende yakışıksız buldum.

Roll on kullanıyorsanız ter kokma ihtimaliniz yok bence.. Ben roll on kullanıp ter kokanı görmedim hala nasıl oluyor diye düşünmekteyim bunu.. Neyse konu bu değil..

Yani yazın veya sıcakta insanlık hali ister istemez terliyoruz.. Keşke sizde "bu benim bilmediğim birşey değil neden söyleme gereği hissettin ki yeaaa" diyerek dalga geçer gibi gülseydiniz.. Ne patavatsız şuursuz bir insanmış bu..

Bir de bu kıyafete takılan pedler var incecik ve kıyafetten belli olmuyor gömleklerinize bile takabilirsiniz..

İyi de kisisel bakimina ozen gostermeyen is arkadasimi ben de kibar bir dille uyaririm. Mecbur muyum ter kokusu cekmeye? Bu kadar insani bir durum icin yonetici olmaya gerek olmadigini dusunuyorum
Bir örnekle
Hayır daha önce hiç duymadığım bir söz. En azından biri daha söylerdi bunca yıllık hayatımda heralde

Kendi iş yerim için söylüyorum iş arkadaşları birbirini ikaz etse kaos çıkar.
Bizim toplantılarda belli konular vardır. Yeni gelenler ya da uygulamayanlar için sürekli tekrar edilir. Korona çıktığından beri maske mesela. Ortak alanlarda maskesiz dolaşılmayacak. Aşcı bone takacak. Servis elemanları isminin yazılı olduğu yaka kartı takacak... Kişisel hijyen konusu da muhakkak geçer. Soyunma odalarında deodorant bulunur. Garsonlar sakal bırakamaz. Hizmet sektörü olunca çok dikkat ediyoruz.

Ter kokusundan en başta iğrenen kendimim. Rollon benim için olmazsa olmaz. O ferah fresh koku mutlaka olacak. Bir erkekten duymak beni aşırı derece de şoka uğrattı. Ömrü hayatımda en yakın arkadaşımdan bile duymadım

Densizmis o adam mesafeli dur ne münasebet böyle konusuyor koltuk altları için pedler satılıyor onlardan alabilirsiniz bende almayı düşünüyorum ter kokmuyorum temizliğime dikkat ediyorum ama ıslaklık oluyor ondan alın kullanin

Hizmet sektorunde ekstra ozen gerekir bu konuda ok ama ben de misal kapali bir odada bir is arkadasimla calisiyorsam onu uyaririm ter kokusu icin. Bunu yoneticiye tasimaya ne gerek var? Dusunsenize yaramazlik yapan sinif arkadasini ogretmene sikayet etmek gibi bi sey bu

Hayır daha önce hiç duymadığım bir söz. En azından biri daha söylerdi bunca yıllık hayatımda heralde
Evet muhakkak önceden biri ikaz ederdi. Demek ki teriniz kokmuyor. Adamın sizin yanınıza ısrarla gelmesi de bunu destekliyor. Siz biraz mesafe koyun. Biliyorum çoğu zaman hiç haz etmediğimiz insanlarla çalışmak mecburiyetinde kalıyoruz. Benimde sorun yaşadığım ön büro müdürü vardı. 9 ay birbirimize selam vermeden çalışmak zorunda kaldık. En sonunda Ben hatasını buldum. Kovuldu. Beni sosyal medyada rezil etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…