- 10 Mart 2015
- 82
- 11
- 28
- Konu Sahibi aslapesetme34
-
Cok tesekkur ederim. ins buradaki eski yillardaki konular gibi bende sonradan okuyup nelere uzulmusum diye guler gecerim. Mesajin icin cok tesekkurlerHayatta her şeye alisiliyor desem... Zaman hızla akıp giderken senin acıların olduğu yerde durur mu desem... Sağlığına, gençliğine, sevdiklerine şukret desem... hâlâ bir Şansın var seni seven biriyle mutlu olmak için desem... biraz rahatlar misin?
Haklisin kolay pes etmelerinden biktim guvenim bittiBöyle birinle evlenseydin daha mutsuz olcaktın. bardağın dolu tarafina bak.
Malesef ona bile hakkim olmadi. Maddi durumu yokmus ilerde birlikte calisir alirmisiz. Onada tamam dedim uzulmesin annesi yok yazik falan. Ama sonuc bu.Ka
Kaç kurtul çok ilginçler
Yurtdışına burdan tarak odası mı gider
Aynı evde oturacak geline en iyisini alacakları yere olay yapmışlar
Ins canim cok iyi dusun tasin kendilerini gosterdikleri gibi olmuyorlar inan. Ben son zamanlarda ogrendim yinede bozulmasin dedim. Tamamen calistirmaya goturuyolarmis cok zor zamanlar cok cektim inan. Ins sen mutlu olursun canim benimne yani bittimi tamamen? bu vize işlemleri insanı nekadar ugrastiriyor bilirim. bu ilişki kolay başlamamış kolay bitmesine hemende göz yummuş sözüm ona daha çokk yipratirdi bu seni. hatasını tez zamanda anlar umarım.. bende 2013te tanıştım benimde nikah kıyıldı vizeyi bekliyoruz ve mayısta salon tutulmuş ve bende birlik gidicem ikimiz içinde hayırlısı inşallah canım yaa.
Aynen kacmalari beni cok yordu tartisir edersin ama kacmak nedir. Umarim gunun birinde beni cok ararSenin bey evlilik denen kurumun sorumluluğunu kaldırabilecek yapıda değil. Henüz yolun başında ufacık şeylerden problem çıkaran, küsen bir eş ile ilerde büyük sorunlar yaşayacağınız belli... Yazık etmiş...
Evlilik bagi malesef oradakilerde daha pamuk ipligine bagliymis. Bilsem.boyle olduklarini hic bulasirmiydim Allah kimseyi karsilastirmasin. Ahim cok buyukBu kafalara güvenip tee oralara nasıl gidecektin ki? Bunlar senin hayatını söndürürdü abartısız.
Bir de beraber yaşamak falan. Bence üzerine düşeni fazla fazla yapmışsın. Etrafı duyma görme.
Onlar nasıl olsa evlendi bırakamaz düşüncesinde daha gitmeden eziyorlar seni.
Gecmis olsun iyi ki gercek yuzunu gostermis senden cabuk vazgecen kisiden arkana bakmadan kac uzaklas ve sukret evlenmeden ayrildin diyeMerhaba. 2013 son aylarinda gorucu usulu biriyle tanistirildim. Koylumuz tanidik aile cocukta efendi diye tanistirdilar. Basta istemedim ama tanidikca aşik oldum.sozlendik. Ufak tefek kiskancliktan tartismalarimiz oluyodu. Kiskanan taraf genelde bendim. O avusturyada yasiyo buradaki erkekler gibi degil kafasina yatmazsa cabalamaz ceker gider. baristik nisan oldu. Hicbir taki esya talep etmedim. Nikahi temmuz 2014 te yaptik vize islemlerimi halledip dugun yapmak icin. Bu arada benim icin surekli turkiyeye gelip gitti. Simdi 2015 mayisa dugun tarihi aldik salon tutuldu. ailesiyle birlikte yasicakmisim onuda kabul ettim kirilmasin oz annesi yok uvey annesi var. isine girdiginde evi ayiririz ozamana kadar birlikte yasicaz denildi. Gecen yatak odasi aldi pek begenmedim daha guzellerine bakalim dedim tartisma cikti yine küstu. Sonra kabullendim baristik. Ablalarindan biri babasini doldurmus vay sen paracisin biz fakiriz falan diye ciglik cigliga bana bagirdi. Bende bisey demedim telefonu kapattim. Oglu babasinin tarafina gecti senle kavga etmekten biktim bosanalim dedi bugun. Evlilik daha kagit ustunde ama ne farkederki. Bukadar kolay vazgecmek..canim cok yaniyor. Salonu iptal ettim. Yuzukleri attim. 1 yil onu bekledim calismadim. Simdi ben ne yapicam. Gecermi bu aci. agla agla bittim. Sucum gunahim yokken bi insan dugune kisa zaman kala nasil bunu yapar. lutfen bana akil verin
Ha şöyleBabasının cigliklarini bi duysaydin canim telefonda tek yapabildigim kapatmak oldu telefonu. Cok haklisin. Cocuklu olsam yine hemen pes edip gidecekti. Yaş agaca yaslanmisim ah kaderim
Yok simdi hakkini yemim oyle biri degil sevdirende bu yonu olmustu. Ama dengesizligi konusunda cok haklisin. Calismadan ekmek vermez oradaki erkekler yada insanlar. Yurtdisi hevesim olmadi inan. Zaten maddiyati iyi bi ailedeyim cok sukur ve meslegimde var. Kismet oradaymis dedim. Malesef dersimi aldim.kızım türkiyeden evlenip yutdışına giden kızları daha çok eziyorlar..kendi gözlerimle gördüm..yurt dışı meraklısı olmayın..orada büyüyen erkekler pek kadın kıymeti bilmiyorlar..şimdiden ayrılması daha sağlıklı olmuş..böyle dengesizle hayat mı geçer..üzülecek bir şey yok..kurtulduğuna şükür et..kim bilir oralarda ne haltlar karıştırdı..bunu bilmeden..temiz kızlarımızı yakıyorlar..
ilk nikah ilk nisan ama coluklu cocekmekiyiydi.dirten iyidir diyip sabretmem gerek. Cok zor cokInan suan bitmesi bin kat daha iyidir.
KesinlikleNe ilginç bir aile. Bence kurtulduğuna sevinmen lazım.
Yok simdi hakkini yemim oyle biri degil sevdirende bu yonu olmustu. Ama dengesizligi konusunda cok haklisin. Calismadan ekmek vermez oradaki erkekler yada insanlar. Yurtdisi hevesim olmadi inan. Zaten maddiyati iyi bi ailedeyim cok sukur ve meslegimde var. Kismet oradaymis dedim. Malesef dersimi aldim.
Cok iyi davraniyolardi. Bide uvey kizkardes var buyuk yasta. Gercek yuzleri sonradan cikti. Ogluna kiyamadim kabullendim. Annesi yok tek basina savasiyo diye. Calisir yapariz dedim. Kimse sakin alttan almasin. Helede evlilik olaylarinda. Okadar buyuk ah aldilarki. Korkak erkek olmaz olsunAileyle yaşamayı kabul ediyorsun
bir de üvey anne ile
zararın neresinden dönersen kar
bir lafa seni şimdiden boşuyorsa
ilerisini hiç düşünemiyorum
Ah okadar guzel laf demissinki. Babasi okadar zenginmis sonradan duydum ama inan hic paraya bakmadim. Biz fakiriz onu bunu isteme yaptilar bana alttan alttan. Nisanimda taki bile istemedim. Sadece alyansim vardi. Oglunada kiyamadim iste sonucta baba tekrar evlenmis anlamaz halinden diye. Ama pes etti. Yazikmaddiyat iyiyse..seçim yanlış..orada ezerler seni mutsuz olursun..bırak ne hali varsa görsün ..görgüsüz..pinti...
inşallah, çok teşekkür ederim ama o konuda benimki kıskanç asla çalışmama müsade etmez ben istesemde engel oluyor. benimde canımı sıkan şey ev konusu oldu zamanla düzelir umarım senin içinde kolaylık diliyorum hayatım bu işler çok zor aynı yastayiz ve yolun başındayız ama her ne olursa olsun önemli olan insanın kendini sevmesi ve uzmemesiIns canim cok iyi dusun tasin kendilerini gosterdikleri gibi olmuyorlar inan. Ben son zamanlarda ogrendim yinede bozulmasin dedim. Tamamen calistirmaya goturuyolarmis cok zor zamanlar cok cektim inan. Ins sen mutlu olursun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?