kolay vazgecen eş, boşanma, depresyon

Cok tesekkur ederim. ins buradaki eski yillardaki konular gibi bende sonradan okuyup nelere uzulmusum diye guler gecerim. Mesajin icin cok tesekkurler

Senin bey evlilik denen kurumun sorumluluğunu kaldırabilecek yapıda değil. Henüz yolun başında ufacık şeylerden problem çıkaran, küsen bir eş ile ilerde büyük sorunlar yaşayacağınız belli... Yazık etmiş...

Ka

Kaç kurtul çok ilginçler

Yurtdışına burdan tarak odası mı gider

Aynı evde oturacak geline en iyisini alacakları yere olay yapmışlar
Malesef ona bile hakkim olmadi. Maddi durumu yokmus ilerde birlikte calisir alirmisiz. Onada tamam dedim uzulmesin annesi yok yazik falan. Ama sonuc bu.

Ins canim cok iyi dusun tasin kendilerini gosterdikleri gibi olmuyorlar inan. Ben son zamanlarda ogrendim yinede bozulmasin dedim. Tamamen calistirmaya goturuyolarmis cok zor zamanlar cok cektim inan. Ins sen mutlu olursun canim benim

Ay
Aynen kacmalari beni cok yordu tartisir edersin ama kacmak nedir. Umarim gunun birinde beni cok arar

Evlilik bagi malesef oradakilerde daha pamuk ipligine bagliymis. Bilsem.boyle olduklarini hic bulasirmiydim Allah kimseyi karsilastirmasin. Ahim cok buyuk

kızım türkiyeden evlenip yutdışına giden kızları daha çok eziyorlar..kendi gözlerimle gördüm..yurt dışı meraklısı olmayın..orada büyüyen erkekler pek kadın kıymeti bilmiyorlar..şimdiden ayrılması daha sağlıklı olmuş..böyle dengesizle hayat mı geçer..üzülecek bir şey yok..kurtulduğuna şükür et..kim bilir oralarda ne haltlar karıştırdı..bunu bilmeden..temiz kızlarımızı yakıyorlar..

Gecmis olsun iyi ki gercek yuzunu gostermis senden cabuk vazgecen kisiden arkana bakmadan kac uzaklas ve sukret evlenmeden ayrildin diye

Yok simdi hakkini yemim oyle biri degil sevdirende bu yonu olmustu. Ama dengesizligi konusunda cok haklisin. Calismadan ekmek vermez oradaki erkekler yada insanlar. Yurtdisi hevesim olmadi inan. Zaten maddiyati iyi bi ailedeyim cok sukur ve meslegimde var. Kismet oradaymis dedim. Malesef dersimi aldim.

maddiyat iyiyse..seçim yanlış..orada ezerler seni mutsuz olursun..bırak ne hali varsa görsün ..görgüsüz..pinti...

Aileyle yaşamayı kabul ediyorsun
bir de üvey anne ile
zararın neresinden dönersen kar
bir lafa seni şimdiden boşuyorsa
ilerisini hiç düşünemiyorum
Cok iyi davraniyolardi. Bide uvey kizkardes var buyuk yasta. Gercek yuzleri sonradan cikti. Ogluna kiyamadim kabullendim. Annesi yok tek basina savasiyo diye. Calisir yapariz dedim. Kimse sakin alttan almasin. Helede evlilik olaylarinda. Okadar buyuk ah aldilarki. Korkak erkek olmaz olsun

maddiyat iyiyse..seçim yanlış..orada ezerler seni mutsuz olursun..bırak ne hali varsa görsün ..görgüsüz..pinti...
Ah okadar guzel laf demissinki. Babasi okadar zenginmis sonradan duydum ama inan hic paraya bakmadim. Biz fakiriz onu bunu isteme yaptilar bana alttan alttan. Nisanimda taki bile istemedim. Sadece alyansim vardi. Oglunada kiyamadim iste sonucta baba tekrar evlenmis anlamaz halinden diye. Ama pes etti. Yazik

Ins canim cok iyi dusun tasin kendilerini gosterdikleri gibi olmuyorlar inan. Ben son zamanlarda ogrendim yinede bozulmasin dedim. Tamamen calistirmaya goturuyolarmis cok zor zamanlar cok cektim inan. Ins sen mutlu olursun canim benim
inşallah, çok teşekkür ederim ama o konuda benimki kıskanç asla çalışmama müsade etmez ben istesemde engel oluyor. benimde canımı sıkan şey ev konusu oldu zamanla düzelir umarım senin içinde kolaylık diliyorum hayatım bu işler çok zor aynı yastayiz ve yolun başındayız ama her ne olursa olsun önemli olan insanın kendini sevmesi ve uzmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…