kolay vazgecen eş, boşanma, depresyon

Bunlar tam tersi evde oturmami degil biran once evi ayirmak istiyosam dil ogrenip calismami istediler. Adam okadar zenginki ogluna tek kurus destek olmuyo. Surekli ben fakirim deyip kaciyo. Tek yaptigi hergun beni arayip lak lak etmekti. Ogluda malesef surekli kavgamiz var ha babamla kavga etmissin ha benle diyerek bosanmak istedigini soyledi. cok aci nalesef umarim atlatirim

umarım biter canını sıkma insanlar neler yaşıyor önemli olan dimdik ayakta durabilmek sende güçlü bir bayansın gördüğüm kadarıyla o yüzden sadece kendini düşün öyle yaşa canım

Hayir sorumsuz degik ev kredisi oduyordu. Ben is buluncaya kadar dedim.o calisiyor. 18 yasinda ev almis ev onun ama kredisi bitmemis. Tek basina hem kredi hem ev gecindirmeyi yapamam dedi. Mecburen ailesiyle ben ise girene kadar yasamak zorunda birakikdim. Babasi okadar zenginki sonradan duydum maddiyatinin iyi oldugunu ama cocuguna 1 lira destek olmadi. Buna ragmen kazanan o oldu. Bahsettiginiz tarz erkekler malesef keske avrupada olsa burada emin olun cok daha fazla. Karaktersiz heryerde var. burada sadakat konusunda lutfen kotulemeyelim. Dogru duzgun kiz arkadasi olmamis biri zaten. O babayla insan normal bi hayat suremezdi. Benim o konuda ona guvenim tam. Guven kazanmam kolay olmadi inanin o yuzden o konuda rahatim. kadini evde oturtacak tipler degiller. koca pesine dusmem belkide evet haklisiniz. Ama sonucta tanidik aile ve cocuk iyi dedim. Bilemedim ailesinin boyle olacagini heleki ailesine destek olacagini. bende anladim artik mutlu olamicagini.ailesi olmasaydi eminim guzel bi evliligimiz olurdu. Saygili kibar bi insandi.ama insanlar nankor. Kimseye sonsuz gozuyle bakmamak lazim.

Cok tesekkurler cevabiniz icin. Tek istegim canimin acisinin gecmesi. Baska hicbisey gozumde yok

umarım biter canını sıkma insanlar neler yaşıyor önemli olan dimdik ayakta durabilmek sende güçlü bir bayansın gördüğüm kadarıyla o yüzden sadece kendini düşün öyle yaşa canım
Tesekkur ederim canim destegin icin. Kalbim cok aciyor o gecsin tek dileğim bu

bence ona hayat kadını yada aşıret kadını lazım.ayrıca sen dedin kafasına yatmazsa çekip gidiyor.işte bunuda evliliğine uygularsa böyle olur.gitsin kendi gibi kafasına yatmayınca çeken giden insanlarda yaşasın.

aldigini kendined degil babasina aliyomus demekki. Sonraki aldigini ortak secip ortak kullansinlar ne denirki baska. Cok haklisin

en son görüşmeniz bu mu oldu? hiç aramadı mı daha
Cuma gunu babasi bana baya bi bagirdi ben sadece sesinizi biraz indirin bagirmayin dedim iyice cildirdi. Oglu hic mesaj atmadi bende olanlari duydunmu dedim. Noldu dedi dedim boyle boyle. Babasina sordu. Babasi demis bana karsilik veriyo falan. Babama kaba konusmussun ben yapamiyorum kavga etmekten biktim dedi. dune kadar aramadi. Dun konusmamiz lazim yazmis daha sonra aradi bosanalim Dedi. Kavga etmekten yoruldum dedi. Ha babamla ha benle kavga etmissin ailem onemli dedi. Gazlayanlardan biri ortanca ablasiydi. Dedimya 3lu arasinda kaldim. Cunku tartistigimiz gun kadin beni face inden sildi. 10 yas buyuk benden ablasi babasiysa 65 yasinda bukadat seviyesizlik olmaz.

Tabiki oyle. Uzuldugum etraf. Birini duymasam biri uzucek beni. Laf soz sonucta islemler icin bile olsa evlendim.bukadar emek. Kalacak yeri yokken ben teyzemlerde kaldim onu bas ustunde tuttuk canimi yakan bunlar.

Canım çok üzüldüm. Etraf ne der demişsin. İnan ki etrafı boşver. İnsanlar hep konuşur ne zaman sustular ki. Sen evlenseydin o zaman da düğünün eşin hakkında da yorumlar yapılacaktı emin ol. Bak demişsin ki onu baş üstünde tuttuk çok saygı yaptık. Yanlışı orda yapmışsın canım. Maalesef biz kadınlar sevince bu hataya çok düşeriz. Kız tarafı olduğumuzu unutup hep erkeğe aşırı değer veririz. Bence kafanı boşaltmaya çalış. Kendini toplamak için sürekli hareketli neşeli müzikler dinle, gerekirse psikoloğa git, asla duygusala bağlamamaya çalış. Sonrasnda da bir işe girersen kendini toparlarsın. Ayrıca bundan sonra da seni isteyen olursa saha kısa sürede evlilik aşamasına gelirsin. Karşı komşumuzun kızı senin yaşadığına benzer bir olay yaşadı. 2. talibinde nişanı aile arasında yaptılar kızın anneannesinin evinde ve 1 ay sonra da kız evlendi. Herşeyin hayırlısı cnm

canım üzücü ama bi taraftan da gerçek bir evlilik olmayışı sevindirici. boşver balık baştan kokar bi de kimbilir kalkıp yanlarında yaşamaya başlasan neler olacaktı. ayrıl gitsin ailende arkanda ise. zaten yüzüğü de atmışsın. hepsi geçer ve sonunda Allahın sevgili kuluymuşum ki erken farketmişim dersin

boşan arkadaşım.
kağıt üzerindeyken boşan.
karı koca olursanız daha zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…