- 10 Mart 2015
- 82
- 11
- 28
- Konu Sahibi aslapesetme34
-
Bunlar tam tersi evde oturmami degil biran once evi ayirmak istiyosam dil ogrenip calismami istediler. Adam okadar zenginki ogluna tek kurus destek olmuyo. Surekli ben fakirim deyip kaciyo. Tek yaptigi hergun beni arayip lak lak etmekti. Ogluda malesef surekli kavgamiz var ha babamla kavga etmissin ha benle diyerek bosanmak istedigini soyledi. cok aci nalesef umarim atlatirimevet canım bende çok duyuyorum burda kızları alıp orda hizmetçi gibi kullanıyor büyük çoğunluğu kızlar evden bile çıkmıyor ki kaldı ki dil öğrensin düşün çalışma falan yok zaten evde çalış kaynanayla otur bildiğin mülteci kampı gibi yaşıyorlar ya ileride hatırladıkça şükretceksin bence
Malesef artik emin degilim guvenim bitti. Elimde tek kalan hala seviyo olmam oda biter umarim.mutlu olamazmışsın onunla seni sevdiğine emin misin ?? dua et ki zararın neresinden dönersen kar hele ki düğün falan yapılmadan bitmiş
hemde nasil zor. Bu saat oldu uyku yok bana. dikerim pisman olur ama benden gecti artikErkekler için ne kadar kolay bırakıp gitmek. Hâlâ milletin ağzına bakiyorsa neden evleniyor? Allah yardımcın olsun. Çok zor gerçekten
Hayir sorumsuz degik ev kredisi oduyordu. Ben is buluncaya kadar dedim.o calisiyor. 18 yasinda ev almis ev onun ama kredisi bitmemis. Tek basina hem kredi hem ev gecindirmeyi yapamam dedi. Mecburen ailesiyle ben ise girene kadar yasamak zorunda birakikdim. Babasi okadar zenginki sonradan duydum maddiyatinin iyi oldugunu ama cocuguna 1 lira destek olmadi. Buna ragmen kazanan o oldu. Bahsettiginiz tarz erkekler malesef keske avrupada olsa burada emin olun cok daha fazla. Karaktersiz heryerde var. burada sadakat konusunda lutfen kotulemeyelim. Dogru duzgun kiz arkadasi olmamis biri zaten. O babayla insan normal bi hayat suremezdi. Benim o konuda ona guvenim tam. Guven kazanmam kolay olmadi inanin o yuzden o konuda rahatim. kadini evde oturtacak tipler degiller. koca pesine dusmem belkide evet haklisiniz. Ama sonucta tanidik aile ve cocuk iyi dedim. Bilemedim ailesinin boyle olacagini heleki ailesine destek olacagini. bende anladim artik mutlu olamicagini.ailesi olmasaydi eminim guzel bi evliligimiz olurdu. Saygili kibar bi insandi.ama insanlar nankor. Kimseye sonsuz gozuyle bakmamak lazim.Hayir, kendin dedin ilk yazinda "is buluncaya kadar". Ki su an iste olsa bile, belli ki kenara para atmamis. Hatta esi ile beraber ayri evde, kirayi ödeyecek kadar bile para atmamis kenara. Bu bile adamin sorumsuzlugunu gösteriyor.
Cogu avrupada dogup büyüyen erkek gibi, o 'da evlenmek için evleniyordu. Türkiyede ev kizini bularak evlenmek istiyordu. Sen madem bu kadar çok avrupayi düsünmüyordun, neden bu kadar çabuk evlenmeyi kabul ettin? Hatta hemen nikah kiyildi? Velev ki avrupa'dan dolayi degilse bile, sendede bir evlilik telasi olmus. Sanirim sende af edersin biraz koca derdine düsmüssün.
Neticede ikinizde evlilige tamamen hazir degildiniz. Hayat görüsleriniz, beklentileriniz üstelik çok ama çok farkliydi. Kisacasi, iyikine adam vazgeçmis. Emin ol, evlenseydin çok daha mutsuz olurdun.
Cok tesekkurler cevabiniz icin. Tek istegim canimin acisinin gecmesi. Baska hicbisey gozumde yokBulundugunuz yerde evlenecek birileri yok mu? Cok kültür farki oluyor baska ülkelerde doganlar arasinda. Aska inanirim, ama mlesef biz Türkler beceremiyoruz ask isini. Zaten sizin olayinizda da belli olmus bu. Bosverin aglamayin, nasipt yoksa yoktur bence takmayin bu kadar, belki evlenditken sonra mutsuz olacaksiniz? Nasil baslarsa öyle gider, daha evlenmeden ailelerin bile dahil oldugu tartismalar oluyorsa, sonra neler olmaz. Tek sorun senle nisanlinin arasinda degil, öyle olsa normal derim, herkesin oluyor nisanlisiyla problemi. Ama daha henüz evlenmeden tartismalara aileler giriyorsa o is cok tehlikeli. Simdi akittiginiz göz yaslarin fazlasini akitabilirsiniz. Allaha dua edip hayirlisini isteyin,¨gönlünüzün hos tutulacagi insanlar olmasini dileyin.
Tesekkur ederim canim destegin icin. Kalbim cok aciyor o gecsin tek dileğim buumarım biter canını sıkma insanlar neler yaşıyor önemli olan dimdik ayakta durabilmek sende güçlü bir bayansın gördüğüm kadarıyla o yüzden sadece kendini düşün öyle yaşa canım
Ah okadarmi kotune kadarrr şanslısınnn bence evlilik tamamen bi aptallikmiş evlendikten snra anladim kurtulmussun sevinmelisin bnce
bence ona hayat kadını yada aşıret kadını lazım.ayrıca sen dedin kafasına yatmazsa çekip gidiyor.işte bunuda evliliğine uygularsa böyle olur.gitsin kendi gibi kafasına yatmayınca çeken giden insanlarda yaşasın.Merhaba. 2013 son aylarinda gorucu usulu biriyle tanistirildim. Koylumuz tanidik aile cocukta efendi diye tanistirdilar. Basta istemedim ama tanidikca aşik oldum.sozlendik. Ufak tefek kiskancliktan tartismalarimiz oluyodu. Kiskanan taraf genelde bendim. O avusturyada yasiyo buradaki erkekler gibi degil kafasina yatmazsa cabalamaz ceker gider. baristik nisan oldu. Hicbir taki esya talep etmedim. Nikahi temmuz 2014 te yaptik vize islemlerimi halledip dugun yapmak icin. Bu arada benim icin surekli turkiyeye gelip gitti. Simdi 2015 mayisa dugun tarihi aldik salon tutuldu. ailesiyle birlikte yasicakmisim onuda kabul ettim kirilmasin oz annesi yok uvey annesi var. isine girdiginde evi ayiririz ozamana kadar birlikte yasicaz denildi. Gecen yatak odasi aldi pek begenmedim daha guzellerine bakalim dedim tartisma cikti yine küstu. Sonra kabullendim baristik. Ablalarindan biri babasini doldurmus vay sen paracisin biz fakiriz falan diye ciglik cigliga bana bagirdi. Bende bisey demedim telefonu kapattim. Oglu babasinin tarafina gecti senle kavga etmekten biktim bosanalim dedi bugun. Evlilik daha kagit ustunde ama ne farkederki. Bukadar kolay vazgecmek..canim cok yaniyor. Salonu iptal ettim. Yuzukleri attim. 1 yil onu bekledim calismadim. Simdi ben ne yapicam. Gecermi bu aci. agla agla bittim. Sucum gunahim yokken bi insan dugune kisa zaman kala nasil bunu yapar. lutfen bana akil verin
aldigini kendined degil babasina aliyomus demekki. Sonraki aldigini ortak secip ortak kullansinlar ne denirki baska. Cok haklisinbence ona hayat kadını yada aşıret kadını lazım.ayrıca sen dedin kafasına yatmazsa çekip gidiyor.işte bunuda evliliğine uygularsa böyle olur.gitsin kendi gibi kafasına yatmayınca çeken giden insanlarda yaşasın.
Cuma gunu babasi bana baya bi bagirdi ben sadece sesinizi biraz indirin bagirmayin dedim iyice cildirdi. Oglu hic mesaj atmadi bende olanlari duydunmu dedim. Noldu dedi dedim boyle boyle. Babasina sordu. Babasi demis bana karsilik veriyo falan. Babama kaba konusmussun ben yapamiyorum kavga etmekten biktim dedi. dune kadar aramadi. Dun konusmamiz lazim yazmis daha sonra aradi bosanalim Dedi. Kavga etmekten yoruldum dedi. Ha babamla ha benle kavga etmissin ailem onemli dedi. Gazlayanlardan biri ortanca ablasiydi. Dedimya 3lu arasinda kaldim. Cunku tartistigimiz gun kadin beni face inden sildi. 10 yas buyuk benden ablasi babasiysa 65 yasinda bukadat seviyesizlik olmaz.en son görüşmeniz bu mu oldu? hiç aramadı mı daha
Tabiki oyle. Uzuldugum etraf. Birini duymasam biri uzucek beni. Laf soz sonucta islemler icin bile olsa evlendim.bukadar emek. Kalacak yeri yokken ben teyzemlerde kaldim onu bas ustunde tuttuk canimi yakan bunlar.
canım üzücü ama bi taraftan da gerçek bir evlilik olmayışı sevindirici. boşver balık baştan kokar bi de kimbilir kalkıp yanlarında yaşamaya başlasan neler olacaktı. ayrıl gitsin ailende arkanda ise. zaten yüzüğü de atmışsın. hepsi geçer ve sonunda Allahın sevgili kuluymuşum ki erken farketmişim dersinMerhaba. 2013 son aylarinda gorucu usulu biriyle tanistirildim. Koylumuz tanidik aile cocukta efendi diye tanistirdilar. Basta istemedim ama tanidikca aşik oldum.sozlendik. Ufak tefek kiskancliktan tartismalarimiz oluyodu. Kiskanan taraf genelde bendim. O avusturyada yasiyo buradaki erkekler gibi degil kafasina yatmazsa cabalamaz ceker gider. baristik nisan oldu. Hicbir taki esya talep etmedim. Nikahi temmuz 2014 te yaptik vize islemlerimi halledip dugun yapmak icin. Bu arada benim icin surekli turkiyeye gelip gitti. Simdi 2015 mayisa dugun tarihi aldik salon tutuldu. ailesiyle birlikte yasicakmisim onuda kabul ettim kirilmasin oz annesi yok uvey annesi var. isine girdiginde evi ayiririz ozamana kadar birlikte yasicaz denildi. Gecen yatak odasi aldi pek begenmedim daha guzellerine bakalim dedim tartisma cikti yine küstu. Sonra kabullendim baristik. Ablalarindan biri babasini doldurmus vay sen paracisin biz fakiriz falan diye ciglik cigliga bana bagirdi. Bende bisey demedim telefonu kapattim. Oglu babasinin tarafina gecti senle kavga etmekten biktim bosanalim dedi bugun. Evlilik daha kagit ustunde ama ne farkederki. Bukadar kolay vazgecmek..canim cok yaniyor. Salonu iptal ettim. Yuzukleri attim. 1 yil onu bekledim calismadim. Simdi ben ne yapicam. Gecermi bu aci. agla agla bittim. Sucum gunahim yokken bi insan dugune kisa zaman kala nasil bunu yapar. lutfen bana akil verin
nasibin o değilmiş olsa havada karada evlenirdiniz.her bir şey bahane oluyor.nasip olmayıncaaldigini kendined degil babasina aliyomus demekki. Sonraki aldigini ortak secip ortak kullansinlar ne denirki baska. Cok haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?