- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi aslapesetme34
-
Cok haklisin canim sana cokk mutluluklar diliyorum. Ve umarim bende atlaririm herseyi. Ben meslegimi yapmaktan gurur duyarim ama boyel yok calis soyle olacak calismazsan birlik otururuz surekli falan tiksindirdi calismaktaninşallah, çok teşekkür ederim ama o konuda benimki kıskanç asla çalışmama müsade etmez ben istesemde engel oluyor. benimde canımı sıkan şey ev konusu oldu zamanla düzelir umarım senin içinde kolaylık diliyorum hayatım bu işler çok zor aynı yastayiz ve yolun başındayız ama her ne olursa olsun önemli olan insanın kendini sevmesi ve uzmemesi
Yok sadakat konusunda eminim. Icine kapanik korkak biri. Bu karakteride ondan kaynaklaniyo. Dedimya bunca seye katlanmam sadakatinden dolayiydi zaten. 8 sene kanser annesine bakmis. O babanin yaninda onunda kafa gitmis ayni olmuslar. Korkak hemen kacan bi tip. Surekli canim cicim olucak herseyi alttan alicaksin. Kim nereye cekse oraya gidiyo.Onların yanına gitseydin değerinde olmazdı onun orada sevdiği var , bence şanslı bir kulsun , iyiki olmamış bu iş , oraya giden kızlar çok mağdur ve mutsuz oluyor
aynen ya kadına çalışma konusunda baskı yapan erkeklere uyuz olurum o senin namusun olacak bilmediği bi ülkede nasıl izin verebilir . o değil de hicmi sevmedi bu koyma akıl seni?Cok haklisin canim sana cokk mutluluklar diliyorum. Ve umarim bende atlaririm herseyi. Ben meslegimi yapmaktan gurur duyarim ama boyel yok calis soyle olacak calismazsan birlik otururuz surekli falan tiksindirdi calismaktan
canim ayaklarima kapanacak kadar seven biriydi surekli buraya geliyodu. ama onla en ufak tartisma onu korkutuyo asiri nazli. Yanyanayken bizden mutlusu yok. Aileler devreye girmese bosanma noktasina gelmezdi. Suan cok korkuyorum bigun baskasiyla gorsem bunu nasil kaldiricam. Korktugum hersey basima geliyor. Bugun salonu iptal ettim okadar canim acidiki.aynen ya kadına çalışma konusunda baskı yapan erkeklere uyuz olurum o senin namusun olacak bilmediği bi ülkede nasıl izin verebilir . o değil de hicmi sevmedi bu koyma akıl seni?
kiyamam sana canım benim senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum . boşanma işlemleri için trye geldiginde nasıl yüzüne bakicakhala s
canim ayaklarima kapanacak kadar seven biriydi surekli buraya geliyodu. ama onla en ufak tartisma onu korkutuyo asiri nazli. Yanyanayken bizden mutlusu yok. Aileler devreye girmese bosanma noktasina gelmezdi. Suan cok korkuyorum bigun baskasiyla gorsem bunu nasil kaldiricam. Korktugum hersey basima geliyor. Bugun salonu iptal ettim okadar canim acidiki.
kiyamam sana canım benim senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum . boşanma işlemleri için trye geldiginde nasıl yüzüne bakicak
Gorusleriize saygi duyuyorum ama konuyu cok yanlis anlamisiniz. Onun isi var. Tek maasla yapilamiyacagi icin ben ise girene kadar ailesiyle yasamam istenildi. Benim yurtdisi hevesim yok zaten normaldede sulalesinin yarisi avrupada yasayan biriyim ve yine normaldede pasaportum vardi. Aile bildik tanidik diye tanistirdilar. Ama insanlar sonradan goruluyormus. Bende istemezdim.nisan nikah olsun. ben babasinin karakterini gordum kendiside babasina destek oldu. Korkagin teki cikti. cogu kisi evlendikten sonra taniyor ben biraz daha erken tanidim. Bukadar yaş agac bi erkek olmasina uzuldum. En ufak tartismaya gelemiyor. Nazli. Diger konularda gayet kulturlu titiz biri. Ablalarindan biri ve babasi boyle yapti oda onlara uydu. Disardan yargilamak kolay.Gerçekten insanlar nasil korkmuyorlar anlayamiyorum. Buna cahillik mi desem, cesaret mi desem bilemiyorum ki. Yani konu sahibi, sen neye güvenerek avusturyaya gidiyorsun? Adamin isi yokmus gücü yokmus. Siginti gibi onun ailesinde mi kalacaktin? Üstelik dil bilmiyorsun, dis bilmiyorsun. Disariya çiksan bir dert.
Adam ne zaman ise girecegi belli degil (ki issiz issiz evlenmeyi düsünmesi bile bi ayri tuhaflik), üstelik 1 maas ile nasil geçinmeyi düsünüyordunuz? Avrupa o konuda Türkiyeden farkli degil, buralarda 1 maas ile geçinmek çok zor. Ilerde çoçugun olacak, onun dünyasini hiç anlamayacaksin, zira senden çok daha farkli bir kültür ile, bir dil ile yetisecek,.....
Bide dogruyu söylemek gerekirse, ikinizde farkli nedenlerden dolayi evlenmek istiyordunuz. O Türkiyeden "evcimen, tipik türk kizi" istiyordu, sen ise, avrupa hayaline düsmüssün.
Iyikine bu evlilik olmamis. Sen gerçekten oralarda, o ailenin yaninda kesinlike yapamazdin. Ne sen, ne eski nisanlin kendi ayaginizin üzerine durabilen insanlar degilsiniz. Evlilige hiç hazir degilisiniz. Simdi biraz aci çekersen, üzülürsün fakat bir kaç ay sonra, bir yil sonra "iyikine onun ile evlenmedim" dersin.
Ha bu arada, bir daha biri ile tanistiginda bu kadar çabuk herseyi yasamayin. Yani hemen nisan, nikah yapmayin. Önce kendine zaman tani, karsindakini iyicene tanimak için. En ideali 2 sene. Ondan sonra eger bir nisan olayi olacaksa olsun.
Bu arada ben tipik turk kizi lafini yakistiramadim. Ben saglikciyim 2 univ bitirdim digerinide hala okuyorum. Cok yillar once olabilir bunlar ama simdi istanbulda o kucumsediginiz tipik kizlar kalmadi bence. Zaten evcimen birini arasa otur evinde cocuk dogur derdi. Aksine surekli calismam vurgulandi.Gerçekten insanlar nasil korkmuyorlar anlayamiyorum. Buna cahillik mi desem, cesaret mi desem bilemiyorum ki. Yani konu sahibi, sen neye güvenerek avusturyaya gidiyorsun? Adamin isi yokmus gücü yokmus. Siginti gibi onun ailesinde mi kalacaktin? Üstelik dil bilmiyorsun, dis bilmiyorsun. Disariya çiksan bir dert.
Adam ne zaman ise girecegi belli degil (ki issiz issiz evlenmeyi düsünmesi bile bi ayri tuhaflik), üstelik 1 maas ile nasil geçinmeyi düsünüyordunuz? Avrupa o konuda Türkiyeden farkli degil, buralarda 1 maas ile geçinmek çok zor. Ilerde çoçugun olacak, onun dünyasini hiç anlamayacaksin, zira senden çok daha farkli bir kültür ile, bir dil ile yetisecek,.....
Bide dogruyu söylemek gerekirse, ikinizde farkli nedenlerden dolayi evlenmek istiyordunuz. O Türkiyeden "evcimen, tipik türk kizi" istiyordu, sen ise, avrupa hayaline düsmüssün.
Iyikine bu evlilik olmamis. Sen gerçekten oralarda, o ailenin yaninda kesinlike yapamazdin. Ne sen, ne eski nisanlin kendi ayaginizin üzerine durabilen insanlar degilsiniz. Evlilige hiç hazir degilisiniz. Simdi biraz aci çekersen, üzülürsün fakat bir kaç ay sonra, bir yil sonra "iyikine onun ile evlenmedim" dersin.
Ha bu arada, bir daha biri ile tanistiginda bu kadar çabuk herseyi yasamayin. Yani hemen nisan, nikah yapmayin. Önce kendine zaman tani, karsindakini iyicene tanimak için. En ideali 2 sene. Ondan sonra eger bir nisan olayi olacaksa olsun.
Gorusleriize saygi duyuyorum ama konuyu cok yanlis anlamisiniz. Onun isi var. Tek maasla yapilamiyacagi icin ben ise girene kadar ailesiyle yasamam istenildi. Benim yurtdisi hevesim yok zaten normaldede sulalesinin yarisi avrupada yasayan biriyim ve yine normaldede pasaportum vardi. Aile bildik tanidik diye tanistirdilar. Ama insanlar sonradan goruluyormus. Bende istemezdim.nisan nikah olsun. ben babasinin karakterini gordum kendiside babasina destek oldu. Korkagin teki cikti. cogu kisi evlendikten sonra taniyor ben biraz daha erken tanidim. Bukadar yaş agac bi erkek olmasina uzuldum. En ufak tartismaya gelemiyor. Nazli. Diger konularda gayet kulturlu titiz biri. Ablalarindan biri ve babasi boyle yapti oda onlara uydu. Disardan yargilamak kolay.
Ah cnm ah sen yurtdisindan gelip turkiyeden evlenen erkeklerin halini bir gorsen varya iyikide bitmis diyeceksin 've uzulmeyeceksin ! Kisaca anlatayim genelde yurtdisindaki erkeklerin sevgilileri olur yabanci tabikide aileleri istemeyincede turkiyeden kiz aramaya bakarlar sonra oglan istemezse bile o kizla evlenir ve yurtdisina goturur sonrasi tam bir facia ! Kizi oglanin ailesi ezmeye calisir, oglanin hala sevgilisi vardir karisiyla ilgilenmez birde ustune cocuk yapar veeee sonuc olan turkiyeden gelmis kiza olur .... Etrafimda ornekleri cok fazla ve hatta kuzenimi kendi gozumle gordum karisini baska bir bayanla aldatirken ... Burada hatanin en buyugu ailelerde birde ayni evde yasamani istediler oylemi ne olduklari belli oluyo ztn ... Yat kalk kurtulduguna sukret
Evet cnm kesinlikle turkideki kizlar yurtdisindan asla evlenmemeli ... Etrafimda su an o kdr mutsuz hayattan bezmis kadinlar varki anlatamam ... Kimileri kocalari tarafindan yillardir aldatiliyorlar hatta belkide bir yerlerde cocuklari var, kimileri halen kvdeyle oturuyor eziliyorlar yipraniyorlar, kimileri bosanmak istiyorlar ama aileleri yurtdisinda olmadigi birde cocuklu olduklari icin bosanamiyorlar, kimsesiz kaldiklari icin bosanamiyorlar ve omurlerini harciyorlar, kimileri bosanip turkiyeye donemiyorlar cocuklardan dolayi, kimileri calisiyor esleri calismiyor resmen kullaniliyorlar vs vs tam bir fiyaskoişte bende bunu anlatmaya çalıştım..birde sağdan soldan yabancı kadınlardan çocuklar çıkıyor ortalığa..o kadar şahit oldumki..türkiyeden gelen dil bilmeyen türk kadınlarıyla doldu sığınma evleri..dayaktan kaçıp oralara sığınıyorlar..
Evet cnm kesinlikle turkideki kizlar yurtdisindan asla evlenmemeli ... Etrafimda su an o kdr mutsuz hayattan bezmis kadinlar varki anlatamam ... Kimileri kocalari tarafindan yillardir aldatiliyorlar hatta belkide bir yerlerde cocuklari var, kimileri halen kvdeyle oturuyor eziliyorlar yipraniyorlar, kimileri bosanmak istiyorlar ama aileleri yurtdisinda olmadigi birde cocuklu olduklari icin bosanamiyorlar, kimsesiz kaldiklari icin bosanamiyorlar ve omurlerini harciyorlar, kimileri bosanip turkiyeye donemiyorlar cocuklardan dolayi, kimileri calisiyor esleri calismiyor resmen kullaniliyorlar vs vs tam bir fiyasko
Haklisiniz boyle evlilikleri bende biliyorum. Ama dedimya nekadar canim acisada hakkini yiyemem. benim.icin cok seyde yapti. Ev kredisi oduyo kucuk yaslardan beri calisan bi insan. Bu yonlerine bisey diyemem. 3 ablasi var ve onlara aşik resmen. Sadikligindan suphem yok inanin cok sevdim oda sevdi ama onun korkakligi Ve ailesi agir basti. Buradada o erkeklerden okadar cok varki yalniz avrupa degil malesef. Sadece orada daha acik yapiliyor. kkasik turk erkegi maco tipler bunu yapiyo biliyorun. Evlenmek icin evlenen bi insan her ay tr ye gelip gitmezdi. Ayakkabilarima kadar kendi baglayan bi insandi. Zaten sevgili olaylarinda acemi biri. Dedigim gibi beni yikan aile kuklasi olmasiydi. Demekki sevgide geciciymis. Cevabiniz icin tskler yinedeAh cnm ah sen yurtdisindan gelip turkiyeden evlenen erkeklerin halini bir gorsen varya iyikide bitmis diyeceksin 've uzulmeyeceksin ! Kisaca anlatayim genelde yurtdisindaki erkeklerin sevgilileri olur yabanci tabikide aileleri istemeyincede turkiyeden kiz aramaya bakarlar sonra oglan istemezse bile o kizla evlenir ve yurtdisina goturur sonrasi tam bir facia ! Kizi oglanin ailesi ezmeye calisir, oglanin hala sevgilisi vardir karisiyla ilgilenmez birde ustune cocuk yapar veeee sonuc olan turkiyeden gelmis kiza olur .... Etrafimda ornekleri cok fazla ve hatta kuzenimi kendi gozumle gordum karisini baska bir bayanla aldatirken ... Burada hatanin en buyugu ailelerde birde ayni evde yasamani istediler oylemi ne olduklari belli oluyo ztn ... Yat kalk kurtulduguna sukret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?