kolay vazgecen eş, boşanma, depresyon

Kusura bakmayın ne olur bayanlar ya kendinizi bu kadar basitleştirmeyin elin ayağın düzgün belli ki köle olmaya mı gidiyorsun oralara orda hepten tepene binerler dayaklar hakaretler başlar sonuç gene aynı sen bi kere ipleri vermişsin sonra döverde söverde kocam dersin bırak Allah aşkına 3 ay daha ağlarsın sonra ömür boyu ağlayacağına 3 ay ağla

ayriligi kabullenmesi ayri mesele, en ufacik seyde olay cikarmasi var ortada.. senin iskillenmen ve sorgulaman lazimdi.. ne bu boyle? herseyi kabul edersen iyisiniz, etmezsen bu hale mi gelinecek? hic hosuma gtmedi bu iliski.. bence dusun bi..

"esinin hayatinda yan karakter olmak"
ifade cok hosuma gitti.. bi cok kadin bunu yasamiyor mu zaten.. esler birbirinin hayatinda esas insan olmaliyken, mutlu edilmesi en sona birakilan oluyor.. ve pesinden geliyor; mutsuzluklar, bosanmalar..

Bunlari gordum malesef o yuzden hic ustelemedim zaten Uzuldugum konu bosanmak degil artik. Bukadar karakteri 0 birini basima tac etmek. Kendi asla bagirmaz bile kimseye ama babasi oyle dover eminim gordum bunu. Ayni zamanda babasiylada evliymisim haberim yokmus

Bütün mesajları okuyamadım yazan olmuştur belki. Bu işlerden de pek anlamam ama evlilik iptali olmuyor mu bu durumda? Sonuçta hiç birarada olmamışsınız. Herşeyde bir hayır vardır. Üzülme diyemem üzüleceksin mutlaka ama inan geçecek. Dünyanın bile sonu var düşün.. Bugünlerde geçer. Geleceğin aydınlık olsun.

ifade cok hosuma gitti.. bi cok kadin bunu yasamiyor mu zaten.. esler birbirinin hayatinda esas insan olmaliyken, mutlu edilmesi en sona birakilan oluyor.. ve pesinden geliyor; mutsuzluklar, bosanmalar..
Aynen karakteri az kuvvetli olsaydi babasini bulastirmaz beni desteklerdi. Babalarini ablalarini mutlu edicemki mutlu olayim

Sanirim olmuyor mahkeme ayni evde kalinmamasiyla pek ilgilenmiyor. Resmiyet onemli. Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Daha evlilik hayatin olmadan bosanmak daha bi değişik. Millet isin ic yuzunu bilmez sucu bana bulur. Cok sukur ailemin cogu bu olaya sahit oldular ve hakliligimi gorduler. Annem onu oglu gibi el ustunde tuttu okadar uzgunki en az nenim kadar

ayriligi kabullenmesi ayri mesele, en ufacik seyde olay cikarmasi var ortada.. senin iskillenmen ve sorgulaman lazimdi.. ne bu boyle? herseyi kabul edersen iyisiniz, etmezsen bu hale mi gelinecek? hic hosuma gtmedi bu iliski.. bence dusun bi..
Cok dusundum ele gune karsi devam ettim. Asiri korkak bi insan. Birdahami tovbe..

Belkide verilmiş sadakan varda Allah senin koruyor.
Avrupalı Türkler ile Türkiyedeki Türklerin kafa yapısı aynı değil.
Ben de yurt dışına geldim eşim bana elinden geleni yapmaya çalıştığı halde
Bazen öyle sorunlar oluyorki
buradaki insanlar buraya göre yaşıyorlar normal olarak
bilmiyorum birde herkezin karisicagi bir ortama gireceksiniz.
dertler dağ gibi olur
Boşverin uzulmeyin Allahtan hayirlisini isteyin

Canim mesajin icin cok tesekkurler okadar iyi ifade etmissinki duygularimi. Onla basladigimdan beri psikiyatrik ilaclar kullaniyorum panik atak oldum kacmalarindan. Eve gitmek istemiyorum zaten ciktim suan disari bi kahve falan iyi gelir belki. Önerilerin icin cok tesekkur ederim tekrardan canım

Bu şekilde yapılan evliliklerin "nikah iptali" olarak yapıldığını duymuştum. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir.

O
Benimki malesef babaya bagimli. Böyle pasif bir insana bukadar deger vermemeliydim. Kim nereye cekerse oraya gidiyo. Sorunumuz sadece bu oldu. Onun disinda cok kibar bi insandir 1 dedigimi ikilemezdi. Ama baskalarininda dedigini ikilemeyince boyle oldu. Cok tesekkurler

Evet erkekler bunun dengesini kuramıyor ne yazık ki.
Ya eşini ailesine ezdiriyor ya ailesini eşine ezdiriyor,bir taraf mağdur oluyor.
Genelde de ezilen eş oluyor zaten.
Öncelik eş olmalıyken dediğin gibi sona bırakılan oluyor.
Tahammül edilmesi en zor şey bu bence bir evlilikte..
Arkadaşın durumu da buna benziyor şimdiden belli etmiş kendini,ben de o yüzden yazdım.
Arkadaşım boşa kürek çektiğine inanıyorsan ineceksin o kayıktan..

Bosuna üzülme evlenseydin daha kotu olacaktı

Kaybetme korkusu olmayan biriyle,
Ailesiyle yaşamak zorunda kaldığın biriyle,
Ne kadar uzun süreli bir ewlilik yürütebilirdin ki zaten..
Unutursun üzülme....
Millet ne der diyede bunalıma girme....

Kaybetme korkusu olmayan biriyle,
Ailesiyle yaşamak zorunda kaldığın biriyle,
Ne kadar uzun süreli bir ewlilik yürütebilirdin ki zaten..
Unutursun üzülme....
Millet ne der diyede bunalıma girme....
Suanda tek ilacim zaman. Ama onu baskasiyla gormeye hazir degilim tek korkum bu kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…