Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugün almayı düşünüyorum umarm işe yarar. cumartesi kuzenimin düğünü var rezil bi durum olmasa bari...![]()
boyayıp boyamama arasında kaldım. kahve tonlarındayım şu an ama çok renkli. uçlar açık dipler kendi rengi. bence bi sıkıntı yoktu ama kanıma girdiler böle şahit mi olur die:d bari boyayaım dedim bende. renklerini bilmiyorum ama kahve tonları vardır herhalde. akşam gönlümü yapıp da gidersem markete alıcam hemen öncesi sonrası yaparım.
Nasıl olucak acaba normal saç boyaları gibi mi merak ediyor insan.İstediğin gibi olur umarım saç rengin =)
kızlar dün akşam gönlümü yapıp köpük boya ile boyadım saçlarımı, öncelikle siz de tek başınıza boyayamıyorsanız saçınızı bu ürün tam size göre. köpüğü eline al, sür sürüştür kafana şampuan gibi öle rahat. önce korktum 1 kutu ya yetmezse dedim ama gayet güzel yetti. etrafa sıçrama naylon giyme derdin yok diğerleri gb çok bulaşmıyo. ama yine de eski tişörtünüzü giyin illaki biraz bulaşıyo saç değerse. yüzünüzde leke hiç kalmıyo.
renk tonunu soracak olursanız ben zaten ton farkını kaldırmak için boyatmıştım, fındık kabuğu rengine boyadım saçımı biraz koyu çıktı ama hep öle olur zaten. eminim bikaç yıkamaya rengini alcak. şu an saçlarım yumuşacık oldu onu da belirteyim. öncesi sonrası diye resim de ekliyorum. şirket şartlarında elimdekilerle bu kadar oldu artık kusura bakmayın hiç belli olmuyo derseniz bi ara foto makinesiyle gün ışında çekerim artık. buyrun iyi seyirler
Eki Görüntüle 214226 Eki Görüntüle 214227 Eki Görüntüle 214228
şu an 9.1 birini sürdüm dürüştürdüm kafama saçımda hafif turunculuklar vardı malum hürrem saçı diye boyattım o renke inş kapar turunculuklarımıyeşil olmasa saçım iyi
![]()
cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.
cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.