kollarım çok kalın yaa

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar omuzlarım geniş ve kollarım kalın dirsekten sonrası normal ama herkes vucüt çalıştıgımı sanıyo dar badi gidigim zaman çok acayip hissediyorum kollarım resmen göze çarpıyo ne kadar zayıflasamda kollarım aynı kalıyo oda çok zayıflayınca abes oluyo aranızda bu sorunu yaşayan var mı

yok kuzumya benim de kollarım kalın... çok külolu değilim ama zayılasamda kollarımda değişiklik olmuyor

kızlar merhaba. bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum.ve en sonunda smart lipo olmaya karar verdim.çünkü başka türlü incelmiyor kollar.uzun araştırmalar ve düşünme süresi sonunda kararımı verdim. bu ayın son haftası olucam. umarım sonuç güzel olur. sizinle detayları paylaşırım.

imkanım olsa bende yaptırırdım canım . ne güzel yaptır inşallah faydasını görürsün . kaça yaptıracaksın merak ettim:26:

ooooooo benii fazlasıyla aşar bu iş o yüzden başka çare bulmam lazım:44::44:

ıyyy. smart lipo nedir diye internette baktım biraz. bi video gördüm. koltuk altına hiperhidroz diye bisey yapıyorlar. insanlar nasıl dayanıyor buna

bende de var bu durum ...üstkolu inceltmek için bazı jimlastik hareketleri var..ben denemeye çalıştım ama üstüne bide kaslanıyo gibi hissettim kendimi o yüzden kısa sürede bıraktım...
yaşla birlikte de bu sorunu her bayan yaşar yani 40ından sonra herkeste oluyor..

canım benim yaşla ilgili degil demekki yapım geniş çünkü ben daha 23 yaşındayım

benim de yaşla ilgili değil cnm...orda demek istediğim önceden bunu yaşamayan bile ilerde bu durumla illaki karşılaşacak...
hatta tvde biri bununla ilgili şöyle diyodu :
bi yemek masasında straplez bi elbiseyle yemek yerken yemek tuzsuzsa kendiniz tuzu dökmeyin dökücek bi centilmen bulun yoksa o tuzluğu sallarken lumbur lumbur kolunuz sallanır hoş bi görüntü olmaz diyordu
şaka biyana o bölge için de estetik ameliyat vardır muhakkak ..

kızlar tekrar merhaba. bugün baya mesajlar yazılmış kolla ilgili. ben sürekli takip ediyorum. bikaç gündür sessizdi bu konu. evet yaşla ilgisi yok. bende 28 yaşındayım uzun zamandır böyle üst kollarım. doktor bana genetik olduğunu söyledi. benim daha zayıf olduğum dönemlerde bile incelmedi kollarım. bedenim normal ama kollarım hep kalındı. bu da tabi insanı olduğundan daha kilolu gösteriyor. bu yüzden uzun araştırmalar sonucu en sonunda karar verdim yaptırmaya. yarın doktorla görüşmem var. doktorum coşkun levent taşçı. lazer lipoyu 4-4,5 yıldır yani çıktığı günden beri yapıyor. bugüne kadar beklememin nedeni de daha da sarkmasından korkmam. ama doktor kesinlikle şimdikinden daha kötü olmayacağını söyledi. bana gösterdiği resimlerde sonuçlar çok iyiydi. inş. sonuç çok güzel olacak.

valla zayıf olmasından iyidir 6 ay ağırlık çalıştım şöle etli kalın kollarım olsun diye.insan kendinde olanı kusur sanıyor demek kii.dert edilecek şey değil inan tek kusurun bu olsun canım yaa:)

benim de omuzlar küçük ama pazılarım normalden büyük yağdan değil, kastan. pazımı bir sıkıyorum kocaman oluyor bir acayip duruyor yağ yok ki eriteyim. egzersiz yaparsam daha da kaslanacak.

kastan dolayı iriyse bence sorun olmamalı. ama alt tarafdaki yağların sallanması gevseşlik bu kötü oluyor ya. doktordan sonra bize de bilgi verirmisin

bende levent beye agustos ayında kollarımdan olmak istiyorum henuz yüz yüze görüşmedik telefonla bilgi aldım .sizlerle aynı sorunları bende yaşıyorum kollar kalın oldu mu kişi daha iri duruyo umarım herşey güzel olur ve bu derdimiz biter :) hermonie82 sen haziranın son haftasında olacakmışsın umarım herşey istediğin gibi olur bizlerle durumunu paylaşırsan cok sevinirim hergün takip edicegim şimdiden geçmiş olsun cnm. inş smartlipo derdimizin dermanı olur :))) olsunnnn lütfen

Şimdiden sonucu ve yorumlarınızı heycanla bekliyoruz..Malum Kol için smart liposu deneyimine neredeyse hiç rastlamadık sizin yazdıklarınız anlamlı olacak.

kızlar merhaba. ancak fırsat bulabildim yazmaya. çoşkun beyle tekrar görüştük. 22 haziranda oluyorum. size ayrıntıları anlatacağım merak etmeyin. başka öğrenmek istediğiniz şeyler varsa sorularınızı bekliyorum. umarım hepimiz istediğimiz kollara kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…