yok kuzumya benim de kollarım kalın... çok külolu değilim ama zayılasamda kollarımda değişiklik olmuyor
kızlar merhaba. bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum.ve en sonunda smart lipo olmaya karar verdim.çünkü başka türlü incelmiyor kollar.uzun araştırmalar ve düşünme süresi sonunda kararımı verdim. bu ayın son haftası olucam. umarım sonuç güzel olur. sizinle detayları paylaşırım.
bende de var bu durum ...üstkolu inceltmek için bazı jimlastik hareketleri var..ben denemeye çalıştım ama üstüne bide kaslanıyo gibi hissettim kendimi o yüzden kısa sürede bıraktım...
yaşla birlikte de bu sorunu her bayan yaşar yani 40ından sonra herkeste oluyor..
kızlar tekrar merhaba. bugün baya mesajlar yazılmış kolla ilgili. ben sürekli takip ediyorum. bikaç gündür sessizdi bu konu. evet yaşla ilgisi yok. bende 28 yaşındayım uzun zamandır böyle üst kollarım. doktor bana genetik olduğunu söyledi. benim daha zayıf olduğum dönemlerde bile incelmedi kollarım. bedenim normal ama kollarım hep kalındı. bu da tabi insanı olduğundan daha kilolu gösteriyor. bu yüzden uzun araştırmalar sonucu en sonunda karar verdim yaptırmaya. yarın doktorla görüşmem var. doktorum coşkun levent taşçı. lazer lipoyu 4-4,5 yıldır yani çıktığı günden beri yapıyor. bugüne kadar beklememin nedeni de daha da sarkmasından korkmam. ama doktor kesinlikle şimdikinden daha kötü olmayacağını söyledi. bana gösterdiği resimlerde sonuçlar çok iyiydi. inş. sonuç çok güzel olacak.
kızlar tekrar merhaba. bugün baya mesajlar yazılmış kolla ilgili. ben sürekli takip ediyorum. bikaç gündür sessizdi bu konu. evet yaşla ilgisi yok. bende 28 yaşındayım uzun zamandır böyle üst kollarım. doktor bana genetik olduğunu söyledi. benim daha zayıf olduğum dönemlerde bile incelmedi kollarım. bedenim normal ama kollarım hep kalındı. bu da tabi insanı olduğundan daha kilolu gösteriyor. bu yüzden uzun araştırmalar sonucu en sonunda karar verdim yaptırmaya. yarın doktorla görüşmem var. doktorum coşkun levent taşçı. lazer lipoyu 4-4,5 yıldır yani çıktığı günden beri yapıyor. bugüne kadar beklememin nedeni de daha da sarkmasından korkmam. ama doktor kesinlikle şimdikinden daha kötü olmayacağını söyledi. bana gösterdiği resimlerde sonuçlar çok iyiydi. inş. sonuç çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?