kızlar merhaba. ancak fırsat bulabildim yazmaya. çoşkun beyle tekrar görüştük. 22 haziranda oluyorum. size ayrıntıları anlatacağım merak etmeyin. başka öğrenmek istediğiniz şeyler varsa sorularınızı bekliyorum. umarım hepimiz istediğimiz kollara kavuşuruz.
Şimdiden gecmiş olsun :) aslında bende temmuz başında olmak isterdim ama 9 temmuzda yaz iznime cıkıyorum her ne kadar iyileşirim diye düşünmeye çalışsamda hani olurda tatilimde bi problem yaşamıyım diye agustosta olmak istiyorum .. senden bi ricam var olmadan önce kol fotonu ve olduktan sonra fotonu koyarmısın aradaki farkı görebilmem için ilk etapta % 50 fark oluyomuş tamamen görüntünün oturması 2 ay sonra diye okudum bi yazıda sen çoşkun beyle bu konuda görüştün mü acaba ?
tşk. Ederim. Tatil yani deniz ve güneş için çoşkun bey 20 gün sonra gidebilirsiniz diyor. Eğer kesin karar verdiysen de önceden randevunu al çünkü çok yoğun. Ancak 3 hafta sonrasına gün verebiliyorlar. önce ve sonra fotolarını koyarım operasyondan sonra. Ama her kol farklı doktorun yaptığı örnekleri görünce daha iyi anlıyorsun bunu. Ben netten de epeyce foto inceledim. Doktorla da benim bulduğum fotolara da baktık beraber. Farkı ise hemen büyük ölçüde görebiliyormuşsun. Yüzde verecek olursak %60-70 diyebiliriz. Ama tam oturması 1,5 ay dedi doktor bana.
kastan dolayı iriyse bence sorun olmamalı. ama alt tarafdaki yağların sallanması gevseşlik bu kötü oluyor ya.
kızlar merhaba. ancak fırsat bulabildim yazmaya. çoşkun beyle tekrar görüştük. 22 haziranda oluyorum. size ayrıntıları anlatacağım merak etmeyin. başka öğrenmek istediğiniz şeyler varsa sorularınızı bekliyorum. umarım hepimiz istediğimiz kollara kavuşuruz.
bende coskun beyle görüşecegim bu hafta hemen olmak istiyorum aslında umarım yogunluktan ameliyat tarihi bulamama gibi bi sorunum oolmaz inş. çünkü en geç 28/06/2011 tarihinde olmak gerekiyo umarım boşlugu vardır. çünkü yaz iznime cıkıcam
canım merhaba. benim operasyon yarın. bu gece istanbula gidiyorum. çok heyecanlıyım. umarım çok güzel olur. hala kaygılarım var ama yaptırmadan göremeyiz sonucu. sende düşünüyorsan vakit kaybetme derim çünkü ben 22 haziran için ay başında randevu almıştım. baya yoğun çoşkun bey. ben o kadar çok inceledim ve düşündüm ki artık bitsin istiyorum. kimi sonuçlar çok güzel ama nette kötü sonuçları da görünce moralim bozuluyor ama dediğim gibi yaptırmadan bilemeyiz. inş. çok güzel olacak. olumlu düşünelim olumlu olsun.
canım merhaba. evet dün itibariyle operasyonu oldum. operasyon gayet kolay geçiyor. hemen sonrası da güzel. ama akşam ve ertesi gün yani bugün sızılar oluyor tabi. ben üstelik operasyondan bikaç saat sonra otobüsle ankara ya geldim. bi sorun olmadı çok şükür. sonuca gelince sargıların üzerinden bile baya incelmiş duruyor. asıl sonucu sargıları açınca görücez. sargıları açınca %50 sonucu görebilicez. tam oturması 1-1.5 aymış. cumartesi açıcaz sargıları. sonra detaylı bi şekilde yine anlatırım. kolları yukarıda tutmak gerekiyor çünkü baya şiş şu an kollarım. darısı sana inş. en güzel şekilde.belkide ben bunları yazarken sen ameliyatını oldun yada ouyorsun ne mutlu sana bana hemen kısmet olsun diyordum ama çoskun beyın asistanıyla görüştüm istediğim tarihlerde operasyon için tarih veremediler bu sebebten dolayı ogle tatılınde görüşmeye gidecektim madem ameliyatım tatilden sonraya kaldı ögle arasına sıkıştırmıyım görüşmeyi dedim 7/7/11 akşam görüşcem çoşkun beyle rahat rahat hem kafama takılanlarıda sorarım rahat rahat tatil dönüşümde de hemen olmak istediğimi belirticem ve 07 sinden operasyon tarihimi ayarlıycam inş :)) benim durumum bundan ibaret gelelim senin durumuna nasıl geçti operasyon umarım herşey istediğin gibidir cnm bnm inan senin ameliyatınla ilgili kendi ameliyatımmış gibi heycanlandım ben eminim herşey yolunda gitmiştir. gun gun iyileşmen ve durumunla ilgili burdan haberlerini bekliyorum en kısa zamandada fotolarınıda paylaşırmısın cok merak ediyorum inan suan yaşadıgın heycanın aynısı bendede var herşey güzel olacak artık bizim için :) kendine dikkat et tatlım
canım merhaba. evet dün itibariyle operasyonu oldum. operasyon gayet kolay geçiyor. hemen sonrası da güzel. ama akşam ve ertesi gün yani bugün sızılar oluyor tabi. ben üstelik operasyondan bikaç saat sonra otobüsle ankara ya geldim. bi sorun olmadı çok şükür. sonuca gelince sargıların üzerinden bile baya incelmiş duruyor. asıl sonucu sargıları açınca görücez. sargıları açınca %50 sonucu görebilicez. tam oturması 1-1.5 aymış. cumartesi açıcaz sargıları. sonra detaylı bi şekilde yine anlatırım. kolları yukarıda tutmak gerekiyor çünkü baya şiş şu an kollarım. darısı sana inş. en güzel şekilde.
hala hafif sızıların var mı cnm nasıl oldun normal hayatına devam edebiliyosun dimi umarım herşey yolundadır. kollarını nasıl havada uzun süre tutabiliyo musun neler yaşadın cok merak ediyorum cnm
canım merhaba. normal hayatıma döndüm. ama tabi hala sızılarım var ve kollarımı arkaya pek götüremiyorum. yardım alıyorum hala. mesela duş alırken saçını zar zor yıkayabiliyorsun ama saçını toplayamıyorsun:) ama dışarı çıkıp gezebiliyorsun. ilk 3 gün bandajlar olduğu için hareketin kısıtlı ama bandajları açınca rahatlıyorsun baya.sonrasında devamlı 15-20 gün korse giyiyorsun. morluklar bandajı ilk açtığımızda yoktu. ama bugün duş almak için korseyi çıkardığımda biraz morluk gördüm. bide bandaj bantları biraz tahriş etmiş cildimi onlar biraz acıyor. kollar uyuşuk hala tabi. dokununca fazla hissetmiyorsun. bandajları açmadan çok korkuyordum sonuç için. ama çok şükür sonuç iyi. ben daha fazla sarkmasından çok korkuyordum. korktuğum gibi olmadı neyse ki. bandajları açmadan acayip şişiyor eller ve kollar. o yüzden yukarıda tutmak zorunda kalıyorsun. yatarken yanıma iki yüksek yastık koyuyordum, kollarımı da yastıkların üzerine koyuyordum. geceleri de öyle yaptım. fazla yürüyünce falan daha çok şişiyor. o yüzden ilk 3 gün genelde yatış halinde geçiyor.şu an hala şiş zaten. 20 günde falan geçiyormuş. o yüzden sonucu tam göremiyoruz. yani eski kollarımın % 50 si gitmedi:) sonucun %50 sini görebildim henüz. doktor şişlikler inince dahada incelecek diyor. zaten doktor bana bandajları ilk açtığında ya acaba yaptırmasaydım, çok fark etmedi mi dersin, 15-20 gün sonra ya fena olmamış dersin, 1,5 ayın sonunda iyi ki yaptırmışım dersin demişti. şu an öyle müthiş bi incelme yok ama eskisine göre baya iyi. zaten doktor alabileceği yağı alıyor kalan senin kas dokun ve kemiklerin. bide kolun alt kısmıyla orantılı olmalı zaten. bende mesela çok ince bi kol olmaz, yapıma uymaz. yeterince anlatabildim umarım. yine sormak istediklerin varsa memnuniyetle cevaplarım.hala hafif sızıların var mı cnm nasıl oldun normal hayatına devam edebiliyosun dimi umarım herşey yolundadır. kollarını nasıl havada uzun süre tutabiliyo musun neler yaşadın cok merak ediyorum cnm
şimdi tekrar okudumda yeni anladım gibi benim elimle dirsek arası ince v gibi dirsekten sonra genişliyo yani doktor inceligini elle dirsek arasındaki incelige göre mi ayarlıyo onu mu demek iştemiştin dogru mu anlamışmıyım :)))
canım bana mail adresi verirsen sana fotoları göndereyim. msn kullanıyor musun oradan da haberleşebiliriz. evet hem kolun alt bölgesiyle orantılı oluyor hem de dedim ya herkesin bi yapısı var. benim vücudumda ince kol olmaz mesela. bankacıysan işler yoğundur. yani ilk 3 gün sıkıntı olur bence. tatilde yaptırman daha yi olur sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?