kollarım çok kalın yaa

sende galiba özelden msj atamıyosun degil mi

evet canım özelden mesaj atamıyorum senin gibi. mailini de göremiyorum. ne yapsak bilemedim:)

persembeye az kaldı bende görüşücem bakalım ne diycek :)
kollarını cok merak ediyorum burdan foto koyamıyormusun acaba
agrıların tamamen bitti mi hala kollarını aşagıda bırakınca şişiyo mu

cok heycanlıyım yarın levent beyle görüşmeye gidiyorum bakalım neler olcak

canım hadi bakalım çok sevindim senin adına. benim birkaç gündür işlerim çoktu ilgilenemedim burayla. artık daha iyiyim ama mesela tek başına banyoyu 2. haftanın ortalarında yapabiliyorsun. bir de yazın yaptırma. korse mahvetti beni. ilk hafta havalar serinken iyiydi ama şimdi ısınınca çok zor oluyor. yarın görüşmeni yap konuşalım yine uzun uzun. resimleri de hazırladım eklemek için ama 25 mesaj olmadan albüm oluşturulamıyormuş.

bu akşam görüşecegim cok heycanlıyım ben agustosun ilk haftası olmayı planlıyorum aslında iş yerimde klima falan idare edemezmiyim cok mu bunaltıyo nasıl hala kolların şişiyomu cok aşağıda bırakınca benim saclarım kısa cok zorlanırmıyım ki acaba ben mecburen agustosta olmak zorundayım klızım tatilde annemlerin yanında o gelmeden yaptırıyım kı gelinceye kadar iyileşmiş olıyım :) diyorum eee anlatsana eski yeni kollarını mutlu musun cnm

cnm gittim görüştüm çoşkun bey le:) herşey superdi . gıdı ve kol ikisini bir arada olacagım ameliyat günümü falan aldım herşeyi ayarlandı :)

ay ameliyat tarihimi yazmamışım :) heyecandan 5 agustos :) biraz işim var anlatıcaklarım ikimizle ilgili :) işlerimi hallediyim hemen yazıcam öptüm

ay ameliyat tarihimi yazmamışım :) heyecandan 5 agustos :) biraz işim var anlatıcaklarım ikimizle ilgili :) işlerimi hallediyim hemen yazıcam öptüm

Merhaba, toplamda ne kadar ödeyeceksin söylediler mi?
Bir de ne miktar yag cekecekler bilgi verdiler mi?
Tesekkürler simdiden, kolay gelsin.

Merhaba, toplamda ne kadar ödeyeceksin söylediler mi?
Bir de ne miktar yag cekecekler bilgi verdiler mi?
Tesekkürler simdiden, kolay gelsin.

nakitte fiyatlar degişiyo acıkcası ne kadar yag cekicekleri konusunda net bilgi almadım cunkü sadece yag cekilmeyecek sıkılaştırmada yapılacak bu gibi işler kışiden kışiye degişecegi için ne bişey diyemem senin etin sıkıysa 2 lt yagı cekebilir ama benim 1,5 lt yag cekilip sıkılaşma yapılabilir yada tam tersi yag cok azdır sarkma vardır yarım litre yag cekilip kalanı sıkılaşma için kullanılabilir

cnm noldu biliyo musun tam muayene ederken çoskun bey dedi ki benim 2,5 3 hafta önce ankaradan bi hastam geldi aynı onun kolları sizin ki de dedi benim de aklıma sen geldin sanırım o sensın :)

kollarımızın yapısı falan aynıymış yaaa bak şimdi daha da merak ettim son durumunu yaaaa

biraz anlatsana cok merak ediyorum eski yeni halini benim kide muhtemelen senin ki gibi olcak memnunsun degil mi mesela eskiden kolları tam olan bi kıyafetin şimdi kolları nasıl oluyo gercekten fark var mı

cnm bu arada ben gıgı mı da yaptırıyorum ikisi bir arada yapılacak :) cok heycanlıyım anlıycan acaba nasıl olcak

sabırsızlıkla senin kollarını merak ediyorum uzun uzun anlat bana nolurrrr

cnm bu arada ben gıgı mı da yaptırıyorum ikisi bir arada yapılacak :) cok heycanlıyım anlıycan acaba nasıl olcak

sabırsızlıkla senin kollarını merak ediyorum uzun uzun anlat bana nolurrrr

evet canım o benim:) ya nasıl anlatsam bilemiyorum buradan anlatmak zor. keşke telde yada yüz yüze görüşebilsek. seni ne fazla heveslendirmek ne de hevesini kırmak istiyorum. öncelikle operasyon sonrası süreç doktorun anlattığı kadar kolay değil. acı, sızıdan bahsetmiyorum. dayanılmayacak bişey kesinlikle değil. ama 2 hafta kadar çevrende sana sürekli yardım edecek biri olmalı. yani yemek yapacak , evle ilgilenecek, sana yardım edecek. çünkü 10 gün kadar kendin giyinemiyorsun. pantolon falan giyebiliyorsun ama üstünü giyinemiyorsun. kolların arkaya gitmiyor. sütyenin kopçasını açamıyorsun:) 12-13 gün sonra ancak kendin duş alabiliyorsun. sanırım senin çocuğun vardı. bebekse eğer bi süre kaldıramazsın. en az 1 haftanı eğer imkanın varsa 2 haftanı ayırman lazım. yani 1-2 günlük bişey değil. benim bugün 17. gün. hala sızı,acı var. bugün otobüste birkaç kişi çarptı, acıdı. kollarının gücünün yerine gelmesi de 9-10 sürüyor. tam anlamıyla değil tabi. mesela 5 litrelik bir su şişesini 14-15.günde falan taşıyabiliyorsun. korseye gelelim. korse 4-5 gündür çok sıcak olduğu için çok sıkıyor. birde tam omuzla birleştiği kısım kesiyor çünkü kıvrılıp katlanıyor orası. ben sürekli krem falan sürdüm. ve katlandığı yerde minik oyuklar oluyor. yerini değiştirince oyuk geçiyor ama sonra yine oluşuyor. buna yapacak bir şey yok. biz annemle korsenin omuz kısımlarına sırtımdan geçen kumaş diktik. bir hafta kadar bu şekilde kullandım. aşağı kaymadı böylece. gelelim sonuca. öyle müthiş bir incelme olmuyor. şişlikler inince daha incelecek diye beklemiştim ben ama ilk günlerden fazla bir değişiklik yok. zaman geçtikçe daha iner mi bilemiyorum hala biraz ödem, şişlik var. ama görüntüde düzelme oluyor. ben eskiden kolsuz giymezdim hiç beni görüntü rahatsız ederdi . ama şimdi giyerim diyebiliyorum. yandan baktığında üst tarafta yukarı doğru V leşen , önden baktığında ise yanlara doğru bombeleşen bir görüntü vardı. üst kolun alt kısmında fazla yağ olduğu için kolum bedenime değmiyordu. şimdi değdiği için bombeleşme büyük ölçüde düzeldi. kıyafetlere gelince çok fazla incelme olmadığı için fazla fark etmedi. ama eskisinden çok daha iyi. bana sorarsan imkanın varsa eylülden sonra yaptır derim ama karar senin tabi. birkaç hafta zorlanırsın sonra geçer gider. ama canım dediğim gibi çok fazla incelme olmuyor yani kolun yarısı falan gitmiyor. benimkinin üzerinden 1,5 ay geçmiş olsa daha kesin şeyler söyleyebilirdim. ama alt kolla orantılı oldu şimdi. yine sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım. sen geçenlerde mesajda mail adresini yazmıştın sonra admin mi kapatıyor?

bu 25.mesajım. fotoları ekleyeceğim.

evet cnm mail adresimi yazdıgımda admın kapattı cunku yayınlamak mail adresini yasakmış :)

fotoları yukleyebilecegıne cok sevındım . evet 3,5 yasında kızım var agustosta yaptırmak istememin sebebide bu aslında kızım agustosta yazlıkta olcak o gelinceye kadar iyileşmek için yaptırmak istiyorum .

benım kolum yanlara acınca yay gibi altı duz degıl o duzluk olussa cok mutlu olurum acıkcası

dedıgım gıbı doktor senınle kollarımızın benzedıgını soyledıgı ıcın dahada meraklandım acıkcası :)

bu arada gıdı ameliyatlarını görunce dayanamadım onuda yaptırıcam ınş guzel olur

sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum

fotoları ekledim canım bakabilirsin. o düzlük pek olmuyor bende öyle istiyordum. benim önceden 2 parmak kadar aşağı sarkma vardı şimdi 1 parmak gibi. eskisine göre çok iyi tabi. resimleri görünce daha iyi anlarsın. gıdı da daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum. daha sorunsuz bir bölge çünkü.

cnm şimdi gördum fotolarını acıkcası ben cok begendım sen cok fark yok dıyosun ama bence baya fark etmış ben simdi ameliyattan önce cm olarakta ölçücem bakalım kac cm fark edicek ? sen ölçmüşmuydun olmadan once benım kollarıla senınkının şekli benziyo doktorunda deiği gibi ama benımkı senden daha kalın bence keske senınkı kadar benımkıde ıncelse ben senın sonucunu acıkcası cok begendım gule gule kullan cnm sen tekrar kontrole falan gelmıyceksın galıba dımı sana hangı lazerle yaptılar bana ıkı amelıyat olcak dıye smart 2 ile yapılacakmış

canım çok tşk. ederim. ben ölçmeyi unutmuşum. sen sakın unutma. kontrole 16 temmuzda gelmeyi düşünüyordum ama coşkun bey olmayabilirim dedi. 18 inde izne çıkıyormuş ya. 6 ağustos olabilir. hangi lazerle yaptı bilmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…