canım bana mail adresi verirsen sana fotoları göndereyim. msn kullanıyor musun oradan da haberleşebiliriz. evet hem kolun alt bölgesiyle orantılı oluyor hem de dedim ya herkesin bi yapısı var. benim vücudumda ince kol olmaz mesela. bankacıysan işler yoğundur. yani ilk 3 gün sıkıntı olur bence. tatilde yaptırman daha yi olur sanki.
sende galiba özelden msj atamıyosun degil mi
evet canım özelden mesaj atamıyorum senin gibi. mailini de göremiyorum. ne yapsak bilemedim:)
cok heycanlıyım yarın levent beyle görüşmeye gidiyorum bakalım neler olcak
canım hadi bakalım çok sevindim senin adına. benim birkaç gündür işlerim çoktu ilgilenemedim burayla. artık daha iyiyim ama mesela tek başına banyoyu 2. haftanın ortalarında yapabiliyorsun. bir de yazın yaptırma. korse mahvetti beni. ilk hafta havalar serinken iyiydi ama şimdi ısınınca çok zor oluyor. yarın görüşmeni yap konuşalım yine uzun uzun. resimleri de hazırladım eklemek için ama 25 mesaj olmadan albüm oluşturulamıyormuş.
ay ameliyat tarihimi yazmamışım :) heyecandan 5 agustos :) biraz işim var anlatıcaklarım ikimizle ilgili :) işlerimi hallediyim hemen yazıcam öptüm
Merhaba, toplamda ne kadar ödeyeceksin söylediler mi?
Bir de ne miktar yag cekecekler bilgi verdiler mi?
Tesekkürler simdiden, kolay gelsin.
Merhaba, toplamda ne kadar ödeyeceksin söylediler mi?
Bir de ne miktar yag cekecekler bilgi verdiler mi?
Tesekkürler simdiden, kolay gelsin.
canım hadi bakalım çok sevindim senin adına. benim birkaç gündür işlerim çoktu ilgilenemedim burayla. artık daha iyiyim ama mesela tek başına banyoyu 2. haftanın ortalarında yapabiliyorsun. bir de yazın yaptırma. korse mahvetti beni. ilk hafta havalar serinken iyiydi ama şimdi ısınınca çok zor oluyor. yarın görüşmeni yap konuşalım yine uzun uzun. resimleri de hazırladım eklemek için ama 25 mesaj olmadan albüm oluşturulamıyormuş.
cnm bu arada ben gıgı mı da yaptırıyorum ikisi bir arada yapılacak :) cok heycanlıyım anlıycan acaba nasıl olcak
sabırsızlıkla senin kollarını merak ediyorum uzun uzun anlat bana nolurrrr
bu 25.mesajım. fotoları ekleyeceğim.
evet cnm mail adresimi yazdıgımda admın kapattı cunku yayınlamak mail adresini yasakmış :)
fotoları yukleyebilecegıne cok sevındım . evet 3,5 yasında kızım var agustosta yaptırmak istememin sebebide bu aslında kızım agustosta yazlıkta olcak o gelinceye kadar iyileşmek için yaptırmak istiyorum .
benım kolum yanlara acınca yay gibi altı duz degıl o duzluk olussa cok mutlu olurum acıkcası
dedıgım gıbı doktor senınle kollarımızın benzedıgını soyledıgı ıcın dahada meraklandım acıkcası :)
bu arada gıdı ameliyatlarını görunce dayanamadım onuda yaptırıcam ınş guzel olur
sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum
cnm şimdi gördum fotolarını acıkcası ben cok begendım sen cok fark yok dıyosun ama bence baya fark etmış ben simdi ameliyattan önce cm olarakta ölçücem bakalım kac cm fark edicek ? sen ölçmüşmuydun olmadan once benım kollarıla senınkının şekli benziyo doktorunda deiği gibi ama benımkı senden daha kalın bence keske senınkı kadar benımkıde ıncelse ben senın sonucunu acıkcası cok begendım gule gule kullan cnm sen tekrar kontrole falan gelmıyceksın galıba dımı sana hangı lazerle yaptılar bana ıkı amelıyat olcak dıye smart 2 ile yapılacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?