Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Eşiniz size karşı çok mu umursamaz, duyarsız,ilgisiz de o kadına bu kadar taktınız yani.Yavrumlu konuşuyorsa ona bu yüzü kim vermiş olabilir sizce ? Esas kin duymanız gereken kim acaba ? Kadın yalnız diye mi yakıştırdiniz bu gibi şeyleri ona

En büyük düşmanımız dünyanın en iyi, en yakışıklı kocasına sahip olduğunu sanan diğer kadınlar

Erkekleri çok gözlerinde büyütüyor, kendini ve diğer kadınları aşağılık görüyorlar bahse konu kadınlar.

Hz Erkek lütfedip kendisiyle nikah masasına oturmuşsa seçilmiş kadın olduklarını, diğer kadınlardan üstün olduklarını sanıyorlar.

Son düzenleme:
Yok ilgili

Yalnız diye değil valla daha yoruldum üstte yazdım okuyun size zahmet

Neden gitmeyim Antalya bodrum Mersin hepsine gittim denize de girdim yuh valla Allah tan kendimi biliyorum yoksa kendimden şüphe edeceğimm

Açık kadın ne diye diyorsun mayolu kadına? Çarşafla mı girecek denize

Savunma mekanizmalarından yer değiştirmeyi yapıyor aslında, sinir olduğu ama belirli sebeplerden sinirini çıkarmayacağı kocası yerine (işin ucunda boşanmak var) ondan daha güçsüz olandan ( boşanmayacak kadından sonuçta ) çıkarmaya çalışıyor.

YER DEĞİŞTİRME

Bu savunma mekanizması, kişinin, onu üzen ya da rahatsız eden kişiye tepki göstermek yerine başka bir kişiye ya da nesneye tepki göstermesidir. Örneğin, iş yerinde patronuna öfkelenen bireyin, öfkesini patronuna yansıtamadığı için evinde eşine ve çocuklarına yansıtması ya da öğretmenine öfkelenen ve tepkisini göstermekten çekinen çocuğun eve geldiğinde oyuncağını parçalaması.

Tatile gitmezler, gidenleri ahlaksız bulurlar böyleleri
Bilemiyorum. Kendisi tesettür kıyafetlerini tercih ediyor ve öyle giyiniyor olabilir. Deniz kenarında da tercihini haşemadan yana kullanıyor olabilir. Ancak “açık” sözünü doğru bulmuyorum ben. Çünkü bunu çoğunlukla “saçı açıksa her şeye de açıktır” manasına gelecek şekilde kullanıyorlar. Açık ve kapalı ifadeleri hoş değil. Bir kadını ve hayata bakışını tarif ederken bunları kullanmak çok yanlış. Dilde şiddet tam olarak bu işte.

Ne alaka hiç alakası yok

Ohaa tövbeler olsun valla daha ne olacağım pes asla öyle düşünmem

Ne alaka hiç alakası yok

Kanka senin kafa gerçekten going to go, tamam anladık harika mükemmel bir evliliğin var sal bizi artık.

Tamam kocan herkesin üzerine atladığı yürüyen bir cinsellik tamam sen gençsin tamam sen atandın tamam kocan boşanmamak için kolik bebekler gibi ağlıyor.

Tüm kadınlar kötü sen melek yetooo

Ohaa tövbeler olsun valla daha ne olacağım pes asla öyle düşünmem
Öyle düşünmüyorsunuz ama “açık” diye vurguluyorsunuz. Siz başörtüsü mü kullanıyorsunuz? Merak ettim gerçekten. Böyle giyinmeyi tercih ediyor olabilirsiniz, bu tamamen sizin tercihiniz çünkü.

Boşverin evet desem bin laf hayır desem bin laf. O yüzden söylemeyim ne desem suçluyum olay bana patladı. Cidden alnım ak Allah a şükür

Aynısını ben ona kullandım zaten. Egomu bir şey yapmadı ağlayıp duruyorum. Kim mutlu olur.

Aynısını ben ona kullandım zaten. Egomu bir şey yapmadı ağlayıp duruyorum. Kim mutlu olur. Ben
Kocamla 1 olmadım olaylar gelişti kendiliğinden kadının tavırlarından. Ben kocama gerekli şeyleri söyledim.

Öff şu kafadan çıkılsın artık.O güneşin altında denize gelmişsin bir zahmet bikini mayo giyersin yani rahatsızlık duyan girmesin kendilerine özel yerlere gitsinler. Ay bu terör bitebilir mi artık..
Giyimin ahlak turnusolu olmadığını... Ölçüt olmadığını dangoz kafaları ne zaman alacak?

Size bir şey soracağım eşiniz gelip size dese ben numaramı komşuya verdim haberin olsun ondan sonra sen aynı gün ondan alıp kadını arasan ben o kadar kötü düşünmedim. Ondan sonra olaylar olsa son 13 ay dökümanı çıkarsanız arama yok WhatsApp da arama yok. Kadını arayıp sıkıştırıp söyle deseniz yani benim yerimde olsan ne yapardın gerçekten merak ediyorum sanki ben gurursuz biriyim öyle olsam peşine düşmem dimi belki kadın der evet var ya da eşim yazmış ona mesaj bana atacak sen mi bana laf ediyorsun al gerçekler diye ben ne varsa emin olmak istedim sonra keşke dememek için çünkü eşim normal hayatta bana çok iyi ilgi alaka her işi yapar ailesine karşı tuttu. Şimdi ben bir şüphe ile gitmek istemedim, eşim başka bana çok iyi belki herkesin hayal ettiği yemek temizlik ilgi. Sigara alkol yok. Gezme yok asla. 2 yıldan fazla evliyim sadece 5 defa falan dışarı çıktı hep benle. Ben bunları da göz ardıu edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…