- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.386
- 138
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Siz deniz kenarında ne giyiyorsunuz Merve Hanım?
Eşiniz size karşı çok mu umursamaz, duyarsız,ilgisiz de o kadına bu kadar taktınız yani.Yavrumlu konuşuyorsa ona bu yüzü kim vermiş olabilir sizce ? Esas kin duymanız gereken kim acaba ? Kadın yalnız diye mi yakıştırdiniz bu gibi şeyleri onaEşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
En büyük düşmanımız dünyanın en iyi, en yakışıklı kocasına sahip olduğunu sanan diğer kadınlar
Yok ilgiliEşiniz size karşı çok mu umursamaz, duyarsız,ilgisiz de o kadına bu kadar taktınız yani.Yavrumlu konuşuyorsa ona bu yüzü kim vermiş olabilir sizce ? Esas kin duymanız gereken kim acaba ? Kadın yalnız diye mi yakıştırdiniz bu gibi şeyleri ona
Neden gitmeyim Antalya bodrum Mersin hepsine gittim denize de girdim yuh valla Allah tan kendimi biliyorum yoksa kendimden şüphe edeceğimmTatile gitmezler, gidenleri ahlaksız bulurlar böyleleri
Yalnız diye değil valla daha yoruldum üstte yazdım okuyun size zahmetEşiniz size karşı çok mu umursamaz, duyarsız,ilgisiz de o kadına bu kadar taktınız yani.Yavrumlu konuşuyorsa ona bu yüzü kim vermiş olabilir sizce ? Esas kin duymanız gereken kim acaba ? Kadın yalnız diye mi yakıştırdiniz bu gibi şeyleri ona
Neden gitmeyim Antalya bodrum Mersin hepsine gittim denize de girdim yuh valla Allah tan kendimi biliyorum yoksa kendimden şüphe edeceğimm
Açık kadın ne diye diyorsun mayolu kadına? Çarşafla mı girecek denize
Beyaz bayrağı çektimAçık kadın ne diye diyorsun mayolu kadına? Çarşafla mı girecek denize
Eşiniz size karşı çok mu umursamaz, duyarsız,ilgisiz de o kadına bu kadar taktınız yani.Yavrumlu konuşuyorsa ona bu yüzü kim vermiş olabilir sizce ? Esas kin duymanız gereken kim acaba ? Kadın yalnız diye mi yakıştırdiniz bu gibi şeyleri ona
Bilemiyorum. Kendisi tesettür kıyafetlerini tercih ediyor ve öyle giyiniyor olabilir. Deniz kenarında da tercihini haşemadan yana kullanıyor olabilir. Ancak “açık” sözünü doğru bulmuyorum ben. Çünkü bunu çoğunlukla “saçı açıksa her şeye de açıktır” manasına gelecek şekilde kullanıyorlar. Açık ve kapalı ifadeleri hoş değil. Bir kadını ve hayata bakışını tarif ederken bunları kullanmak çok yanlış. Dilde şiddet tam olarak bu işte.Tatile gitmezler, gidenleri ahlaksız bulurlar böyleleri
Ne alaka hiç alakası yokSavunma mekanizmalarından yer değiştirmeyi yapıyor aslında, sinir olduğu ama belirli sebeplerden sinirini çıkarmayacağı kocası yerine (işin ucunda boşanmak var) ondan daha güçsüz olandan ( boşanmayacak kadından sonuçta ) çıkarmaya çalışıyor.
YER DEĞİŞTİRME
Bu savunma mekanizması, kişinin, onu üzen ya da rahatsız eden kişiye tepki göstermek yerine başka bir kişiye ya da nesneye tepki göstermesidir. Örneğin, iş yerinde patronuna öfkelenen bireyin, öfkesini patronuna yansıtamadığı için evinde eşine ve çocuklarına yansıtması ya da öğretmenine öfkelenen ve tepkisini göstermekten çekinen çocuğun eve geldiğinde oyuncağını parçalaması.
Ohaa tövbeler olsun valla daha ne olacağım pes asla öyle düşünmemBilemiyorum. Kendisi tesettür kıyafetlerini tercih ediyor ve öyle giyiniyor olabilir. Deniz kenarında da tercihini haşemadan yana kullanıyor olabilir. Ancak “açık” sözünü doğru bulmuyorum ben. Çünkü bunu çoğunlukla “saçı açıksa her şeye de açıktır” manasına gelecek şekilde kullanıyorlar. Açık ve kapalı ifadeleri hoş değil. Bir kadını ve hayata bakışını tarif ederken bunları kullanmak çok yanlış. Dilde şiddet tam olarak bu işte.
Ne alaka hiç alakası yok
Öyle düşünmüyorsunuz ama “açık” diye vurguluyorsunuz. Siz başörtüsü mü kullanıyorsunuz? Merak ettim gerçekten. Böyle giyinmeyi tercih ediyor olabilirsiniz, bu tamamen sizin tercihiniz çünkü.Ohaa tövbeler olsun valla daha ne olacağım pes asla öyle düşünmem
Boşverin evet desem bin laf hayır desem bin laf. O yüzden söylemeyim ne desem suçluyum olay bana patladı. Cidden alnım ak Allah a şükürÖyle düşünmüyorsunuz ama “açık” diye vurguluyorsunuz. Siz başörtüsü mü kullanıyorsunuz? Merak ettim gerçekten. Böyle giyinmeyi tercih ediyor olabilirsiniz, bu tamamen sizin tercihiniz çünkü.
Aynısını ben ona kullandım zaten. Egomu bir şey yapmadı ağlayıp duruyorum. Kim mutlu olur.Kocanizi yatakta baska kadinla bassaniz savunma olarak "bu kadin yataga nasil geldi anlamadım " der size.
Kocanizla bir olup baska bir kadina hakaretler yagdirmak egonuzu oksamis belliki. O kadin bugun gider, yarin baskasi gelir. Gozunuzu açın derim
Aynısını ben ona kullandım zaten. Egomu bir şey yapmadı ağlayıp duruyorum. Kim mutlu olur. BenKocanizi yatakta baska kadinla bassaniz savunma olarak "bu kadin yataga nasil geldi anlamadım " der size.
Kocanizla bir olup baska bir kadina hakaretler yagdirmak egonuzu oksamis belliki. O kadin bugun gider, yarin baskasi gelir. Gozunuzu açın derim
Kocamla 1 olmadım olaylar gelişti kendiliğinden kadının tavırlarından. Ben kocama gerekli şeyleri söyledim.Kocanizi yatakta baska kadinla bassaniz savunma olarak "bu kadin yataga nasil geldi anlamadım " der size.
Bilemiyorum. Kendisi tesettür kıyafetlerini tercih ediyor ve öyle giyiniyor olabilir. Deniz kenarında da tercihini haşemadan yana kullanıyor olabilir. Ancak “açık” sözünü doğru bulmuyorum ben. Çünkü bunu çoğunlukla “saçı açıksa her şeye de açıktır” manasına gelecek şekilde kullanıyorlar. Açık ve kapalı ifadeleri hoş değil. Bir kadını ve hayata bakışını tarif ederken bunları kullanmak çok yanlış. Dilde şiddet tam olarak bu işte.
Size bir şey soracağım eşiniz gelip size dese ben numaramı komşuya verdim haberin olsun ondan sonra sen aynı gün ondan alıp kadını arasan ben o kadar kötü düşünmedim. Ondan sonra olaylar olsa son 13 ay dökümanı çıkarsanız arama yok WhatsApp da arama yok. Kadını arayıp sıkıştırıp söyle deseniz yani benim yerimde olsan ne yapardın gerçekten merak ediyorum sanki ben gurursuz biriyim öyle olsam peşine düşmem dimi belki kadın der evet var ya da eşim yazmış ona mesaj bana atacak sen mi bana laf ediyorsun al gerçekler diye ben ne varsa emin olmak istedim sonra keşke dememek için çünkü eşim normal hayatta bana çok iyi ilgi alaka her işi yapar ailesine karşı tuttu. Şimdi ben bir şüphe ile gitmek istemedim, eşim başka bana çok iyi belki herkesin hayal ettiği yemek temizlik ilgi. Sigara alkol yok. Gezme yok asla. 2 yıldan fazla evliyim sadece 5 defa falan dışarı çıktı hep benle. Ben bunları da göz ardıu edememKocanizi yatakta baska kadinla bassaniz savunma olarak "bu kadin yataga nasil geldi anlamadım " der size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?