- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Ya kız 3. Keredir soruyor biri artık Tinder olayını anlatabilir mi ya lütfenben de merak ettim
Çok cahilimAdam bi de ‘tinder indirseydim paralı uygulama bak hesap hareketlerine para yok demek ki indirmemişim’ demiş, ama paralı olduğunu da biliyor eski müdavimlerdense demek ki.
Tinder bedava bi uygulama, ama eğer seni eşleyenlerden haberdar olmak istiyorsan erkekler az eşleştiği için paralıya geçiyorlar, 600 tl verirsen plus özelliği var.
Bu bilgiyle de ne yapıyorsanız yapın
Hayır eşimdrnAblacım, yavrum diyen bir kadın yüz mü vermiş oluyor? Çok tuhaf bir bakış açınız var ya
O kadar sıkıştırdım başka komşu duydu eşim hakaret etti bilmiyorum olsa al6Konu sahibi siz iyi misiniz ? Burada yazılan iki satıra göre hayatınızı yönlendiremezsiniz .
Birincisi insan kocasının ne b*k yiyeceğini yetmeyeceğini bilir
İkincisi bir adamı övuyorsunuz
Bu mesajda bir gömüyorsunuz.
Adam telefon alacak kadar saçma durumun içine giriyor kadın istesem ayartirdim diyor yavrum diyor . Siz gidip saçma sapan kadınla muhattap oluyorsunuz boşanma davası aciyoesunuz yok adam yırttı diye dönüyorsunuz.
Kadına gidince ne duymayı beklediniz? Kadın size dönüp ilişkisi varsa var mı diyecek ?
Kendinizi rezil ettiğinize değer mi ?
Buraya yazıp yazıp gazlanmayin . Bu olanlar sizin için boşanma sebebi mi ? O zaman bosanin . Yok eşim böyle bir numara almış ben rahatsız olunca sildi diye düşünüyorsanız niye yalandan mahkemelere gidiyorsunuz ?
Şu duruma geldiginize rezil olduğunuza değer mi
Eşim normalde çok iyiBirde ayrıca birşey yapmadan önce bir otur düşün. Sen buraya bir olay yazıyorsun bir paragraf insanlar ona göre fikirlerini söylüyor seninle o hayatta yaşamıyor . Fikir alırsın, gözlemlersin bir sonuca varirsin. Hayat bu şekilde geçer mi ?
Paralı olduğunu ben indirdim telefondan 1 hafta ordan baktımAdam bi de ‘tinder indirseydim paralı uygulama bak hesap hareketlerine para yok demek ki indirmemişim’ demiş, ama paralı olduğunu da biliyor eski müdavimlerdense demek ki.
Tinder bedava bi uygulama, ama eğer seni eşleyenlerden haberdar olmak istiyorsan erkekler az eşleştiği için paralıya geçiyorlar, 600 tl verirsen plus özelliği var.
Bu bilgiyle de ne yapıyorsanız yapın
Evet ben de kızardım işte verdiği gün bana söyledi komşu abla ya numarayı verdim haberin olsun diye ondan kızmadım ha yazık yardımcı oluruz dedim hastaneye gelecek hatta ben kendimden yazdım kadına ondan sonra olay gelişti burda dediler eşin oyun yapmış yoksa bana söylediği için kendisi ben şüphe duymadımAyrıca her ilişki kendine özeldir .
Benim eşim beni tanır elalemin kadınından durduk yere numara alsa ağzına edeceğimi bilir yani ne alaka diye almaz . Başkası der ki ne var ki bunda kadının ihtiyacı varmış yardımcı olmuş.
Durumunuz nerden bakarsaniz garip komşu da , sizde ve eşinizde dahil . Bu kadar seviyesizlik olur mu ? Kadının yerinde olsam sizi döverdim o dönüp ayartmak istesem ayartirdim diyor . Sizin yerinizde olsam asla ama asla komşuya gitmezdim . Kocanızin yerinde olsam asla hiç tanımadığım bir kadının numarasıni alacak kadar muhabbete gitmezdim . Şüpheli mi şüpheli ama bunu kanıtlamak bu şekilde olmaz. Kaldı ki dediğim gibi ciğerini bilirsiniz yanınızda uyuyan adamın
Ben kocanızı korumaya çalışıyorum hanımefendi,olabilir hepimizin parmakları yanlış şeyler indirebilir.Bir kere telefon totomun altında kalmış, hiç tanımadığım birini eklemişim.Olabilir, insanlık hali yani
Kızlarla ben indirdim ben baktım paralı diye o söylemedi. Ayrıca ben bir uygulama bulmuştum girdiği her şeye baktım 1 sene sadece o çıkmıştı 1 defa tıklamış olamaz mı bende olay storeden bakıyorum aa bu neymiş diye yeri geliyor indirdi demedim hem yapsa başka uygulamada bakmaz mı indirme yok ben son 1 yılda arattığı şeylere bakmıştım hepsi bu ayrıca nerden bakılıyor isterseniz söyleyim eşinizinkine bakıp silinen tüm geçmiş görünüyor,Ben fotoya bakarken yanlışlıkla arardım wp da
Ben çok sıkıldım bu konudan. Biz çıkalım, kendi kendine kocişini övsün dursun konu sahibi. Bu da onun tatmin olma şekli herhâldeTam bırakcaz bu sefer o bizi bırakmıyor.
kız daha napsın bu adam, yapmamıştır öyle bir şey. kadın belki biraz şeydir ama adama güveniyorsanız boşu boşuna huzurunuzu kaçırmayın. bir de koskoca kadın, kocanız yapacak olsa yaşlı kadına mı kaldı :))Eşim sigara alkol yok. 2 senedir benden başka bir yere gitmez. Şifreleri bende var. 5 defa dışarı çıkmıştır en fazla sürekli evde çıksak beraberr çıkarız. Hesap hareketleri var bende bakıyorum para harcamasına. Yani bu kadar kötü olsa böyle evinde oturan parası belli olan asla bir yere gitmeyen biri olur mu. İlgisi alakası aşırı düşük yaptım 2 hafta boyunca yemeği yatağıma getirdi evi temizledi ki çoğu zaman yapar
kız daha napsın bu adam, yapmamıştır öyle bir şey. kadın belki biraz şeydir ama adama güveniyorsanız boşu boşuna huzurunuzu kaçırmayın. bir de koskoca kadın, kocanız yapacak olsa yaşlı kadına mı kaldı :))
karıştırma ortalığı zor sakinleşti zatenYaşa başa bakmaz valla hiç öyle deme neler gördük burda 60 yaşında kadınla aldatılan genç kadınlar gördükk.
Erkekler kapatılsınYaşa başa bakmaz valla hiç öyle deme neler gördük burda 60 yaşında kadınla aldatılan genç kadınlar gördükk.
Bu yavrum bana neden yabancı gelmediyavrum
karıştırma ortalığı zor sakinleşti zaten
Erkekler kapatılsın
Keşke valla gerçektenCinsiyetten ziyade karaktersizler kapatılsın yada onlar eşleşsin sistemi bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?