- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Ne sanacam ya kocamı valla garip yorumlaryazmış onu.
ablacım yavrum yardım eder misin ...
yavrum evladım gibi yani.
sayfa sayfa yavrum dedi diyor. kocasını ne sanıyorsa artık.
Kızlar eşim yorumları okudu haberiniz olsun valla diyor bunlar yüzünden yuva dağılıyor tanımadan etmeden yorum yapıyolar ne alaka diyor
Kızlar bu kadar kırıcı olmayın benim en ufak suçum yok ağlayıp duruyorum zaten yeni bebeğimi kaybettim boşanmayı düşündüm zaten taşınma da eşim taşınmam onu mu haklı çıkaracam dedi yoruldum gerçekten o kadar kötüyüm ki,Okuyor muu? O halde dönerci numarası gibi dağıtmasın numarasınıhanımlar kızdırmayalım küçük enişteyi
Hayatta hiç şansım yok her şey beni buluyor valla yoruldum
Bulunsun ya umrumda değil Taşınalım dedim yok diyor ben kafayı yicem valla
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yardım istiyor doğal olarak şüphe duydumkusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
Kızlar bu kadar kırıcı olmayın benim en ufak suçum yok ağlayıp duruyorum zaten yeni bebeğimi kaybettim boşanmayı düşündüm zaten taşınma da eşim taşınmam onu mu haklı çıkaracam dedi yoruldum gerçekten o kadar kötüyüm ki,
Ne sanacam ya kocamı valla garip yorumlar
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yardım istiyor doğal olarak şüphe duydum
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yatdıkusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
kusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
kusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
Bakın bana dul demişim diye demedikleri kalmadı ben o amaçla yazmadım. Düşünemedim. Benim 2 tane en yakın arkadaşım ayrıldı ben 1 yıl boşanan arkadaşımı evime aldım ortada kalmasın diye tm onun da parası vardı memur ama pskoğa götürdüm her türlü destek verdim. Başka arkdşım boşandı çocuğu ile eşi para vermedi yardım topladık kemdi cebimden verdim. Bu benim ismim değil kimse beni tanımaz ama sanki biri boşanmış diye ben öyle yapmışım ben kadını yardım amaçlı aradım kadın benim numaramı kaydetmiyor.. eşimi arıyor ben varken. Eşim numarasını vermiş zaten ona hayatı dar ettim ama kadına boşandığı için değil bu yaptıkları için hesap sordumSana hiçbirsey dediğimiz yok mervecim ayrıca bebeğin için üzgünümeşin de eski konularına göre yorum yapıyoruz seni üzmesin artık. Hele hassas dönemler geçirmişken bence terapiye falan gidin. Güvenini zedeledi bu bile seni sürekli anksiyete yapacağın bir duruma dönüştü.
Ah ablacım EŞİN SANA HAYATI DAR ETMİŞ! sen ona değil ! Üzgünüm ama öyle görünüyor!Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak değilim
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yatdıkusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
Bakın bana dul demişim diye demedikleri kalmadı ben o amaçla yazmadım. Düşünemedim. Benim 2 tane en yakın arkadaşım ayrıldı ben 1 yıl boşanan arkadaşımı evime aldım ortada kalmasın diye tm onun da parası vardı memur ama pskoğa götürdüm her türlü destek verdim. Başka arkdşım boşandı çocuğu ile eşi para vermedi yardım topladık kemdi cebimden verdim. Bu benim ismim değil kimse beni tanımaz ama sanki biri boşanmış diye ben öyle yapmışım ben kadını yardım amaçlı aradım kadın benim numaramı kaydetmiyor eşimi arıyor ben varken eşim numarasını vermiş zaten ona hayatı dar ettim ama kadına boşandığı için deSana hiçbirsey dediğimiz yok mervecim ayrıca bebeğin için üzgünümeşin de eski konularına göre yorum yapıyoruz seni üzmesin artık. Hele hassas dönemler geçirmişken bence terapiye falan gidin. Güvenini zedeledi bu bile seni sürekli anksiyete yapacağın bir duruma dönüştü.
Ben hakkımı helal etmiyorum size iftira ben üniversitesi mezunuyum ve yemin ederim dulu eşinden boşanmış birine söyleniyor diye biliyordum. Birinin kalbini kırmışsam özür dilerim gerçekten bilmiyordum. Ayrıca ben kendim ayrılmış kişilere yardım topladım kendim eşim de ölebilir hadi diyelim süper biri yani ben garanti mi verdim ne alaka ayrılmak çok normal ben buna kötü demedimKonu sahibi buram buram cahillik kokuyor yazdığın her kelime.ogrenim durumun nedir bilmiyorum ama cehaletin eğitim ile olmadığını hepimiz biliyoruz.
Sıkıntılı bir insansın,üslubun berbat (dul kadın ) bu kelimeyi bu ülkede aşırı derece de cahil ve yobaz insanlar kullanıyor.Birde kadına hakaret etmişsin o çok sevgili ahlaklı (!) Kocani goklere çıkarır,yuvamı(!) Yıkmaya kalktin da demissinndir sen.Senin gibi insanlar evlenmemeli ya hadi evlendin çocuk yapma sakın ha senin zihniyetinde biri kisirlastirilmali falan.
Kocanız da sizin gibi aynı. Buraya gelip konu açan sizsiniz Merve Hanım. Sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Eşiniz buraya konu açmanıza kızsın bizler gibi 3. şahıslara kızacağına!Kızlar eşim yorumları okudu haberiniz olsun valla diyor bunlar yüzünden yuva dağılıyor tanımadan etmeden yorum yapıyolar ne alaka diyor
Onu espri yaptım korkun denedim zaten ne münasebetKocanız da sizin gibi aynı. Buraya gelip konu açan sizsiniz Merve Hanım. Sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Eşiniz buraya konu açmanıza kızsın bizler gibi 3. şahıslara kızacağına!
Ayrıca, tehdidinizden çok korktum.Mune böyle konu sahibinin kocasından tırsma durumlarında yorum silebiliyor muyuz
Gerçekten korktuğumu falan mı sandınız?Onu espri yaptım korkun denedim zaten ne münasebet
Ya bi dk ya silinmeden su tinder olayini biri ozetleyebilir mi vallahi catliycam artikKocanız da sizin gibi aynı. Buraya gelip konu açan sizsiniz Merve Hanım. Sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Eşiniz buraya konu açmanıza kızsın bizler gibi 3. şahıslara kızacağına!
Ayrıca, tehdidinizden çok korktum.Mune böyle konu sahibinin kocasından tırsma durumlarında yorum silebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?