Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Kızlar eşim yorumları okudu haberiniz olsun valla diyor bunlar yüzünden yuva dağılıyor tanımadan etmeden yorum yapıyolar ne alaka diyor

Okuyor muu? O halde dönerci numarası gibi dağıtmasın numarasını hanımlar kızdırmayalım küçük enişteyi

Okuyor muu? O halde dönerci numarası gibi dağıtmasın numarasını hanımlar kızdırmayalım küçük enişteyi
Kızlar bu kadar kırıcı olmayın benim en ufak suçum yok ağlayıp duruyorum zaten yeni bebeğimi kaybettim boşanmayı düşündüm zaten taşınma da eşim taşınmam onu mu haklı çıkaracam dedi yoruldum gerçekten o kadar kötüyüm ki,

Bulunsun ya umrumda değil Taşınalım dedim yok diyor ben kafayı yicem valla

Kadının bir suçu yok gözüküyor genelde direkt evet var ilişkimiz der bekar kadın neden çekinsin onlar yesin birbirini der. Taciz ediyorsun gibi oluyor boşver yani.
Zamana bırak olay biraz durulsun taşınmakla hiçbirşey değişmez.

kusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yardım istiyor doğal olarak şüphe duydum

Sana hiçbirsey dediğimiz yok mervecim ayrıca bebeğin için üzgünüm eşin de eski konularına göre yorum yapıyoruz seni üzmesin artık. Hele hassas dönemler geçirmişken bence terapiye falan gidin. Güvenini zedeledi bu bile seni sürekli anksiyete yapacağın bir duruma dönüştü.

Ne sanacam ya kocamı valla garip yorumlar

nesi garip.
ablacım yavrum yazdı diye yazan sizsiniz.
haklı olabilmek için sayfalardır yavrum dedi diyorsunuz. ablacım yavrum yardım edermisin le sade yavrum hitap şeklinin biribirinden farklı olduğunun gayette farkındasınız.
dul! kadın bulunmaz hint kumaşı kocanızın üstüne yavrum diye zıplamış gibi bir haller içinde olmanız benim yorumumdan daha garip.

kusura bakmayın da sırf kadın Dul! diye pençelerinizi çıkarıp olayları tırmandıran sizsiniz. sizi bulacak tabi beni mi bulacak?
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yatdı

doğal olarak şüphe duydum

Bakın bana dul demişim diye demedikleri kalmadı ben o amaçla yazmadım. Düşünemedim. Benim 2 tane en yakın arkadaşım ayrıldı ben 1 yıl boşanan arkadaşımı evime aldım ortada kalmasın diye tm onun da parası vardı memur ama pskoğa götürdüm her türlü destek verdim. Başka arkdşım boşandı çocuğu ile eşi para vermedi yardım topladık kemdi cebimden verdim. Bu benim ismim değil kimse beni tanımaz ama sanki biri boşanmış diye ben öyle yapmışım ben kadını yardım amaçlı aradım kadın benim numaramı kaydetmiyor.. eşimi arıyor ben varken. Eşim numarasını vermiş zaten ona hayatı dar ettim ama kadına boşandığı için değil bu yaptıkları için hesap sordum

Konu sahibi buram buram cahillik kokuyor yazdığın her kelime.ogrenim durumun nedir bilmiyorum ama cehaletin eğitim ile olmadığını hepimiz biliyoruz.
Sıkıntılı bir insansın,üslubun berbat (dul kadın ) bu kelimeyi bu ülkede aşırı derece de cahil ve yobaz insanlar kullanıyor.Birde kadına hakaret etmişsin o çok sevgili ahlaklı (!) Kocani goklere çıkarır,yuvamı(!) Yıkmaya kalktin da demissinndir sen.Senin gibi insanlar evlenmemeli ya hadi evlendin çocuk yapma sakın ha senin zihniyetinde biri kisirlastirilmali falan.

Ya tamam konu sahibi biraz deli de komşuları niye aramış adamı ben onu anlamadım ben olsam ben de sinir olurum, ha olay kocası numarasını vermese hiç çıkmaz baştan ama, bir komşu başka komşuyla tanışıp araba vs konusunda yardım isteyecekse de bunun bir adabı var yani isterse komşu da evli olsun ister bekar ister dul her ne ise. Önce çiftle bir yüz yüze tanışırsın öyle muhabbet eder yardımını öyle istersin

Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak değilim
Ah ablacım EŞİN SANA HAYATI DAR ETMİŞ! sen ona değil ! Üzgünüm ama öyle görünüyor!

Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yatdı

doğal olarak şüphe duydum

Bakın bana dul demişim diye demedikleri kalmadı ben o amaçla yazmadım. Düşünemedim. Benim 2 tane en yakın arkadaşım ayrıldı ben 1 yıl boşanan arkadaşımı evime aldım ortada kalmasın diye tm onun da parası vardı memur ama pskoğa götürdüm her türlü destek verdim. Başka arkdşım boşandı çocuğu ile eşi para vermedi yardım topladık kemdi cebimden verdim. Bu benim ismim değil kimse beni tanımaz ama sanki biri boşanmış diye ben öyle yapmışım ben kadını yardım amaçlı aradım kadın benim numaramı kaydetmiyor eşimi arıyor ben varken eşim numarasını vermiş zaten ona hayatı dar ettim ama kadına boşandığı için de
Ben hakkımı helal etmiyorum size iftira ben üniversitesi mezunuyum ve yemin ederim dulu eşinden boşanmış birine söyleniyor diye biliyordum. Birinin kalbini kırmışsam özür dilerim gerçekten bilmiyordum. Ayrıca ben kendim ayrılmış kişilere yardım topladım kendim eşim de ölebilir hadi diyelim süper biri yani ben garanti mi verdim ne alaka ayrılmak çok normal ben buna kötü demedim

Kızlar eşim yorumları okudu haberiniz olsun valla diyor bunlar yüzünden yuva dağılıyor tanımadan etmeden yorum yapıyolar ne alaka diyor
Kocanız da sizin gibi aynı. Buraya gelip konu açan sizsiniz Merve Hanım. Sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Eşiniz buraya konu açmanıza kızsın bizler gibi 3. şahıslara kızacağına!
Ayrıca, tehdidinizden çok korktum. Mune böyle konu sahibinin kocasından tırsma durumlarında yorum silebiliyor muyuz

Onu espri yaptım korkun denedim zaten ne münasebet

Ya bi dk ya silinmeden su tinder olayini biri ozetleyebilir mi vallahi catliycam artik

Yine de Allahın şanslı kulusunuz ki komşu kadın sizi karakola ihbar etmedi.Ben bir üye olarak kadını tanımam bilmem sizin anlattığınızdan yola çıkabilirim ancak.Ve anlattığınıza göre kadın dul olduğu için önyargılı yaklaşıp kadına hakaret ettiniz.Siz öngüveni çok düşük olabilirsiniz ya da kocanız size göre çok mükemmel biri olabilir ama dışarıdaki kadın için ne değeri olabilir ki? Sadece kocasını birilerine kaptırmaktan korkan özgüvensiz bir kadın olduğunuzu afişe etmiş oldunuz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…