Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Bana bile neler dediler dul demişim yemin ederim 2 tane üniversitesi mezunuyum ben sanıyordm eşinden ayrılana öyle deniyor. Ben sanki onlara 2.sınıf muamelesi yapmışım. Benim ismim doğru değil kimse tanımaz en yakın arkadaşım ayrıldı birine maddi birine manevi destek çıktım hem de öyle böyle değil. Ben Allah tan korkarım kimseye öyle demem bilerek üzmem asla

Bakın aynı yorum ya ne alaka kadına ben numaramdan aradım komşuluk hakkı dedim yardımcı olmak istedim kendisi sonradan böyle yaptı benimle konuşmadı numaramı kaydetmedi eşimi aradı gerçekten valla anlatamıyorum

Kadın hadi diyelim iyi ben istemiyorum neden hala arıyor benim numaram varken eşimi garip eşim de hadi kötü niyetli ben ona da ne diyim kanıt aradım yok,

sizi sorunlu olarak görüp eşinizden bir konuda yardım istemiş olabilir ya da sizin de ısrarla üzerinde durduğunuz gibi artniyetli olabilir.Eğer artniyetli ise bu mutlaka ortaya çıkardı.Ama siz elinizde hiçbir delil yokken bu şekilde hakaret edince sadece özgüvensiz ve sorunlu kıskanç kadın durumuna düştünüz

Ya bi dk ya silinmeden su tinder olayini biri ozetleyebilir mi vallahi catliycam artik
Bu konuda çok mücadele verdiniz, açıklayayım bari
Konu sahibinin kocası yıllar önce play store’da tinder’ı aratmış ama indirmemiş. Konu sahibi de arama geçmişinde yakalayınca “Valla elim çarptı yanlışlıkla” demiş. Aynı anda art arda t, i, n, d, e, r harflerine eli çarpıp bir de arama tuşuna yanlışlıkla eli çarpacak kadar şanssız kocişi Bir de eski konularından birinde “açık bir kız” ifadesini kullanmış kocişiyle alakalı bir mevzuda bir kız için. Şimdi de “dul” ifadesi, zihniyetini ortaya koyuyor.

Hakkımı helal etmiyorum dul demişim

Açık kız dediğim saçı açık değil mayolu falan eşim zaten otelde çalışmış yıllarca ordan arkdşı

Yazdı demedim basmış dedim evet olay bu doğru ama indirme ya da başka site yok ama bilmiyorum ayrılmayı da düşünüyorum

Kocan sıkı takibe al çünkü apartmanda gördüğü her "dul" a numarasını vermeye meyilli. "Dul" kadını da rahat bırakın. Gerçekten bu ülkede kadın olmak ne kadar zor. En büyük düşmanımız dünyanın en iyi, en yakışıklı kocasına sahip olduğunu sanan diğer kadınlar

Adamın karısı mısın anası mı belli değil, bulmuşsun bir tane pısırık koca yalandan yere aksiyon yaratıyorsun.

Hanımefendi ben suçluyum hadi öyle de biri sizi arasa dese eşimi aramayın istemiyorum belki ben manyağım ruh hastasıym onun üzerine hala adamla konuşmaya çalışır mısınız yoksa bu delilerden uzak mı durayım dersiniz

Derhal adamı arar ve derdim ki siz ve eşiniz benden uzak durun.Ben sizi komşu değil insandan bile saymam bir daha ararsanız polise bildiririm derdim.Ama dediğim gibi kadın belki saf ,belki artniyetli belki de aşırı hümanist.Herkesin mizacı farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…