Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Katılıyorum..,

Katılırırum
Enişte yanlışlıkla basmış,ortalığı bulandırmayın lütfen.
Hanımefendi ben de instagram a gitmiştim ondan habersiz ana ben birisini merak ettim hatta yakaladı be inandı çünkü gerçekten sadece meraktan indirdim ha aldatmşsa bir şey diyemem olabilir garanti yok

Benim eski esimede komsum(kadin) numarasini vermisti. Tadilat gibi bi sebeple sanirim. ustune düşmedim acikcasi ne konustuklarini da hatırlamıyorum.
Asla onu bunu arayipta kocamla ne konuştun demem ben. Bi kadin benim esime "yavrum" diyosa da adami sepetlerim. Omur boyu adam tinder mi aradi, komsuya yuz mu verdi diye geciremem. Sizin ilk vukuat degil bu komsu meselesi. Gozunuzu acin, sorun kocanizda

Enişte yanlışlıkla basmış,ortalığı bulandırmayın lütfen.
Eşim sigara alkol yok. 2 senedir benden başka bir yere gitmez. Şifreleri bende var. 5 defa dışarı çıkmıştır en fazla sürekli evde çıksak beraberr çıkarız. Hesap hareketleri var bende bakıyorum para harcamasına. Yani bu kadar kötü olsa böyle evinde oturan parası belli olan asla bir yere gitmeyen biri olur mu. İlgisi alakası aşırı düşük yaptım 2 hafta boyunca yemeği yatağıma getirdi evi temizledi ki çoğu zaman yapar

Ben kocanızı korumaya çalışıyorum hanımefendi,olabilir hepimizin parmakları yanlış şeyler indirebilir.Bir kere telefon totomun altında kalmış, hiç tanımadığım birini eklemişim.Olabilir, insanlık hali yani

Evet ben arattım orada dedi ablacım yavrum diye yüz verdi diye yani

Yani aldatıyor mudur en azından yapmaya meyilli dimi

Ya tamam eşin iyi biri tamam vallahi ikna olduk zaten bu şartlarda adama uyguladığın tarifede istese de bişey yapamaz esir kampı gibi maşallah

Benim sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorum boşanmam da diyor

Ya tamam eşin iyi biri tamam vallahi ikna olduk zaten bu şartlarda adama uyguladığın tarifede istese de bişey yapamaz esir kampı gibi maşallah
Bunlara rağmen aldatmış olabilir mi ya da meyli var fırsat mı kolluyor neden ısrarla boşanmak istemiyor sizce kandırıyor mu

Benle alakası yok kendi oldum olası öyleymiş hatta ben ona kızıyorum arkdşkarınla çık kendi gitmez evi seviyorum diyor o da ben mi yaptım

Yani aldatıyor mudur en azından yapmaya meyilli dimi
Konu sahibi siz iyi misiniz ? Burada yazılan iki satıra göre hayatınızı yönlendiremezsiniz .

Birincisi insan kocasının ne b*k yiyeceğini yetmeyeceğini bilir
İkincisi bir adamı övuyorsunuz
Bu mesajda bir gömüyorsunuz.

Adam telefon alacak kadar saçma durumun içine giriyor kadın istesem ayartirdim diyor yavrum diyor . Siz gidip saçma sapan kadınla muhattap oluyorsunuz boşanma davası aciyoesunuz yok adam yırttı diye dönüyorsunuz.

Kadına gidince ne duymayı beklediniz? Kadın size dönüp ilişkisi varsa var mı diyecek ?
Kendinizi rezil ettiğinize değer mi ?
Buraya yazıp yazıp gazlanmayin . Bu olanlar sizin için boşanma sebebi mi ? O zaman bosanin . Yok eşim böyle bir numara almış ben rahatsız olunca sildi diye düşünüyorsanız niye yalandan mahkemelere gidiyorsunuz ?
Şu duruma geldiginize rezil olduğunuza değer mi

Bunlara rağmen aldatmış olabilir mi ya da meyli var fırsat mı kolluyor neden ısrarla boşanmak istemiyor sizce kandırıyor mu
Sizin daha önceki konunuzda dediğiniz gibi abdestli, namazlı, maaşı olan “temiz” bir kız bulamayacağı içindir belki.
Ayrıca, eşiniz polismiş. Onların çalışma saatleri 8-5 değildir. Nöbetteyim der, istediğini yapar.

Kız onu ben nerden bileyim buradaki komşu olayından vs anlaşılmaz ki bu mesele. Komşu meselesi bana göre saçma yere büyümüş bir meseleydi zaten ben illa adam bir halt etmiştir diyemem. Biri yardım için no istese verebilir insan bazen art niyeti düşünemiyor o an. Ama meyili var da kadınla da konuşuruz falan ayağında biriyse onu da burdan biz ne bilelim. Siz buradaki her yorumu ciddiye almayın ama hepsini boş da geçmeyin her zaman dikkatli olmakta fayda var. Vallahi üzüldüm size psikolojiniz bozulacak burda zaten fazlasıyla takıntılı birisiniz iyice yıprandınız

Ya tamam hadi rahat bırakın kadını valla üzüldüm psikolojisi bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…