- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Katılıyorum..,Öff şu kafadan çıkılsın artık.O güneşin altında denize gelmişsin bir zahmet bikini mayo giyersin yani rahatsızlık duyan girmesin kendilerine özel yerlere gitsinler. Ay bu terör bitebilir mi artık..
Giyimin ahlak turnusolu olmadığını... Ölçüt olmadığını dangoz kafaları ne zaman alacak?
Enişte yanlışlıkla basmış,ortalığı bulandırmayın lütfenYa kız 3. Keredir soruyor biri artık Tinder olayını anlatabilir mi ya lütfenben de merak ettim
KatılırırumÖff şu kafadan çıkılsın artık.O güneşin altında denize gelmişsin bir zahmet bikini mayo giyersin yani rahatsızlık duyan girmesin kendilerine özel yerlere gitsinler. Ay bu terör bitebilir mi artık..
Giyimin ahlak turnusolu olmadığını... Ölçüt olmadığını dangoz kafaları ne zaman alacak?
Hanımefendi ben de instagram a gitmiştim ondan habersiz ana ben birisini merak ettim hatta yakaladı be inandı çünkü gerçekten sadece meraktan indirdim ha aldatmşsa bir şey diyemem olabilir garanti yokEnişte yanlışlıkla basmış,ortalığı bulandırmayın lütfen.
Size bir şey soracağım eşiniz gelip size dese ben numaramı komşuya verdim haberin olsun ondan sonra sen aynı gün ondan alıp kadını arasan ben o kadar kötü düşünmedim. Ondan sonra olaylar olsa son 13 ay dökümanı çıkarsanız arama yok WhatsApp da arama yok. Kadını arayıp sıkıştırıp söyle deseniz yani benim yerimde olsan ne yapardın gerçekten merak ediyorum sanki ben gurursuz biriyim öyle olsam peşine düşmem dimi belki kadın der evet var ya da eşim yazmış ona mesaj bana atacak sen mi bana laf ediyorsun al gerçekler diye ben ne varsa emin olmak istedim sonra keşke dememek için çünkü eşim normal hayatta bana çok iyi ilgi alaka her işi yapar ailesine karşı tuttu. Şimdi ben bir şüphe ile gitmek istemedim, eşim başka bana çok iyi belki herkesin hayal ettiği yemek temizlik ilgi. Sigara alkol yok. Gezme yok asla. 2 yıldan fazla evliyim sadece 5 defa falan dışarı çıktı hep benle. Ben bunları da göz ardıu edemem
Eşim sigara alkol yok. 2 senedir benden başka bir yere gitmez. Şifreleri bende var. 5 defa dışarı çıkmıştır en fazla sürekli evde çıksak beraberr çıkarız. Hesap hareketleri var bende bakıyorum para harcamasına. Yani bu kadar kötü olsa böyle evinde oturan parası belli olan asla bir yere gitmeyen biri olur mu. İlgisi alakası aşırı düşük yaptım 2 hafta boyunca yemeği yatağıma getirdi evi temizledi ki çoğu zaman yaparEnişte yanlışlıkla basmış,ortalığı bulandırmayın lütfen.
Ben kocanızı korumaya çalışıyorum hanımefendi,olabilir hepimizin parmakları yanlış şeyler indirebilir.Bir kere telefon totomun altında kalmış, hiç tanımadığım birini eklemişim.Olabilir, insanlık hali yaniKatılırırum
Hanımefendi ben de instagram a gitmiştim ondan habersiz ana ben birisini merak ettim hatta yakaladı be inandı çünkü gerçekten sadece meraktan indirdim ha aldatmşsa bir şey diyemem olabilir garanti yok
Evet ben arattım orada dedi ablacım yavrum diye yüz verdi diye yaniBenim eski esimede komsum(kadin) numarasini vermisti. Tadilat gibi bi sebeple sanirim. ustune düşmedim acikcasi ne konustuklarini da hatırlamıyorum.
Asla onu bunu arayipta kocamla ne konuştun demem ben. Bi kadin benim esime "yavrum" diyosa da adami sepetlerim. Omur boyu adam tinder mi aradi, komsuya yuz mu verdi diye geciremem. Sizin ilk vukuat degil bu komsu meselesi. Gozunuzu acin, sorun kocanizda
Yani aldatıyor mudur en azından yapmaya meyilli dimiBen kocanızı korumaya çalışıyorum hanımefendi,olabilir hepimizin parmakları yanlış şeyler indirebilir.Bir kere telefon totomun altında kalmış, hiç tanımadığım birini eklemişim.Olabilir, insanlık hali yani
Ya tamam eşin iyi biri tamam vallahi ikna olduk zaten bu şartlarda adama uyguladığın tarifede istese de bişey yapamaz esir kampı gibi maşallahEşim sigara alkol yok. 2 senedir benden başka bir yere gitmez. Şifreleri bende var. 5 defa dışarı çıkmıştır en fazla sürekli evde çıksak beraberr çıkarız. Hesap hareketleri var bende bakıyorum para harcamasına. Yani bu kadar kötü olsa böyle evinde oturan parası belli olan asla bir yere gitmeyen biri olur mu. İlgisi alakası aşırı düşük yaptım 2 hafta boyunca yemeği yatağıma getirdi evi temizledi ki çoğu zaman yapar
Benim sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorum boşanmam da diyorBenim eski esimede komsum(kadin) numarasini vermisti. Tadilat gibi bi sebeple sanirim. ustune düşmedim acikcasi ne konustuklarini da hatırlamıyorum.
Asla onu bunu arayipta kocamla ne konuştun demem ben. Bi kadin benim esime "yavrum" diyosa da adami sepetlerim. Omur boyu adam tinder mi aradi, komsuya yuz mu verdi diye geciremem. Sizin ilk vukuat degil bu komsu meselesi. Gozunuzu acin, sorun kocanizda
Ya tamam eşin iyi biri tamam vallahi ikna olduk zaten bu şartlarda adama uyguladığın tarifede istese de bişey yapamaz esir kampı gibi maşallah
Bunlara rağmen aldatmış olabilir mi ya da meyli var fırsat mı kolluyor neden ısrarla boşanmak istemiyor sizce kandırıyor muYa tamam eşin iyi biri tamam vallahi ikna olduk zaten bu şartlarda adama uyguladığın tarifede istese de bişey yapamaz esir kampı gibi maşallah
Ablacım, yavrum diyen bir kadın yüz mü vermiş oluyor? Çok tuhaf bir bakış açınız var yaEvet ben arattım orada dedi ablacım yavrum diye yüz verdi diye yani
Benle alakası yok kendi oldum olası öyleymiş hatta ben ona kızıyorum arkdşkarınla çık kendi gitmez evi seviyorum diyor o da ben mi yaptımYa tamam eşin iyi biri tamam vallahi ikna olduk zaten bu şartlarda adama uyguladığın tarifede istese de bişey yapamaz esir kampı gibi maşallah
Hayır eşimden yüz bulmuş olmalı manasındaAblacım, yavrum diyen bir kadın yüz mü vermiş oluyor? Çok tuhaf bir bakış açınız var ya
Konu sahibi siz iyi misiniz ? Burada yazılan iki satıra göre hayatınızı yönlendiremezsiniz .Yani aldatıyor mudur en azından yapmaya meyilli dimi
Bu mesajda bir gömüyorsunuz.Eşim sigara alkol yok. 2 senedir benden başka bir yere gitmez. Şifreleri bende var. 5 defa dışarı çıkmıştır en fazla sürekli evde çıksak beraberr çıkarız. Hesap hareketleri var bende bakıyorum para harcamasına. Yani bu kadar kötü olsa böyle evinde oturan parası belli olan asla bir yere gitmeyen biri olur mu. İlgisi alakası aşırı düşük yaptım 2 hafta boyunca yemeği yatağıma getirdi evi temizledi ki çoğu zaman yapar
Sizin daha önceki konunuzda dediğiniz gibi abdestli, namazlı, maaşı olan “temiz” bir kız bulamayacağı içindir belki.Bunlara rağmen aldatmış olabilir mi ya da meyli var fırsat mı kolluyor neden ısrarla boşanmak istemiyor sizce kandırıyor mu
Kız onu ben nerden bileyim buradaki komşu olayından vs anlaşılmaz ki bu mesele. Komşu meselesi bana göre saçma yere büyümüş bir meseleydi zaten ben illa adam bir halt etmiştir diyemem. Biri yardım için no istese verebilir insan bazen art niyeti düşünemiyor o an. Ama meyili var da kadınla da konuşuruz falan ayağında biriyse onu da burdan biz ne bilelim.Bunlara rağmen aldatmış olabilir mi ya da meyli var fırsat mı kolluyor neden ısrarla boşanmak istemiyor sizce kandırıyor mu
Benim sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorum boşanmam da diyor
Tam bırakcaz bu sefer o bizi bırakmıyor.Ya tamam hadi rahat bırakın kadını valla üzüldüm psikolojisi bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?