- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Yavrum reyiz?Bu yavrum bana neden yabancı gelmedi
Yaa evet burda bir kullanıcı vardı ya evleneceği adam ona her şeyde hallederiz yavrum diyordu. Yoksa bu o kullanıcı mı?Yavrum reyiz?
O zaman şüphe duymuyorsan niye boşanma davası açıyorsun ya da böyle kavga çıkarıyorsun ?Evet ben de kızardım işte verdiği gün bana söyledi komşu abla ya numarayı verdim haberin olsun diye ondan kızmadım ha yazık yardımcı oluruz dedim hastaneye gelecek hatta ben kendimden yazdım kadına ondan sonra olay gelişti burda dediler eşin oyun yapmış yoksa bana söylediği için kendisi ben şüphe duymadım
evli ve sevgilisi olan adamın 2. bir sevgilisi olduğuna şahit olmuşluğum var onları karıştırmayalım şimdi hiç yaNe demişler bir gözünle güven kapalı kalsın bir gözünle izle açık kalsın aslında ben uydurdum şimdi
29O zaman şüphe duymuyorsan niye boşanma davası açıyorsun ya da böyle kavga çıkarıyorsun ?
Eşim söyledi kadın iki kez aramış manyak herhalde dersin geçersin. Sen eşine güvensen burda gelip fikir sorar misin ?
Benim eşime de birlikte gittiği kurstan kadının biri iki üç kez mesaj attı ben gelip buraya beni aldatıyor mu diye sormadım . Çünkü eşim bana söyledi sonra cevap verdi meşgulüm vs olay kapandı gitti . Ben gidip kadına puuu alçak evli adama ne yazıyorsun demedim eşimi bosamadim. Takip ettim eşimin yapacagindan şüphem yoktu ama göz de gezdirdim .
Sen şimdi bana gelip ya böyle böyle komşuyla numara alınmış kadın engellememe rağmen arıyor dersen bende derim ki birşey olabilir . Öbürü der ki yok . Yani kaç yasindasiniz siz 20 lerun başı herhalde.
Valla kızlar sen de aldatıyorsun derseniz şaşırmam Allah tam kendimi biliyorum,evli ve sevgilisi olan adamın 2. bir sevgilisi olduğuna şahit olmuşluğum var onları karıştırmayalım şimdi hiç ya
HaklısınızO zaman şüphe duymuyorsan niye boşanma davası açıyorsun ya da böyle kavga çıkarıyorsun ?
Eşim söyledi kadın iki kez aramış manyak herhalde dersin geçersin. Sen eşine güvensen burda gelip fikir sorar misin ?
Benim eşime de birlikte gittiği kurstan kadının biri iki üç kez mesaj attı ben gelip buraya beni aldatıyor mu diye sormadım . Çünkü eşim bana söyledi sonra cevap verdi meşgulüm vs olay kapandı gitti . Ben gidip kadına puuu alçak evli adama ne yazıyorsun demedim eşimi bosamadim. Takip ettim eşimin yapacagindan şüphem yoktu ama göz de gezdirdim .
Sen şimdi bana gelip ya böyle böyle komşuyla numara alınmış kadın engellememe rağmen arıyor dersen bende derim ki birşey olabilir . Öbürü der ki yok . Yani kaç yasindasiniz siz 20 lerun başı herhalde.
Konu sahibi Allah aşkına mantığını devreye sokar misin ? Cidden bak böyle hayat geçmez . Sen bu adamın gerçekten seni aldattıgins ya da aldatma riski bulundurduguna inaniyorsan boşan . Eski konularını bilmiyorum bu iki konu üzerinden yorum yapıyorum . Aman kocam çok iyi bir hata yapmış numarasını vermiş diyorsan da niye gidip kolu komşu rezil oluyorsun . Ne diyecekler aldattın mi diye bir milyon kez sor hayır diyecek tabi ki . Hiç olgun değilsin
Kiz dur simde sana sararKadın salak değilse size dava açar gösterir gününüzü. Dingonun ahırında gibi önünüze gelene hakaret edemezsiniz. Kocanıza da bi fanus alın bari, orda beslersiniz.
Sanmıyorum.Yaa evet burda bir kullanıcı vardı ya evleneceği adam ona her şeyde hallederiz yavrum diyordu. Yoksa bu o kullanıcı mı?
Allah razi olsun vallaBu konuda çok mücadele verdiniz, açıklayayım bari
Konu sahibinin kocası yıllar önce play store’da tinder’ı aratmış ama indirmemiş. Konu sahibi de arama geçmişinde yakalayınca “Valla elim çarptı yanlışlıkla” demiş. Aynı anda art arda t, i, n, d, e, r harflerine eli çarpıp bir de arama tuşuna yanlışlıkla eli çarpacak kadar şanssız kocişiBir de eski konularından birinde “açık bir kız” ifadesini kullanmış kocişiyle alakalı bir mevzuda bir kız için. Şimdi de “dul” ifadesi, zihniyetini ortaya koyuyor.
O hesabını kapattı, büyük ihtimalle yavrum reyizle evlenip geçmişine sünger çekmek istediYaa evet burda bir kullanıcı vardı ya evleneceği adam ona her şeyde hallederiz yavrum diyordu. Yoksa bu o kullanıcı mı?
Gizli yapsa eyvallah bana verdiği gün söyledi bu da mı oyunKadın az değil ama kocan yılanın başi
Kocan numarasını vermese ilk kadın yiliştiginda ağzina etse kadın cesaret edebilir mi
Koçanı boşa kadında bigüzel yol ama koçanı boşa yani
İster gizli ister değil ne demeye kadına numarasını veriyo?Gizli yapsa eyvallah bana verdiği gün söyledi bu da mı oyun
Haklısınız ağlıyorum valla gece gece uyuyamadım diyecek bir şey yokİster gizli ister değil ne demeye kadına numarasını veriyo?
Kadın ne cesaretle daha dün tanidigi adami ariyo?
Demekki yüz vermiş
Kadın çok doğru olsa hala kocana yavrum yavrm demez kocamda çok doğru olsa kadın ona böyle hitap etmeye cesaret edemez
İkiside aynı pok
Boşa gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?