Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

O zaman şüphe duymuyorsan niye boşanma davası açıyorsun ya da böyle kavga çıkarıyorsun ?
Eşim söyledi kadın iki kez aramış manyak herhalde dersin geçersin. Sen eşine güvensen burda gelip fikir sorar misin ?

Benim eşime de birlikte gittiği kurstan kadının biri iki üç kez mesaj attı ben gelip buraya beni aldatıyor mu diye sormadım . Çünkü eşim bana söyledi sonra cevap verdi meşgulüm vs olay kapandı gitti . Ben gidip kadına puuu alçak evli adama ne yazıyorsun demedim eşimi bosamadim. Takip ettim eşimin yapacagindan şüphem yoktu ama göz de gezdirdim .
Sen şimdi bana gelip ya böyle böyle komşuyla numara alınmış kadın engellememe rağmen arıyor dersen bende derim ki birşey olabilir . Öbürü der ki yok . Yani kaç yasindasiniz siz 20 lerun başı herhalde.

29

Haklısınız

Konu sahibi Allah aşkına mantığını devreye sokar misin ? Cidden bak böyle hayat geçmez . Sen bu adamın gerçekten seni aldattıgins ya da aldatma riski bulundurduguna inaniyorsan boşan . Eski konularını bilmiyorum bu iki konu üzerinden yorum yapıyorum . Aman kocam çok iyi bir hata yapmış numarasını vermiş diyorsan da niye gidip kolu komşu rezil oluyorsun . Ne diyecekler aldattın mi diye bir milyon kez sor hayır diyecek tabi ki . Hiç olgun değilsin

Korktuğum tipler bunlar ya
Ortada bir sey yoksa bile laf cikarir uğraş dur sonra.
Kim neeapsin sizin kocanizi ki?
Ha bunu aşağılamak icin soylemiyorum da, sizin karakterinizdeki biriyle evlendigine göre cokta matah bir sey beklemedim sanırım.

Şunu da öğrenin artik, şüpheleniyorsaniz, aldatiliyorsaniz vsvs, muhatabiniz 3. taraf değildir.

Allah razi olsun valla

Kadın az değil ama kocan yılanın başi
Kocan numarasını vermese ilk kadın yiliştiginda ağzina etse kadın cesaret edebilir mi
Koçanı boşa kadında bigüzel yol ama koçanı boşa yani
Gizli yapsa eyvallah bana verdiği gün söyledi bu da mı oyun

Gizli yapsa eyvallah bana verdiği gün söyledi bu da mı oyun
İster gizli ister değil ne demeye kadına numarasını veriyo?
Kadın ne cesaretle daha dün tanidigi adami ariyo?
Demekki yüz vermiş
Kadın çok doğru olsa hala kocana yavrum yavrm demez kocamda çok doğru olsa kadın ona böyle hitap etmeye cesaret edemez
İkiside aynı pok
Boşa gitsin

Haklısınız ağlıyorum valla gece gece uyuyamadım diyecek bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…