Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Haklısınız ağlıyorum valla gece gece uyuyamadım diyecek bir şey yok
Ağlama bacım ağlayacak bişey yok bazı insanlar böyle karaktersizdir bu senin eksikliğin değil
Eğer kocan gerçekten pismsnsa ve akillandihsa hemen boşama bı şans ver derim üzülme
Bosansanda dünyanın sonu değil koca bol cidden 2.evlilik yapıp iyiki diyen tonla insan var

Haklısınız ağlıyorum valla gece gece uyuyamadım diyecek bir şey
Canm üzüldüm ya ağlama Allah'ına
2 namusuz için deymez
Evlilik sorun değil çocuğum yok işim var ama zoruma gidiyor o kadar beni el üstünde tutuyor evde yani ne gerek vardı hadi yapmadı sinek de küçük mide bulandırıcı aklıma kuşku düştü bu bir ömür iyi gün kötü gün var nasıl deva edeyim

İşte insanın içine o kuşku düşünce guvenemiyo bidaha
Belki hicbişey olmadı ama miğde bulandimi bulanıyor şüphe düşünce insanın aklına
Bilemiyorum inşallah eşiniz akillanmidtir birdaha böyle saçmalıklar yapmaz
Ama çocuk yapmayjn uzun süre bu guvensizlige bide başınıza çocuk çıkarmayın

Haklısınız ağlıyorum valla gece gece uyuyamadım diyecek bir şey yok
Ay aglamayin artik lutfen ya
Buralar da feci karisti zaten
Yatin uyuyun valla
Esinizle de son bir kez konusun
Hatta burada yazdiklarinizi bi kagida falan not alin teek tek sorun
Sinirlenmenizi anlayabiliyorum ama uslubunuzda cok buyuk sikinti var hemcinslerinize karsi
Asiri bir ayrimcilik var
Esinizi srviyosunuz,konduramiyosunuz ya da kondurmak istemiyorsunuz zaten iciniz icinizi yiyip bitirmis ama size hicbir yarari olmayacak
Bari bundan sonraki donemde biraz daha gozunuzu acin
Ama ofkeyle baskalarina karsi fevri davranmayin ( hakliyken haksiz olur gozden dusersiniz )boyle uzaktan sinsi sinsi izleyin
Baska denecek hicbirsey yok

Haklısınız ağlıyorum valla gece gece uyuyamadım diyecek bir şey
Canm üzüldüm ya ağlama Allah'ına
2 namusuz için deymez
Evlilik sorun değil çocuğum yok işim var ama zoruma gidiyor o kadar beni el üstünde tutuyor evde yani ne gerek vardı hadi yapmadı sinek de küçük mide bulandırıcı aklıma
Gerçekten aşktan ölmüyorum ama ailem var ne bilim o kadar mücadele ettik çok çabaladık bu yuva için ama bilmiyorum bazı insanlar heyecan arıyor yetinmeyi bilmiyor sanırım

Bir tarafım bitir kurtul diyor bir tarafım ya öyle değilse abarttıysam diyor artık 2 len beni yiyecek keşke net bir şey olsaydı ya da hiç yaşanmamış şüphe çok zor

Ben seni asla bırakmam diyor seviyorum diyor ama net bir şey olsaydı daha açık ben direk dava açardım acabalardan yoruldum her saat kafamda başka kurgu

Merve tamam uzatma artık konuyu..kafanda kura kura çıldıracaksın ..kaç kez aradın kadını, kocan da korkmuştur artık senden..Normal hayatına dön artık ..

Bir tarafım bitir kurtul diyor bir tarafım ya öyle değilse abarttıysam diyor artık 2 len beni yiyecek keşke net bir şey olsaydı ya da hiç yaşanmamış şüphe çok zor

Ben seni asla bırakmam diyor seviyorum diyor ama net bir şey olsaydı daha açık ben direk dava açardım acabalardan yoruldum her saat kafamda başka kurgu
Offf gercekten baydiniz artik, konularinizin ve yazdiklarinizin inandiriciligi hic yok zaten. Bastan beri esinizi hakli cikartmak icin her yolu denediniz. Simdi de bosaniyorMUS gibi yapip akliniz sira bizim gazimizi alacaksiniz. Hayir ne gerek var boyle ali cengiz oyunlarina?

Bu anlattiklariniz gercek olsaydi su an evinizde ya esinizle konusup cozmeye calisiyor olurdunuz ya da aglamaktan helak olmus olurdunuz ama siz ne yapiyorsunuz? Herkese her seye cevap yetistiriyorsunuz, yani bizi bir sekilde inandirmaya calisiyorsunuz kiiii bu hic mantikli degil.

Daha fazla bu tiyatroya katlanamayacagim, gozardi

Ne alaka ya ne tiyatrosu hanımefendi başka derdim işim yok burda yalan mı atacağım size boşanma fikrim olmas peşine düşmem ne gaz alması kimseyi tanımam etmem hiç biri de yalan değil valla

Kendisini görmek istemiyorum çünkü ayrı odada kapıyı kitledim konuşup duruyor yalnız kalmak istiyorum

Kimse için bu kadar rezil olmaya, sağa sola çirkefçe saldırmaya değmez. Kaç gündür bizi ikna etmek için mücadele veriyorsunuz. Kocam numarasını vermiş ama hemen gelip bana söyledi, kötü niyeti olsa söylemezdi, kadın da kadın... Benim kocam komşu kadına ikimizin de numarasını vermez. Çünkü bilir ki bizzat tanışmadığım insanları aramam, rehbere bile eklemem. Komşuysak tekrar karşılaşırız ve ben istersem iletişim kurarım. Kadın sizin çift maaşlı memur olduğunuzu bile biliyor. Araba alım satımı için yardım istediğine göre eşiniz bülbüller gibi ötmüş durmuş. Artık ne havalar attıysa kadına.

Olay nasıl başladı? Gevşek kocanızın elalemin kadınına numarasını vermesiyle başladı değil mi? Kimse kocanızın telefonunu gasp edip de zorla numarasını almadı. Adam sütten daha beyaz bir şekilde lekesiz sıyrılıverdi. Karısı kendini aklamak için dört dönüyor, kadınlarla kavga ediyor, kendi de seyredip, içinden keh keh gülüyordur. Tamam yeter kocanız masum, siz düşük yapınca yemeğinizi ayağınıza getirmiş, komşu kadına hakaret etmiş. Hadi öpüşün barışın koklaşın kocanızla. Yalnız içten içe çok iyi biliyorsunuz, bu adamın mayası sağlam değil, fırsatını bulduğu an başka bir numara peşinde koşacak.

Benim halam da eniştemi her yakaladığında kadınlara saldırırdı. Daha çocuk yaşımdan beri biliyorum koca aklama mücadelesi veren kadınları. Önce rezillik çıkarır diğrer kadına hakaretler, gün görmemiş küfürler eder, kocasını da tutar eve getirirdi. Eminim onların zamanında tinder olsaydı onu da da aynı şekilde anlatırdı. Bakmış indirmiş ama kullanmamış, belki de başkası telefonuna indirmiş derdi. Biz de tüm sülale her zaman olduğu gibi güler yav he he derdik.

Eşim polis plakaya bak demiş. 2 maaş falnn da kadının yapışık komşusu benim iş arkadaşım bizi gayet iyi tanıyor onla samimi. Evet numara vermiş zaten demek aranmışş

Adam hep evdeymiş zaten. Banka hesapları, telefonu hep kontrolünüzdeymiş. Aldatma vs olsaydı içinizde şüphe olmazdı, çok emin olurdunuz.
Bilmiyorum evde ama ben işteyken yapmışsa bilemem ya da işe gidiyorum diye çıkıp iizn aldıysa valla aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…