Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Adam hep evdeymiş zaten. Banka hesapları, telefonu hep kontrolünüzdeymiş. Aldatma vs olsaydı içinizde şüphe olmazdı, çok emin olurdunuz.
Bilmiyorum evde ama ben işteyken yapmışsa bilemem ya da işe gidiyorum diye çıkıp iizn aldıysa valla aklıma geliot
Ben öule birii değilim net bir şey olsa bittirdim bir numara vermiş ben dediğim gün engelledi hadi iyi niyetten verdi ben yüzde yüz tamam diyip ayrılamıyorum kolay mı emin olsam net bir şey olsa arkama bakmayacağım acaba diyorum acaba. Eşime yüzde yüz güveniyorum demedim asla ne yapacam bilmiyorum sanki net gördüm de kadını suçladım bir şey görmedim mesaj arama yok ama neden verdi işte şüphe mide bulandırıcı

bir gram dahi güvenmediğiniz adamlardan kocam da kocam diye boşanmıyorsunuz, sonra iki telefon etti diye sırf dul diye kadına sarıyorsunuz.
sizin probleminiz kadın degil kocanız.
hem boşamiyorsunuz hem kocanıza mok sürdürmüyorsunuz hemde şupheden paranoyak olmuş kocanıza selam verene sarıyorsunuz.
evlerden ırak ya, aman sıkı tutun kocanızın yularını dısarda herkes kocanızı bekliyor en koca sizinki

Telefon etmedi numara vermiş. Ya siz boşanmak çocuk oyuncağı mı emin olmadan net bilmeden nasıl ayrılayım gözümle bir şey görmedim görsem neden devam edeyim manyak mıyım

Telefon etmedi numara vermiş. Ya siz boşanmak çocuk oyuncağı mı emin olmadan net bilmeden nasıl ayrılayım gözümle bir şey görmedim görsem neden devam edeyim manyak mıyım
ee emin degilsin gozunle gormedin elin kadınina neden sardıniz bu kadar iş konuya komşuya kadar yayıldi?
boşanmak için gozunuzle bir şey gormeniz gerekmiyor ayrica güvenmemekde bir boşanma sebebi tercihiniz bu ise eğer bahane aramaniza gerek yok yani boşanmak için.

Ben varsa itiraf etsin diye sıkıştırmak istedim
ya sizde hiç Allah korkusu yokmu? ne demek ya varsa diye itiraf etsin diye sıkıştırdım elin kadınını hemde rezil ede ede.
geeçekten zihniyetiniz o kadar çirkin ki allah sizin gibilerle karşılaştırmasın

ya sizde hiç Allah korkusu yokmu? ne demek ya varsa diye itiraf etsin diye sıkıştırdım elin kadınını hemde rezil ede ede.
geeçekten zihniyetiniz o kadar çirkin ki allah sizin gibilerle karşılaştırmasın
Hadi ya evli adamla konuşan kur yapan arayan kadın çok mu iyi hadi benim eşim pislik sapık beni aldatacak o da bir kadın evli adamla ne işi var ha o iyi ben mi kötüyüm

Hadi ya evli adamla konuşan kur yapan arayan kadın çok mu iyi hadi benim eşim pislik sapık beni aldatacak o da bir kadın evli adamla ne işi var ha o iyi ben mi kötüyüm
yahu kadın ne kuru yapmış ya? kocana öpücük mü atmış akşam bana gel sana hünerlerimi sergileyeyim mi demiş?
bana araba bakarmısın demiş bilmem ne demiş.
annem yıllarca kadın kocası yaninda olmadan yaşadı komşularımız eşleri dahi sagolsun erkek işi olan bir işimiz olunca onlar halletti kimsede kalkip birgun kocama kurmu yaptın demedi, kur yapanda olmadı.

hani aramamıştı telefon etmemişti numara vermişti az önce öyle diyordunuz şimdi arayan kur yapan oldu?

Hanımefendi gerçekten anlatamıyorum ben kadını aradım eşime numara verince benimle konuşmadı bir mesaj attı bıraktı numaramı kaydetmedi ısrarla eşimi aradı onun numarası kayıtlı benimkini tenezzül bile etmedi telefonda konuşunca yavrum diylr konuşma tarzı cıvık ben manyak mıyım durduk yere millte bulaşayım arama dediğim halde engelli aramış hadi onu aradı ulaşmadı beni neden aramıyor hani işi düşmüş komşuluk hatrı yok ben yokum hikayede

hani aramamıştı telefon etmemişti numara vermişti az önce öyle diyordunuz şimdi arayan kur yapan oldu?
Eşim aramadı kadın aramış engelliye düşmüş üstüne ben mesaj atıp arama diyorum biraz zaman geçince gene aramış engelli de gördüm

Eşim polis plakaya bak demiş. 2 maaş falnn da kadının yapışık komşusu benim iş arkadaşım bizi gayet iyi tanıyor onla samimi. Evet numara vermiş zaten demek aranmışş
Tamam işte, orada değildim ispatlayamam ama ben polisim lazım olursa bir sorun yaşarsanız beni arayın deyip numarasını daha kadın istemeden kendiliğinden verdiğine yemin edebilirim. Tam tersi, güvenlik mensubu bir adam tanımadığı bilmediği kişiye numara vermez, karısını da muhatap etmez. Evet kadın komşusu ama tanımıyor henüz. Eşime söylerim o sizinle bağlantıya geçer der. Yaptığınız en büyük hata daha ilk andan bu kadını aramaktı. Eşinizin telefonundan engelleyip kendi rehberinize kaydedecektiniz ve mesaj gönderecektiniz. Eşim numaranızı verdi komşuymuşuz kaydettim numaranızı yazacaktınız. Bitti gitti; ne kavga, ne hakaret, ne kocayla yüz göz olmak, ne komşulara rezil olmak... Sabaha kadar oturup ağlamaya, kilitli odalarda oturmaya, yıpranmaya ne gerek var? Ben nasıl komşu da olsa erkeklere numaramı vermiyorsam sen de veremezsin, bir daha sakın böyle bir şey yapma seni tekrar uyarmam deseydiniz normal bir koca haddini bilir otururdu köşeye.

Şu dünyada sadece ve sadece çocuklarım için kavga ederim. Onlar için gerekiyorsa çirkefleşmeyi avamlaşmayı göze alırım çünkü bu bir içgüdü, tehlikedelerse kendimi kontrol edemem ama kocam için parmağımı kıpırdatmam. Konuşurum, gerekeni söylerim, uyarımı yaparım. Oturup anlaşıp birbirimize saygımızı korursak ne ala, yok adam beni zıplatmayı seçerse selametle git, yolun açık olsun derim.

Eşim aramadı kadın aramış engelliye düşmüş üstüne ben mesaj atıp arama diyorum biraz zaman geçince gene aramış engelli de gördüm
benim eşiminde hem beni hem kendisini taniyan ama işi düşünce sadece eşimi arayan hatta benimle sadece ortamlarda bir yerde karşılaşınca selam veren kadın tanidiklari var hiç engelleme geregi duymadım neden acaba?
sizin asıl meseleniz eşiniz eşinize güvenmiyorsunuz siz neden çünkü hatalarını yakalamış affetmişsiniz şimdide kendinizi yiyorsunuz kadın belki gayet normal bir şey için arıyor, arama dediğiniz halde ariyor ama asılmiyor var sayiyorum bu kadar tepki normal degil. altinda yatan sebebi gör bence

Hayır ben hastanede çalışıyorum o gün hastaneye gelecekmiş benden yardım istemiş gerçekten geldi de karşılaştık ama benden yardım istemedi zaten diğer yapışık komşusu benim iş arkadaşım yani bana gerek yok. Ama dediklerin çok mantıklı valla o kadar haklısın ki

Ben tavırlarını beğenmedim kadının o kadar her şey ortada yani yoksa bende çalışıyorum onlarca erkek kayıtlı bende ne alaka yeri gelir mesaj bayram kutlama ben kadını gözüm tutmadı çok belli benim yanımda eşimin gözünün içine bakıyor eşimin o kadar arkdşı var ben karışmam. Eşim e güvenim zedelendi net bir şey görmedim evet ama şüphem var güvenimi kırdı net bir şey olsa zaten boşanırım şuan bilmiyorum

resmen duygularıma tercuman olmuşsunuz ya, kadınlar saniyor ki ben araya girersem devreye girer ortaligi kaldirirsam beni aldatamaz.
şu kadar kavgaya lafa söze ne gerek var ayağını denk al derim yok almıyor mu hadi güle güle.
bunu yapamayanda işte günah keçisini kafasonda karşı taraf olarak belirliyo halbuki hatanın büyüğü eşte numarani neden veriyosun acaba?

Kadın bizim yapışık komşu
Eşime demiş araba bak plaka eşim demiş ben bakamam benim öyle bir yetkim yok. (sanki mitte müdür) bilmiyorum saçmalık üstüne saçmalık

Zaten öyle kedi gibi asla aldatmam asla seviyorum diyip duruyor nasıl yalvarıyor benim gözüm kara biliyor net olursa defederim

e net bir şey gormeye fırsat vermemişsinki?
bekleyecektin sessiz sessiz izleyecektin delilini toplayacaktın.
ama sen ne yaptın yaygara çıkardın şimdi diyosunki bir şey göremedim ki görmemek için uğraştın çünkü ve bu yükü kaldıramiyosun icten ıce kocanı kaybetmekten korkuyosun

Verdiği gün söyledi ben o kadar normal karşıladım iyi yapmışsın dedim nedense o zaman basiretim bağlandı sonra kadın benim numarayı kaydetmedi ondan sonra şüphe ettim yoksa valla arasa da takmazdım bana diyor ilk söyledim iyi yapmışsın dedin işte yanında annesi vardı demiş böyle şöyle bilmiyorum valla iyi niyetle verme ihtimali yüzde 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…