Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

+1500
Kadin ne yaparsa yapsin esiniiz duzgun , iradeli biri ise avucunu yalar
Zaten kesinlikle öyle kim numara istese verecek misin dedim verdiğim gün söyledim dedi gerçekten söylemişti ben de komşu yazık yardımcı olaym dedim nerden bileyim iş buna gelecek eşime dedim benim numaramı verseydin zaten boşanma aşamasına geldik ne yedi ne içti eğer en ufak arama olsaydı biterdi son 13 ayda aramada yok eşimden giden yapmışsa da Allah önüme çıkarsın

Ne alaka ya kadın bana diyor sizin paranız var benim yok ee ona ne insan gibi ihtiyacım var dese belki verirdim bunlara ne gerek var

Kadın para istememiş ki defolun gidin buradan demiş siz de sen git diyince çift maaşsınız sizin gitmeniz daha kolay demiş.

Adam parmağı ile dokunarak yanlışlıkla Tinder indiriyor, komşu teyzeler yavrum diyerekten taciz ediyor,çok yüklenildi bu adama çok.

Aşırı negatif enerjili konular olduğu için okuyamamıştım herşeye vakıf değilim konuda. Adamcuğaz yazık tam pamuklara sarılmalıkmış gerçekten

Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki ben yardım ederim
Hiçççç!
Kadin dayanışmasını da bilmiyor bu kadın.

Aşırı negatif enerjili konular olduğu için okuyamamıştım herşeye vakıf değilim konuda. Adamcuğaz yazık tam pamuklara sarılmalıkmış gerçekten
Ben öyle bir şey demedim ki valla sadece kadını anlattım diye öyle algılanıyor herkes kendi hayatını bilir ben ona resti çektim zaten

konuyu kapatin simdilik hic pesine dusmeyin
Zaten herhangi birsey olursa karsiniza muhakkak cikar
Su saatten sonra yapacak birsey yok anca kendinizi sinir tres hastasi yaparsiniz

Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansın

Baktın dulluktan eziklemeye çalışınca linç yedin şimdi de atanamamış diye mi eziklemeye başvurdun

Kız merak etme en genç en dul olmayan en kocası olan en atanan sensin, raat ol

Gerçekten sizden aldığım Vibe burdaki kişileri boşanmadi demesin diye iki gündür ortalığı kaldırdıniZ, tamam boşanır, affetmezsiniz artık bir sakın olun yahu doğruysa yaptıklarınuz bi durun

Baktın dulluktan eziklemeye çalışınca linç yedin şimdi de atanamamış diye mi eziklemeye başvurdun

Kız merak etme en genç en dul olmayan en kocası olan en atanan sensin, raat ol
Kadın söylüyor kadın benim aklıma bumu gelecek kadın neci onu bilmiyorum o benim hayatımı biliyor

Bir halt yerse neden vazgeçmeyim alla alla valla ruh hastası oldum tek mesj arama görseydim bir daha yüzüne bakar mıydım

Bakardın, günlerdir konu açıp aklamaya çalışıyorsun kendini ve kocanı.

Bir kadın tepki veriyorsa olay bitmemiştir.

Tepki vermiyor anında bitirip bir daha açmıyorsa konu o zaman kafasında bitirmiştir o adamı.

Boşanmaktan aşırı derecede korkuyorsun kanka, boşanmazsın merak etme sakin ollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…