Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansın
Yalnız, size bir sır vereyim mi Merve Hanım, bu “dul” kadınlar böyle işte. Onlarda pipisi olan bir erkek yok koca olarak, bir de maaş yok. E siz bunların ikisine de sahipsiniz Merve Hanım. Hatta kadının arabası da yok, sizde var. Bunların hepsini, sizin mükemmel hayatınızı kıskanıyor ve bozmaya çalışıyor bence. Apartman toplantısı talep edin, tüm evli, iki maaşlı ve arabası olan çiftleri çağırın, uyarın. Siz uyanık davranıp maaşlı kocayı ve arabayı kaptırmadınız ama onlar iyi niyetlerinin kurbanı olabilirler. Aman ha

Ne olursa olsun, eşiniz kendi numarasını vermemeliydi ya da koyduğu mesafeden dolayı karşıdaki kişi numara isteme cüretini göstermemeliydi.. Yani nereden bakarsanız bakın konu eşinizde biter..

Dışarıdaki insanın ne yaptığı beni ilgilendirmez, önemli olan eşimin tepkisidir herzaman..

Vicdan azabı çekeceğim şimdi M Merve Aycan neredesin gel yahu!
Ne yapacan bundan sonra?
Kızlar eşim yorumları okudu haberiniz olsun valla diyor bunlar yüzünden yuva dağılıyor tanımadan etmeden yorum yapıyolar ne alaka diyor

Aynısını söyledim zaten rezil ettim onu da

Kızlar eşim yorumları okudu haberiniz olsun valla diyor bunlar yüzünden yuva dağılıyor tanımadan etmeden yorum yapıyolar ne alaka diyor
Enişteaaağğ biz sana inandık,yuvana sahip çık.Biz arkandayız,kahrolsun yuva yıkıcı komşu teyzeler.

Eşin sütten çıkma ak kaşık değil şimdilik konuyu kapat bence kendin de ikna oldun bence, ama eşini izlemeye al kadın hakkında suç duyurusu bile yapabilir artık onla muhattap olma.

Eşin sütten çıkma ak kaşık değil şimdilik konuyu kapat bence kendin de ikna oldun bence, ama eşini izlemeye al kadın hakkında suç duyurusu bile yapabilir artık onla muhattap olma.
Bulunsun ya umrumda değil Taşınalım dedim yok diyor ben kafayı yicem valla

Bu kadın bu yavrumu nasıl söylüyor mesela " sana bir şey soracaktım yavrum" gibi mi yoksa tecavüzcü coşkunun "yavvrumm" mu gibi mi? Yani kadınlardan hiç böyle laf atmalı yavrum duymadım da ilginç geldi.

yazmış onu.
ablacım yavrum yardım eder misin ...
yavrum evladım gibi yani.
sayfa sayfa yavrum dedi diyor. kocasını ne sanıyorsa artık.

Kadin hiç masum değil, burada kadına üzülenler olmuş ama evli adamı aramaması gerekiyordu.
Ama yinede merveye karşı sorumluluğu olan kişi eşi. Numarasını vermemesi lazımdı bu sebeple konu sahibi boşanabilir.
Artık güven bitmiş, herkese rezil olunmuş bu şekilde nasil sağlıklı bir şekilde devam edeceksiniz bilemedim. Esinizde güvenilir değil en ufak problemde bu konu gün yüzüne çıkacak her söylediği yalan gibi gelecek.
Siz inanmak istiyorsunuz o yüzden bu çabanız, ayrilmayacaksiniz mahalle değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…