Cok zor duruyorum inanin.basim agriyor sinirden sanirim.ve inanmiyorum nasil olabilirSabahtan beri takip ediyorum konuyu o kadar inanilmaz sinirlendimki valla helal olsun sze bunkadar sabrettiniz bn olasan szn gibi sabredemezdim suan o kizi saçini başını yolasım geldi ya
Çok güzel olmuş bu cevapHanimlar iyi aksamlar.
Kiz yazdi esime. İnanamiyorum sinirliyim cok ama cok. Mesaji asagi yukari su sekilde 'sabah ilgin abladan bana karsi bir gerginlik sezdim.sorun yarattiysam uzgunum ama ne alaka demedim degil'
esim annemdeyken soyledi kalk dedim gidiyoruz evlerine anasina danasina soylicem ceksnler kizlarini ortaliktan.
Kalktik annemden eve geldik.esim mesaj yazdi
'abicim ben isteyken ustuste mesaj yazdin,sesimi cikartmadim.aksam evime geliyorum rahatsiz etmemen gereken bir saatte yine mesaj atiyorsun.ilgin ablani ve beni bu sekilde rahatsiz etmen cok yanlis cunku telefonumu alarak ozelime coktan girmis oldun.bolumun disinda bana bir sorun olmayacagini varsayarak,ilgin ablana soylerdin musait bir zaman ayirir sorularini cevaplardik.zaten bizden izinsiz telefonumu almanda dogru olmadi.bir daha beni telefonumdan rahatsiz etmeni istemiyorum'
Yapisik birsey cikti bu
Anlayabiliyorum sanki bana yapılmış gibi cok sinirliyim ya bu kadar yüzsüzlük olurmu ya bekar erkekmibyok hayattaCok zor duruyorum inanin.basim agriyor sinirden sanirim.ve inanmiyorum nasil olabilir
22 yasinda garip olanda bu.hayranlik duydugundan artik eminim.insanlar dusunuyordur kotu niyet besliyorsun diye ama hayir eminim esimden hoslaniyor bu hissi bilirsiniz farkina varirsinizKaç yaşında bu kız merak ettim? Acaba küçükte bir hayranlık mı onunkisi...tabiki her anlamda tehlikeli, kime güvenip evimize alcaz arkadaş...birinin arkadaşı, birinin akrabası,birinin komşusundan çıkan acaipliklerle iyiki kimseyle çok samimiyet kurmayan biriyim diye şükreder oldum..
Yaşıda herşeyi bilecek yaşdaymış acaba 17 -18 felanmı diye düşündüm.. Tehlikeli bu kız kesinlikle..22 yasinda garip olanda bu.hayranlik duydugundan artik eminim.insanlar dusunuyordur kotu niyet besliyorsun diye ama hayir eminim esimden hoslaniyor bu hissi bilirsiniz farkina varirsiniz
İnsallah yaÇok güzel olmuş bu cevap
kizin simdi özgüveni yerlerde eli ayagi titriyordur kendine gelince cevap yazar belki kendine bile gelemez
Anlayabiliyorum sanki bana yapılmış gibi cok sinirliyim ya bu kadar yüzsüzlük olurmu ya bekar erkekmibyok hayatta
Koycam kararliyim.kimse ailemi bu sekilde huzursuz etme hakkina sahip degil.Ciddi bir mesafe koyun araya
Kesinlikle oyleYaşıda herşeyi bilecek yaşdaymış acaba 17 -18 felanmı diye düşündüm.. Tehlikeli bu kız kesinlikle..
İnsanin akli almiyor.nasil ya ne hakla falan oluyorsunuz bir an.Görür görmez “Sen hayırdır eşime yazıp duruyorsun?” diye sor yüzüne karşı. Kısa ve net!!!
Yatsin bakalim.direkt ben yazicamŞimdi bu safa yatabilir birden ay abi ya cok ozur dilerim esinle arani bozdum galiba hic farketmedim gibisinden.
İnanin kiskanclik olmadi basta.benimde bir kiz kardesim var sehirdisinda okumaya gitti bu sene.hep o gelir aklima.Offf yine mi kıskançlık konusu diye okumaya başladım ama okudukça size hak verdim. 22 yaşında bir insanın her şeyin bilincinde bir yetişkin gibi davranması gerekir. İnsan kötü niyeti olmasa da yanlış anlaşılır mıyım diye çekinir. Kaldı ki bu kızın amacının masumane olduğunu zannetmiyorum.
 Ama eşinizi takdir ettim helal olsun helal süt emmiş maşallah...Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Korkmayın bi halt edemez o ahlaksız.. Ama tabi siz kızı bir yolun:) yani şahsen ben böyle mesaj falan yazmasını beklemezdim hala.. Gidip mesaj yazan beynini duvara sürttürmüştüm.. Ama eşiniz daha beterini yapmış gerçiHanimlar iyi aksamlar.
Kiz yazdi esime. İnanamiyorum sinirliyim cok ama cok. Mesaji asagi yukari su sekilde 'sabah ilgin abladan bana karsi bir gerginlik sezdim.sorun yarattiysam uzgunum ama ne alaka demedim degil'
esim annemdeyken soyledi kalk dedim gidiyoruz evlerine anasina danasina soylicem ceksnler kizlarini ortaliktan.
Kalktik annemden eve geldik.esim mesaj yazdi
'abicim ben isteyken ustuste mesaj yazdin,sesimi cikartmadim.aksam evime geliyorum rahatsiz etmemen gereken bir saatte yine mesaj atiyorsun.ilgin ablani ve beni bu sekilde rahatsiz etmen cok yanlis cunku telefonumu alarak ozelime coktan girmis oldun.bolumun disinda bana bir sorun olmayacagini varsayarak,ilgin ablana soylerdin musait bir zaman ayirir sorularini cevaplardik.zaten bizden izinsiz telefonumu almanda dogru olmadi.bir daha beni telefonumdan rahatsiz etmeni istemiyorum'
Yapisik birsey cikti bu
Allah razi olsun cok tesekkur ederim Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin.evet yolunmus kadar oldu :) Ama eşinizi takdir ettim helal olsun helal süt emmiş maşallah...Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Korkmayın bi halt edemez o ahlaksız.. Ama tabi siz kızı bir yolun:) yani şahsen ben böyle mesaj falan yazmasını beklemezdim hala.. Gidip mesaj yazan beynini duvara sürttürmüştüm.. Ama eşiniz daha beterini yapmış gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?