- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Allahim deliririm bu ne cirkin igrenc kadindir. Anliyorum halinizi hemde hamileyken duygular daha yogun. Allah bir daha yasatmasin oyle seylerBen sizi çok iyi anlıyorum benimde başıma gelmişti 8 aylık hamileyken adını ağzıma almak istemedim mahlukatın biri gözümün önünde kocama sarıldı o kadar kötü oldum ki anlatamam ama kadını rezil ettim kocaminda suçsuz olmasına rağmen burnundan getirdim ah ah ne bilim evli adamlarda ne var
Aynen. Aynen haklisiniz. Bekliyorum mesajini onunTüm konuyu dünden beri okuyorum
En sonki msj beni gerdi
Yatakta bi hopladım yani
Kıza bak ya ne yüzsüz bişe cıktı
O lsftan sonra insan sindiremez yinede msj atar ama sana. Ablacım çok özür dilerim sen yanlış anladın bi daha asla olmaz filan fişman. Kalkmış kocana sanki erkek arkadaşıymış gbi msj atıyo. O varya o biliyo işi. Sanıyoki herkez onu beyeniyo sempati duyuyo. Bacaklarını ayırırm senin kaldırım gülü... anaaa delirdim yaa
Epey bir sayfa okudum ama kaçırdım sanırım bir yerleri ne oldu kız yeniden mesaj mi attıAynen. Aynen haklisiniz. Bekliyorum mesajini onun
Amin yok sanmıyorum çünkü benden baya ağır laflar yedi ve and içtim o halimle bana bunu yaptı bi daha yaparsa onu kimse elimden alamaz eşim korkumdan daha muhatap bile olmuyor hıhihiAllahim deliririm bu ne cirkin igrenc kadindir. Anliyorum halinizi hemde hamileyken duygular daha yogun. Allah bir daha yasatmasin oyle seyler
Evet mesaj atti esime.guya ben gerilmisim sabah ne alakaymis.esimde cevap verdi agiz birligi yaptik. Simdi cevap gelcek mi diye bekliyordumEpey bir sayfa okudum ama kaçırdım sanırım bir yerleri ne oldu kız yeniden mesaj mi attı
Evet,tutamıyoruz küçük enişteyi yürek yemiş.Konu sahibi arkadaşın eşine mesaj atıyor''Ilgın abla bana gergin yaklaştı yok cart curt ama ben anlam veremedim'' diyeEpey bir sayfa okudum ama kaçırdım sanırım bir yerleri ne oldu kız yeniden mesaj mi attı
Mesaj gelmesini bekliyorum gece yatmadan once engellicem kizi.Saçını başını yol bacaklarını ayır derdim ama demiyorum kizin numarasini engelleyin once esinizdem whatsup ve telefon dahil sonra annesine guzel bir dille anlatin. Kizi da o kadar sık evinize almayın bu kadar basit.
Sen simdi ne yazdin kizaMesaj gelmesini bekliyorum gece yatmadan once engellicem kizi.
En son agiz birligi yapip esimle mesaj attik.ondan beri yazmadim ben yatana kadar bekliyorum mesaj yazmazsa engellicem teldenSen simdi ne yazdin kiza
Valla sabrina hayran kaldim doğrusu.neden kızın babasiyla konusmadin ki?En son agiz birligi yapip esimle mesaj attik.ondan beri yazmadim ben yatana kadar bekliyorum mesaj yazmazsa engellicem telden
Kendi kiz kardesimi dusundum. Babasina gitmek istemem dogrusu.Valla sabrina hayran kaldim doğrusu.neden kızın babasiyla konusmadin ki?
Haklisiniz. Amin dilerim herkesin esi dostu saygili sevgi dolu olsun.Ayy ne oluyor bu kızlara yaa ,bekar erkekler çuvala mı girdi... Tövbe estağfurullah yaa... Ama eşinizi takdir ettim rabbim hep böyle saygılı ve guven dolu bir şekilde devam ettirsin inşallah... Bu kızlar malum yılın düğününden sonra daha bı cozuttular sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?