Komsu kizi !

Eşimin afedersiniz. .. kuzeni baba kıllık olsun diye omuzlarını oksaya oksaya sarıldı sokakatada yapmış herhalde bir kere arsız işte kocamın kafasina ne bulursam attım o kızda tüm sulaleye rezil ettim ağzıma geleni de saydım hamile olmasaydım dowerdim ve o gün o kadar ağlamıştım ki çok zoruma gitmişti bebeğime bile bişey olabilirdi. .

Allahim deliririm bu ne cirkin igrenc kadindir. Anliyorum halinizi hemde hamileyken duygular daha yogun. Allah bir daha yasatmasin oyle seyler

Aynen. Aynen haklisiniz. Bekliyorum mesajini onun

Yuzsuze bak sen.cidden cok sinirlendim.kocan cvp yazmayinca seni kullanarak muhabbet kurmaya calisiyo.

Cvb a da bayıldım.bakalım beyinsiz ne yazacak?

Saçını başını yol bacaklarını ayır derdim ama demiyorum kizin numarasini engelleyin once esinizdem whatsup ve telefon dahil sonra annesine guzel bir dille anlatin. Kizi da o kadar sık evinize almayın bu kadar basit.

Allahim deliririm bu ne cirkin igrenc kadindir. Anliyorum halinizi hemde hamileyken duygular daha yogun. Allah bir daha yasatmasin oyle seyler
Amin yok sanmıyorum çünkü benden baya ağır laflar yedi ve and içtim o halimle bana bunu yaptı bi daha yaparsa onu kimse elimden alamaz eşim korkumdan daha muhatap bile olmuyor hıhihi ya bekarlar belki anlamaz ama sevdiğin adamın evlendiğin sahiplendiginn erkeğe bir başka kadının dokunması çok kötü

Saçını başını yol bacaklarını ayır derdim ama demiyorum kizin numarasini engelleyin once esinizdem whatsup ve telefon dahil sonra annesine guzel bir dille anlatin. Kizi da o kadar sık evinize almayın bu kadar basit.
Mesaj gelmesini bekliyorum gece yatmadan once engellicem kizi.

Ayy ne oluyor bu kızlara yaa ,bekar erkekler çuvala mı girdi... Tövbe estağfurullah yaa... Ama eşinizi takdir ettim rabbim hep böyle saygılı ve guven dolu bir şekilde devam ettirsin inşallah... Bu kızlar malum yılın düğününden sonra daha bı cozuttular sanki...

Sizin hataniz baştan iyi niyet. Biz eşimle aynı üniversitenin aynı bölümünden mezunuz. Nişanlıyken eşim bir akşam komşu kızı geldi sorularını cevapladım dedi kız eşimden 4 yaş küçük aynı bölüm aynı uni tercih etmiş mesaj la da soru soruyor. Kafamda çanlar çaldı dedim ver numaramı bana sorsun yasımız daha yakın sen daha da muhattap olma. Kız bu yıl mezun oldu 4 yıl her seyi bana sordu

Kızı mezun ettim evet iyi bir kız kötü niyeti yok ama olabilme ihtimalin de yok ettim.

Haklisiniz. Amin dilerim herkesin esi dostu saygili sevgi dolu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…