Komsu kizi !

Ben olsam tasinirdim. Bu ne yapisik bir kiz ya? Boyleleri laftan da anlamaz. Hatta telefon numarasini degistirin ya da engelleyin. O gruptan da cikin. O aile ile de gorusneyin. Simdi de ders sorma bahanesine gelir. Siz kirmamak icin kibar yazmizsiniz. Boyleleri kibarliktan da anlamaz.

tatlım eşin de suç yok adam herşeyi sana söylüyo çok güzel. ama şu kızı bir şekilde hallet eşine fazla yanaşmasın

Wh.atsapp grubunun da cılkı çıktı , önüne gelen , aklına gelen grubu kuruyor..
Bana her ekleme yapıldığında , kim yapmış diye bile merak etmeden siliyorum.
Sizin grupta çok anlamsız olmuş.

Ikinci olarak , hani eşiniz demiş ya ," sabahtan beri bana yazıyorsun bir şey demiyorum ama akşam eve geldiğimde bari olmasın " gibi bir şey yazmış.

Burası çok ilginç olmuş , yanlış yapmış.

Sabahtan beri ne yazmış ki ona en çok bunu merak ediyorum.

Tasinmama gerek yok yuzune bakmam sonucta komsu diyede anamin babamin ogullari degiller. Gorusmedimmi hersey tamam.cok haklisiniz kibarliktan anlamaz cirkef cikarlar

tatlım eşin de suç yok adam herşeyi sana söylüyo çok güzel. ama şu kızı bir şekilde hallet eşine fazla yanaşmasın

Tesekkur ederim.halledicem insallah

Sanirim konuyu okumadiniz o yuzden karismis.esime 2 defa mesaj atmisti isteyken.onu soyledik.zaten mesaji ortak kararla yazdik esimle. Whatsap grubunuda kurmuslardi evvelden.biz tasininca bizide ekledi yonetici

Bendede bas agrisi yapti telefon elimde oturuyorum oyle.

Kalk bacım sıcacık yatagımıza yatalım elın şırfıntısı ıcın bu kadar yıpranmaya degmez. anam ben bıle yıprandım butun mesaJları okudum tek tek.

Kalk gıt ınadına gır kocısının koynuna, aksamları at kahkahanı catlasın patlasın

Nasil guldum buna :)) allahta sizi guldursun insallah. Konuya cevap yazan derdime derman olmaya calisanlarin ayagina tas degmesin.

O kadar sinir bozucu bi durum ki adım kadar eminim ki saf ayağına yatacak hatta zeytinyağı gibi üste çıkacak böyleleri değişik oluyor

Nasil guldum buna :)) allahta sizi guldursun insallah. Konuya cevap yazan derdime derman olmaya calisanlarin ayagina tas degmesin.

Ne kadar temız kalplısın sen hemencık dua edıverdın kıyamam burası bunun ıcın var destek olcaz bırbırımıze ınan kendı basıma gelmıs gıbı hırslandım buraya yazan pek cok bayan benımle aynı hıssı yasamıs farkettım Allah duzenını bzmak osteyenlere fırsat vermesın

O kadar sinir bozucu bi durum ki adım kadar eminim ki saf ayağına yatacak hatta zeytinyağı gibi üste çıkacak böyleleri değişik oluyor
Hic sormayin.ben birazda nasil diyim cabuk etkilenebilen biriyim.
Yaa nasıl tatlısınız, siz rahat olun birşey olacağını sanmıyorum. Gördükçe sokuşturun lafları :)
Cok tesekkur ederim sizde oylesiniz :) en azindan benden ders alir baskasinin esine dostuna boyle davranamaz
Cok tesekkur ederim cok sagolun :) baskasinin basina gelse ayni hirsi yasar elimden ne gelirse yapardim. Allahim hicbirimizin duzenini bozmalarina izin vermesin

Ben sizi çok iyi anlıyorum benimde başıma gelmişti 8 aylık hamileyken adını ağzıma almak istemedim mahlukatın biri gözümün önünde kocama sarıldı o kadar kötü oldum ki anlatamam ama kadını rezil ettim kocaminda suçsuz olmasına rağmen burnundan getirdim ah ah ne bilim evli adamlarda ne var

Oha kimmis o yaa ne cesaret senin gözünün onunde naptin peki?

Tüm konuyu dünden beri okuyorum
En sonki msj beni gerdi
Yatakta bi hopladım yani
Kıza bak ya ne yüzsüz bişe cıktı
O lsftan sonra insan sindiremez yinede msj atar ama sana. Ablacım çok özür dilerim sen yanlış anladın bi daha asla olmaz filan fişman. Kalkmış kocana sanki erkek arkadaşıymış gbi msj atıyo. O varya o biliyo işi. Sanıyoki herkez onu beyeniyo sempati duyuyo. Bacaklarını ayırırm senin kaldırım gülü... anaaa delirdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…