Hosbuldum canım benim :)))Hosgeldin benimde gozum seni aramadi degil.okudugun icin cok tesekkur ederim :)
hala mesaj atmadi bende engelledim kizi whatsapptan ve telefondan. Eve kesinlikle giremez bitti o is.eger uzarsa mevzu annesine ulastircam durumu.kizin yuzune bakmayida dusunmuyorum ayrica.ne demek ilgin ters davrandi bilmem ne sen kimsin. Yine alevlendim ben
Cok dogru soyluyorsun.artik gundeme gelmemesi lazim insan ne kadar guvensede hergun neler okuyoruz goruyoruz.insanoglu bu, merak ile yasar. Allah hepimizin mutluluklarini daim etsinHosbuldum canım benim :)))
Aynen kız ne demek o laf öyle.
Hiç muhattap olma sen dediğin gibi.
Selam verirse alırsın.
Soğuk ve ciddi dur yani yanasamasin sana.
Bu arada belki çok büyük değiliz yani bende 26 yaşındayım ama 20 21 22 yaşındaki kızları görüyorum şok geçiriyorum.
Okadar fenalar ki..
Ben 20 yasinda safin önde gideniydim.
Simdikiler bi tuhaf kızlar yani.
Canını sıkma sen artık .
Bu kızı kocanın yanında da çok dile getirme artık.
Erkek milletinin sagi solu belli olmaz .
Sen dillendirdikce kızı önemli biri olacak .
Rabbim mutlulugunuzu bozmaya calisanlara engel olsun.
Günahıni almak istemiyordum hiç kızın ama malesef yanlış hareket etti.
Amin canım benim :)Cok dogru soyluyorsun.artik gundeme gelmemesi lazim insan ne kadar guvensede hergun neler okuyoruz goruyoruz.insanoglu bu, merak ile yasar. Allah hepimizin mutluluklarini daim etsin
Biz o yaslarda neydik.. simdi farkettimde kizlar erkeklerden beter olmus.bundan sonrasi hayirlisi bakalim:)
Hanimlar iyi aksamlar.
Kiz yazdi esime. İnanamiyorum sinirliyim cok ama cok. Mesaji asagi yukari su sekilde 'sabah ilgin abladan bana karsi bir gerginlik sezdim.sorun yarattiysam uzgunum ama ne alaka demedim degil'
esim annemdeyken soyledi kalk dedim gidiyoruz evlerine anasina danasina soylicem ceksnler kizlarini ortaliktan.
Kalktik annemden eve geldik.esim mesaj yazdi
'abicim ben isteyken ustuste mesaj yazdin,sesimi cikartmadim.aksam evime geliyorum rahatsiz etmemen gereken bir saatte yine mesaj atiyorsun.ilgin ablani ve beni bu sekilde rahatsiz etmen cok yanlis cunku telefonumu alarak ozelime coktan girmis oldun.bolumun disinda bana bir sorun olmayacagini varsayarak,ilgin ablana soylerdin musait bir zaman ayirir sorularini cevaplardik.zaten bizden izinsiz telefonumu almanda dogru olmadi.bir daha beni telefonumdan rahatsiz etmeni istemiyorum'
Yapisik birsey cikti bu
Evet anliyorum sizi.Hayır okudum elbette.
Yukarıda yazmış ki eşiniz " ben işteyken üst üste mesaj attın " diye yazmış.
Işte bunu soruyorum ne yazmış ki üst üste.. O zaman da demeliydi. " hayırdır neden yazıyorsun " diye. Akşam eve geldiğinde neden sorun oluyor ?
Demek istediğim kız o kafayla bunu farklı algılayabilir.
Bizmde apartmanın grubu var ama sadece erkekler vardır pek aktif değildi sanırım eşimde çıkmış sanırım gruptan. Birşey olduğunda tek tek kapı çalmak yada kağıda yazıp asmak yerine ev sahibi erkeğin direkt haberi oluyor bence mantıklı ama o kız çok saçma hareket yapmış noyu bulup yazmakla. Koca apartmanda demiyorum yaşadığı koca ilde sürüsüyle erkek varken neden bi ekşın peşinde koşar ki komşusunun yüzüne baka baka... saçma olan bu...binanın vatsap grubu olmasına şaşıran bi tek ben miyim? ne konuşuyosunuz orda ? ne saçma şeyler bunlar. fazla muhabbete gerek yok hiç bi yerde, böyle problemler oluyor işte.
yerinde olsam kızla açık açık konuşurdum.
Evet anliyorum sizi.
Esim is yerindeymis. İlk mesaj 'ben x. Numarani whatapp grubundan aldim' bu tarz yani mesaj.
İkinci mesaj ise 'rahatsiz ediyorum ama sormam gereken birsey var'
Bu mesajlara esim cevap vermemis ve unutmus. Eve geldiginde bana soyledi bak komsu kizi yazdi senin haberin var mi bir sey mi var. Aksam evdeykende tekrar mesaj gelince olaya mudahalede bulunmak istedik.
Bak gunduz isteyken yazdin hadi onemsemedim eve geliyorum evdede bizi rahatsiz ediyorsun gibisinden ifade etmek istedik.
Bitek bu sabah karsilasinca ayari verdim oda anladiysa tabi. İnsallah dediginiz gibi ayagini denk alirŞimdi anladım , hepsi aynı gün içinde olmuş.
Neyse inşallah bir daha ayağını denk alır.
Siz muhatap olmamakla en iyisini yapmışsınız.
Engelledim her ikisindende.insallah anlamistirDirek kizi engelleyin rehber ve whtsaptan. Eşiniz de engellesin sizde. Belki anlar bir seyler olduğunu. Kendiliğinden elini ayağını ceker..
Engelledim her ikisindende.insallah anlamistir
Engelledim her ikisindende.insallah anlamistir
Kız aşure getirmiş. Eşi çok beyendim elinize saglık demiş kızın annesine.bu konu 38 sayfa neden uzamış merak ettim. arada farklı gelişmeler mi oldu acaba? yapılacak şy belli. kızla da annesiyle de mesafe koyun. gelip gitmeler bitsin.
Aminçok iyi yapmışsınız...evinde işinde gücünde olan adamları böyle böyle yoldan çıkarıyor bu tarz insanlar...eşinizi de tebrik ederim maşallah...
yine de dikkatli olun hırs yapmasına izin vermeyin bu tarz insanlar işi inada bindirebilir..çok yakın çevremde şahit oldum bu tarz bir olaya..
morelinizi bozmayın,paranoyaya bağlamayın, eşinize de fazla yansıtmayın artık bu olayı sürekli bunu düşünüyormuş gibi yapmayın...
ama tabi ki tedbiri elden bırakmayın..Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?