Komsu kizi !

Engelle gitsin kardesjm boyle y.s..ma lardan Allah muhafaza ..
Ne evine al ne evine gir alakayi kes gitsin ..Annesi zaten bi durum oldugunu anlayacaktir.. ufaktan canimi skan bir durum var sizinle alakali degil dersin uzaklasirsn anasindan da kizindan da ..
Allah basta seni sonra hepimizin ailesini korusun bu kisiliksizlerden..
Hanimefendi durusunuz esinizin size olan destegine layiktir masallah...

Bana olan hep iyi niyetten oluyor :)

Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Amin. Tavsiyeleriniz hepinizin aklimda

Kendi kız kardeşinizle niye kıyaslıyosunuz ki bu bildiğin dibine kadar haketmiş rezilliği. Babasına duyurmayı bi düşünün derim ben
ALLAH KORUSUN. kardesimle kiyaslamak mi asla.yavrum o benim ya melek gibidir.kimsenin evine yuvasina goz dikmez.Babasina duyurmadan evvel baska yollardan halletmeye calisiyoruz diyelim

ALLAH KORUSUN. kardesimle kiyaslamak mi asla.yavrum o benim ya melek gibidir.kimsenin evine yuvasina goz dikmez.Babasina duyurmadan evvel baska yollardan halletmeye calisiyoruz diyelim

Allah korusun tabiki. Siz daha iyi bilirsiniz yinede temkinli olun insanın psikolojisini bozar böyle insanlar

Kendi kız kardeşinizle niye kıyaslıyosunuz ki bu bildiğin dibine kadar haketmiş rezilliği. Babasına duyurmayı bi düşünün derim ben
Bende diyecektim ama neticede kararını etkilemek istemedim,ben olsaydim gercekten tepkim cok cok başka olurdu.ne malum kızın konu sahibinin eşinin karşısına çıkmayacağı dimi ama engelleyince iş bitiyor mu sanki :)))

Aynen engelleyince iş bitmez bencede bi kere kafam rahat etmez benim

Allah korusun tabiki. Siz daha iyi bilirsiniz yinede temkinli olun insanın psikolojisini bozar böyle insanlar

Orda tam ifade edemedim. Kiz kendi kizkardesimden 3 yas buyuk.nefret etsem delirsemde babaya duyurmak yanlis olur ulkemizde babalar kizlariyla konusmak yerine daha farkli tepkiler verebiliyorlar.kimsenin sebebi olmayayim dedim.
Annesine ulastirmak gerekir once konuyu. İlerlerse en son orada son bulcak cunku.
Kardesim boyle birsey yapmis olsa, en son babamin duymasini isterim annem ve ben varken.

Ee sen annesine de soylememissin.ben kacirdim mi yoksa konustun mu annesiyle?

Kızlar malesef şimdiki anne babalar anlayışlı olacaz diye çok yaptığı mantıksızlık var ,kızlarına destek bile çıkabilirler yani malesef... O nedenle artık anne baba ile çözülmüyor bu isler... Herkese göre kendi evladı melaike, bı başkası yapsa kimbilir neler söyleyecek insanlar kendi evlatlarininkine aşk diyecek kadar küculebiliyorlar..

İcimdeki cirkefi disari cikarmaktan korkuyorum.

Haha kız sal gitsin cirkefi bundan iki sene önce kadının biri kocama faceten mesaj atmış kocam da bana gösterdi taniyon mu bu kişiyi diye baktım yok tanımıyorum ertesi gün şeytan durttu beni kocamın face hesap şifresini biliyorum girdim baktım girdiğim gibi mesaj geldi bana günaydın diye ben de buna verdim veristirdim ertesi gün engellemiş beni ya sen kimsin benim kocama mesaj atiyosun

Bi girmedim neler olmuş ya erinmeden okudum hepsini.
Kızi dovesim geldi ...
Artık iyi niyeti kalmadı bunun.
Bildiğin sen öyle davrandın diye sanki seni kocana şikayet ediyo gibi olmuş terbiyesiz.
Canım kız gelirse artık ki yüzü varsa kapıda soğuk dur .
İçeri alma.
Açık açık ters davran yani.
Cekinecek bişey kalmadı artık.
Canını sıkma uzak dur sadece.
Annesi de sorarsa bi sıkıntı mi var.
Soylersin abla kızın ben varken ha bire eşime msj atıyor doğru değil diye.

Nasil cesaret anlamadim gitti. Elalemin kocasina sevgilisine yazarlar utanmadan.dunya gitgide daha beter bir hal aliyor.oh iyi yapmissiniz

Hosgeldin benimde gozum seni aramadi degil.okudugun icin cok tesekkur ederim :)
hala mesaj atmadi bende engelledim kizi whatsapptan ve telefondan. Eve kesinlikle giremez bitti o is.eger uzarsa mevzu annesine ulastircam durumu.kizin yuzune bakmayida dusunmuyorum ayrica.ne demek ilgin ters davrandi bilmem ne sen kimsin. Yine alevlendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…