üyenin biri yukarıda kesin kız bu tarz bi mesaj atacak demişti :)Kız aşure getirmiş. Eşi çok beyendim elinize saglık demiş kızın annesine.
Kızda msj atmış. Cok beyenmişsin sana yine getrirm demiş.sabahta Konu sahibi eşiyle annesine gitmek istemiş evde cıkınca kızla karşılaşmış. Kıza anneme gidiyoruz aşure yaptı annemde güzel yapar. Senin getirmene gerek kalmadı sagol. Msj atmışsın ama demiş. Kızda tamam demiş.
Aksamda yne msj atmış kız. Ilgın abla niye öyle davrandı ben bişe anlamadım demiş.
Eşide sen olmadık yerde msj atıyosun bnm numaramıda benden izinsiz almışsın işten eve geliyorum rahatsız ediyosun gib gibi.
helal kız.Annemle bile konustum bugu.kizim nerde gorulmus oyle sey dedi. Benide herkesin evliline saygi duyarak, aileye saygi duyarak yetistirdiler.tavsiyelerinize uyacagim
Cok tesekkur ederim. Evet sonraki asama annesiyle konusma olcakZaten canım yüzde bir milyon o yazdığın mesajı okudu ama girip bakmaya cevap vermeye cesaret edemedi. Engellemekle iyi yaptın suratına bile bakmayın daha selam falan vermeyin. Annesine de mesafe koy. O sana diyecekki ılgın noldu bişeymi var neden mesafe koydun. Sende dersin ki kızınla bir sürtüşme yaşadık oyüzden diye anlatırsın bence
Aklimdan gecmedi degil ama iste sakin kalmaya calistikBen sacini basini yolmadan rahat etmezdim.
Yemisim engellemesini.
22 yasinda malesef. Yasa basa bakmiyormus demekkiKüçük olsa hayranlık diyeceğim ama üniversiteye giden kocaman kız bu .
Haklisiniz cok tesekkur ederim.aminçok iyi yapmışsınız...evinde işinde gücünde olan adamları böyle böyle yoldan çıkarıyor bu tarz insanlar...eşinizi de tebrik ederim maşallah...
yine de dikkatli olun hırs yapmasına izin vermeyin bu tarz insanlar işi inada bindirebilir..çok yakın çevremde şahit oldum bu tarz bir olaya..
morelinizi bozmayın,paranoyaya bağlamayın, eşinize de fazla yansıtmayın artık bu olayı sürekli bunu düşünüyormuş gibi yapmayın...
ama tabi ki tedbiri elden bırakmayın..Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
Cok tesekkur ederim.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin evimizi barkimizi korusunPek kıskanç biri değilimdir. Bi çok şeye güler geçerim eşime ve kendime güvenim tam belki ondan bilmiyorum. Yada karakterim böyle. Ama sizin yaşadığınız benim başıma gelse böyle ısrarcı bir komşu kızı olsa saç baş girmiştim. Rezilliği sonuna kadar yaşatırdım ona. Çok sinirlendim. Soğuk kanlılığınızı koruduğunuz için sizi takdir ettim. Eşinize de helal olsun. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Yazdi ama cevabini aldi. Cok yuzsuz birseyilgin1990 ay inamıyorum kız yazdı mı yaaa ne yüzsüzmüş
Evet once bende iyi niyet gosterdim ama hersey acik ortada. Cok cok tesekkur ederimhelal kız.
bazı kadınlar iyi niyetli olmakla aptal olmayı aynı şey zannediyor.
zaten bu olayda iyi niyet aşılmış, herkesi aptal yerine koyma aşamasına geçilmiş.
velev ki sen kıskançlık yaptın.
el kızından daha önemli senin yuvan.
iyi yapmışsın.
ayarı vermekten kastınız nedir ne yaptınızBitek bu sabah karsilasinca ayari verdim oda anladiysa tabi. İnsallah dediginiz gibi ayagini denk alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?