Komsu kizi !

üyenin biri yukarıda kesin kız bu tarz bi mesaj atacak demişti :)

Kızın annesi ile konuşun bence en doğrusu bu . Eşinize diyin yada bak bu kadar samimiyet hoş karşılanmaz sen iyisimi bir derdin sıkıntın olduğunda eşime söyle o bana der desin whatsapp 'dan .

Bu kız sülük olma yolunda ilerliyor
Ben olsam engellemem cunku hala rezil etmek icin yeteri delil yok....ha bize gore var ama bunu herkes boyle anlamaz kiskanc kadin derler gecerler...ve boylesi magdurken kiskanc konumuna dusmek kimse istemez...
Eminim burda da vardir boyle tipler....bilin ki niyetiniz kadar igrenc ve kokusuksunuz

Hepimizin illaki evli adamlar tarafindan ya begenildik yada begendik...ammaaa omurgali durabildik...eminim ki çogumuz bunu yapabildi....

Ya başlarda hani bisey olmaz bundan dedim amaaaaa eşine seni şikayet etmesi nedir ya!!!! Iyi sabretmissin ben yikardim ortalığı. Kızı sıkıştırir sen hayirdir beni eşime şikayet edecek samimiyeti kimden aldin derdirm ve direk annesinin yaninda sorardim bunu. Yeni nesil ödümü kopariyor disarda Kıyamet kadar bekar eli ayagi duzgu düzgün insan var inatla evlilere yaziyorlar ah sosyal medya ah cok kötü örnek oldu insanlara...

Pek kıskanç biri değilimdir. Bi çok şeye güler geçerim eşime ve kendime güvenim tam belki ondan bilmiyorum. Yada karakterim böyle. Ama sizin yaşadığınız benim başıma gelse böyle ısrarcı bir komşu kızı olsa saç baş girmiştim. Rezilliği sonuna kadar yaşatırdım ona. Çok sinirlendim. Soğuk kanlılığınızı koruduğunuz için sizi takdir ettim. Eşinize de helal olsun. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Dün sabahki konuşmadan sonra yazmaz diyordum ki şok oldum. Ben olsam engellemez apartmada güzel bir rezillik çıkarırdım bu ne utanmazlıktır. Eşinizin msjı güzel ama rahat durmayacak daha çok hırslanacak bence direk annesi ve babası ile görüşün. Bilmeliler. Sessiz kalmamalısınız

Annemle bile konustum bugu.kizim nerde gorulmus oyle sey dedi. Benide herkesin evliline saygi duyarak, aileye saygi duyarak yetistirdiler.tavsiyelerinize uyacagim
helal kız.
bazı kadınlar iyi niyetli olmakla aptal olmayı aynı şey zannediyor.

zaten bu olayda iyi niyet aşılmış, herkesi aptal yerine koyma aşamasına geçilmiş.

velev ki sen kıskançlık yaptın.
el kızından daha önemli senin yuvan.

iyi yapmışsın.

Cok tesekkur ederim. Evet sonraki asama annesiyle konusma olcak

Haklisiniz cok tesekkur ederim.amin

Cok tesekkur ederim.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin evimizi barkimizi korusun

Evet once bende iyi niyet gosterdim ama hersey acik ortada. Cok cok tesekkur ederim

konuyu hayretle okudum çok geçmiş olsun ve inşallah geçmiştir.. Böyle tipler tehlikelidir aman dikkatli olun bi oyun bi düzen kurar aranızı bozmak için herşeyi yapabilir.. Eşinizi de takdir ettim allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…